26. kolo
23.02.2008 20:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Racing Lens 2:1

Domácí tým sice od 41. minuty díky brance Manganeho prohrával, ale ve druhé půli podal zlepšený výkon a dvěma góly v rozmezí 180 sekund skóre otočil.

V prvním poločase viděli diváci velmi nezáživný fotbal, jediný světlý moment ukázali hosté ve 41. minutě a hned z toho byla branka. Mangane se prokličkoval domácí obranou a poslal hosty do vedení.

Druhý poločas přinesl razantní zlepšení hry ze strany domácích, Nancy se dočkalo gólu v 67. minutě, kdy se trefil Berenguer. O tři minuty přidal druhou trefu Hadji, který nikým nehlídaný pohodlně skóroval a zajistil domácím tři body za těsnou výhru 2:1. Vítězství domácích bylo díky zlepšené hře ve druhé půli zasloužené.

Nancy patří třetí příčka a zisk 44 bodů, hosté z Lens jsou na sedmnáctém místě těsně nad sestupovým pásmem.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele