22. kolo
27.01.2007 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Olympique Lyon - OGC Nice 1:1

Krize Lyonu na začátku roku 2007 pokračuje, vedoucí tým tabulky nevyhrál počtvrté v řadě, po Monaku a Bordeaux na Stade de Gerland tentokráte loupilo předposlední Nice.

V základní sestavě francouzského mistra se poprvé objevil Milan Baroš a hned po několika minutách o sobě dal vědět, když řádně protáhl Llorise. Další dobrou příležitost měl stoper Cris, který si naskočil na rohový kop, ale našel jenom opět připraveného Llorise.

Poté se ke slovu dostali také hosté. Coupet podběhl centr Fanniho a následně mohl jenom děkovat Laslandesovi, který jeho obrovskou chybu nedokázal potrestat. Domácí toto varování nebrali příliš vážně, a tak přišel trest. Architektem celé akce byl opět Fanni a chyby se tentokráte dopustil záložník Toulalan, míč se dostal až ke Konemu a ten s přehledem přehodil Coupeta - 0:1.

Odpověď Lynou však byla blesková. Již po pěti minutách se míče ujal Govou, obelstil Daikiteho a Kanteho a předložil míč Barošovi. Český útočník nezaváhal a zaznamenal svou premiérovou trefu v novém dresu - 1:1.

Po změně stran si Baroš a Govou role vyměnili. Bývalý útočník Aston Villy předložil Govouovi míč na stříbrném podnose, jenomže ten ho z pěti metrů nedokázal dopravit do sítě.

Pro Milana Baroše skončil zápas v 72. minutě, kdy ho na hřišti nahradil Fred. A právě brazilský útočník měl na kopačce rozhodnutí. Osm minut před koncem fauloval Apam pronikajícího Ben Arfu a kopala se penalta. Tou dobou již nebyl na hřišti tradiční exekutor Juninho a míč si tak vzal právě Fred. Nedokázal však udržet nervy na uzdě a vůbec netrefil bránu.

Lyon ztratil body počtvrté v řadě a jeho náskok na čele tabulky Ligue 1 se zmenšil na třináct bodů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pharrell

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

dobře milane...

Reagovat
HOST*NEGR

DOBRE BAROS MAS TO PO ME

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele