28. kolo
14.03.2009 19:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Monaco - Toulouse FC 3:2

Fotbalisté Toulouse "odmítli" v zápase proti Monaku posun v tabulce směrem nahoru. Po sedmdesáti minutách sice o jednu branku vedli, ale nezvládli konec zápasu, ve kterém inkasovali hned dvakrát. Hrdinou knížecího klubu se pro dnešní večer stal Igor Lolo, který minutu před koncem svým gólem vystřelil domácím tři body.

Úvod zápasu patřil hlavně hostům, gól ale přinesla až 26. minuta. Domácí nedokázali uhlídat kanonýra Toulouse Gignace a ten jim ukázal, proč je se 17 brankami na svém kontě momentálně nejlepším střelcem Ligue 1. Congre zahrával rohový kop, na který si nejvýše vyskočil právě Gignac a nechytatelnou hlavičkou poslal hosty do vedení. Jednobrankový náskok hostů ale netrval příliš dlouho, o třináct minut později tečoval Mollův přímý kop Nimani a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

I druhý poločas začal lépe pro Toulouse, které se sice po v 68. minutě znovu ujalo vedení, ale ze svého náskoku se neradovalo příliš dlouho. Cetto krásným projektilem vystřelil hostům jednobrankový náskok, ale neuběhlo ani sedm minut a bylo opět vyrovnáno. Modesto totiž dokázal v těžké pozici překonat gólmana Carrassa a upravil na 2:2.

Konečné slovo však mělo Monako, které svou třetí branku přidalo až v 89. minutě. V závěru utkání se zdálo, že hostům docházejí síly a za každou cenu budou chtít ubránit remízu. Proti této myšlence se ale tvrdě postavil Lolo, který do sítě dorazil přímý kop Molla a rozhodl o tom, že Toulouse pojede domů s prázdnýma rukama.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele