základní skupiny - skupina G, 4. kolo
01.11.2017 20:45 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Porto - RB Lipsko 3:1

Na druhou příčku tabulky G se posunulo Porto, které na vlastním stánku zdolalo novice v milionářské soutěži, německé Lipsko. Vítězství se přitom pro portugalský celek nerodilo lehce, do poločasu si sice odnesl jednobrankové vedení, když o něj ale krátce po pauze přišel, vypadalo to s ním zle nedobře.

Na úvodní gól diváci v Portu nemuseli čekat vůbec dlouho, už ve třinácté minutě totiž rohový kop propadl k Hectoru Herrerovi, který přízemní ranou poslal svůj tým do vedení. O chvíli později mohlo Porto vést o dva góly, ovšem Aboubakara vychytal brankář Lipska. Na druhé straně se blýskl perfektně zahraným přímým kopem Forsberg, Jose Sa ale jeho projektil vytáhl na roh.

Již po třech minutách poločasu druhého však domácí příznivce zmrazil Timo Werner, který si naběhl na přesný pas Sabitzera a efektním obloučkem srovnal skóre.

Klíčový moment přišel po hodině hry - to přímý kop od postranní čáry luxusně rozehrál Alex Telles, který našel přesně hlavu Pereiry, který domácím vrátil ztracené vedení. Lipsko pak v závěrečných minutách vrhlo všechny síly do útoku, ovšem vyrovnání se nedočkali, bylo tomu přesně naopak - v nastaveném čase se po parádní práci Aboubakara dostal do samostatného úniku Maxi Pereira, který také zakončil chladnokrevnou střelou podél bezmocného Gulacsiho, čímž stanovil konečnou podobu výsledku na 3:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Bastaron

2:2

Reagovat
FC Porto FC

Není čas na vymluvy a schovávání se. Tenhle zápas prostě doma musíme vyhrát všechno ostatní by byl trapas

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas sa naštastie nedial.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude dobra podivana

Reagovat
oli9

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

4;0

Reagovat
Hiko

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
FC Porto FC

Průser se nekonal a šlo vidět že když se koncentrujeme hlavně na začátku a hrajeme svoji hru že Lipsko je v pohodě hratelný. Zápas nenabídl moc šancí ale povinná výhra se konala

Reagovat
smazaný uživatel

Porto zápas som nevidel, ale štatistika vraví že vyrovnaný zápas...postup nám snáď neutečie..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele