14. kolo
16.11.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - AS Monaco 2:1

Rennes zůstává doma stále neporaženo. Proti Monaku, jenž chtělo v tomto zápase konečně zabrat, nemělo příliš mnoho práce a rozdíl ve výsledku mohl být klidně i vyšší. Zaslouženě se radovalo ze tří bodů.

Domácí už od začátku začali lépe, v 10. minutě si vyměnili míč Leroy s Briandem, míč putoval k Sowovi, jenž levačkou protáhl gólmana Roma. Jires Kembo se následně dostal k odraženému balónu, včas ho však skvělým zákrokem srazil Modesto. Ve 32. minutě si spolu zakombinovali Rod Fanni s Fabienem Lemoinem, ten následně svou střelou hosty hodně vystrašil. Gólman Roma s ní měl takové problémy, že jí musel odvrátit na levou tyč a pak ještě mimo branku.

Svou převahu využilo Rennes dvě minuty před koncem první půle. Gól do šatny zařídil Sow, jenž po pasu zprava od Brianda obehrál obránce Nkouloua, a ačkoli jeho první pokus Roma zlikvidoval, na lobovanou dorážku už monacký strážce branky prostě neměl.

Briand těsně po úvodním hvizdu druhé půle zvýšil na 2:0. Dlouhý míč od brankáře Doucheze skvěle zpracoval, podobně jako Sow si poradil s chybujícím Nkoulouem a Romu překonal podruhé v utkání. Hosté měli jedinou vyloženou šanci v 72. minutě, kterou také proměnili v gól. Abdou Kader Mangane fauloval v pokutovém území Parka, sudí Thual nařídil pokutový kop a Cufre s hodně velkou dávkou štěstí snížil. Douchez si totiž na míč při jehos pokusu sáhl.

To bylo ovšem ze strany hostů vše, takže se domácí mohou radovat plně z toho, že se dostali na třetí příčku Ligue 1.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com, kicker.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele