7. kolo
27.09.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - FC Lorient 1:1

Souboj z chvostu tabulky neovládl ani jeden celek. Poslední Sochaux si tak v sedmém kole připisuje pouze svůj třetí bod a hosté z Lorientu nadále doufají v návrat na vítěznou vlnu. K tomu přispěl v 38. minutě gólem hostující Ayew, domácí ale stihli deset minut před koncem stav vyrovnat.

Utkání začali mnohem aktivněji hosté. Hned v prvních minutách měl velkou šanci Kevin Gameiro, kterého poslal do samostatného úniku Jouffre. Gólman Gavanon ale hostům nedovolil skórovat. Následovaly další šance hostů – dvě střely z dálky Saifiho dokázal brankář Sochaux ještě vyrazit, na hlavičku Ayewa z 38. minuty už byl ale krátký.

Gólová akce začala u Abriela, ten přihrál napravo aktivnímu Gameirovi. Francouzský útočník poslal skvělý centr na osamoceného Ayewa, který v zakončení neudělal žádnou chybu – 0:1. Domácí mohli vzápětí vyrovnat, ve vyložené šanci se objevil Sloan Privat. Jeho pokus z bezprostřední blízkosti ale hostující gólman dokázal se štěstím vytěsnit.

Ve druhém poločase pokračovali domácí fotbalisté v náporu – jen pár minut po změně stran vypálil z dálky opět Privat, naneštěstí pro něj ale skončila střela pouze na břevně. Další šanci prováhal sedmnáct minut před koncem zápasu Dalmat.

Tlak domácích nadále stoupal a vyvrcholil šancí z 80. minuty. Privat našel v šestnáctce osamoceného Erdinga, který si se zakončením hlavu nelámal. Mladý turecký reprezentant napálil míč mezi nohy hostujícího brankáře a vyrovnal tak stav na 1:1, který vydržel až do konce zápasu.

Ani jednomu týmu tato remíza nijak zvlášť nepomohla, domácí nadále zůstávají na posledním místě s pouhými třemi body, Lorient je na sedmnácté pozici s jedinou výhrou a šesti body.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele