27. kolo
07.03.2009 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Olympique Lyon 2:0

Lyon prohrál v Lille 2:0 a výrazně si zkomplikoval cestu za mistrovským titulem. PSG totiž nezaváhalo a na vedoucí tým se dotáhlo na rozdíl jednoho bodu. První poločas branku nepřinesl, až po hodině hry se trefil Vittek. Definitivní podobu dal výsledku minutu před koncem Bastos.

První půle byla ve znamení zahozených šancí Lyonu, tu největší spálil Keita, který z dobré pozice nedokázal trefit branku. Ani jeho spoluhráč Juninho nebyl o moc úspěšnější a svůj přímý kop poslal taktéž vedle branky. Lille v první pětačtyřicetiminutovce vážněji zahrozilo pouze jednou, avšak ani Rami neměl seřízenou střeleckou mušku a jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.

Ve druhém části hry se diváci gólů konečně dočkali. Nejprve sice Cabaye trefil dalekonosnou střelou pouze tyč, ale o pár minut později už byl Vittek úspěšný. Po hodině hry totiž Bastos poslal povedený centr do šestnáctky, na který si nejvýše vyskočil již zmiňovaný Vittek a prudkou hlavičkou z osmi metrů poslal domácí celek do vedení. Lyon se s nepříznivým stavem nechtěl smířit a v poslední čtvrthodině dostal domácí výběr pod výrazný tlak. Ale pokusy Keity a Edersona skončily v náručí domácího gólmana Malickiho. Naopak to byli domácí, kteří těžili z rychlého protiútoku. Minutu před koncem hrací doby totiž agilní Bastos vypíchl obráncům Lyonu míč a přesnou trefou zajistil domácím tři body za vítězství 2:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna vyhra pro LYON to je štěstí že jsem na mě nevsadil fuj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele