37. kolo
23.05.2009 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Olympique Marseille 1:2

Marseille dokázala zvítězit na hřišti Nancy 2:1 a rozhodla tak o tom, že krále Francie budeme znát až po posledním kole, které je na programu příští víkend. "Na koni" ale zůstává největší soupeř v boji o titul z Bordeaux, který taktéž zvítězil a kolo před koncem má v čele tabulky stále tříbodový náskok.

Utkání začalo regulérním gólem Marseille, který ale pomezní sudí kvůli údajnému ofsajdu neuznal. Niang našel přesnou přihrávkou Brandaa, který stál minimálně metr před stoperem Nancy, ale i přesto branka neplatila. Vedoucího gólu se tak hosté dočkali až po půlhodině hry, kdy se po několika povedených přihrávkách dostal k míči Bonnart. Jeho střela ale byla k neštěstí domácích fandů tečovaná Macalusem a na změnu pohybu míče už nedokázal gólman Gregorini reagovat.

Dvougólový náskok si hosté vytvořili po hodině hry, kdy se Nancy "pomstil" Brandao, kterému nebyl uznán gól z úvodu střetnutí. Civelliho hlavičku po rohu Valbueny sice dokázal domácí gólman zlikvidovat, na dorážku Brazilce Brandaa z těsné blízkosti byl ale krátký - 0:2.

Domácím se podařilo dvě minuty před koncem utkání řádně zdramatizovat. Na rozdíl jediné branky totiž snižoval 88. minutě N'Guemo, ale hosté z Marseille už dokázali hektický závěr střetnutí dotáhnout do vítězného konce a z Nancy si vezou výhru 2:1, která ale na zisk mistrovské trofeje stačit nemusí...

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra Marseille, Nancy má postup už zajištěn(snad jen neskutečně matematická shoda náhod by tam musela být aby se tak nestalo!)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele