37. kolo
10.05.2008 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Lorient ukořistil v Métách všechny tři body

Duel, ve kterém už se o nic nehrálo, nakonec strhl na svou stranu mírně favorizovaný Lorient. Ten přijel na půdu jistého sestupujícího do Mét a se značnými problémy potvrdil pozici uprostřed tabulky.

Méty se tedy s prázdným domácím stánkem nerozloučily ani bodem. Sice se ujaly vedení díky gólu Gueyeho, v druhé půli se však trefili do černého Saifi s Abrielem a nebylo co řešit.

I bez fanoušků za zády vstoupili domácí do tohoto utkání solidně. Uběhlo jen pět minut a ve vápně se zjevil zcela nehlídaný útočník Mét Gueye, na jeho střelu levačkou však pohotová reakce Audarda zabrala a vedení domácích se tak nekonalo. Tempo hry však brzy upadlo, kdo ví, třeba i díky neexistující podpoře obou stran z hlediště. A hlavičkový pokus Saifiho ze 32. minuty tak byl vítaným zpestřením. Hned vzápětí však konečně jeden z týmů udeřil. A to překvapivě domácí, když Pjaničovu střelu neomylně dorážel Gueye. V nastaveném čase ale ještě nebezpečně hlavičkoval Saifi, již podruhé v zápase, a rozvlnil konečně síť za zády Maricheze.

Na začátku druhého dějství, po deseti uplynulých minutách, pálil z dálky povedeně hostující Jouffre, jeho bomba však orazítkovala jen břevno. A tak si Lorient musel na vítěznou branku počkat až do 67. minuty, kdy se tváří v tvář Marichezovi nemýlil Abriel.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele