19. kolo
21.12.2008 17:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Olympique Marseille - AS Nancy-Lorraine 0:3

Festival neproměněných šancí domácích fotbalistů a také sporné gólové situace na straně Nancy - tak by se dal ve stručnosti charakterizovat nedělní zápas, který je díky výsledku 0:3 žhavým kandidátem na překvapení kola.

Do první šance zápasu se dostali hosté, v osmé minutě zahrával Gavanon volný kop, na ten si naběhl Luiz, ale domácího brankáře svou hlavičkou nepřekvapil. Po půlhodině hry se do dobré příležitosti dostal Ben Arfa, ale ztroskotal na gólmanovi Nancy. Branky začaly padat až v závěru prvního dějství, domácí obrana nedokázala pokrýt při rohovém kopu Hadjiho a ten poslal Nancy do vedení. O pět minut později přidali hosté druhý gól, Brison poslal míč Hadjimu do jasné ofsajdové pozice, ale protože praporek pomezního sudího zůstal k překvapení domácích dole, Hadji mohl bez problému svou akci zakončit gólem na 0:2.

V desáté minutě druhé půle zkoušel štěstí domácí Samassa, ale ani on se nedokázal prosadit. Trest za několik neproměněných šancí na straně Marseille přišel vzápětí, Dia z dvaceti metrů překvapil gólmana Mandandu a upravil na konečných 3:0. Domácí si koledovali i o čtvrtou branku, v 63. minutě nebezpečně střílel Gavanon a s jeho pokusem měl brankář Marseille co dělat. Závěr utkání se vyloženě dohrával, Marseille byla zaskočena výsledkem a na gólovou odpověď se do konce utkání již nezmohla.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0, OLYMPIQUE DE MARSEILLE!!

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze v ligue 1 slavili predcasne silvestra asi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele