základní skupiny - skupina H, 3. kolo
23.10.2018 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Na Old Trafford padla jediná branka. Rozhodl Dybala

Šlágr kola mezi Manchester United a Juventusem skončil nejtěsnější výhrou italského šampiona. Domácí tým nepředvedl vůbec dobrý výkon, po celý zápas byl jednoznačně horším týmem a jedinou odpovědí na branku Paula Dybaly byla tyčka čtvrthodinu před koncem v podání jmenovce Pogby. Cristiano Ronaldo tak oslavil i svůj druhý návrat na Old Trafford vítězstvím.

Trenér José Mourinho je po zápase s Juventusem zase o něco blíže vyhazovu. Ne že by samotná prohra s italským mistrem byla ostudná, to v žádném případě, ovšem předvedená hra anglického mužstva už dost možná ano. Manchester se celý první poločas jenom bránil a běhal bez balonu. Juventus měl po prvním poločase na Old Trafford 70% držení balónu a svojí převahu také vyjádřil jedním gólem.

Ronaldův centr z leva ze 17.minuty Cuadrado na přední tyči ještě neuklidil, ale odražený balón si našel Paulo Dybala a tady byl golman de Gea bezmocný. Juventus po vstřelené brance zcela ovládl první poločas a Manchester k ničemu vážnějšímu nepouštěl. Ve 38.minutě zahrávala Stará dáma volný přímý kop a po dělovce Ronalda se musel činit opět de Gea, španělský brankář si navíc poradil i s Matuidiho dorážkou. Nápor Juventusu navíc nekončil, obrana Rudých ďáblů měla plné ruce práce a domácí v podstatě vysvobodil až poločasový hvizd sudího Mažiće.

Mourinho potřeboval o přestávce něco změnit, ke střídání ale nesáhl a Juventus byl nadále lepším týmem. Krátce po změně stran dobře z první vypálil Ronaldo a de Gea střelu mířící do šibenice parádně vyrazil na rohový kop! Zhruba až po hodině hry začal Manchester přidávat plyn a v 75.minutě se narodila jeho vůbec první gólovka. Paul Pogba se šikovně otočil s balónem a svůj projektil poslal do tyče! Ovšem to bylo ze strany Rudých ďáblů všechno. Italové se v závěru zkoncentrovali na udržení výsledku a na Old Trafford zvítězili nejtěsnějším výsledkem. Cristiano Ronaldo i svůj druhý návrat do Manchesteru oslavil vítězstvím.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (783)

Komentáře k zápasu naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele