13. kolo
03.11.2007 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - AS Monaco 0:1

Frederic Piquionne vstřelil jedinou branku nezáživného utkání Rennes s Monakem a zařídil tím výhru svého trápícího se týmu.

Knížecí klub nevyhrál ani jedno z posledních šesti utkání v Ligue 1. Na druhé straně Rennes, třetí tým tabulky, zvítězilo již třikrát v řadě, a bylo tak jasné, kdo půjde do zápasu z pozice favorita. Rychlý gól po příchodu z kabin ve druhém poločase Piquionneho po rohovém kopu Nenho ovšem znamená překvapivou výhru hostů. Je docela možné, že domácí zápas jednoduše podcenili.

Neskutečně nudný zážitek přinesla první půle. K nekoukatelnému fotbalu přispěl svým častým přerušováním velkou měrou také rozhodčí Tony Chapron. V úvodních pětačtyřiceti minutách nebyla v tomto zápase zaznamenána ani jedna střela na branku, a pro diváky byla přestávka vysvobozením.

Někteří fandové se možná ještě ani nestačili vrátit od stánků s občerstvením, a zmeškali tak světlý moment tohoto střetnutí. Nene zahrál rohový kop, ve vápně se nejvýš dostal Piquionne a hlavičkou do prostřed branky otevřel skóre. Po hodině hry musel Luzi vytáhnout parádní zákrok proti Lucasovi Bernardimu, aby udržel šance domácích. Poté se Rennes sice zmohlo na jakýsi náznak tlaku, ale Bruno Cheyrou nejprve namířil svoji střelu mimo, po něm se do černého netrefil ani John Mensah. Rennes prohrálo s Monakem 0:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele