5. kolo
25.08.2007 20:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Lorient 2:2

Diváci se v sobotu na stadionu v Bordeaux rozhodně od začátku nenudili. Zavítal tam Lorient, jeden z desetibodových týmů, a tak Girondins nečekalo nic lehkého. Góly padaly hned v úvodu. V první čtvrthodině dokonce dva. Prvním úspěšným střelcem se v jedenácté minutě stal po přihrávce Alonsa domácí Bellion. Napřáhl z levé strany malého vápna a Girondins vedli. Za čtyři minuty však bylo vyrovnáno. Kanonýr Vahirua tentokrát přihrál Rafiku Saifimu a ten střelou levou nohou srovnal stav. Poté v osmašedesáté minutě dodal Bellion opět vedení Bordeaux, ale v samém závěru Namouchi rozesmutnil fanoušky na stadionu. Bordeaux remizovalo s Lorientem 2:2.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele