14. kolo
10.11.2007 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - AJ Auxerre 1:1

Dramatické utkání skončilo nakonec dělbou bodů, Auxerre většinu zápasu vedlo, ale více ze hry měli domácí. Hosté se prosadili hned v úvodu utkání, Sochaux se podařilo vyrovnat až v 90. minutě trefou Pitaua.

Oba týmy se po sobotní remíze stále nacházejí v blízkosti sestupových příček. Domácí byli po většinu utkání lepším týmem a často dostávali hosty pod tlak. V deváté minutě fauloval brankář Richert ve vápně Nicualeho a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Kahlenberg a poslal Auxerre do vedení. Brankář sice vystihl směr střely a na míč si dokonce sáhl, ale gólu zabránit nedokázal. V 15. minutě střílel nebezpečně Pedretti, ale brankář Sochaux si s míčem poradil.

Domácí se snažili vyrovnat, ale šance Birsy úspěchem neskončila. Z následného protiútoku se pokusil skórovat Oliech, ale i s jeho střelou si Sorin v brance Auxerre poradil. V druhé půli měli domácí zajímavé šance, ale Erdingova ani Isabeyova střela v síti neskončila. Bod domácím vystřelil až v 90. minutě Pitau, na jeho střelu byl Sorin krátký.

Autor: Tomáš Lavický

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele