16. kolo
01.12.2007 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - SM Caen 0:1

Noční můra v hlavním městě Francie má další pokračovaní. Tamní Paris Saint Germain opět prohrál a nachází se v zóně sestupu. Tentokrát se pod prohru nad Caen výrazně podepsal Ceara, který svojí fatální chybou daroval tři body hostům.

Před sobotním zápasem byl tým PSG v nezáviděníhodné pozici, protože doma v Parku princů ještě tuto sezónu nevyhrál a byl na osmnácté příčce. V prvním poločase se domácí dostali několikrát hodně blízko úvodní brance. Pedro Pauleta, bývalý střelec Lyonu Peguy Luyindula a osmnáctiletý David N'Gog měli obrovské šance, jenomže naneštěstí pro nervózní dav v hledišti, brankář Caen Vincent Plante byl ve skvělé formě a třemi skvělými zákroky udržel bezbrankový stav.

Jak to tak ve fotbale často bývá, tým, který se celý zápas braní, nakonec vstřelí z ojedinělého útoku branku a těsně vyhraje. To platilo i pro souboj PSG s Caen. Domácí urazili sportovního boha a patnáct minut před koncem se jim to nevyplatilo. Ceara chtěl hrát malou domu na Leandreua, ale jeho úmysl vystihl Nicolas Florentin a s malými obtížemi překonal překvapeného brankáře PSG. Po průběhu zápasu, ve kterém mělo PSG většinou převahu, se tak domácí dostali do problému, z kterého se nedokázali vzpamatovat. Pauleta ještě jednou zkoušel štěstí hlavou, ale Plante byl i tentokrát připraven. Caen vyhrálo venku nad PSG a je na desátém místě.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Marcos Albuquerque nehrál...místo něj tam byl výše zmíněný Ceara.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele