34. kolo
19.04.2008 20:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Caen - Paris Saint-Germain 3:0

PSG jen potvrdilo svou současnou mizerii a na hřišti Caen zažilo další debakl. O vítězství domácích 3:0 se postarali Anthony Deroin, Reynald Lemaitre a Yoan Gouffran.

Domácí se mohli z branky radovat hned na začátku. To po chybě hostující obrany centroval Gouffran, našel Issama Jemaa a ten hlavičkoval na branku PSG z malého vápna. Jenže pro tentokrát vytáhl Mickael Landreau v brance Pařížanů super zákrok. Hosté se brzké šance domácích zalekli a zalezli do obrany. Tím odmítli nějaké ofenzivní pokusy a domácím ty jejich úspěšně kazili.

Na branky si tedy diváci museli počkat do druhé půle. Nejprve však hosté ještě odolávali. Nejprve Clement Chantome na brankové čáře likvidoval hlavičku Cedrica Hengbarta a hned nato Landreau vychytal Gouffrana. Domácí se však přece jen dočkali. Lemaitre centroval a Deroin krásným volejem do horního rohu branky otevřel skóré - 1:0. V pětasedmdesáté minutě se do míče hlavou opřel Lemaitre a překonal Landreua podruhé - 2:0. No a do třetice se po uvolnění Niveta prosadil i Gouffran, který se k míči dostal až po Nivetově překonání hostujícího brankáře a v pohodě zakončoval do prázdné brány - 3:0.

PSG hodně tápe a v součastnosti ztrácí na nesestupové pozice tři body. Je tedy dost možné, že Paříž přiští rok Ligue 1 neuvidí. Aspoň že mají hosté jistou Evropu díky vítězství v ligovém poháru.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG musí.Věřím že vyhraje 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, PSG to teda hrajou jak ponocný. Sestup se jim mocně přiblížil !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele