12. kolo
01.11.2008 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - FC Nantes 2:0

Po třech remízách se Lille podařilo zvítězit. Doma si poradilo s přehledem s Nantes, které bez větších problémů díky brankám Obraniaka a Fauvergueho porazilo 2:0.

Lille bylo sice po třech bodech určitě hladovější než soupeř, přesto to bylo právě Nantes, které mohlo hned na úvod skórovat. Da Rochův rohový kop se přenesl přes všechny včetně brankáře Malickiho a nebezpečně letící míč nakonec likvidoval na brankové čáře Mavuba. Ve 14. minutě předvedli domácí hezkou akci. Bastos vyslal Emersona, který svou přihrávku naservíroval na Balmonta, jenže jeho střela nakonec olízla tyč.

Už už to vypadalo, že do poločasu se oba týmy rozejdou bez branky. Kanonýr Ludovic Obraniak však z přímého kopu nedal brankáři Ramimu ani sáhnout si na míč a poslal tak Lille do vedení. Nantes se po přestávce nezlepšilo, a tak obdrželo ani ne minutu po hvizdu branku od Fauvergueho. Ten po přihrávce od Bastose nakonec našel při své střele skulinku v hradbě těl před sebou a zvýšil na 2:0.

Malicki se následně musel v 56. minutě ohánět oproti pokusu hostujícího Da Rochy, na druhé straně Bastos z protiútoku v 69. minutě minul. Do konce zápasu se nic výraznějšího nestalo, domácí si už vítězství pohlídali, Nantes si rozhodně zisk bodu nezasloužilo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele