36. kolo
03.05.2008 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Racing Strasbourg 3:0

Nancy v utkání proti Štrasburku ukázalo, že to s útokem na místo zajišťující předkolo Ligy mistrů myslí vážně. V sobotním večeru jednoznačně zvítězilo na Štrasburkem 3:0 a posunulo se na třetí příčku tabulky. Jestli si pozici zajišťující předkolo LM udrží, záleží na dnešním výsledku utkání Marseille – Bordeaux. Na fotbalisty Marseille má Nancy nyní v neúplné tabulce dvoubodový náskok.

Domácí tým na soupeře "vlétl" od úvodních minut, gólové odměny se ale dočkal až v 38. minutě hry. Briston našel milimetrovou přihrávkou Berenguera a ten tvrdou střelou otevřel skóre utkání. Druhý gól přidalo Nancy těsně před poločasovou přestávkou. Obrana hostů nechala trestuhodně osamoceného Fortuneho, který si v poklidu míč zpracoval a umístěnou střelou pod břevno zvyšoval na 2:0.

Veškeré naděje na úspěch hostů "pohřbil" v 58. minutě znovu Berenguer, který vstřelil svoji druhou branku v utkání. Za stavu 3:0 se už zápas vyloženě dohrával a domácí si na své konto připsali veledůležité body za cestou po pohárové Evropy. Štrasburk má úplně jiné starosti, tým se nachází na předposlední příčce tabulky a pravděpodobně se nevyhne sestupu do nižší soutěže.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele