7. kolo
01.09.2007 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - AS Saint-Étienne 2:0

Nancy pokračuje ve výborných výkonech, kterými upoutalo na začátku sezóny. V sobotu večer jejich skvělou formu pocítili na vlastní kůži hráči Saint Etienne. Nyní vedou již o dva body a navíc mají odehráno pouze šest zápasů. Brazilec Kim ukončil kvalitní desetiminovku Saint Etienne. Benjamin Gavanon zahrál přímý kop a Kim vystřelil svůj třetí gól v sezóně. Přes veškerou snahu Saint Etienne, kteří měli většinu času míč na svých kopačkách, se nakonec z vítězství 2:0 radovali domácí. Konečnou podobu skóre dal v osmasedmdesáté minutě Fortune. Ten přebral míč od Jonathona Brisona a s klidem zakončil.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele