30. kolo
22.03.2008 20:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - AS Saint-Etienne 1:3

Souboj sousedů z tabulky nakonec dopadl lépe pro hosty ze Saint-Etienne. A to i poté, co to domácím hned na začátku ulehčil Yohan Benalouane, který si vstřelil vlastní gól. Hosté v druhém poločase zabrali a třemi brankami otočili výsledek.

A jak už bylo řečeno, začátek pro Auxerre nevypadal zle. Po šesti minutách si totiž centr Kamela Chafniho neštastně srazil do vlasntí sítě Benalouane a otevřel skóre - 1:0. Jenže od té doby byli hosté lepším týmem a po půl hodině hry mohli srovnat. Dimitri Payet se dostal volný ke střele a jeho pokus vyrážel mimo bek Auxerre Sammy Traore. Těsně před koncem první půle zkoušel štěstí Bafetimbi Gomis, jenže tentokráte dobře zasahoval domácí golman Remy Riou. Po poločase tedy domácí šťastně vedli 1:0.

Domácí poprvé a také naposled pořádně sami zahrozili hned na začátku druhé půle. Kevin Lejeune se uvolnil k sólu a jeho pokus o zakončení mu překazil pěkným zákrokem Jody Viviani. Poté se už ozývali jen hosté. Nejprve ještě Riou kryl, to domácího brankáře nepřekonal Pascal Feindouno. Jenže poté už Riou kapituloval. Znovu zlikvidoval pokus Feindouna, ale na dorážku Landrina byl už krátký - 1:1. Za chvíli vyslal do šance Ilana Gomis a první jmenovaný otočil průběh utkání - 1:2. Tři body hostů pak pojistil Feindouno, který si naběhl na nájezd s Gomisem a zakončoval z velmi pohodlné pozice - konečný výsledek 1:3.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:1. AJ AUXERRE !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, letos to moc nejde. Až 14. místo není zrovna dobrou vizitkou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele