předkola - 3. předkolo - nemistrovská část - 1. zápasy
07.08.2018 19:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia vstoupila do předkola Ligy mistrů remízou 1:1 s Dynamem Kyjev

Slavia díky pozdnímu gólu Josefa Hušbauera z pokutového kopu přerušila dosavadní neprůstřelnost Dynama Kyjev a z úvodního souboje 3. předkola Ligy mistrů vyválčila remízu 1:1. Do ukrajinské odvety tak zůstává vše otevřené.

Do důležitého utkání vyslal trenér Jindřich Trpišovský očekávanou sestavu na hrotu s kapitánem Milanem Škodou, který se od začátku sezóny v útoku pravidelně střídá se Stanislavem Teclem. Žádné překvapení nepřinesla ani základní jedenáctka hostů, oproti poslednímu ligovému duelu se Šachtarem Doněck se od začátku na hřišti objevili novici Denys Harmaš a Artem Cygankov.

Vstup do zápasu vyšel lépe hráčům z ukrajinského hlavního města a přičinili se o to právě dva zmiňovaní noví muži v sestavě. Křídelník Cygankov si narazil míč s Harmašem a připravil tutovku pro Besjedina, jenž nechal vyniknout připraveného Ondřeje Koláře.

Slávisté se rozehřívali pomaleji a v úvodu zaujala spíše povedená choreografie tribuny Sever připomínající 100 let od vzniku Československa. První zajímavá příležitost přišla až ve 13. minutě, kdy Vladimír Coufal našel výborným centrem hlavu Milana Škody a brankář Bojko musel poprvé zasahovat.

Od těchto chvil začali být sešívání nebezpečnější a svého soupeře mírně přehrávali. Domácí fanoušky vystrašil pouze gólman Kolář, jenž dlouho váhal při rozehrávce a měl velké štěstí, že mu vyšla riskantní klička proti dotírajícímu Besjedinovi. Slavia znovu zahrozila ve 21. minutě, kdy kolmicí do otevřené obrany vybídl Hušbauer ke sprintu Zmrhala, jehož rána z poměrně velkého úhlu mířila do boční sítě. Mezi tři tyče se nevešly ani následné pokusy Vladimíra Coufala a Miroslava Stocha.

Ačkoliv se v Edenu na góly dlouho čekalo, diváci se rozhodně nenudili. Velmi zajímavá druhá půle začala zblokovanou střelou Josefa Hušbauera, k němuž se balón odrazil po dlouhém autu obránce Bořila. V 57. minutě se povedeným individuálním průnikem prezentoval Stoch, bohužel pro Slavii však pálil pouze do míst, kde čekal připravený Denys Bojko.

Vynikající čtvrthodina v podání červenobílých pokračovala. Přetažený roh Hušbauera si zpracoval Stoch, vrátil míč do šestnáctky a těsně vedle hlavičkoval Jaromír Zmrhal. Poté se do role zakončovatele proměnil sám Hušbauer, když mu z přímého kopu ideálně proti noze přihrál Jan Sýkora. Dělovka osmadvacetiletého středopolaře ale proletěla kousek mimo.

Navzdory slávistické převaze v počtu střel šlo osm minut před koncem do vedení Dynamo. Dva balóny na hrací ploše způsobily na malý moment ztrátu koncentrace domácí defenzivy, čehož využil Sergej Sydorčuk, který pěkným pasem oslovil zapomenutého Benjamina Verbiće a slovinský reprezentant s trochou štěstí prostřelil Ondřeje Koláře.

Trpišovského ekipa se ovšem nehodlala vzdát a v závěrečných minutách se hnala alespoň za vyrovnáním. Ránu Tomáše Součka ještě dokázal s vypětím všech sil vytáhnout na roh brankář Bojko a mezi třemi tyčemi neskončila ani hlavička Simona Deliho.

Kýžený gól přinesl až nastavený čas. Po zmatcích v hostující obraně se ke sražené střele Deliho dostal střídající Stanislav Tecl, načež ho před poloprázdnou brankou poslal k zemi Verbić a hlavní rozhodčí Craig Pawson po chvilce váhání ukázal na značku pokutového kopu. Nařízenou penaltu sebevědomě proměnil Josef Hušbauer, v té době již s kapitánskou páskou na levé paži, a zajistil tak Slavii alespoň remízu.

Konečný výsledek do odvety přece jenom mírně nahrává Dynamu, avšak i vzhledem k dnešnímu výkonu sešívaných slibuje odveta velmi napínavý a interesantní duel.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (983)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Pokahontas

jako skoro přesně před 10 lety v Lužnikách se Spartakem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fluor

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsali Slavia - Dynamo Kyjev B .

Reagovat
icka

Vtipe vylez

Reagovat
M1ck0

1:0

Reagovat
EverlastD

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
paver

Reagovat
smazaný uživatel

Kyjev rozhodne hned v 1. zápase. 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

byla by to obrovska smula... kdyz v poslednich zapasech je jejich limitem 1 vstrelenej gol

Reagovat
JacksLFC

Byste nás museli nakazit vlastní demencí, což nevim nevim

Reagovat
alegre

Real Madrid a Sparta...

Reagovat
dextroza_m

Slavia není Sparta, aby ji rozebíral klub třetího sledu

Reagovat
paver

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia s Dynamem Kyjev vyhrali v loterii... protoze to neni nehratelnej souper a zaroven by diky nim v pripade postupu byli nasazeni a vyhnuli se tak nejtezsim souperum z duele Benfica/Fernebahce (ani pres jeden by nepostoupili)

diky nasazeni v poslednim predkole a politice UEFA (nemuzou byt vylosovany ukrajinsky a rusky tymy proti sobe) je jasna dvojce i pro posledni predkolo - Ajax/Lutych - oba tymy jsou hratelny... proto Nizozemcum se ceskym tymum dari + na Ajax ma Slavia peknou vzpominku v podobe svyho prvniho postupu do skupiny LM shodou okolnosti uplne stejne jako letos po 2. miste v lize

zhrnuto a podtrzeno... Slavia... ikdyz postoupit nakonec vubec nemusi... tak faktem je... ze dostala obrovskou sanci hrat o LM s dvouma hratelnyma souperama... administrativne maji stesti... ted to podporit vykonem na hristi - snad to daji... byla by pecka mit 2 kluby v jedno sezone LM... coz by byla vec... ktera se realne hodne dlouho nemusi opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

To to nechápem..aké 2 kluby? Slavia a kto? Plzeň? Či?

Reagovat
F.Torres

plzeň má jistou základní skupinu LM, stejně tak Jablonec EL. Koeficient soutěže dělá svoje

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Andis

Si mimo ....dobře s tou Benfikou a Fenerbachce ne tam máš pravdu ..ale tvrdit že je Ajax hratelný je vidět že nemáš absolutně přehled a co se týče Dynama rozhodně bych tak nevěřil, že je to pro Slávii v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

aha... takze Barcelona by byla hratelna? nerikam... ze by pres Ajax postoupili... nerikam... ze postoupi i pres Kyjev (precti si to jeste jednou)... ale Ajax je jednoznacne hratelnej souper

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MagpeCZ

snad 2:0

Reagovat
KingMaster13

Strašná škoda, že začínáme venku. Dynamo má dost dobře propracovanou obranu a spoléhá na rychlé protiútoky, nicméně proti nám bude muset hrát. Oni jsou favoritem a oni mají co ztratit. Blbý je, že se začíná v Edenu, kde nám kupodivu věřím méně než venku. Základem bude neprohrát. S Dynamem to vidím buď na remízu 0:0 a nebo 1:1 a kdyby to takhle dopadlo tak to beru všema deseti hlavně ten výsledek 0:0, jak říkám nejhorší výsledek je prohra. Pokud to zremizujeme tak v postup hodně věřím. Oni to budou doma muset otevřít a to bude velká šance pro nás. Slávii se nejvíce daří, když je outsiderem a hraje proti týmu co musí. Máme jistou EL a hráči mohou hrát úplně v klidu, můžeme jen překvapit. Je taky velice dobré, že jsme začali ligu ve velkém stylu a máme 3 výhry. Takže v klubu vládne momentálně pohoda. Kyjev taky má 3 výhry ale nebyly to vůbec přesvědčivé výhry. Můj tip 1:1 v Edenu a výhra v Kyjevě 1:2 Je to bláhové ale fakt nám dost věřím, z toho týmu mám skvělý pocit

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Přesně jak jsem od domácího zápasu čekal, ubojované, oba budou hrát na obranu, aby se nedělaly chyby a my bránit na 0 moc neumíme tak jsme samozřejmě gol dostali Ale jsme i první kdo letos dal Kyjevu gol Sice se výsledek 1:1 může zdát na hovno ale já jsem s ním spokojen. Hlavní bylo dnes neprohrát. Na Ukrajině jim ještě dost nehezky zatopíme

Reagovat
KingMaster13

https://www.youtube.com/watch?v=TiDY0wLofTA Zde i házím odkaz na zápasu Kyjeva se Šachťarem ať se máte šanci také podívat. Šachťar byl lepší, měl více držení míče, více šancí ale Dynamo bylo efektivnější

Reagovat
F.Torres

Velice očekávaný zápas. Chce to hrát na zajištěnou obranu, ideálně doma uhlídat nulu s tím, že gol bude navíc. Snad nastoupíme s Teclem a klidně bych se nebál zahrnout nové akvizice na křídlo už od začátku

Ideálně 1:0

Reagovat
Kixi Syhimour

3:0

Reagovat
Pony Slaystation

Dynamo slušná forma na začátku sezony

Reagovat
Mönchengladbach

Dynamo v této sezóně po generálce proti Plzni (výhra 2:0) čtyři soutěžní zápasy - 4x 1:0.

Jedna výhra ve Lvově gólem z nastavení, jedna doma vlastním gólem Vorskly... a dvě nad Šachťarem (superpohár a liga).

Nějak nevím, co si myslet. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict... Sparta je taky v lize "ve forme" a vyhrala vsechny zapasy... pritom realita je jina

Reagovat
Stannis Baratheon

Dynamo je tým založený na pevné defenzivě - takže když je donutí vystrčit růžky, mohou je v klidu porazit. Slavii fandím a věřím že postoupí (a následně i přes dalšího soupeře) - 2 týmy v LM by byla fantazie.

Reagovat
Losinho

1:1 a zklamání v odvetě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
PlackaSKS

postup bych viděl na maximálně 35%... hodně uvidíme zítra, snad to bude zápas kdy vyjde úplně vše ... sestavu bych viděl stejnou jako proti opavě, pokud trpiš očekává trochu víc dobývání, tak asi škoda místo tecla, jinak bych to zatim neměnil...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blázen,Slavia nemá šanci, tos myslel opačně,t že Kyjev vyhraje 3.0.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte slavie ma hrace jako Stoch nebo Olyianka, koho ma Dynamo? uz to neni samej brazilec jako driv

Reagovat
smazaný uživatel

Tam,je to jedno,Slavia nepatří do LM,to každý soudný člověk ví,a takové zápasy nezvládá,buˇme rádi za Plzeň s Vrbou,jediný tým u nás,který tam patří.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip: 2:0

prani 0:7

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Liquid

Reagovat
goodbay

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není Opava, nebo Karviná,Kyjev si smsne na Slavii a zítra asi už rozhodne,Slavia,nepatří do LM, to bude něco podobnýho,jak s Astanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyjev neni Barcelona... to uz ti rekli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinské kluby jsou silné Shaktar loni porazil doma i City,a Neapol,jestli někdo věří ,že Slavia může,něco uhrát,neřkuli postoupit,tak se dočista zbláznil,Kyjev win aspoň o dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč v Čechách někdo píše "Shaktar"? Česky to určitě není a tipnu si, že ani ukrajinsky.

Reagovat
C-M@ster

To tak je... někdo píše Ovechkin, Mahrez atd

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Mahrez je spatne?

Reagovat
Spalovač šancí

jo

Reagovat
C-M@ster

Podle stejné logiky jo, páč to není česká transkripce původního رياض محرز‎‎

Ale tak nějak se to u nás používá a proč ne...

Reagovat
smazaný uživatel

logika nelogika, pise se Mahrez, takze nazdar bazar.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Mas snad pocit, ze je to jinak, ze tady postujes toho retardovaneho smajlika?

Reagovat
Shevchenko

Ano jsem si tím naprosto jistý zkus si nastudovat co je to transkripce a pak tady rozdávej moudra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, co to je. Jak tomu frajerovi teda budes rikat, resp, jak ho napises teda? a dej znova ten facepalm smajlik

Reagovat
Shevchenko

Bože anglicky: Riyad Mahrez, česky: Rijád Mahriz.

Stačí si to vygooglit anglicky přepis a google ti vyplivne ihned český přepis (je i na wiki).

To, že se to používá málo a i v česku převládá anglicky přepis na tom faktu vůbec nic nemění, takže C-M@stera vyjel úplně zbytečně. Ale teď už snad budeš chytřejší a uznáš svou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja jsem Ti psal, ze vim, co to znamena a google umim taky pouzivat

Vsude se uvadi Mahrez, takze se fakt nemam za co omlouvat Mej se

Reagovat
Shevchenko

Měj se

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj oblibeny smajlik ze ho seres vsude?

Reagovat
Baronne

Hele poslední dobou jenom na tvý příspěvky, protože jsou úplně vypatlaný

Reagovat
smazaný uživatel

pardon ty fotbalovej experte

Reagovat
JohnKoul

Já třeba používám anglickou transkripci a anglické názvy obecně hlavně proto, že jsem zvyklý číst většinu věcí a i na internetu komunikovat mnohem víc v angličtině a pak si nemusím pamatovat více názvů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma bejt... Vysvetli to prosim mistrovi Shevchenko

Reagovat
andrew96

Však on ti vysvětluje, jak je to správně česky a jak anglicky.

Reagovat
Baronne

Reagovat
PlackaSKS

ty vážně nedokážeš pochopit psanej text...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no, jsem uplne nechapavec nechapavy, vylozene na Bohnice

Reagovat
PlackaSKS

na tom se shodneme

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kuchta

1:0

Reagovat
Kuchta

OT:

1) Kdy jste začli chodit na EF? - 2004

2) Datum registrace? - 18.12.2004

Chci zjistit, jestli jsem tu "služebně nejstarší"

Reagovat
Pablos

sis tu psal sám se sebou né ?

Reagovat
Shevchenko

Co si pamatuju, tak tu chodilo dost lidí, samozřejmě se to absolutně nedá srovnávat s dneškem, ale třeba španělská sekce docela žila, byl to tu samý fanoušek Realu a Barcy.

Reagovat
anonym

yarda a Kyslík, kde těm je konec?

Reagovat
Shevchenko

U Kyslíka si pamatuju jak tu dal příspěvek, že končí s psaním na EF, to už je snad 10 let nebo kolik. yarda nevím, ale myslím, že se tu jednou za čas objeví.

Reagovat
F.Torres

oba se občas objeví, kyslík občas napíše i nějaký článek. 1-2 roky zpět jich tady pár měl, samozřejmě na téma barcelona

Reagovat
Shevchenko

Tak tady je Kyslík:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-85838/?forum=1#post881647

A yarda podle efsearch tady pořád chodí a sem tam něco napíše.

Reagovat
Azazelo RD

Kapřík - oblíbené hlavní kluby Chmel Blšany.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Azazelo RD

Ty voe a do konce věrnost klubu!

Reagovat
exmafie

Nejsi

Reagovat
Kuchta

11.2.2004

Reagovat
Shevchenko

Na EF jsem začal chodit snad někdy na konci roku 2003, to se ještě dalo psát bez registrace.

Reagovat
Nihilister

, prostě hned co jsem měl doma internet

Reagovat
havrys99

ale jenom odpoledne, než naběhnul modem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Venny

Hned první příspěvek v diskuzi pod Haškem datum založení 8.9.2012

Reagovat
Venny

Jo to je 12, ne 02

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejsi JIrka je straší a jeden maník má 2003

Reagovat
eL

1) asi 2011

2) 29. 5. 2013

Jsem ještě malý pívo

Reagovat
salami

Nestačím zirat, zase se tu potkavaj 2 tábory, kdy jedni vyprávěj o galaktickym Dynamu, který dá Slavii v Edenu minimalne bura a je hotovo. Pak je tu skupina, která už nás vidí v LM, protože Dynamo není soupeř a Ajax jsme už jednou smazli, ne že by snad někdo v těch týmech kromě Huntelaara a kustoda Vlčka ten zápas pamatoval Obojí je hovadina, Dynamo je silnej soupeř, ale rozhodně i hratelnej vzhledem k naší současný síle, kdy máme po dlouhý době zase docela konkurenceschopnej a navic i relativně zkusenej tym. V případě postupu by pak byl Ajax velmi těžkej soupeř, tam by nám mohlo hrát do karet akorát to, že tam přes léto dělali docela změny a nemuselo by si to sednout nebo by je mohl vyřadit Lutych a pořádně se přitom vycerpat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kuchta

Přesně

Očekávám vyrovnaná utkání velmi defenzivního charakteru, ve kterých nepadne ve výsledku moc gólů. Bude to o trpělivosti, 100% odpovědné obranné hře, o standardkách a o štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

ceskym tymum se proti Holandanum (a to i na urovni repre) tradicne dari... Ajax nedavno malem vyradil z poharu i Jablonec (tusim stacilo promenit penaltu)

pokud delali zmeny... o to sance vetsi

Ajax vyradila v playoff Slavka pri sve premierove ucasti v LM... byla by to i jista symbolika... kdyby se to opakovalo

ale stejne tak nemusi vubec postoupit pres Kyjev... hodne napovi zitrejsi zapas

Reagovat
ladyboy arsenal

klasika tady, dík za střízlivý zhodnocení

Reagovat
ZB 07

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

No věřím že Dynamo kvalitu bude mít, ale z té jejich předpokládané sestavy znám sotva dva hráče a to jen podle jména...

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Pablos

2:2

Reagovat
ratusek

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CzechLukas

Hlavně ať nehraje Zmrhal

Reagovat
wyqinac

kdyz on nema moc kdo hrat misto nej :( sykoru uz ted na kridlo nedava skoro vubec Olayinka jeste na 90 minut nepujde podle me

Reagovat
CzechLukas

Snad Baluta by mohl

Reagovat
wyqinac

no baluta je spis pravy kridlo nebo stredovej, takze doleva spis ne, leda ho dat na stred misto sykyho a toho poslat doleva

Reagovat
John Obi Mikel

Bude to šťastná výhra 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (Hušbauer, Škoda - Sydorčuk)

Reagovat
Fakt

Zítra uvidíme přestřelku. 4:3

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kepy_FCB

Loni měl juda racec štěstí s BATE teď si prozměnu vybere smůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje 2:0

Reagovat
FCSL

Kyjev ted hraje těžce deffezivně, hlavně si nenechat dát gol. 0:0/1:0

Reagovat
Liquid

bohužel 2:1, ale přání je vyhrát bez obdržené

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

2:1

Reagovat
Lorcan

má Slavie Olayinku na soupisce pro LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie zatím vypadá hodně dobře, Dynamo zase teď 2x porazilo Šachťar, takže oba týmy jsou ve formě. Bude to těsný, ale doma to Slavie ruce. 1:0

Reagovat
Losinho

*po ruce Zmrhala urve

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
lada.sp

Tobě už taky mrdá jako mě..jako přeju jim to, ale byli doby kdy tady byla nenávist až za hrob..asi jsme zestárli bo co.. takže Slávka do toho..do píči..

Reagovat
Kang & Kodos

Já jim přeju, ať dostanou bůra Ale realisticky to vidim takhle

Reagovat
lada.sp

no super, u jsem se lekl...v mém okolí totiž zažívám že spousta "kovaných" rudejch už pošilváhá po "okolí"

Reagovat
Logan

Taky jsem si letos říkal, že by bylo asi fajn kdybyste postoupili do skupiny EL. Jednak koeficient, jednak abyste měli stejně zápasů jak my a Plzeň ... no ale když jste udělali tu ostudu v Srbsku, stejně jsem měl radost to se prostě nezapře nikdy

Reagovat
lada.sp

no jo no...jednou jsi nahoře, občas dole..doufám že se to zase srovná jako za starých časů kdy budete "věčně druhý" a my aspoň "někdy druhý"

Reagovat
andrew96
Reagovat
Riviera Kid

3:0 nevím co se tady z nějakých UKáček dělá.

Reagovat
Stannis Baratheon

tak rozhodně je to kvalitnější soupeř, než ve stejné fázi minulý rok FCSB.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Rumunum se ceskym tymum tradicne nedari... proti ukrajinskym vyrazne lip a jeste lip se dari proti holandskym tymum (Ajax v pripadnym dalsim kole) - Slavia si nemuze vubec na los stezovat

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou 10:0...

Reagovat
shitcool

Je to někde v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

O2 TV Fotbal, O2 TV Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

Pár jednotlivců má to štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, 300 kč měsíčně je prostě jenom pro vyvolené

Reagovat
Pablos

no to jsem si říkal, že bych si to za 300 kila koupil ...jenže ono by to vyšlo skoro na pětikilo měsíčně nakonec internet u nich nemám a ani nechci, tam se na tu cenu co mám nedostanou ani omylem... takže šup kilo navíc k televizi ...a pak ten jejich setobox za 80 kč měsíčně na 2 roky a když jsem se jich ptal, jestli prostě bude můj nebo jako jestli si ho pronajímám za 2000,- korun ...tak mi nedokázali odpovědět jen to, že ho musím mít od nich jinak to nejde plus si účtujou za připojení asi další kilo snad

Takže když to shrnu: dám skoro 12 000,- za dva roky za program o fotbalu ...to mi příjde celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas znameho co ma O2? Dej mu kilo mesicne za jeho login a valis si to na ntb/mobilu kdy chces a kde chces. Easy, ne?

Reagovat
Pablos

no to právě nemám

Reagovat
mario23

Tak já to objednám a budeš mi dávat kilo měsíčně? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já jsem taky po velký nevoli do toho nakonec šel, argumentem pro mne byla nakonec hlavně ta LM, top zápasy český ligy a taky Serie A na Sport1/2 (což už asi teda letos platit nebude). I s netem platím 950 což fakt málo není, ale za ten komfort to prostě stojí... Navíc to přepínání všech programů LM, můžeš si tak sám prostě vybrat, to je pecka. K tomu ty zpětný záznamy čehokoli až týden dozadu, za to mi to prostě stojí, než abych tady lovil někde nějaký sekající se streamy, jen proto, abych ušetřil třeba ve finále 2 kila měsíčně...

Reagovat
Pablos

no neříkám, že to není třeba super ...ale net od nich nechci ...tejden jim trvalo, než mi vůbec zjistili jestli to u mě půjde zajistit se signálem ...s odpovědí, že možná jiná firma mi do dvou dní instalovala zdarma satelit a s neomezeným internetem za necelé 4000,- za rok, tam opravdu nemám proč přecházet. Takže o tu stovku navíc bych prostě k té TV musel platit... budiž, ale ten jejich předraženej setobox to asi prostě zazdil, plus to, že si účtují za připojení... v dnešní době Takže u mě jde spíš o princip i. A jinak jestli tam bude jen ta Plzeň, tak si koupím každý její zápas na den ...takže dám 600,- a to mi příjde v poho, protože to je vlastně jedinej hlavní důvod, chtěl bych sice vidět zajímavé zápasy české ligy, ale to za prachy moc nestojí stejnak ...a jiné ligy nesleduji... navíc jsem doma minimálně.

Reagovat
alegre

Ja tomu nejak nerozumim. Ziju v Hondurasu, tisice kilometru od Ceska, ale i tak vidim vsechny zapasy ceske ligy, ceskych tymu, a zadarmo. livetv.sx, pripojim notebook k televizi a zvolim zapas, dokonce i komentar v jazyce, ktery mi vyhovuje. Myslim si, ze kdyz to jde tady, tak to musi fungovat v Cesku taky. Zdravim a SLAVIA DO TOHO!

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za tim na ten livetv.sx. Hnedle to dneska vyzkouším

Reagovat
smazaný uživatel

pro hornich 10 000

Reagovat
mario23

Od zejtra za 200 na měsíc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci další krabičku a když si to to spočítáš za rok tak to je zbytečný na to jakej ty přenosy sou shit.Bez Vláška by to stejně nebylo ono

Reagovat
mario23

Tak to udělej jako já, za 200Kč a krabičku mít nemusíš.

Reagovat
Baronne

O2TVGO

Reagovat
smazaný uživatel

Tím Zmrdalem chtěl vyhecovat Trpiše nebo to je jen trolling?

Reagovat
Lorcan

100. pro postup Slavie !

Reagovat
lada.sp

101. pro postup Slavie i když mě to kroutí palce u nohy za ušima... ale ylo hůře

Reagovat
CzechLukas

Snad dneska Kolář-Bořil, Ngadeu, Deli, Coufal- Souček- Baluta, Hušbauer, Sýkora, Stoch- Tecl

Reagovat
Rarášek

Tak hodně štěstí .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

1:0 Skoda z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=479939&sId=&mId=

Takové vedro ve všech krajích, že se z lidí stávají úplní černoši viz ilustrační foto..

Reagovat
KoryVCF

Běž do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je prece Ceska Jaja z reklamy na trdelnik

Reagovat
ttopi

Tu fotku nechápu.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, uz ji zmenili.

Reagovat
ratusek

Proč je zablokovaná diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze se vice lidi divilo, ze je tu takove horko, ze se z lidi stavaji cernosi.

Reagovat
ratusek

Tam byla fotka nějakejch niga?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam malej cernousek (tak 6 let) koupajici se ve fontane

Reagovat
ttopi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

a radši ty kundy zablokovali diskuzi

Reagovat
ttopi

Já tu diskusi normálně vidím otevřenou.

Reagovat
ratusek

Tak ji odemkli. Fakt byla zablokovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzuji.

Reagovat
mario23

Už to změnili. :D

Reagovat
alegre

Evropská fotbalová federace UEFA nevyhověla žádosti pražské Slavie, aby při dnešním domácím zápase třetího předkola Ligy mistrů s Dynamem Kyjev mohla uctít památku tří padlých českých vojáků v Afghánistánu.

A to je jen dobře Blbej nápad!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Uctívat zoldaky, to je fakt nápad. :D

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Stannis Baratheon

a jsi na stránce věnované sportu, který je žoldáků plný

Reagovat
sosna

Reagovat
Greny

A proc by nemohli? Fakt to nechapu

Reagovat
alegre

A proč na fotbale? Politika do sportu nepatří!

Reagovat
Greny

Proc teda nenechaji hrat kluby z Ruska proti Ukrajinskym?

A neodevzdalo se neco ze vstupenek na "uprchliky"? To nevadilo

Reagovat
ttopi

Prevence. Nutná prevence.

Reagovat
ratusek

Refugees welcome se netrestalo, opak se trestal

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej dvojí metr na západě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Já jsem jedině pro, aby se tyto věci do fotbalu netahaly. Vůbec mi nejde o to, jestli to je politika, nebo ne. Ale tohle je fotbalový zápas, tudíž nevím, jakou to má souvislost. Denně umře rukou teroristů spousta lidí...

Reagovat
Greny

Ale kazou vodu a piji vino...

Reagovat
ttopi

Ale prd. To, že nemohou hrát proti sobě týmy z určitých zemí je z toho důvodu, že to přímo ohrožuje bezpečnost související nějak s fotbalem - třeba fanoušků ve městě, ale i na stadionu.

To, jestli se uctí památka 3 vojáků nemá s fotbalem dočinění vůbec nic.

Reagovat
ttopi

O tom vím, ale není to relevantní. Pokud by byla cena vstupenky navýšena, chápal bych protesty. Ale pokud je cena vstupenky stejná, jako předtím, tak může být fanouškům jedno, jestli si s tim klub třeba vytapetuje hajzly (když to trochu přeženu).

Reagovat
Blasphemer

Nebyla to sbírka formou plastových víček, takže smůla.

Reagovat
Greny

A minuta ticha za Mandelu?

Reagovat
Blasphemer

Já si teda vůbec nepamatuju, že by se něco takovýho někdy v zápasech UEFA dělo. Vyveďte mě z omylu kdyžtak.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Jarda si samozřejmě potřeboval šplhnout a zahrát na srdíčko. Muselo mu bejt jasný, že to neprojde, když je v tomhle UEFA/FIFA tak debilní a tresté třeba i za vlčí máky.

Reagovat
iamek

Reagovat
Pokahontas

Nápad Slávie

v tomto případě UEFA

Gratulace afghánskému odboji k úspěšnému zneškodnění tří českých žoldáků-okupantů.

Dobře vám tak,ostudo naší země

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš magor...

Reagovat
Stannis Baratheon

Prosím, běž se zabít. To si pak teprve všichni otevřeme šampus, ostudo svojí rodiny a bezcenná nulo.

Reagovat
Hokaido

Jako já ho nebudu obhajovat, ale má z části pravdu. Když tady byl za 2. světový války boj partizánů proti Němcům, tak to bylo v podstatě to stejný.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tady jde o to, že to jsou hlavně oni.

Reagovat
Posledni Kovboj

coze?

Reagovat
Nebelung

Tady měl někdo taky namále

Reagovat
Spejbl

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
martin1

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fabec1222

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
raduinho

Reagovat
sir alex f

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

ubožáku...

Reagovat
PlackaSKS

a tenhle retard je tu skoro nejdýl

Reagovat
Lof

Reagovat
Posledni Kovboj

chcipni prosim, diky

Reagovat
Melda

Idioti!

Reagovat
Melda

-e!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Blasphemer

podmínka swag

Reagovat
havrys99

Sdílejte, než to smažou

Reagovat
mario23

Slavia musí. Podle mě to zvládnou. 2:0

Reagovat
Greny

UEFA nevyhovela zadosti SK Slavia uctit pamatku tri padlych vojaku na dnesnim zapase. Jsou to hrdinove a vazime si toho, co udelali pro nasi zemi. SK Slavia Praha dlouhodobe pripravuje ve spolupraci s nadacnim fondem REGI BASE 11.11.2018 velkou oslavu Dne valecnych veteranu.

Tak hlavne ze nemuzou hrat ukrajinsky kluby proti ruskym Uefa Mafia

Reagovat
Salfovic

Z našeho pohledu sice necitlivé. Ale vojáci umírají pořád, to by musela bejt nějaká pieta pomalu před každým zápasem.

Reagovat
Blasphemer

Co to má společnýho?

Reagovat
Pokahontas

No jo,zelenej mozek Tvrdík zjevně zanechal ve Slávii svou neblahou stopu

Politické zneužívání fotbalu

Obhajoba žoldáků

Reagovat
smazaný uživatel

souvislost lvl 26000

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se jezdí hlavně vydělat, ty velké prachy jsou i za to riziko ohrožení života. Jasně, škoda mladých životů, ale proč hrdinové?

Reagovat
doshcz

OT: Vydra do Burnley? s trochou štěstí by mohl hrát i EL

Reagovat
Pablos

cože fakt ? spekulace zatím nebo je nějaká nabídka už ?

Reagovat
Pablos

jo už vidím expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Kněz už se začíná modlit, aby to klaplo

Reagovat
Pablos

né jen on... já taky, já tomu klukovi hrozně přeju.

Reagovat
Greny

OT: diky a nazdar na fotbale v Brne me uz neuvidite...

Pivarnik a PAN MAJITEL... At tahnou ...

Fakt to nechapu a nedivim se ze se nikdo nechce vracet to radeji pujdu u nas na kraj.

Polak do Prostejova po neshode s vedenim po Pilikovi posledni kapka

Reagovat
doshcz

hele když sestoupíte, tak bude vaše Béčko hrát krajskej přebor?

Reagovat
Greny

Nevim ale sere me to ...

Borec se vrati z ciziny a oni s nin nekomunikuji tak sel jinam...

Tak at si delaji co chteji zlata Kometa a je skoda ze Liborovi tri roky zpet neprodali podil ve Zbrojovce

Reagovat
ZB 07

Zase klid. Polák nám už neměl na hřišti co dát a je dobře, že už nebude vysedávat na tribuně. Navíc mi ani moc sympatickej během působení u nás nebyl. Třeba to, jak po prohře 3:0 v Jihlavě poslal fanoušky do řitě, mu mám docela za zlý.

Druhá věc je to, že trošku důstojnosti by odchodu takový legendy (na naše poměry) neuškodilo. Normálně jsme mu měli oznámit, že na hřišti už se s ním nepočítá, nabídnout další roli v klubu, případně pomoct uspořádat rozlučku. Jenže to bychom nebyli my, kdybychom nenechali média, aby to roztroubily do světa, Poláka aby si do nás kopnul a jako vrchol celý komunikace s fanoušky vymazat jeho jméno na webu ze soupisky.

Reagovat
Greny

Jenze to neni jen Polak jak koncili ( Pilik, Kostal, Zavadil, Svanci) dalsim nedali smlozvu nebo jim koncila Buchta, Hycka, Janosek, Kerestes ... Tak asi nebudu Bartonka placat po ramenou jak to delaji dobre

Reagovat
ZB 07

Však jo. Že to Bartoněk neumí, víme už dlouho. Tohle je prostě jen další z mnoha přešlapů, na který bychom už tak nějak měli bejt zvyklí. Každopádně prej se mluví o nějaké náhradě, kdyby vyšel třeba ten Valenta (nebo Střeštík), tak by to bylo fajn.

Reagovat
Sandstorm

Podobne týmy. Češi a Ukrajinci doplnění o 3-4 zahraniční hráče. Kvalita by mohla být i více na straně Slavie protože si nemyslím, že by ukrajinsti hráči byli lepší než čeští hráči.

Reagovat
Stannis Baratheon

takhle nějak jsem nad tím přemýšlel taky

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tak jdeme na to. Věřím tomu víc než kdy jindy, že to dobře dopadne

Reagovat
HullCity

Pokud hráči Dynama nic nepodcení,což naše týmy fakt umí,tak by se mělo postoupit.Dneska tak 0:1/1:2 pro hosty.

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite bude nekde stream

Reagovat
Pokahontas

,,Nejsme favorit, šance jsou 50 na 50 "...

Možná v 1.zápase,tam souhlas,ale v dvojzápase jednoznačně Dynamo favorit je.A je samozřejmě součástí taktiky to popírat,to je známá věc.

Slávia-pravidelný účastník předkol,z nichž se jí za posledních 15 let jednou podařilo postoupit do základní skupiny,versus

Dynamo-pravidelný účastník skupin,z nichž se mu za posledních 15 let jednou podařilo postoupit dále.

Není bez zajímavosti,že Dynamo nezřídka v kvalifikaci hraje lépe venku než doma.Snad žádnému jinému klubu se v kvalifikaci o LM nestalo tak často,aby postoupil stylem venku výhra-doma prohra (1998 se Spartou,2004 s Trabzonsporem,2011 s Gladbachem)

Reagovat
PavlíčeQ

Koukám, že v základu Kyjeva je Verbič co hrál za Kodaň a proti nám si jednou nechal dát redku za řeči jinak sestava Slavie očekávaná, tak uvidíme jak to bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Skodak

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal doufám ze bude mít jeden ze svých dnů kdy mu to jde

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 - Skoda, Skoda, Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

pred malou chvili jsem prochazel kolem fanousku dynama, nic moc pocit. :D policajti v autech

Reagovat
Kang & Kodos

Zmrhal Nesmrtelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dá hat-trick. Jemu se vždycky 1 ze 4 zápasů povede a tohle je 4. zápas sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

hat-trick

Reagovat
Lof

Kéž by.

Reagovat
Kepy_FCB

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo link na stream tahanej z O2? Nechci se dívat na jakýsi ukrajinský kanály, co jsem zatím našel.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Slavii vyhraje 2-0

Reagovat
shitcool

Někdo link?

Reagovat
smazaný uživatel

Link na stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný stream bez komentáře: http://mobil.netspor41.com/?id=1114206

Reagovat
Beči

Doufám, že to dnes bude stát za to. Zaplatil jsem si kvůli tomu O2 Sport na Den za 99,- kč

Reagovat
Beči

Doufám, že to dnes bude stát za to. Zaplatil jsem si kvůli tomu O2 Sport na Den za 99,- kč

Reagovat
forma

Proč si to platil 2x

Reagovat
GuyFox

Reagovat
PBLead

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, 2x Sykora- Garmash

atmosfera je tam podle podle vseho skvela, tak by Slavia mohla vyhraty i vyssim rozdilem

Reagovat
fabec1222

Omg, tak jsem zaplatil těch 99 Kč za hbb TV u Primy, kde se nabízí vysílání O2 Sport na 24 hodin, a po platbě mi to napsalo, že mám službu již aktivovanou na jiném zařízení, a na tomto tak nejde spustit ¨

Takže přenos nikde a prachy v pejči

Reagovat
smazaný uživatel

Zloději

O2 nikdy, to radši stream v horší kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Přemýšlel jsem, že bych taky koupil. Seru na ty mrdky.

Reagovat
FCSL

Lol už to mohlo bejt

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to mohlo byt rychle

Reagovat
C-M@ster

Ty modrý štulpny jsou prostě divný...

Reagovat
smazaný uživatel

hnus docela. pripominy mi to ceskou vlajku...

Reagovat
smazaný uživatel

To je záměr, aby to připomínalo českou vlajku. Je oslava 100 let první republiky přeci.

Reagovat
Kepy_FCB

https://vlast.cz/vyvoj-ceske-vlajky/

Hrozné hrůzy byly ve hře...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no prave

Reagovat
db18

Nejlepší záměr je záměr sponzorů: https://pbs.twimg.com/media/Djs-4NlXoAAvtaA.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

modrá, žlutá, červená...

Reagovat
John Obi Mikel

Není, je to pocta roku 1996

Reagovat
Mada

a 100 let od založení republiky

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, jsou parádní.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to nechtel, ani nevedel jak to chytil. Ho nastrelil ten frajer z Dynama

Reagovat
Bruny

Stream s (českým) komentářem by nebyl?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ne nikde není

Reagovat
Bruny

Dík za info, stejně pohledám ještě. Jinak super nick!

Reagovat
Rakoid

Taky jsem začal streamem bez komentáře...něco tomu chybělo. Tak jsem pustil zvukovou stopu nějakýho záznamu s Karochem, a vše je jak má být!

Reagovat
Bruny

Jojo, s Pájou je vždy o zábavu postaráno.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Já mám k tomu puštěný Overkill - The Grinding Wheel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhy na pana biliard s Ukrajincem

Reagovat
C-M@ster

Tak schválně kolik nastaví...

Reagovat
fabec1222

Když už není stream s českým komentářem, tak je aspoń nějaký stream s jakýmkoliv komentářem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ukrajinci nemají přes acestream strým kurňa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

O2tv nick : cctest, heslo: Sport123

Reagovat
mario23

Huste, děkuji moc

Reagovat
smazaný uživatel

kdy ti ho mám přijít vykouřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ses kral

Reagovat
Trapper

Reagovat
stajnko

Eurofotbal <3

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo moc diky

Reagovat
Mönchengladbach

Bůh Ti žehnej!

Reagovat
smazaný uživatel

jakto ze nas to muze sledovat tolik, to neni omezene?

Reagovat
mario23

Podle mě to ještě nemají podchyceny, ale podle mě to brzo nějak omezí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvalo to na 3 přístroje zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím sleduj dokud to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

ty krávo, díky moc

Reagovat
vaala

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší fanoušek Realu a Juve, díky jako vážně, frajer :)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
lada.sp

muj nick je "kouřím v Edenu",ale nikdo to nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

<3

Reagovat
monty25

Reagovat
Squinty

Reagovat
AC.Milan

Odpustim ti dnes ze fandis Juve

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi nemohl napsat driv nez jsem si to koupil na den?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
FCSL

Reagovat
chytrejkluk

tleskám ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
jk

respekt

Reagovat
Stannis Baratheon

Je tam nějaké omezení? Mně už to nešlape

Reagovat
ZB 07

Mělo by tam bejt na 4 zařízení max. Proto nechápu, jak na tom teď může jet celej EF

Reagovat
smazaný uživatel

v tom O2 dělají mladí lidé kteří mají v IT takovou zkušenost, jako já na hře na klavír tedy nulovou.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver no

Reagovat
smazaný uživatel

Dal si velký S?

Reagovat
Stannis Baratheon

ne, už jsem si toho sám všiml a jde to, ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
STR

Je to hrdina!

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tak ja 20 minut googlim, a když to vzdam a zaplatim si o2 TV na den za kiliana tak 2 minutyp otom sem dáš svuj login?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
secho

Hele díky...

Reagovat
shitcool

Reagovat
Manau

Reagovat
Pablos

seš nejvíc borec

Reagovat
Josifek

Myslím, že tyhle přihlašovací údaje tu už dával někdo cca dva roky zpět a pořád to frči ...takže by snad ještě nějakou dobu mohlo frčet dál. Předpokládám, že to je nějaký možná i zapomenutý účet, sloužící pro testování O2 call centra (pro to i ten název), kde nejsou nastavena omezení na počet uživatelů..

Reagovat
fenixLFC

jj cctest je call centrum

Reagovat
Coutinho10

no ono to fachalo, ale pak jsem se jednou omylem odhlasil a uz to pak neslo se prihlasit zpet

Reagovat
pospec7

Reagovat
Coutinho10

ono to porad funguje ? ja myslel, ze to zrusili cca pred 2 rokama

Reagovat
smazaný uživatel

Slávce to přeji,ale Bořil hraje jako píča.

Reagovat
andrew96

Jasný faul, ale prostě Bořil.

Reagovat
smazaný uživatel

vetsi haluz sem dlouho nevidel jak ted Kolarovi vyslo to zaseknuti

Reagovat
AC.Milan

Koli

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Kolář tvl

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, ten Zmrhal je snad čím dál horší sám volný a nezpracuje lehký míč

Reagovat
smazaný uživatel

strašně lehce se nechají obrat o míč...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne nesnasim Zmrdala, tak zbytecny hrac se proste nevidi. A necha sedet Balutu

Reagovat
dextroza_m

Zmrdal je takový sparťanský Kincl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stridej toho Zmrhala

Reagovat
smazaný uživatel

Píčo zmrdale, na mokré trávě a pošleš to tam jak dement

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Ty voe Sýkora je celkem dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Sýkora, konečně pokus o přímý průnik

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lada.sp

co to je doprdele....tohle už není ani sport

Reagovat
C-M@ster

To hrajou rybičky rybičky, rybáři jedou?

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Normální cvičení v rámci rozcvicky. Nechápu čemu se divis

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka mi připadá vtipná. Výrazy ve tvářích, styl běhu a držení se za ruce, to vše dodává fotce jakýsi gay ráz (aniž bych tím chtěl gaye urážet, určité věci jsou pro ně více charakteristické). Takže se ničemu nedivím. Apropo u tréninku dospělých to tak normální cvičení není. Praktikuje se spíše u mladších.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto běžné i u dospělých

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg, kam ty centry Stoch pořád kope? to přetahuje jak magor

Reagovat
dextroza_m

Já Ti to napíšu a dostanu ban, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Tak to napiš

Reagovat
dextroza_m

do hajzlu

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
lada.sp

Reagovat
forma

Reagovat
Kepy_FCB

No racism na dresech

Reagovat
smazaný uživatel

melo tam byt yes racism

Reagovat
Mada
Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

z ceho to je?

Reagovat
C-M@ster

To je ovšem skandál!

Reagovat
Josifek

To tam maj mít radši Knedlo - zelo - vepřo nebo co?

Reagovat
Stannis Baratheon

proč mají na rukávech F:L?

Reagovat
John Obi Mikel

Fortuna:Liga

Reagovat
Stannis Baratheon

však jasný, ale dnes se v Edenu liga nehraje, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

F. L. Věk

Reagovat
pingla

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku EL a LM se tam nedává logo na rukávy ani tam není LM lišta apod. to je snad až v posledním kvalifikačním kole pokud nekecám

Reagovat
ratusek

.jojo a zároveň hraje.i hymna

Reagovat
forma

Celkem slušnej poločas. Dynamo jak už sem říkal kvalitativně rozhodně není vejš než Sešívka, ovšem je evidentní že Dynamo nikam nespěchá a prijelo si pro remízek. Stoch je hroznej - ten přetahuje snad každej centr ... Dneska nemá den. Líbí se mi Coufal a aktivní Sýkora. Očekávám konečnej výsledek 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to připadá od Slavie docela ustrašené na domácí zápas s plným stadionem...pokud budou pokračovat tímhle stylem, tak nevím, jak se chtějí dostat aspoň do nějaké větší šance

Reagovat
forma

Tak nemůžou se pustit do bezhlavýho útočení...snažej se hrát hodně ze široka a počítám že jeden balón prostě Dynamo nepohlídá.

Reagovat
spider_8

Není to vůbec špatný od Slavie. Sice to není žádný závratný fotbal s hodně šancema, to ale na druhou stranu člověk ani nechce v domácím zápase. Hra Slavia má ale hlavu a patu a párkrát chybělo jen trochu k velké šanci. Stačilo dát Trpišovi trochu času a hned se to projevuje

Reagovat
stas87

To je dobry suboj kriplov co sa tyka ofenzivy. Dynamo rozjede akciu, hraci su v nabehu ale ked ma prist na finalnu prihravku ci dostat sa do zakoncenia, tak hrac s loptou zasekne ci sa uplne zastavi a je po slubnej akcii. Vyslo im to len na zaciatku, tam ale ten hrac len trafil brankara a vytazili z toho len roh. A Slavia? Dokola to same, lopta na kridlo a center. Ziadny prekvapivy moment, vopred jasne co bude nasledovat. Snad to bude v druhom polcase lepsie.

P.S. Ten traged v branke Slavie mal stastie, ze mu utocnik nezobral loptu a nedal gol. Co to je za blba?

Reagovat
forma

Těch překvapivých náběhů za obranu pár bylo ale jednou byl Sýkora v těsném offsidu a podruhé to Stoch seknul na lajně a jen těsně mu to ten Ukrajinec ukopnul. Jinak za toho gólmana

Reagovat
KingMaster13

Moc se dívá na Neuera

Reagovat
smazaný uživatel

Svěcený vypadá jako by přišli na to,že na tom linku je na O2 TV přes 2000 lidí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mario23

Já bych řekl, že je nás tam tak kilo max. :D

Reagovat
smazaný uživatel

me to ukazuje 9163 pripojenych zarizeni

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi jak zjistil

Reagovat
PBLead

je to v podrobnostech o účtu

Reagovat
PBLead

Už jsem to chtěl taky napsat, jen teda nevím, zda to bere zařízení teď on-line, nebo celkem za celou historii účtu. Nicméně celkem slušná suma.

Reagovat
smazaný uživatel

Za historii

Reagovat
smazaný uživatel

www.o2tv.cz/nastaveni/

Reagovat
REPLIKATOR

Je to tam opravdu zobrazené. Ale to může být klidně za několik dní a ne aktuálně online připojených.

Reagovat
smazaný uživatel

připojená zařízení to je teďkom podle mě. To O2 je fakt klaun společnost,ale díky za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nyní připojené https://www.o2tv.cz/sprava-zarizeni/ jsou tam úplně jiní IP a podobně. Ty nicky tam některé stojí za to

Reagovat
Kang & Kodos

Když dám "smazat", tak někomu vypnu přenos?

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím spíš ho vymažeš jenom

zkus to u renehowifinka

Reagovat
smazaný uživatel

mně to ukazuje 0

Reagovat
ZB 07

to O2 nakonec není tak špatný, když se za 2 stovky za měsíc připojí 10 000 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

tam pracují vysokoškoláci co si myslí, že sežrali šalamounovo hovno

Reagovat
pingla

Reagovat
Detective

Mě přijde, že si to o sobě myslí spíš někteří místní. Nikomu nepřijde dívný, že uživatel se jmenuje cctest. Je to pravděpodobně testovací zaměstnaneckej účet pro prodejce, servisáky atd. Se podívejte na jaký programy se z toho připojíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Vidím, že nejsi nadarmo Detective.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal hraje hovno, ale rozhovor měl dobrej odpovídal pohotově a hlavně bez dlouhých dementních éééééémmmmmm a nezasekávál se jak nejakej dys měl by skončit a jít dělat do studia rozbory...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lada.sp

počkej až postoupíte to budou teprve moudra

Reagovat
DieFohlenBMG

Prej cigánek

Reagovat
Adalberto.Littleoak

jakej Cyganko, snad rom, ne? buďme prosím tolerantní

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE

Reagovat
fabec1222

Nejspíš právě zjistili, kolik lidí kouká na ten náš link

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

"Ty vole", pěkné přivítání

Reagovat
Kang & Kodos

Nuda. Dynamu nejvíc šancí vypracoval lempl Kolář, jinak jsou nulový. A zároveň celkem v klidu hlídaj útoky Slavie.

Reagovat
doshcz

Stoch ten centr nedá :D

Reagovat
Kepy_FCB

Nezapomente preladit na CZ Beograd vs Spartak Trnava

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych ale jde to jenom na sk Ip adresu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda jenom ,že to tak stv udělalo na čt sportu se slováčci mohou v klidu dívat

Reagovat
Kepy_FCB

Jde ti to ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo díky

Reagovat
smazaný uživatel

ty píčo zmrdale, proč to nenahraješ a střílíš mrdku z 25 metrů?

Reagovat
smazaný uživatel

ot: wtf liveposrt se posral?

Reagovat
Rakoid

zas tak jiný to není, zvykneš si podle mě do dvou týdnů

Reagovat
smazaný uživatel

nelíbí se mi to no kdyby dali třeba dark pozadí svítí to do očí . A grafika je horší oni to dělali kvůli mobilům ten novej vzhled

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť existuje apka.

Reagovat
smazaný uživatel

ten design dělali kvůli mobilní aplikaci vím,že apka existuje

Reagovat
dextroza_m

Škoda je naprosto k ničemu

Reagovat
andrew96

Chce to Teclíka.

Reagovat
dextroza_m

doprostřed ty vole

Reagovat
doshcz

ty slavisti maj za odmenu burty ne kdyz to trefej z triceti metru

Reagovat
Kincl

Pojdme Kyjev gola v 90. minutě :D :D

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

To měl teda Tecl mít..

Reagovat
Stannis Baratheon

Trpiš na rozhodčího: Co to je?

Reagovat
FCSL

Coufal skvělej Jsem to říkal

Reagovat
dextroza_m

To chce banán

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doshcz

mít Slavia útočníka na úrovni tak jsou mnohem lepší

Reagovat
dextroza_m

Měl by si dostat nobelovku za fotbal

Reagovat
doshcz

že jo

Reagovat
Bex5

Reagovat
Josifek

Hušbi super kopnutej roh. A ten Stoch je na CZ tým hodně dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Tecle, co chceš víc? Ten první dotek hráčů Fortuny ligy je příšerný....

Reagovat
andrew96

JZ8 se nějak rozehrál. Naopak Součkovi to dnes moc nejde.

Reagovat
PBLead

A další rána z dálky.

Reagovat
PBLead

A zase standardka na střelu z dálky.

Reagovat
dextroza_m

A pojď mi!

Reagovat
dextroza_m

Ty vole petelice

Reagovat
REPLIKATOR

Hušbauer dobrá bomba

Reagovat
dextroza_m

Trošku tu dívku rozhodil

Reagovat
smazaný uživatel

ted je dynamo bezzube ted to chce to prolomiiit hošii

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář = česká Neuer?

Reagovat
dextroza_m

Skoro Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

kolář mi asi chce platit hospitalizaci neuer po česku

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal lol

Reagovat
smazaný uživatel

nevim na co ceka s tim stridanim

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle projebal Trpiš, kdy chce střídat? Měli tam tlak a on tam nechá dohrát Zmrhala

Reagovat
smazaný uživatel

Skleněnka Deli.. dokud nespadne nebo neudělá rychlej pohyb tak super stoper no..

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Deli to nasimuloval tak věrně, že se přitom zranil

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pepinho2

tzv. na Zavadila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
PBLead

tyvole, to je k posrání

Reagovat
smazaný uživatel

pochcim se

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzou prestat hrat kdyz vidi dva balony, sak bylo logicky ze to nicemu nevadi a nezavazi.. na tohle jestli se budou vymlouvat curaci fakt.. uz davno plati ze pokud to neprekazi tak se hraje a i kdyby kurva, hrajou o ligu mistru a vypusti aut protoze vidi dva balony na hristi? Typicka Slavie kurva

Reagovat
fabec1222

A je po LM

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je konec na ukrajině to neotočí

Reagovat
smazaný uživatel

typicky cesky klub :DDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Jajks

Reagovat
jk

Prostě slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Velký špatný

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
pingla

Jezisi.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni si to chteli hlavne uzit

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam.

Reagovat
REPLIKATOR

Ofsajd?

Reagovat
monty25

Blbější gól snad ani dostat nemohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem říkal, klasik Ngadeu hořel proti Opavě a teď taková hrubka

Reagovat
mithro

takto si nechat dat gol

Reagovat
mithro

takto si nechat dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

EZ

Reagovat
Kincl

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool jooooooooooooooooooooooooo ORGASMUS

Reagovat
smazaný uživatel

zab se kriple nemocnej

Reagovat
dextroza_m

Tak aspoň někdy ho máš no..

Reagovat
PBLead

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Stannis Baratheon

Dojdu si pro tebe sráči.

Reagovat
Kincl

ty si nedojdeš ani na záchod

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty ani nemusíš, ty to zasíráš tady v diskuzi.

Reagovat
kolouch

Do prdele co to bylo? Jak tohle může uznat?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by na tom neměl uznat?

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kolouch

Co třeba ten půlmetrový offside?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou spekulace. Opět to k tomuto výsledku spělo, tak jak onehdá s Astanou, velký rádoby tlak a hovno z toho a nakonec prohra 0:1.. tohle nemá v Lize Mistrů co dělat, takový taktický vemena..

Reagovat
janinho

teraz pozeram goly... kde ty vidis prosim ta ofsajd?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Je to chyba rozhodčích české ligy, kteří zápas přerušují, i když podavači míči na druhé straně hřiště upadne míč na vteřinu na růžek u praporku...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Kurva. Tak.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

je to komplikace

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
jk

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně typicky prazsky tym, jeste ze mame tu Plzen ... A to jsou vždy řeči před zapasem

Reagovat
osobnostx

No, jsem zvědavý co Plzeň se svým sterilním fotbalem uhraje v LM. To že Hubník stačí na obránce České ligy jaksi neznačí nic moc slibného v reálu opravdového fotbalu...

Reagovat
ratusek

Hubník nestačí ani na naši ligu

Reagovat
Spalovač šancí

A tak na obránce české ligy stačí. Ti většinou dopředu nechodí, takže mu utéct nemohou.

Reagovat
ratusek

Jojo

Reagovat
PBLead

Reagovat
fabec1222

Kam jdou teď, když vypadnou, do 4. předkola EL, nebo do skupiny?

Reagovat
monty25

Do skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Skupina EL

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mohli hrát v klidu bez nervů, věděli že mají jasnou EL, a stejně to domrdají..

Reagovat
smazaný uživatel

Dva míče na hrací ploše+ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

hej ty dva míče dokud fakt nezavazí tak už nikdo nepíská.. je to totální pičovina kvůli tomu přerušovat hru když to může kdokoliv kdo běží okolo vymrdat za lajnu.. nejsme v šedesátýmosmým proboha..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok v pohodě.Nerozčiluj se?Jen jsem se ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle pravidel neměl gól platit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
chytrejkluk

Morozyuk

Reagovat
lampas

Veliká smůla. Bohužel štěstí našim klubům tradičně nepřeje

Reagovat
osobnostx

Nehrají špatně, ale prostě přestat hrát když vidím dva balony je opravdu jak z grotesky....

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky zbytečná chyba, stejně jako sparta, ta česká posranost až se to fakt posere

Reagovat
dextroza_m

Taky se celý zápas nemuseli snažit dát gol z půlky...

Reagovat
smazaný uživatel

To není posranost, to je reálná kvalita Slavie.

Reagovat
dextroza_m

Hrají líp, než Dynamo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šance pomalu žádný. Dynamo názorně ukazuje, jak se hraje na mezinárodním poli.

Reagovat
JacksLFC

vy radši držte huby vandráci

Reagovat
wikingskrin

Totalni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, Jarda Zmrhal a Pepa Hušbauer to v odvetě jistě otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
PBLead

Pepa už to srovnal teďka.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka ted na plac aha

Reagovat
REPLIKATOR

Proti svým

Reagovat
smazaný uživatel

Olejka to určitě vytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Za to stejně může Trpiš. Střídal Zmrhala až skoro v 80. a Olayinku v 87., když hraje doma a musí vyhrát... a že staví Ngadeua

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti Ngdaeuovi? Jeden z nejlepších stoperů ligy. A stejně tam není náhrada, když je jugas zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrávka tragická, hrubky. Teď ten gól byl totální výsměch, však nechal hráče úplně a ignoroval ten náběh.

Reagovat
shitcool

Reagovat
John Obi Mikel

Seš mimo, co odešel Zmrhal, dostali jsme gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dvě černý veže co to se zavřenejma očima odkopávaj sou velkej problem ve velkejch zápasech+Kolář nechytil zase nic navíc klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Deli je dobrý, Ngadeu je tragický a ta jeho rozehrávka je smutná

Reagovat
John Obi Mikel

Asi by měl příště dostat šanci Pokorný, abys viděl, co to znamená být tragický

Reagovat
GuyFox

nevim no treba gol uz ve 2. minute?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
shitcool

Reagovat
ZB 07

Dynamo 4.zápas v řadě 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo?

Reagovat
PlackaSKS

řikal si něco, pivodlužníku?

Reagovat
ZB 07

No vidíš to Čeká tu na tebe...

Reagovat
PlackaSKS

24.8. jsem tam

Reagovat
ZB 07

To budu zrovna ve Francii. Zatím to vypadá, že ti ho budu muset poslat poštou...

Reagovat
PlackaSKS

fakt doufám, že nebude točený...

Reagovat
ZB 07

Škoda, že teď nejedu na Žižkov. Budu si muset holt někdy udělat v Praze zastávku, rád bych svůj dluh splatil dřív, než se zas stihnu vsadit, že vás porazíme.

Reagovat
PlackaSKS

proto taky doufám, že vás dostaneme v poháru letos si dám v brně už jen ten víkend 24.8. a pak asi delší dobu nic no

Reagovat
ZB 07

No v to bych zas tak nedoufal, jak nás znám, tak už Žďár nad Sázavou pro nás bude docela oříšek.

Reagovat
PlackaSKS

já vám na postup věřim (nebo spíš doufám)... takže aspon i čtvrtfinále poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baluta

Reagovat
osobnostx

tutovka...

Reagovat
Tommy the Gunner

Deli uplne sam tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

šancí bylo dost

Reagovat
REPLIKATOR

Deli

Reagovat
smazaný uživatel

Vladimír Coufal first yellow card this season a taky poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia lepší, v Západním Rusku urve postup. Takovou smůlu jako dnes už mít nebude.

Reagovat
dextroza_m

Dynamo bude hrát doma jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hůř. To víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nefandi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Západním Rusku dostane do 10. minuty góla po nějaké totální školácké krpě..

Reagovat
smazaný uživatel

Cigánkov teď zkušeně pošetřil čas

Reagovat
osobnostx

A nejhorší teď v každým odpískání vidět nějakou křivdu...

Reagovat
dextroza_m

Nejhorší je dostat takový gol

Reagovat
osobnostx

Nicméně pořád můžou pomýšlet na postup...není to zrovna supersilný soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek přišerny ten se měl prodat

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně neumí hrát DM, furt se vytahuje nahoru a pak odpadne vždy a nestíhá v závěru...

Reagovat
osobnostx

U něj mě spíše zaráží ty jeho divné mentální rozehry při jednoduchých nahrávkách na blízko, které naprosto nepochopitelně kazí...Dělá to z něj o třídu horšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, vůbec neví, že má hrát DM, teda pokud mu to Trpiš jinak nenařizje, ale fakt zbytečně... kdyby se soustředil hlavně na černou práci a hral jednodušše, tak je suprový

Reagovat
dextroza_m

Ty vole

Reagovat
pospec7

tvl

Reagovat
chytrejkluk

Tecl

Reagovat
fabec1222

Penaltecl

Reagovat
diskoschlampe

Pico vole ale toje redka jasná ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopu

Reagovat
PBLead

To je jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

Hadejte se o kartu kokoti kdyz je po penalte hned konec spilu

Reagovat
doshcz

odveta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, kazdej z nich pozna kterej ukraja je pro Dynamo nejdulezitejsi a ze na lavce nesedi nejakej lepsi ukraja

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikoz je obran pro Kyjev v teto sezone obrovska zbran... tak vykartovani jednoho obrance do dovety by bylo velky plus pro Slavii nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud piskne faul, tak to ma byt jasna cervena, ne?

Reagovat
db18

Myslím, že hrál i balon - a červená se dává při zákroku ve vápně se dává buď, když je to hrubý faul a nebo je to zákrok bez šance hrát balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedava se nahodou za zmareni 100% prilezitosti? (coz strela do prazdne brany z pul metru zcela jednoznacne je)

Reagovat
db18

To platí před vápnem, ve vápně ne, protože ti tu šanci vykompenzují... (navíc střílel Tecl, nebo ne? )

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam jeste brankar sice lezel ale byl...proto nejspis jen zluta

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
monty25

Ty vole, za co už chce ten rozhodčí dávat červenou?

Reagovat
dextroza_m

Uff

Reagovat
smazaný uživatel

wow, penlata pro český tým v nastavení? stalo se to už někdy?

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká penalta, dyť to byl ofsajd!

Reagovat
smazaný uživatel

Mocipáni zaúřadovali a přažští pepící sou nadále bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka za těch pár minut zase ukázal víc než Zmrhal, ale Trpiš ho tam nedá ani na odvetu

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Trpiš hlavně řikal před Opavou, že má jeden trenink s týmem, tak se není co divit, že ho tam neposílá a dává přednost sehranému kopytu Zmrdalovi. Ale v pátek doufám, že Baluta i Olayinka od zacatku proti trapné MB se Škodou v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ale naprosto neomluvitelné ho střídat v 87. a hned tam vymyslel gólovou přihrávku a po jeho střele byla penalta. Ten kluk je úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Tommy the Gunner

HUSBAUER

Reagovat
monty25

Zaslouženě

Reagovat
fabec1222

koeficient

Reagovat
Kincl

K čemu je dobrý pro české týmy? :D vždyť podívej jak české týmy hrají v Evropě :D

Reagovat
smazaný uživatel

O významu koeficientu se nediskutuje!

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
shitcool

Reagovat
osobnostx

Hrají tak že jsou hned za první desítkou....což je velmi slušné.

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou odehraný 3 zápasy a 2 z toho je Sparta, jak z toho můžeš vyvodit, že hrajem špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak tam není?

Reagovat
smazaný uživatel

do zakladu

Reagovat
John Obi Mikel

Je v základu

Reagovat
smazaný uživatel

neni.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak poslední dobou býval, uvidíme proti Ukrajině

Reagovat
smazaný uživatel

PEPA FOR PRESIDENT

Reagovat
HorajzmAmmann

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Souček taková zbytečná hlava proč to do piči nepustí za sebe.. to je fakt lempl přerostenej

Reagovat
Kang & Kodos

Trpiš to podle mě trochu prokaučoval, Baluta s Olayinkou měli jít daleko, daleko dřív. 1:1 je vzhledem k průběhu zápasu málo, tohle měli vyhrát. Nakonec můžou bejt hodně rádi aspoň za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka měl první trénink den před opavou, proto nehraje hned v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně v obou zápasech ukázal víc jak ten tragéd nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nepsal ze mel bejt v zakladu ale ze mel jit na plac driv...

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
andrew96

Reagovat
F.Torres

měli, ale na druhou stranu Zmrhal měl mega šanci, bohužel to zmrdal

Reagovat
Kang & Kodos

To někoho překvapilo?

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

celkem jo, že se do ní vůbec dostal

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, i to už je posun

Reagovat
F.Torres

ale zas tak hrozně dneska nehrál, měl tam i dvě zajímavý střely.... Navíc dozadu taky celkem pomáhá, ale jasný, proti některým ostatním kreativním záložníkům to je rozdíl no...

Reagovat
John Obi Mikel

Zmrhal dnes lepší jak Stoch

Reagovat
PlackaSKS

baluta ne, olayinka měl přijít za zmrhala už tak v 70

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Velký hovno střídání dobrý dát je dřív byl prostě risk- trpiš gut

Reagovat
JacksLFC

Měl, každej to ví, ale nevěděl co je s delim a jestli nebude za 5 min zase střídat když ho málem odnesli na nosítkách, tak čekal a čekal až byla 87. minuta no

Reagovat
ratusek

Tak zase zpátky na zem. 1:1 je lepší než prohrát, ale i tak nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 je dobrej vysledek... paradoxne lepsi jak vyhrat 2:1... protoze pak by tam jela Slavia ubranit remizu a to by nedala - Kyjev by vyhral svym klasickym 1:0

takto musi Slavka hrat od zacatku na gol a verim... ze 1 aspon da... dal se uvidi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Hele já si myslím, že se nám stalo to nejlepší co mohlo. Hodili jsme udičku a Kyjev to sežral i s naviákem. Teď se bude všude mluvit jak mají skoro jistej postup, budeme outsideři a za týden v tichosti vyloupíme Kyjev

Reagovat
ratusek

Tomu sám nevěříš. Navíc se Zmrhym v sestavě

Reagovat
KingMaster13

Možná se budeš divit ale věřím jako nikdy jindy. A ty moc dobře víš, že já se držím vždy u země ale z tohohle zápasu mám sakra dobrej pocit

Reagovat
ratusek

nosánky máte nahoře pořádně, snad narazíte

Reagovat
ratusek

Nehledě na to, že sakra dobrej pocit si měl i z Apoelu a následně ze skupiny a následně i z Astany

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooo ještě zustává falešná naděje

Reagovat
DieFohlenBMG

Hihi

Reagovat
John Obi Mikel

Oblíbené kluby hlavní - Teplice, Subotica, Hacken

Oblíbené kluby vedlejší - Mälmö, Žilina, CSKA, Rostov, CZ Bělehrad

Reagovat
havrys99

Reagovat
taws

škoda, malém to chytil..ale i tak to je nadějný výsledek pro Ukrajince

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

Reagovat
JacksLFC

nechte ho vidláka, vždyť ty jsou rádi, že se vůbec zachrání, nic jiného nemají než se jen navážet do druhých

Reagovat
DieFohlenBMG

Zaplaťpánbůh za to, ale mačkali jsme jak citron

Reagovat
lada.sp

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJjj do p

Reagovat
REPLIKATOR

Všechny domácí týmy dnes dostaly gól kromě Benfiky, která hraje 20 minut

Reagovat
F.Torres

Co k tomu říct. Nemám moc co vytknout ke hře, snad jedině efektivitu. Slavia jasně přehrála Dynamo a golovek bylo více. Obdržený gol minimálně kontroverzní.

Věřím k postup, venku je přejedem Slavia do toho

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta taky kontroverzní.

Reagovat
F.Torres

v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd.

Reagovat
F.Torres

dokaž to

Reagovat
PlackaSKS

tak to asi nezvládne když nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda... mel dostat misto zlute cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

ofsajd nebyl ty demente

Reagovat
Langi

Zaplat panbuh...spravedlnost a aspon je furt o co hrat...jeden gol v odvete se da vstrelit

Reagovat
REPLIKATOR

Do vlastní brány

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost=penalta z ofsajdu

Reagovat
JacksLFC

piš to všude, jak jsi slepej tak jsi blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Nejgolovejsi Olayinka na par minut. Fakt hlavne, ze ma ksiltovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trpusak je stary rasista

Reagovat
stas87

Pozeram na Trnavu, za co mala Slavia penaltu?

Reagovat
diskoschlampe

Tecl doklepaval sam na malym vápně zblokovanou střelu, ukáčko ho sundalo bez míče ze zadu, úplně jasná redka, dal žlutou.

Reagovat
tnt03

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nedoklepával, šel z ofsajdu na bránu a on ho chtěl zezadu zastavit.

Reagovat
Banikovec7

Jsi neviděl zápas Chorvatsko - Dánsko na MS? Tam to podle logiky byla 100x jasnější červená než tohle a taky dal žlutou, teď se to hodnotí takto. Červená jen když není vůbec žádná snaha hrát balon, třeba když ho stáhne rukama.

Reagovat
diskoschlampe

Tohle je pořád redka, nevšim jsem si nějaký změny v pravidlech.

Reagovat
Banikovec7

Není, řešilo se to u toho zápasu na MS.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
janinho

riesi sa to uz par rokov, ze mnohym vadil ten dvojity trest (penalta + redka), takze pokial to nie je ozaj likvidacny zakrok alebo niekto nechyta rukami loptu co smeruje do brany tak je to zlta.

Reagovat
DieFohlenBMG

Tecl by dával do prázdný a týpek ho sundal zezadu, jasná redka

Reagovat
stas87

A ofsajd to nebol? Typek dole to pise.

Reagovat
F.Torres

typek dole je jen dement

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

přes balon a dost tomu pomohl,pískat se to na druhý straně tak se tu brečí ještě 5 let ale tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Za hovno, byl to ofsajd, podvodníci šikmooký.

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd byl gól Kyjeva

Reagovat
JacksLFC

možná to myslel blbej je na to dost

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že Tecl je kopyto

Reagovat
diskoschlampe

Ale celkem si dával na čas.

Reagovat
F.Torres

sám před prázdnou branou a ze zadu ho přejel přes párky, jasná redka

Reagovat
HorajzmAmmann

co ta Trnava? Ona snad postoupí i přes Bělehrad ne?

Reagovat
stas87

Nepostupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Carcela

Reagovat
ZB 07

Dynamo dozadu skvělý, ale zas tak mě neoslnili. Nejlepší určitě Tsygankov, to je talent jak kráva Od Slavie dobrej výkon, hosté měli za celej zápas 2 šance, jinak nic nepředvedli. Každopádně šance na postup už není nic moc, na Ukrajině to budem mnohem těžší a vyhrát tam (nebo vstřelit alespoň 2 góly) bude dost složitej úkol.

Reagovat
off-olda

Super. Vsazeno na Dynamo v kurz 3,55. Můžu já mít ty kokoty sešívaný ještě víc rád?

Reagovat
HorajzmAmmann

nemáš sázet píčoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

za pajsku no

Reagovat
smazaný uživatel

barák?

Reagovat
off-olda

Jen garáž.

Reagovat
andrew96

RIP in peace Fechtl.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Pro Slavii ale porad spatny vysledek. Za ten gol by si meli vsech 6 hracu co bylo u toho naliskat ... V takovym zapase takovou chybu...

Reagovat
stas87

Ved asistent ukazoval aby hrali, to nebol ofsajd ani omylom. Naprosto spravne posudene v prospech timu co utocil. Alibisticky to nedvihol.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No měl spíš štěstí, že mu to vyšlo, podle toho screenu stál úplně mimo.

Reagovat
C-M@ster

Útočník měl náběh načasovanej naprosto exkluzivně.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je telem za nohou ngadeua a ten druhy bek je s nim podle cary vapna v zakrytu

Reagovat
C-M@ster

"podle čáry vápna" bys bral ofsajd lajnu takto, jo?

https://i.imgur.com/xWGNF2h.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

spíš jo, ale tak těsný, že se tohle má pouštět...

Reagovat
Posledni Kovboj

respekt

Reagovat
smazaný uživatel

dyt tam mate caru jak je posekanej travnik a dole stoji coufal na stejne urovni pokud byl v ofsajdu tak maximalne chlupem v nose. Spis ta penalta kdy Teclovi ukopl mic se nemela piskat ale budme radi ze neni video a piskl ji

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jak to tam maji posekane, ja to bral podle vapna

Reagovat
C-M@ster

Předpokládám, že vápno a trávník jsou rovnoběžky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Podle vápna bych myslel, že je, podle trávníku spíš není.

Kamera dost zkresluje.

Reagovat
janinho

na to ako zle tam ten asistent stoji to rozhodol prekvapujuco dobre.

Reagovat
C-M@ster

Jak říkáš

Reagovat
janinho

wat???

Reagovat
Beči

Takže asi takhle: Je velká škoda, že Slávka nedokázala proměnit to množství šancí, protože zejména v druhém poločase byli daleko lepším týmem, než Dynamo. Gól Kyjeva byl diskutabilní, protože na hřišti byly v tu chvíli dva balóny, ale nelze se na to vymlouvat, protože jinak byl rozhodčí naprosto spravedlivý a benevolentní na obou stranách. Výsledek 1:1 je do druhého zápasu naprosto otevřený a doufám, že Slávka v Kyjevě bude lépe proměňovat své šance. To je asi tak vše, Jinak ale velmi pohledný fotbal :)

Reagovat
PlackaSKS

jen ten pohledný fotbal je podle mě diskutabilní, ale já se spíš klepal než si to užíval

Reagovat
Beči

Slávka podle mě ten pohledný fotbal předvedla. Chyběly jen ty góly.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
PlackaSKS

to dokážu posoudit možná zítra, dnes budu jen vydejchávat ale s trošku chladnější hlavou nejspíš ano. obzvlášt za tu akci kde zakončoval souček po tukesu jako v tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

věřim venku 1:1, postup v prodloužení, kondici má Slávka lepší a uběhá je...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
diskoschlampe

Takovej typickej první pohárovej zápas, hlavně nedostat gól. Slávka ho dostala po svý mega chybě a dala ho díky štestí (haluz odraz míče). Ale jinak Slávka lepší, měla vyhrát o gól, při zakončení byli dřevěný. Trpišák poháry umí, obvzlášť venku. Takže to vidim pořád relativně dobře.

Reagovat
Vsadim gule

Proč nemůže česky tým hrát bez toho, aby mu uškodila sporná situace...

Reagovat
Greny

Jaka sporna situace?

Reagovat
Vsadim gule

2 balony na hřišti, bylo vidět ze hrací nejsou 100% koncentrovani.. jasný pistalka nehvizdla ale není to úplně koser.. Sparta ta pencle taky nebyla 100% piskatelna a já se teda docela divil ze tohle pisknul.

Reagovat
Greny

Jenze meli hrat ne koukat co bude

Reagovat
Vsadim gule

Ano ale minimálně sporné to je. Většinou se hra přeruší ( vím ze ne vždy) ale bohužel teď ne a padl z toho gól takže minimálně to sporné je..

Reagovat
Vsadim gule

Sorry napsal sem jednu větu 2x

Reagovat
DieFohlenBMG

Co to melou, 2:0 by byl nejhorší stav

Reagovat
PavlíčeQ

Po tom průběhu je tenhle výsledek jednoznačně ztráta, ale co se dá dělat. Uvidíme co odveta.

Jinak teď jsem pustil stream CZ proti Trnavě. Při zápasech ČT je ve studiu maestro Čapek a na Slovensku maj takovou babu

Reagovat
smazaný uživatel

capek > nejaka slovena

Reagovat
uff

To si len myslis. Ona je v studiu skvela.

Reagovat
smazaný uživatel

Stesti ze nebylo video, protoze jinak by penaltu zrusili. Obrance trefil mic, stejna situace jako na jare pri zapase Slavia - Plzen a odvolana penalta take po faulu na Tecla.

Reagovat
Greny

OT: Stanek zase ctvrtej... Ale 6 lidi za 21 metru na ME je uz kvalitni soutez

Reagovat
Greny

A Francouzi maji "super" den vdesetiboji Meyer co chtel utocit na 9000 bodu preslapl 3x v dalce a dalsi dva zavodnici z Francie s nom asi soucitili tak preslapli 3x taky a

Ted nejvetsi favorit na 100 m po viteznym semifinale nenastoupil do finale

Reagovat
SpecialOne

Tohle že nebyla červená pro Verbiče, to se rozhodčí normálně zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neco podobnyho jako Chorvatsko v prodlouzeni... kde Modric nakonec nedal penaltu

pry se zrusil nejakej dvoji trest... ale toto je smesny no

Reagovat
monty25

Nezrušil, jenom podle něčí logiky by se ČK při penaltě nemohla dát v podstatě nikdy...

Reagovat
Hokaido

Dá se v případě, ve kterým by se dala na jakýmkoliv jiným místě na hřišti. Je to dobrý pravidlo.

Reagovat
monty25

Jako sundat zezadu hráče, co střílí sám na prázdnou bránu, za to prostě ČK být musí. Že to rozhodčí vidí jinak a dá jenom ŽK, to je věc druhá, ale v takových extrémních případech by měla být červená pořád. V hokeji by to byl technický gól a čau.

Reagovat
Banikovec7

Mi se to taky nelíbí no, zvlášť u toho Chorvatska, kdy střílel úplně do prázdné to bylo nelogické dát jen ŽK, pak to není pro ten bránící tým žádný trest a může na tom jen získat. Ale prý se to nějak měnilo a když je nějaká snaha hrát míč, tak se dává žlutá, červená jen když třeba chytí rukou jasný gól, nebo toho hráče nějak stáhne rukama.

Reagovat
monty25

"Snaha hrát míč" je právě taková berlička, která se může použít skoro všude. Ale jak sakra může ten hráč čistě odebrat míč, když jde do hráče zezadu skluzem? To přece žádná "snaha hrát míč" není. Prostě jak u toho Chorvatska, tak dneska to měla být ČK, to mi nikdo nevymluví.

Reagovat
Banikovec7

No zrovna v téhle situaci si myslím, že tam ta snaha určitě bylo a dost možná se mu to i povedlo.

Reagovat
monty25

Já tam teda viděl hlavně snahu sundat hráče střílejícího na prázdnou bránu.

Reagovat
SpecialOne

Nemyslím si, že by tohle "pravidlo" bylo implementováno, navíc tady prostě ta penalta nebyla zdaleka tak dobrá šance jako dorážka do prázdné z metru.

Reagovat
Hokaido

Když si to nemyslíš, tak si ty pravidla přečti , no. Fakt nevím, co jinyho na tohle napsat.

Reagovat
dave30

Chtěl bych to vidět v pořádné kvalitě zpomaleně ješte jednou. A pokud to byl faul, tak červená.

Reagovat
SpecialOne

no to není důležité právě, když už to odpískal tak ji dát prostě musel.

Reagovat
dave30

Když mně to nepřišlo ani jako faul. A jestli se nemýlím, tak i v pokutovém území se má udělovat červená pouze za zákroky, za které by se dávala i mimo pokutové území (už nic o zmařené šanci, protože mužstvo tu šanci dostane v podobě pokutového kopu). A ten zákrok by byl na polovině hřiště úplně v pohodě (ja si neustále nejsem jist, jestli to byl vůbec faul).

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň, že se podařilo srovnat, ale výchozí pozice nic moc. Jako šance je a vyhrát tam můžeme nebo uhrát výsledek se kterým můžeme postoupit. Jenomže nechápu co si pořád slibuje odnŠkody, který prostě už má nejlepší sezónu za sebou a neustále se mu přizpůsobuje hra a hrají se na něj nakopávaný balóny. Prostě Olyinka a Tecl jsou už jinde. Snad příště nastoupí Olyinka nebo Tecl. Obávám se, že se Škodou v útoku by pravděpodobnost toho, že vstřelíme gól by byla dost malá. Ale nevěšme hlavy, pořád máme šanci tam vyhrát nebo uhrát postupový výsledek. Herně to nejhorší. Rozhodně je to stále dost otevřený.

Reagovat
F.Torres

trošku prokauč. Škodák má chodit na konec zápasu na závary před brankou, ale nemá na evropu od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. No jinak to říkám taky, Škodovi povedla se mu 1 a půl sezóny a z toho žije dodnes. Navíc kdyby na tu Evropu měl nehrál by celou kariéru českou ligu a vůbec když už je za vrcholem tak proti těmhle renomovaným evropským mančaftům je celke k ničemu. Ale nevěšme hlavy je to stále vše otevřený.

Reagovat
F.Torres

tak jako špatnej není. Je golovej a v naší lize jsou takový hráči potřeba, jinak ty slabší celky se těžko kolikrát poráží. Ovšem je třeba si uvědomit, že v evropě se hraje jinak a hráči jako Lafata a Škoda se tam hodí spíš pouze jako žolíci než hráči, na kterých se to má stavět.

Reagovat
jackinho10

Ale taky je treba se na to divat, ze ty souboje, co tam podstupoval 60 min ty stopery unavi a do toho prijde cerstvy tecl, ktery je pohybove nekde jinde

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No štěstí neštěstí. Na začátku jsme mohli dostat hned góla, naštěstí trefili Koláře. První půle vyrovnaná, v druhé jsme byli jasně lepší, ale efektivita na bodu nula. Dostali jsme debilní gól, asi jsou u nás hráči zvyklí, že při dalším balonu na hřišti se hned píská. Odveta je rozhodně otevřená, věřím, že góla v Kyjevě dáme, Dynamo je rovnocenej soupeř. Jinak se tu musím omluvit Coufalovi, protože všechny zápasy v lize byl dobrej a dneska to potvrdil na mezinárodní úrovni. Odveta je rozhodně otevřená, věřím, že góla v Kyjevě dáme, Dynamo je rovnocenej soupeř. Příště už snad budou Baluta nebo Olayinka ready od první minuty

Reagovat
andrew96

Coufal zatím solidní, snad vydrží.

Reagovat
PlackaSKS

no... co na to říct. po 82 minutě je výsledek 1:1 vlastně super. kvalita dynama je trošku jinde, první dotek s míčem, pohyb... bylo to vidět hlavně v prvnim poločase, kdy najednou po český lize Slavia konečně narazila na někoho kvalitního, lepšího. nicméně druhej poločas paráda, relativně dost šancí (proti takhle bránícímu týmu), nebejt poslední minuty, tak bych asi psal, že se projevila kvalita dynama, který tu jednu šanci proměnilo, zatimco my ne. takhle je z toho přeci jen hratelný výsledek do odvety. proti bolce očekávám balutu a olayinku v základu, spolu se škodou, frydrychem/kúdelou na stoperu, aby si deli uzdravil rameno a vůbec bych se nedivil, kdyby nastoupil i zelený... nicméně za dnešek pro kluky jediině pochvala, s pdoobnym výkonem je prostě šance postoupit a to jsem dával Slavii max 30%.. a pro ty věčně kritizující bych rád podotknul, že jsou hovada, za tenhle výkon se Slavia nemůže stydět ani omylem

Reagovat
Coutinho10

lepsi 1:1 nez 0:1, ale porad prevlada hořkost ze zpusobu, jakym jsme dostali gol , ale jinak super zapas i fandeni + ten zaver

Reagovat
PlackaSKS

taky to mohlo bejt 0:1 už asi ve třetí minutě... ale druhej poločas paráda, až na ten gol snad nic neměli

Reagovat
Coutinho10

j velka skoda toho inkasovanyho golu , ale sance tam je, ale gol tam bude slozitejsi dat

jinak velky + ta permice i na nadstavbu

Reagovat
PlackaSKS

jo, ať si řiká kdo chce co chce, tak za dob tvrdíka šla Slavia fanouškům hrozně naproti, je to super... nicméně radši si zaplatim všechno jednotlivě a za trojnásobný ceny, když budeme v lm jinak do fanty čekám olayinku v základu, protože hrajeme už v pátek. dost možná i zelený, baluta, kúdela/frydrych (nebo oba když frydrych půjde místo coufala)... prostě konečně velká rotace, aby je v kyjevě přetlačili fyzicky. což teda povede k tomu, že výhra o gol v bolce bude ještě zlatá

Reagovat
Coutinho10

me by taky nevadilo dat vic za permici, ale hkavne at nemusim resit listky, takze za me obrovsky pozitivum, ktery je super

jinak rotace se celkem nabizi, tak uvidime, kolik z nich nastoupi

Reagovat
PlackaSKS

ted trpiš na tiskovce prohlásil, že to budou řešit až zítra... baluta je v základu podle mě téměř jistota, olayinka tak 50/50, protože pro trpiše je základem všeho systém... s čimž i souhlasim a nechápu kecy, že naše dvě nejdražší posily sedí na lavičce. sedět nebudou až se zapracujou, rvát je na sílu nemá smysl. aspoň, že nás čeká bolka, bejt do derby nebo plzeň, tak to vidim bledě

Reagovat
KingMaster13

V klidu... věř mi, že tenhle dvojzápas nám bude vyhovovat více venku Furt věřím dost v postup

Reagovat
Coutinho10

j jakmile se nám tam povede dát gol, což je podmínka, tak pak můžeme bejt ve výhodě, že každej další vstřelenej gol by nám dával tu možnost, že by mohla stačit i remíza, takže jako jo, ale je taky potřeba bejt připravený na to, že Dynamo bude doma silnější než předvedli u nás, každopádně, když to jde, tak je potřeba se o to porvat

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že nás i trochu podcení. Víš co urvali remízu 1:1 venku a budou si myslet, že už se nemůže nic stát. Jinak silnější budou ale furt to není něco z čeho by jsme si měli kydnout na prdel. Jediné co ale, Jindra musí vyndat Zmrhala Já toho kluka mám hrozně rád a jsem rád, když hraje ale s ním v sestavě ten postup prostě neuděláme

Reagovat
PlackaSKS

zmrhal to do 60-70 minut rozběhá, bude nabíhat do vápna na centry a doplnovat malýho tecla a pak přenechá triumf olayinkovi co dá za posledních 15 minut tři goly do unavený obrany

Reagovat
John Obi Mikel

Tak byl ten gól toho Kyjeváka ofsajd nebo ne?

Reagovat
PlackaSKS

asi tak o pět cm... to se prostě má pouštět... škoda

Reagovat
Azazelo RD

Tohle se domácím mává!

Reagovat
icemike

Pomezí stojí ale nějak blbě

Reagovat
dave30

Asi tak o metr. Podle toho střižení trávníku je ale vidět, ze ten střední obránce je asi blíž branky.

Reagovat
John Obi Mikel

O kousek byl, ale občas se to pustí. Video nebylo, asistent se rozhodl jak rozhodl, řešit už to nebudu.

Reagovat
dave30

Reagovat
C-M@ster

Spíš nebyl.

Reagovat
Liquid

dle mě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

no spíš se nemá hrát s dvěma míčema najednou....

Reagovat
smazaný uživatel

venku 1:2 po prodloužení

Reagovat
John Obi Mikel

Kyjev dlouho povede, pak vyrovná v poslední minutě střídající Zmrhal a v prodloužení rozhodne Škoda

Reagovat
forma

Kde jsou ty lidi co tu z Dynama dělali pomalu Barcelonu Sešívka o třídu lepší. Dynamo nula nula nic - věděl jsem že jsou hratelný ale že až takhle ... Slávka mohla vyhrát klidně 2:0 a nikdo by nemohl říct ani Ň. Jsem zvědavej na odvetu.Jinak ten gól Dynama platit podle mě neměl a penalta (jestli vůbec být měla) za červenou. Celkově slušnej a docela koukatelnej match.

Reagovat
Andis

A ty seš ten co tu dělal ze Slávie Barcelonu Zase to kdyby kdyby Mimochodem match to byl děsnej z obou stran.

Reagovat
JacksLFC

aha

Reagovat
Andis

Tohle už Dynamo doma v klidu pohlídá. Na to jak je Slávie vynášená do nebes toho moc nepředvedla.

Reagovat
stas87

Tak 2-0 hej? Ta tutovka Dynama v druhej minute nic?

Reagovat
forma

Já to zapnul v 10 minutě.

Reagovat
John Obi Mikel

No, od 10. minuty jsme byli lepší, do 10 minuty spíš Kyjev

Reagovat
ZB 07

Ajax pěkně ztratil náskok

Reagovat
smazaný uživatel

94´ z penalty :D

Reagovat
PlackaSKS

znamení ... teda pokud nevypadne jak lutych tak my

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně že komentátor to měl už jako hotovou věc

Reagovat
PlackaSKS

tak komentátoři byli hodně mimo celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Červená karta se při penaltě dává za ruku, držení, tahání, vražení, za faul bez možnosti hrát balon. Neřešil bych jestli měl dostat červenou ale byl bych rád že vůbec penaltu písknul když obránce Teclovi vypíchnul míč

Reagovat
Hokaido

Nemá někdo video? Mně taky přišlo, že hrál balón.

Reagovat
PlackaSKS

já si to teď pouštěl. offside to nebyl a kdyby ano, tak stejnej jako při golu dynama (o pár cm) a míč trefil, jenže taky a hlavně nejdřív, teclovy nohy jinak by to prostě placírkou dal do prázdný

Reagovat
smazaný uživatel

asi teda koukas na neco jineho http://www.imagehosting.cz/?v=tecl.png

Reagovat
PlackaSKS

asi teda koukám na video a ne na fotku, to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

na videu jsem si taky myslel ze vzal mic i s nohou ale kdyz jsem si to zastavil tak to byl cistej zakrok. Zaplat buh ze neni video jinak by tu penaltu nakonec odvolal....

Reagovat
PlackaSKS

ono i na tý fotce je docela vidět, že nejdřív přejel Standovi "kopající" nohu... to nemuselo bejt moc, stačilo to k tomu, aby netrefil míč... tady podle mě neni co řešit, penalta jasná

Reagovat
smazaný uživatel

trefil mic a Tecl pak trafil jeho nohu....myslim si ze byt to obracene tak dost nadavame...takze jsem objektivni a za me penalta ne, ale nastesti pro Slavii ji pisknul

Reagovat
PlackaSKS

já si zase myslim, že mu poměrně jasně přejel nohu, pak trefil míč a pak do něj teprve tecl kopnul, protože mu předchozí kontakt nohu zpomalil... a to vynechám to, že druhou ho pak přejel taky (a i za to by se dala písknout...). každopádně jsem samozřejmě rád, že je to aspon 1:1 a snad bude odveta vypadat jako druhej poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt to proti Slavii tak "poměrně jasně" vidíš, že vzal první míč....

Reagovat
PlackaSKS

sice pěkný, že víš jak bych to viděl, ale tak nějak s tebou nesouhlasim.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

co mě štve víc je množství neproměněných šancí... a ne poprvé

Reagovat
janinho

vela ludi si mysli, ze ak niekto trafi ako prvu loptu a potom prebrusi clenok tak je to v poriadku... bohuzial to tvrdia hlavne ti co nemaju sajnu o pravidlach.

Reagovat
JacksLFC

ty seš dement to neni možný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
monty25

OT: Trnava Doma ukopou 0:0 (Chuďas to vychytá) a jsou za vodou...

Reagovat
PlackaSKS

pak ještě dostanou plzen z třetího koše a na jaře jsou v el

Reagovat
smazaný uživatel

ten černej mladej na hrotu vypadal docela dobře, jen silově kapku nestačil...

Reagovat
smazaný uživatel

*Egho... ale teď koukám že už má 24 let... vypadal mladší

Reagovat
BBystr

ak mu tam zvezda bude pustat jeden center za druhym tak tam urcite nieco padne ... Chudy nevie centre absolutne

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální výsledek. Slavia má falešnou naději, tak v Bolce pošle na plac béčko a 1. ztráta v lize

Reagovat
Hurrikane

Teď jenom nechápu, proč Slavisté chtěli zvučnejěího soupeře, když neporazí ani trapný Kyjev

Reagovat
Liquid

jeden z nejhorších možných výsledků, přesně jak jsem čekal, proti OL dají gol ze všeho, KAR dají 4, Opavě 3 a dnes tutovky hlavou z malýho vápna - Zmrhal a Deli těsně vedle, Škoda hlavou doprostřed, Hušby dalekonosnou vedle a Stoch taky přímo doprostřed a gól dostanou z ničeho....Hušbauerovi zápas vůbec nevyšel, naštěstí pecku proměnil, Zmrhal měl být stažen dřív, v Kyjevě zopakovat výkon a proměnit šance, žádný zázraci to nejsou

Reagovat
KingMaster13

Naprostá spokojenost. Dnes byl můj cíl hlavně neprohrát a to se splnilo. Sice vzhledem k vývoji zápasu to ztráta je ale před zápasem bych plichtu 1:1 bral všema deseti. Teď je Dynamo větším favoritem na postup a od nás nikdo nic nebude čekat. Trpiš umí venkovní zápasy v pohárech o dost lépe jak domácí a já věřím v to, že v Kyjevě vyhrajeme. Jsme teď v naprosto lukrativní pozici, která nám bude sedět nejlépe. Jsme outsideři a můžeme jen získat. Kyjev taky tak bránit nebude, doma bude chtít před fanoušky vyhrát a fakt nevěřím, že by to šmrdlali na 0:0 zvlášť po dnešku když viděli, že je to proti nám těžké udržet Co se týče fanoušků hostů tak jich přijelo dost a bylo jich i dost na tribuně západ(Madenova tribuna), kde jich okolo mě sedělo spoustu. Nejlepší byl ten fanatismus, který vyústil v to, že kolem 60. minuty si lidé na Jižní tribuně stoupli a vytvořili tam 2. kotel. A Ukrajinci jen mlčeli a natáčeli si to úplně zaražení

Reagovat
ttopi

Hlavně, že jsi neprohrál. Jak ses cítil na hřišti?

Reagovat
KingMaster13

Nechytej se blbostí, proboha. Každej pochopil jak je to myšleno

Reagovat
ttopi

Reagovat
salami

Za mě spokojenost, před zápasem jsem si přál výhru o 2 a více gólů nebpripadne plichtu 1:1, samozřejmě bych radši bral 3:0, ale tohle je pro nás mnohem lepssi situace než vyhrát o gól. Úplně jsem živé viděl, jak bychom s výsledkem 1:0 naložili v Kyjevě. Nastoupili bychom s posranejma trenkama a ve 20 minutě prohrávali 2:0 a horko těžko se dostávali do zápasu. Takhle tam jedeme s tím, že musíme hrát aktivně a k postupu je potřeba dát gól a zároveň by nás inkasovanej gól neměl složit. Navíc jsme si včera dokázali, že se s nima dá hrát a byly tam pasáže hry, kdy jsme je dost zatlacili, mně ani ta jejich obrana nepřišla buhvijak přesvědčivá, ale chce to hrát víc po zemi, v obratnosti a rychlosti maj mezery, za to ve vzduch byli dost jistý i když paradoxně jsme největší šanci měli právě ze vzduchu. K výkonům hráčů, obrana super, Ngadeu snad neprohral souboj, z Koláře asi dostanu infarkt, nohou zase 2 hrubky. Záloha odpracovany, ani kritizované Stoch nehrál špatně, ale neměl den na centry/strely, ale v mezihre dobrej. Skodak slabej jak čaj, v 50. minutě vypadal úplně vystavené a to v první půli žádnej velkej pressing nepredvadel. Každopádně všichni 3 střídající hráči ukázali velkou kvalitu a doufejme, že dostanou v Kyjevě větší prostor. Závěrem dobrá atmosféra, jenom jsem moc nepochopil těch 5 minut ticha od kotle po inkasovanym gólů, tam bylo naopak potřeba hráče nakopnout.

Reagovat
janinho

OT: Manchester United vyloučil odchod Paula Pogby do Barcelony, přestože i sám fotbalista měl vyjádřit přání, aby se transfer uskutečnil. Red Devils jsou ale přesvědčeni, že už by se jim nepodařilo sehnat náhradu. Přestupní termín pro kluby Premier League totiž končí už ve čtvrtek. (dailymail.co.uk)

presne za toto by som si s Pogbom dal stretnutie a vysvetlil mu ze este raz skusi daco podobne 2 dni pred koncom prestupaku a prajem mu krasnu sezonou v rezerve. a moze sa ist potom vyplakavat svojmu tucnemu, ciganskemu agentovi na plece.

kkt, cele leto drzal <> a teraz by mi take daco skusal. Ferguson by s tym kokotom vyrazil dvere. neskutocne co si niektori dovolia.

Reagovat
janinho

okrem toho... ako moze agent dohadovat plat hraca s inym klubom, ked ten ma platnu zmluvu inde? najprv im predsa musi dat povolenie jednat sucasny zamestnavatel, nie???

Reagovat
smazaný uživatel

tady je ale jedna dulazita vec, a to ta, ze on by se s Tebou nikdy nestretnul resp nechtel stretnout

takze ma uplne v pejci jestli se s nim chce nejaky Lojza z Horni Dolni sejit

Reagovat
janinho

tymto prispevkom si chcel povedat co? okrem toho ze si jebnuty a nechapes pisanemu textu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ocividne ani Ty nerozumis psanemu textu, pokud se musis zeptat, co sem tim chtel POVEDAT

Reagovat
janinho

tebe podmienovaci sposob asi vela nehovori, co panacik? to by si mal podobne kktiny potom vypisovat pod kazdy 3.prispevok v diskusiach.

zakladnu skolu si asi preskocil. nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jsem skoncil v 5. tride no

Reagovat
janinho

gratulujem!

Reagovat
smazaný uživatel

diky, diky!

Reagovat
Pokahontas

Zápas,s jehož výsledkem nakonec mohou být spokojeni oba.

Slávie ,která mohla prohrávat už po 1.půli(loženka ve 3.minutě,obrovská klika při houslích brankáře Koláře útočníkovi),nakonec odvrátila domácí porážku,

Dynamo sice ztratilo v poslední chvíli vedení,ale dalo aspoň důležitý gól venku a zvýšilo tak své šance na postup-z předzápasových cca 60% na nějakých 70-75%.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
John Obi Mikel

To si dělal ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Fáňos

"ekipa" ta čeština je prasáckej jazyk, ekipa vypadá stejně dobře jako džes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
El Fáňos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
El Fáňos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

PAOK

Reagovat
ZB 07

Už jim mohli dát bůra....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele