25. kolo
21.02.2009 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Stade Rennes 0:1

Jediná branka rozhodla o výsledku utkání mezi Nice a Rennes. Na branku hostujícího Thomerta z 68. minuty nedokázalo domácí Nice najít odpověď a na svém stadionu v letošní sezóně ztratilo body teprve podruhé. Hosté zlomili svoji nepříznivou bilanci z poslední doby a po více než měsíci si na konto připsali plný počet tří bodů.

V první půli byli lepším týmem hosté, kteří se dostali do několika dobrých příležitostí. Hned v úvodu zahrozil Cheyrou, který povedenou střelou vyzkoušel pozornost gólmana Ospiny. Domácí brankář musel znova zasahovat po půlhodině hry, kdy na něj prudkou střelu vyslal Thomert. Těsně před poločasem šlo Nice málem do vedení díky chybě obránce Rennes Hanssona, míč směřující do sítě ale stačil chybující hráč dohnat a odkopnout ho do bezpečí.

Začátek druhého poločasu byl ve znamení dvou dobrých příležitostí na straně Nice, ale ani jedna z nich neskončila brankou. Na gólmanovi hostů si zuby nejprve vylámal Remy a chvíli po něm i střídající Mouloungui, který nedokázal do sítě usměrnit přímý kop. Rozhodnutí přinesla 68. minuta střetnutí, po pohledné kombinaci mezi Briandem a Cheyrouem se míč dostal k Thomertovi, který přesnou střelou vsítil jedinou branku zápasu. V posledních dvaceti minutách se už domácí tým nedokázal prosadit před dobře bránící mužstvo Rennes a odešel poražen.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele