3. kolo
23.08.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Paris Saint-Germain 1:1

Sochaux získalo první bod nové sezóny díky remíze s Paris Saint-Germain. Domácí vedli po penaltě Erdinga, brzy poté dal ale výsledku konečnou podobu Sessegnon.

První poločas mnoho zajímavých šancí nepřinesl. Nejprve zahrozili domácí, proti Dalmatovu voleji se musel vytáhnout gólman PSG Landreau. Na druhé straně se pak ukázala nová posila z Le Mans Stephane Sessegnon, i jeho pokus však skončil na rukavicích brankáře.

Po přestávce se Sochaux brzy ujalo vedení. V 50. minutě Sakho ve vápně fauloval Mevluta Erdinga, ten se sám postavil k penaltě a poslal Landreaua na druhou stranu - 1:0.

Hosté proti penaltě hodně protestovali a zloba je nakopla k honbě za vyrovnáním. To přišlo brzy, už v 63. minutě po kombinaci dvou novách mužů v kádru PSG. Ludovic Giuly, posila z AS Řím, se dostal přes dva obránce a přihrál Sessegnonovi, jenž zamířil přesně do horního rohu - 1:1.

Domácí mohli v závěru znovu strhnout vedení na svou stranu, jenže s dalekonosnou ranou Maurice-Belaye si Landreau poradil. S výsledkem už nic neudělala ani další posila v týmu Pařížanů, Mateja Kežman (přišel v týdnu z Fenerbahce) se sice v závěru zápasu předvedl v dobrém světle, na gólové zápisné si ale ještě počká.

Autor: Petr Starý / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele