34. kolo
02.05.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AS Nancy-Lorraine 0:0

Nepříliš povedené utkání, ve kterém kralovali hlavně oba gólmani, mají za sebou fotbalisté St. Etienne. V sobotu večer uhráli pouze bezbrankovou remízu s Nancy, které je již zachráněno a vlastně mu "o nic už nejde." To domácí jsou na předposledním místě tabulky, a pokud jejich soupeři v bitvě o záchranu zítra vyhrají, bude St. Etienne vážným "zájemcem" o lístky na vlak ve směru Ligue 2.

První šanci zápasu si vytvořili hosté, ale přímý kop N'Guema skončil v rukavicích domácího gólmana. O pár chvil později zkoušel štěstí Féret, ale i jeho pokus byl zlikvidován brankářem Janotem. Poté již převzali otěže zápasu domácí a vytvořili si hned několik šancí, které ale zůstaly nevyužity. Nejprve střílel Payet, ale jeho projektil, stejně tak jako následnou Gomisovu hlavičku, perfektním zákrokem zneškodnil strážce svatyně Nancy Gregorini. Těsně před poločasem se snažil gólmana Nancy překvapit z velkého úhlu Varrault, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.

I druhý poločas byl v režii domácích, kteří ale nedokázali dotáhnout žádnou z akcí do gólového vyjádření. Postupně zahodili své šance Payet, Mirallas a Ilan. Lekci z produktivity málem uštědřilo Nancy domácím v závěru zápasu. Z ojedinělé akce se k zakončení dostal Dia a domácí mohou děkovat skvělému zákroku Janota. Největší šanci domácích poté zahodil i Gomis, ale tak jako na druhé straně byl proti skórování gólman Gregorini.

Díky skvělým výkonům obou brankářů v tomto zápase gól nepadl. Nancy nemusí nijak smutnit, jsou to ale domácí, kterým čím dál více teče do bot.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele