36. kolo
09.05.2007 20:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - AS Nancy-Lorraine 2:1

Ambiciózní Marseille potřebovala tři body z domácího utkání s Nancy. To je již zachráněno, a tak nemá vlastně o co hrát. Domácí bez Francka Riberyho, který nasbíral příliš žlutých karet, dlouho tlačili Nancy bez většího výsledku. Převaha byla jasná už z počtu střel na branku. Gólovéí vyjádření tlaku ovšem dlouo nepřicházelo. Až v osmasedmdesáté minutě se prosadil brankou útočník Marseille Niang. Ovšem Nancy se oklepalo a již za tři minuty se trefil Puygrenier a bylo vyrovnáno. Marseille ale přece jenom zápas nakonec zvrátila na svoji stranu. Djibril Cisse, extravagantní útočník, který je v Marseille na hostování z Liverpoolu, ukázal jak umí být užitečný. Osm minut před koncem si naskočil na centr Valbueny a hlavičkou poslal míč do levé šibenice. Marseille tak dokázala urvat tři body i ze zápasu s Nancy a dál bude bojovat o vysněné druhé místo.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele