35. kolo
26.04.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - FC Lorient 1:1

Lorient šel do zápasu se Sochaux jako lépe postavený tým v tabulce, ale domácím se dařilo v poslední době o dost lépe. Přesto byli hosté blízko třem bodům, ale na branku z první půle Jouffrea dokázal devět minut před koncem odpovědět Erding.

Začátek utkání patřil jasně domácím a hlavně Sebastienu Graxovi. Ten nejprve po čtvrthodině hry nevyzrál chytrým lobem na Audarda a brankář hostů mu později vyrazil i jeho pěknou bombu z přímého kopu. Hosté se až pak začali vzpamatovávat, ale k brance Souchaux se dlouho nepřiblížili. Až ke konci poločasu. Střelu Hautcoeura ještě domácí golman Teddy Richert vyrazil, ale jen k nohám Jouffreho, který otevřel skóre - 0:1.

Druhý poločas znovu začali lépe domácí. Raketu Stephana Dalmata skvěle vyrazil Audard mimo a z následného rohového kopu trefil domácí bek Afolabi hlavou břevno. Přes velký tlak a neustálý pobyt na soupeřově polovině se domácím dlouho nepodařilo vyrovnat. Až v jednaosmdesáté minutě. Dalmat utekl hostům po křídle, nacentroval a jeho pěkný míč dopravil do sítě hlavou Erding - 1:1. Domácí mohli o vydřenou remízu ještě přijít, Rafik Saifi ale na konci utkání trefil břevno.

Sochaux ještě nemá záchranu úplně jistou, zato Lorient už jistě zapadá do průměru.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele