4. kolo
19.08.2007 21:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - AS Nancy-Lorraine 2:2

Marseille šla do zápasu s Nancy s úkolem získat své první vítězství v této sezóně. Od toho byla v nedělním utkání pouhých dvanáct minut. Jenomže to by se nesměl v osmasedmdesáté minutě trefit Youssef Hadji, který dokonal boj hostů o remízu. V úvodu utkání měli jasnou převahu domácí. Před vlastními diváky se na Stade Veledrome hnali do útoku. Ve dvaadvacáté minutě se poprvé prosadili. Mamadou Niang, senegalský útočník, se z voleje opřel do míče po centru Taiwa a Marseille vedla. Druhou branku přidal Olympique pět minut po pauze. Karim Ziani poslal skvělou přihrávku na Djibrila Cisseho a ten pod rukou brankáře Nancy zaznamenal svoji první branku v tomto ročníku. Ovšem poté začlo hrát Nancy, hráči Marseille si mysleli, že zápas již mají v kapse, a to se jim zle nevyplatilo. Půl hodiny před koncem Lorik Cana ve vápně fauloval Youssefa Hadjiho a nařízenou penatltu bez problému proměnil Gavanon. Poté se trefil sám Hadji a vystřelil Nancy remízu 2:2.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Olympique de Marseille vyhraje nad nancy 3:1

Reagovat
HOST*jarry

ja dávam na polčas remízu za 10 tácú.

Reagovat
HOST*

Toz dobry provar,co???

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele