22. kolo
23.01.2008 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Olympique Marseille 1:1

Domácím se nepodařilo zvítězit už od listopadu loňského roku a tuto nelichotivou bilanci nenapravili ani proti Marseille. Oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 1:1. Nancy se ujalo vedení na začátku druhého poločasu, hostům se podařilo srovnat až tři minuty před závěrečným hvizdem.

Od začátku zápasu byl nebezpečnější tým z Marseille, Cheyrouovu střelu z pětadvaceti metrů bravurně zneškodnil gólman Bracigliano. Domácí se mohli gólově prosadit ve 14. minutě, v pokutovém území se dobře uvolnil Fortune, ale jeho střelu brankář hostí vyrazil do bezpečí.

Ve druhém poločase vzniklo nedorozumění v obraně Marseille, které vyústilo Krupoviesovou "malou domů" na brankáře Mandanda. Domácí z následného nepřímého kopu skórovat nedokázali. Už to vypadlo, že Nancy dotáhne utkání do vítězného konce, ale v 87. minutě se prosadil do té doby neviditelný Nasri, který si zpracoval centrovaný míč na prsou a následně pravačkou vstřelil nádherný vyrovnávací gól.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele