Liga národů UEFA - Liga národů 2018/2019

Liga C - skupina 2, 3. kolo
12.10.2018 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Řekové oplatili Maďarům porážku, jediný gól vstřelil Mitroglou

Řekům se vydařila odveta za porážku v Budapešti a v domácím prostředí porazili Maďary. Nepříliš záživné utkání rozhodl jedinou brankou kanonýr Mitroglou.

V dresu To Piratiko se nově objevili krajní beci Bakasis s Tsimikase, záložníci Zeca, Bakasetas a útočník Mitroglou. Do sestavy Maďarů se zase vrátil bek Orban, kterého doplnil též středololař Kalmár.

Jako první se o slovo přihlásil hostující Varga, jenž z přímého kopu v jedenácté minutě protáhl brankáře Řeků Barkase. Na Vargu chtěl za dalších pět minut navázat Szalai, jenže jeho hlavička se nevešla mezi tři tyče. Ve 23. minutě se opět ukázal Barkas, jenž tentokrát bez potíží kryl skákavý pokus Kalmára. O pět minut později dostal další šanci na ohrožení ze standardní situaci Varga, jenže tentokrát mířil příliš vysoko.

Zatímco první poločas nenabídl mnoho nebezpečných akcí a hráči se spíš navzájem faulovali, po přestávce pokračovalo utkání zhurta. Bese dvě minuty po změně stran našel z pravé strany hlavu Szalaie, jenž o fous minul Barkasovu svatyni. Za pět minut si střelu na druhé straně připsal Fortounis, ale zamířil pouze vedle. V 65. minutě si na Tsimikasovu pobídku z levé strany naskočil Mitroglou a přesnou hlavičkou poslal Řeky do vedení.

Vyrovnat chtěl osm minut před koncem zápasu Sallai, jenž z velkého úhlu mířil pouze do boční sítě. V 90. minutě Manolas důrazně odstavil Nagyho v pokutovém území, ale rozhodčí i přes protesty Maďarů penaltu nenařídil. Domácí mohli v nastaveném čase ještě jednou skórovat. Christodolopoulos vystihl rozehrávku soupeře a jeho střelu zastavil Gulacsi, z výhry se přesto radovali Řekové.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele