21. kolo
18.01.2009 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Neporazitelnost Rennes skončila po 18 zápasech

Přesně 147 dní trvala ligová neporazitelnost Rennes, po osmnácti zápasech v Ligue 1 bez porážky se našel tým, který byl nad síly svěřenců kouče Lacombeho. Domácí Lille dokázalo zvítězit nejtěsnějším možným rozdílem 1:0, jedinou branku duelu si vstřelili hosté sami. "Dílo zkázy" pro Rennes dokonal v samotném závěru utkání Cheyrou, který byl po druhé žluté kartě vyloučen.

Rennes započalo svoji vítěznou šňůru ve třetím kole letošního ročníku Ligue 1právě proti Lille, když zvítězilo 2:1. "Pomsta" domácím dokonale vyšla, v rámci 21. kola si na své konto připsali tři body a porážka z úvodu sezóny je zapomenuta. Rozjetý expres jménem Rennes se tak skoro po půl roce zastavil...

První šance přišla ze strany domácího celku, ve dvanácté minutě se ke hlavičce dostal Frau, ale jeho pokus měl slabou razanci a gólman Rennes Douchez neměl se zkrocením míče větší problémy. O pět minut později se osmělili i hosté, na centr Pagise nejvýše vyskočil Sow, ale prudká hlavička směřovala do míst, kde stál brankář domácích a ten dokázal míč vyrazit do bezpečí. Do konce poločasu se ocitl v dobré příležitosti znovu Frau, ale ani tentokrát neuspěl.

I druhý poločas začal slibnou příležitostí Lille, Bastos z dobré pozice jen těsně minul branku Rennes. Rozhodující okamžik střetnutí přišel v 75. minutě, do míče se opřel Fauvergue, ale jeho střelu nešťastně tečoval hostující Hansson. Na sražený balón nedokázal gólman Rennes Douchez už reagoval a jen jej smutně lovil ze sítě. Tato branka rozhodla o osudu utkání, hosté na obdržený gól nedokázali reagovat a do Rennes se vrací bez bodového zisku. Konec střetnutí poznamenalo zbytečné vyloučení Cheyroua, který uviděl v 90. minutě druhou žlutou kartu a musel se poroučet ze hřiště.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele