7. kolo
27.09.2008 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Rennes si poradilo s trápícím se Nice

Rennes konečně zastavilo volný pád tabulkou a díky svému desátému bodu se posouvá na osmé místo právě za svého sobotního soupeře – Nice. Tomu se v posledních třech zápasech nepodařilo vyhrát a nadále tak klesá tabulkou.

V prvních minutách zápasu měli mírně navrch domácí. Již v páté minutě se ve velké příležitosti objevil Jimmy Briand. Tomu poslal do šestnáctky skvělý balon Pagis, francouzský útočník ale přihrávky využít nedokázal a nechal tak vyniknout hostujícího gólmana. Nice kontrovalo šancí z přímého volného kopu Helleybucka, proti kterému musel zasahovat domácí brankář Douchez.

Rennes však postupem času získávalo převahu a jeho snažení vyvrcholilo obrovskou šancí Thomerta, jeho střelu ale dokázal Letizi zlikvidovat. Ke konci poločasu se mohl o vedoucí gól postarat domácí Mangane, gólman Letizi byl ale pozorný a jeho hlavičku dokázal zlikvidovat.

Ani skvělé zákroky Letiziho ale nezabránily domácím hráčům skórovat. Pět minut po začátku druhé půle nacentroval do vápna skvělý míč Jerome Leroy, který dokázal zužitkovat nyní již dvougólový střelec Jimmy Briand.

Domácí mohli o osm minut později děkovat útočníkovi Thomertovi, který dokázal vyrazit míč mířící do branky na rohový kop. V nastaveném čase se ještě pokusil vyrovnat Diakate dalekonosným pokusem, jeho střelu z 20 metrů ale dokázal Douchez zlikvidovat. Domácí se tak mohli radovat ze své druhé výhry v sezoně a posunu na osmou příčku.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nice vyhraje 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele