11. kolo
20.10.2007 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Lille OSC 1:0

Caen navázalo na dobrou formu zpřed reprezentační přestávky a porazilo nejtěsnějším rozdílem Lille. Nováček se díky sedmi bodům z tří posledních zápasů vyškrábal pryč ze sestupové zóny. Lille po čtyřech remízách poprvé prohrálo venku.

K vidění byl velmi vyrovnaný zápas. První šanci měli domácí, Gouffranův pokus zdálky v páté minutě gólmana Sylvu nepřekvapil. Hosté v první půli zahrozili jen jednou, na levé straně zakombinovali Bastos a Tafforeau a druhý jmenovaný akci zakončil střelou do boční sítě. Šťastný gól mohli hosté dát v 51. minutě, kdy Bastos přímo z rohu trefil spojnici tyče a břevna. Minutu nato zahrozili domácí, Nivet vyslal na zteč Mazureho, toho ale skvěle vychytal Sylva. Přesně po hodině hry padl první a také jediný gól zápasu. Florentinův roh přinesl zmatek ve vápně, následně centroval Mazure a nešťastník Tafforeau srazil míč za záda vlastního brankáře. Největší šanci Lille na vyrovnání zahodil hned o čtyři minuty později Mirallas, jenž neuspěl v souboji jeden na jednoho s brankářem Plantem. Caen tak uhájilo cenné vítězství.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele