38. kolo
17.05.2008 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - Paris Saint-Germain 1:2

PSG dokázalo zvítězit na hřišti Sochaux a v nejvyšší francouzské soutěži se nakonec zachránilo. Základ úspěchu položil v 22. minutě Diané. Domácím se sice podařilo srovnat, ale poslední slovo měl opět Diané, který sedm minut před koncem zajistil tři body pro PSG.

Pařížané předváděli od úvodních minut velmi bojovný výkon, bylo na nich vidět, že nic jiného než tři body ze zápasu neberou. Ve 12. minutě střílel Pauleta, ale jeho pokus skončil ve zdi domácích. Gólu se hosté dočkali o deset minut později, Diané se probil před obranu Sochaux a umístěnou střelou pod břevno poslal PSG do jednobrankového vedení. Po půlhodině hry hlavičkoval agilní Pauleta, ale jeho pokus mířil mimo tři tyče.

Sochaux se podařilo vyrovnat v 74. minutě, nikým nehlídaný N'Daw pohodlně dopravil míč do sítě. V tu chvíli se na kopačky hostů začala lepit velká nervozita. Vysvobození přinesla až 83. minuta, svůj druhý gól v utkání přidal chytrou střelou Diané a uklidnil početnou skupinku pařížských fanoušků v hledišti. Fotbalisté PSG si díky vítězství zahrají i příští ročník Ligue 1, Sochaux obsadilo konečnou čtrnáctou příčku.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG to nakonec zvládli, ale už si takto zahrávají dlouho, příští rok by to už nemuselo dobře dopadnout. Takovýto klub musí myslet na vyšší příčky !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele