17. kolo
08.12.2007 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - FC Sochaux 2:1

Dvě branky, které Lorient vstřelil na začátku každého poločasu, stačily k pohodlnému vítězství nad trápícím se Sochaux. Domácí neprohráli už šest utkání v řadě. Ani tentokrát nezaváhali a na své konto si připsali důležité tři body na cestě za záchranou. Díky vítězství se Lorient posunul na 11. příčku tabulky.

Lorient vykročil za vítězstvím hned od úvodního hvizdu. Skórovat se mu podařilo už ve třetí minutě. Le Pen našel ve vápně neobsazeného Varihua a ten otevřel skóre utkání. Pro útočníka Lorientu to byla již šestá trefa v sezóně.

Sochaux se nepoučilo z chyby v prvním poločase, čehož domácí dokonale využili. Druhá půle sotva začala, na ukazateli svítila 47. minuta a domácí vedli o dva góly. Le Pen si pohrál s dvěma obránci Sochaux a nedal Richertovi v brance žádnou šanci. Deset minut před koncem utkání se dočkali gólu hosté. Na Dalmatův roh si naběhl Erding a hlavou snížil na rozdíl jediného gólu. Do konce utkání se hostům vyrovnat nepodařilo, a tak si Lorient připisuje zasloužené tři body.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele