5. kolo
14.09.2008 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - FC Nantes 1:0

Nantes výměna trenéra příliš nepomohla. Nový kouč Baup neuspěl ani na hřišti Paris SG, které díky Kežmanově brance zvítězilo 1:0. Pařížský klub je tak na třetím místě, Nantes zůstává poslední.

Letní posila domácích Srb Mateja Kežman rozhodl o vítězství v sedmé minutě z proměněné penalty. Po faulu N'Dawa na útočníka Hoaraua nekompromisně zavěsil za Alonzova záda. Pro Kežmana to bylo vůbec první utkání, které odehrál v základní sestavě. Hned za minutu mohli vést Pařížtí o dvě branky, centr Ludovica Giulyho zkoušel levačkou zužitkovat Hoarau, ale jeho střelu lapil Alonzo, minulou sezónu ještě právě hráč Paris Saint Germain.

Hosté se snažili o vyrovnání, ale většinu utkání měli jen sporadické, v žádném případě ne nebezpečné šance. Snad jen ve druhém poločase hříšník ze sedmé minuty N'Daw svou snahou vystrašil gólmana Landreaua, v 87. minutě musel pařížský brankář vychytat útočníka Keseru, jenž byl v nejvyloženější příležitosti Nantes v zápase. Už předtím však mohl zasadit definitivní ránu Hoarau, jenže míč nezkrotil podle svých představ, a neskóroval tak.

Ačkoli Nantes nehrálo špatný fotbal, gól se mu vstřelit nepodařilo. A na svou první výhru v sezóně společně se Sochaux tak stále čeká.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

psg vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele