7. kolo
01.09.2007 20:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - Lille OSC 2:2

Na góly bohatý zápas byl k vidění v Rennes, kam zavítalo Lille. Hosté nevyhráli od druhého kola a bylo vidět, že se od začátku snaží tuto bilanci změnit. Ve dvacáté minutě se dočkali odměny za aktivitu. Bastosův trestný kop tečoval za záda brankáře Luziho Peter Franquart, který za Lille skóroval poprvé. O chvíli později mohl vyrovnat Mickael Pagis, ale Tony Silva ho vychytal. Pagis pak po tvrdém zákroku musel střídat. Ihned po příchodu hráčů z kabin se však již skóre měnilo. Jerome Leroy vyrovnal. O sedm minut později již domácí vedli. Postaral se o to krásným gólem Etienne Didot, kapitán Rennes. To však nebylo vše. Zaslouženou remízu 2:2 nakonec zařídil Bastos.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele