3. kolo
24.08.2008 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - Lille OSC 2:1

Hráči Lille se dnes viděli už se třemi body v kapse, když pro ně přišel šok. Rennes dvěma přesnými zásahy v nastaveném čase dokázalo utkání otočit a může slavit.

Tak blízko první výhře v nové sezóně hosté ještě nebyli. Tři body měli na dosah, ale nakonec odjíždí s prázdnou a navíc se propadnuli až na poslední místo. Rennes však bylo lepším celkem na hřišti a už v první půlhodině bylo velmi aktivní. Šance Pagise i Thomerta ale zůstaly nevyužité.

Naopak na druhé straně se prosadil Yohan Cabaye. Francouzský záložník se do míče opřel za hranicí pokutového území a skákavou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Lille se tak senzačně dostalo do vedení, které navíc mohlo za deset minut zdvojnásobit. Stephane Dumonta ale vychytal gólman Douchez.

Jedním z hlavních hrdinů zápasu byla také hostující brankářská jednička Gregory Malicki, který se v bráně několikrát vyznamenal. Dokázal zlikvidovat nebezpečně příležitost jak Asamoha Gyana, tak i Roda Fanniho. Jenže přišla první minuta nastavení, Rennes vybojovalo přímý kop, ten zahrál Cheyrou a s tečí Emersona dostal míč do sítě. Domácí fotbalisté se ale s bodem spokojit nechtěli, nadále bojovali a vyplatilo se. V 94. minutě se prosadil Sow.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele