osmifinále - 1. zápasy
13.02.2018 20:45 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Manchester potvrdil roli favorita a deklasoval Basilej čtyřmi góly

Žádné překvapení se ve Švýcarsku nekonalo. Manchester City zcela suverénně ovládl první zápas proti domácí Basileji a po vítězství 4:0 je již více než jednou nohou ve čtvrtfinále. Svěřenci Pepa Guardioly se prosadili hned třikrát na začátku první půle a zbytek střetnutí si již s takřka 70% držením míče pohlídali až do konce. Basilejští sice měli hned několik vlastních nadějných příležitostí ke skórování, jenže na rozdíl od soupeře si v zakončení nepočínali chladnokrevně.

Úvod zápasu nabídl až nečekaně otevřenou partii, v níž se velké šance střídaly na obou stranách. Tu první měl na kopačce Dimitri Oberlin, jenž vyzrál na ofsajdovou past vytažené defenzivy soupeře a dostal se k dlouhému nákopu dříve než vyběhnuvší brankář Ederson. Dvacetiletý forvard Basileje však následné zakončení uspěchal a výsledkem bylo chabé postrčení míče, které k brance vůbec nedoputovalo. Chvíli nato se na opačné straně vytáhl Tomáš Vaclík proti nebezpečné hlavičce Gündogana.

Utkání se sotva přehouplo do druhé desetiminutovky, když domácí podnikli další rychlý protiútok a Nicolás Otamendi si blokem unikajícího Oberlina ve vlastní šestnáctce notně zahrával, sudí Eriksson mu však dal zapravdu a k odpískání pokutového kopu nesáhl. Než se rozezlení diváci v St. Jakob Parku stačili uklidnit, vzal jim definitivně vítr z plachet Ilkay Gündogan. Navzdory nevelkému vzrůstu se německý středopolař znovu prosadil ve vzdušném souboji a perfektní hlavičkou uklidil rohový kop Kevina De Bruyneho přesně k bližší tyči.

Okamžitá snaha basilejských o vyrovnání málem přinesla ovoce, jenže Valentin Stocker stejně jako Oberlin tváří v tvář Edersonovi zaváhal a od té chvíle již pro domácí nebylo cesty návratu. V osmnácté minutě Sterlingův centr propadl až k volnému Bernardu Silvovi, jenž si pohotově míč zpracoval a vypálil křižnou ránu, na niž si sice Vaclík sáhl, ovšem v cestě do sítě jí přesto nezabránil.

A hosté byli při chuti i nadále. Sotva pět minut po Silvově trefě se ke střele zpoza šestnáctky dostal po výtečném Fernandinhově výpadu Sergio Agüero a argentinský forvard potvrdil výtečnou střeleckou formu skrytou přízemní ranou, kterou Vaclík jen zkoprněle sledoval, jak zapadá přesně k jeho pravé tyči. Po třiadvaceti minutách prvního osmifinále tak již bylo o postupujícím takřka rozhodnuto.

Ani s drtivým náskokem v zádech Citizens nepolevili z herní dominance a nadále rozehrávku soupeře podrobovali aktivnímu napadání, s nímž si Basilej dlouhé minuty nebyla schopna poradit. Po změně stran domácí nastoupili s ofenzivnější taktikou ve snaze s mizerným výsledkem ještě něco udělat a Ederson brzy musel vytáhnout bravurní zákrok proti ráně Elyounoussiho, jenže Manchesteru více prostoru k útočení vyhovovalo a v třiapadesáté minutě poslal soupeře znovu do kolen. Druhou trefu večera si připsal Ilkay Gündogan, jenž místo očekávané přihrávky zvolil z hranice šestnáctky vlastní zakončení a prosadil se výtečnou ranou do horního růžku.

Za rozhodnutého stavu sáhl Pep Guardiola k brzkému stažení opor De Bruyneho se Sterlingem a hosté již utkání spíše dohrávali. Přesto měl čtvrthodinu před koncem hattrick na kopačce všudypřítomný Gündogan, avšak tentokrát po výtečné práci Agüera nabídnutou tutovkou pohrdl a nechal jen vyniknout Vaclíka. Basilejští se sice neustále snažili alespoň o zmírnění debaklu, ale navzdory několika slibným závarům si na Edersona nepřišli. Odveta v Manchesteru tak nejspíše bude pouhou formalitou, neboť z Basileje si Citizens odváží luxusní čtyřgólový náskok.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (314)

Přidat komentář
KingMaster13

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

konecne ! CITY

1:2

3:0

Reagovat
mike.84

ty vole ty seš stejnej patriot jako Petr Nedvěd

Reagovat
smazaný uživatel

Man City je srdecni tym. uz dlouho. Na kluky rád kouknu.

Reagovat
Neutron

Ved to ani dokopy nejde City a srdcovy tim

Reagovat
t0mmy33MCFC

a proc jako ne? ja treba zacal sledovat fotbal od roku 2008 a od zacatku jsem fandil City - logicky je to pro me srdcovy tym - co na tohle reknes ?

Reagovat
Neutron

nic ti na to nepoviem, je to zaujimave ako sa im konecne buduje nejaka aj zahranicna futbalova zakladna...pretoze vacsina o nich ani nevedela pred skupenim klubu sejkom...

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak u me urcite sejci hrali pozitivni roli ve Fife jsem hral karieru a City uz tam ten rok 2008 co prisel Robinho melo vyssi rozpocet, tak sem s nima zacal hrat a hraci a barva dresu se mi tak libila, ze jsem zacal sledovat i zapasy v TV

Reagovat
Neutron

ved v pohode ono to je celkom normalne...uspesnejsie a teda bohatsie kluby maju zvacsa viac fanusikov ako trebars Millwal, Charlton alebo hoci aj Wimbledon, aspon teda tych mimo Anglicka...

Reagovat
smazaný uživatel

omg ty si opravdu hloupy

Reagovat
Neutron

pocuj ty potrat, aj debil ako ty snad pochopi jednu banalnu vec a to taku, ze po vstupe sejka do klubu a tomu co nasledovalo, rozumej tomu ako, ze nakupy hracov, titul v PL a podobne, spôsobilo to, ze im vzrastol pocet fanusikov vo svete lebo proste uspech, prichod o dost lepsich hracov ako tam hrali dovtedy atd., alebo mi ides tvrdit, ze hraci ako Haaland, Wanchope, McManaman na dochodku Joey Barton tomu klubu urobili nejake uspechy aspon z nejakej casti priblizujuce sa tomu v akom stave su City teraz? Tak sa nespravaj ako vypatlany pubertak co si mysli, ze hned na neho kazdy utoci....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hloupy taky kdyz pises toto. Polib si pr. kdyz nerozumis tomu, ze ja proste v zacatku fandeni dal prednost City pred Ubitedem. Co nechames ty kaspare. Nic nepisi o penezich a naslednych trofejich.

Jdi se podivat do Angliee jak to tam chodi a pak mluv ty troliku.

Reagovat
Neutron

kde pisem, ze mas fandit United ty kar, nauc sa chapat pisany text potom reaguj ty imbecil, pisem vo svete z coho jednoznacne vyplyva, ze nemyslim zrovna Anglicko, ale to by si musel byt trochu mentalne schopnejsi, mimochodom som v Anglicku bol. Ty trepes uplne o comsi inom.

Reagovat
smazaný uživatel

drz hu.u ty koko. prij.bany Pises hovna. Byl si v Anglii leda po google ty trolle.

Se. na to stejne si myslis o City svoje a ja o United taky.

Reagovat
Neutron

najprv mi vynadas a potom povies, ze mam srat na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jako co za fanouska? Nerozumis fotbalu nebo spojeni "srdecni zalezitost" ?

Ja fandim City a Atléticu od roku 2003 a je to srdce, tak nemel ho.na ty sasku. kdyz vis za klavesnici dve veci.

Reagovat
Neutron

ano a co je vacsie srdce Portsmouth alebo Derby County?? alebo City?? alebo Atlético?? Vsak fandi v pohode ved vtedy tam bolo kopec zaujimavych hracov....bud priemerak alebo hrac daleko za zenitom svojich vykonov....

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce muze by jak chci ja velke ! (respektive dany fanousek) City je prvni volba ty sasku. Vyse jsem ti to psal. Nebudu se ti tady ospravedlnovat, protoze ty mas zase United a tim to hasne !

Urcite je, ale hnus ty vase narazky na City. Jdete ty a dalsi deme.ti do pr.ele, protoze tohle neni normalni. Zavist nic dalsiho tam neni. Navic ja osobne City sledoval uz v letech 2003 to znamena ze resit kraviny.

Reagovat
Neutron

ty si hrozne odveci

Reagovat
smazaný uživatel

Vesmirna pechota te rada privita

Reagovat
diastan

Koukam, že ČT vybrala nejlepší zápas

Reagovat
t0mmy33MCFC

je to pekny, ale vzhledem k tomu ze CT nemam v HD tak nevim jestli radsi nezvolit anglickej HD stream

Reagovat
mike.84

ja myslím že ikdyby byla čt ve 4K, tak je zbytečnej napor na nervovou soustavu poslouchat kohokoli ve studiu a kohokoliv jako spolukoment. k bosákovi .. (ikdyž i bosák šel hodně dolů ale poslouchatelný je).. takže ace stream vždy pokud je možnost..

Reagovat
Xaver

Naprostý souhlas, na to nemám nervy už dlouho. Stáhnout zvuk a komentovat si to sám. I Bosák šel s kvalitou dolů, ale stále to ještě jde ....

Reagovat
smazaný uživatel

Český koment akéhokoľvek športu je biedny nič proti pepici ale na našich chlapcov z RTVS sa nechytate...CZ komentár sa nedá počúvať...jedine tak poker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zárubu a i Dusíka rád poslouchám

Reagovat
Hokaido

U pokeru mě nejvíc zaráží, že ten člověk to komentuje už snad 10 let a pořád není schopnej nejen tu hru pochopit, ale ani správně pojmenovat úplně základní věci.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenští komentátoři jsou úplnej odpad.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

ze to pises zrovna ty

Reagovat
penepi

Reagovat
bobis21

tam jsou snad nejvíc uplakaní Jako já takového Bosáka a polovinu "expertů" na ČT taky nemusím, ale ve srovnání s tím že tam někdo půlku zápasu vyplakává jak je všechno nespravedlivé je to pořád paráda Ale stejně mám nejradši komemtátory v BT SPORT a z čr mi vyhovovali na ES2 při bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

bt sport sú kkti, kecajú keď je zvučka LM

Reagovat
Uwe háže buly

Jako když už bych se chtěl dívat na tenhle zápas, tak určitě radši beru českej komentář, ty prupovídky Karocha se daj brát i jako vtip a nemusíš se soustředit na cizí jazyk nebo na to, kdo byl zrovna u míče.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako CESKA televize vybrala zapas, kde hrajou Cesi. Prekvapive. Mne se ten vyber taky nelibi, ale to jak se rozhodli plne chapu.

Reagovat
diastan

No moc neutrálních fanoušků, kteří upřednostnují tento duel, jen kvůli té naší dvojce nebude. Jak píše El, nefandit City rozhodně bych vyhlížel Juve...otázka je jestli vůbec teda dostali na výběr

Reagovat
diastan

Reagovat
vladino10

Tak česká televízia by možno mala vyberať zápas ktorý zaujíma divákov českej televízie- a to si teda myslím, že pravdepodobný výprask bazileja väčšinu fanúšikov zaujíma menej ako Juventus s Tottenhamom..

Reagovat
El Cid z City

nefandit city,tak píčuju jak sviňa, juve tottáč je pro mě asi nejzajímavější dvojice vůbec

Reagovat
Blasphemer

Když máš přednostní výběr zápasu a dáváš posledních pět let pořád Basilej.

Reagovat
Bastaron

0:2

Reagovat
t0mmy33MCFC

verim v to

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
PP

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
waynemarkrooney

1:2

Reagovat
MCFC_8

Silva, Sane, Delph dnes trenovali

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

hlavně ten sané měl bejt pryč 6týdnů,super zpráva, konenčně to zas nebudou tahat pořád stejný hráči!

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to teda nepdotahal, sanka. Je třeba potrenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka vychytal United... Koubek vychytal Lyon... tak treati do party Vaclik vychyta City?

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
diastan

Vaclík už vychytal UTD to mu musí stačit

Reagovat
smazaný uživatel

---------------------Ederson-------------------

---Walker---Otamendi--Laporte---Delph---

---De Bruyne---Fernandinho--David Silva--

---Sterling---------Aguero-----------Sane---

Reagovat
Teoretik

Kéžby, ale raději už bych tam zas viděl Stonese místo Laporteho. Poslední zápas ukázal, že se musí ještě trochu aklimatizovat v týmu.

Reagovat
El Cid z City

nejlepší aklimatizace je herní vytížení, doufám,že trošku dáchne otamendimu a častěji si zahraje laporte se stonesem

Reagovat
Teoretik

Určitě, ale hlavně ať teď Laporte dostává herní vytížení v lize a Otamendi v lize odpočívá. Tam už je situace hotová.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Phillipinho

To bude asi dobrej pruchodak, oba dva jsou slusny masla.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne mi nejvice vedle sebe sedi Otamendi - Laporte a Kompany - Stones, ale Aymeric je tu chvilku a "jistota" Kompany - Otamendi je jasna, ovsem s Kompasem to uz neni vubec ono, a bude volba dve. Takze Otamendi - Stones je asi nejlepsi varianta. (zatim)

Nize Ed, ale urcite dobre pise to velke vytizeni Otamendiho

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
dinss

Basilej 1:0 MC

Suchý

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
dextroza_m

Basilej 0 : 1 MC, Suchý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dosť suchý, no

Reagovat
mike.84

pche..basilej _? na City stačí sám Vacloš

Reagovat
mike.84
Reagovat
didosh

Ani jedny nemám rád...

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
popltak

Nejbídnější zápas v nabídce ČT, bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 při vší úctě k Basileji.

Reagovat
smazaný uživatel

Sami vite, lidi, ze zapas vybrali kvuli cechum. Dneska si strasne preju, aby Pep uspel s kvalitni hrou a ukazal jeho haterum (kterych je tu strasne moc), ze proste dostal City na uroven, na kterou je nedostal driv ani Manu. City 3:1

Reagovat
El Cid z City

nemyslím si,že v dnešním zápase může své odpůrce přesvědčit, je to basilej, nic víc...a málokdo tu zpochybnuje jeho styl hry(většina uznává,že je to zábava)..ten,kdo nemá rád city kvůli ropě,na to má právo(a chápu je), další nenávidí pepa,protože je dlouho ponižoval v jejich lize(taky nepřesvědčí), a my ostatní si jeho hru užíváme

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, je to playoff LM, kdyz se tam dostali, tak nejsou na urovni Jihlavy, ne? Myslel jsem dominanci. A je jedno, protize komu hraji.. kdyby byl na stridacce City Holoubek, byly takto dominantni letos.? Picu. Nebyli. Pep jje genisu a vezte s tim shazovanim uz do pice

Reagovat
vladino10

Na úrovni jihlavy nie sú, ale nie sú ani na úrovni juventusu alebo Barcelony..

Slabinou vsetkych pepovych timov bolí protiutoky- a tímy ako real to dokazali využiť..ak sa mu podarí s city v tých top zápasoch eliminovať protiútoky súperov, vtedy bude génius..

Barcelona na to trpela občas, ale celkom to zvladala, Bayern na to mega doplácal a bol kvôli tomu dosť ľahko porazitelny lepšími timami, uvidíme čo city..keď s touto dominanciou vykopne veľký tím bez toho aby to vzadu horelo ako prasa tak budem ticho..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s Bazilejom je teda merítko nejakej kvality. Pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, co? Jdi do hajzlu. Budes na me pokazde reagovat od clanku s Contem, kdyz napisu neco o City? Ok, tak merito byl debakl s Chelsea, spokojeny? Bezte vsichni do pice uz. Clovek nemuze nic napsat. Hned to shodite. Kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Aký debakel z Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

*s

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl v dominanci. Podivej se na statistiky a prubehze zapasu.. city melo cely zapas pod kontrolou a valcovali je.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejaká novinka

Reagovat
Seydou Doumbia

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

A celý zápas?

Reagovat
Seydou Doumbia

Pepek to pošetří takže 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

ČT

Tip: 0:2 (OG Vaclík, OG Suchý)

Reagovat
t0mmy33MCFC

se divim ze vsichni tak chteji videt cattenaccio od Juve proti One-man tymu to bude bud 0:0 nebo 1:0/0:1

Reagovat
vladino10

A čo uvidíme v zápase cityzens?

Betón a hru mačky s mysou?

To Juventus a Tottenham je neokukana konfrontácia dvoch tradičných tímov s neistým výsledkom, tj tam možno bude aj napätie atď, niečo čo city s bazilejom pravdepodobne neponúkne..

Reagovat
smazaný uživatel

one-man co?

Reagovat
smazaný uživatel

tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

jinak bych se vůbec nedivil na domácí straně červené kartě..třeba takový Lacroix ukázal v derby, jaká to je sv***

Reagovat
ZB 07

0:3

Reagovat
Assassin11

1:4

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Kompany (C), Otamendi, Delph, Fernandinho, Gündogan, De Bruyne, Sterling, Bernardo, Agüero

Reagovat
diastan

Konecne zas i nabusena lavicka.

Jinak dnes beru jakoukoliv vyhru, snad padne prvni co nejdriv at je na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Sane uz je zdravy ?

Reagovat
diastan

yop, už se nam to pekne vyprázdnilo. Jesus je zpet taky za pár dní, pak bude jedina absence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Bravo, Danilo, Stones, Laporte, Sané, Silva, Foden

Reagovat
Pyroman

Lacroix v základu Basileje.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky jsem ho tu už zmínil. Čekáš taky redku?

Reagovat
Pyroman

redku ani ne, on je moc pomalý na to, aby někoho ze City stihl trefit

Reagovat
Seydou Doumbia

na své straně má tuším Sterlinga tak bez šance

Reagovat
Kepy_FCB

Remy?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fabec1222

Papež fotbalu , z olympiády návrat do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Pája je ve formě..

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Coutinho10

to se taky povedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Trapne. Jen proto, ze to rekl Karoch hned vysmech. Kdyby to rekl nekdo jiny, napriklad picus zfetovany Brabec, vubec se nad tim nepozastavujete. Vase zaujatost vuci nekterym lidem je az fascinujici

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jsi dobrý papež kokotů.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvujdobre fotr. A rovnou i polykac.

Reagovat
mayday

Pavle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Karoch trollí

Reagovat
Kaspar

zase je zpatky Kozovo tak

Reagovat
Sosi

Holoubek jak postiženej...

Reagovat
Kaspar

Skoda ze tam neni Kuka, ten z Kozaka vzdy vypeni

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej rozdil, Karoch vs. Holoubek

Reagovat
Coutinho10

twl Karoch

dobra hra brankare je jako antikoncepce proti napadani

Reagovat
t0mmy33MCFC

Ale pozor tohohle mám rád, umí to dobře prožívat a myslím že celkem ví

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas placne hroznou sracku, ale aspon je videt, ze ho to bavi..

Reagovat
diastan

Reagovat
Kaspar

Stepanuv bulvar nesmi chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Zeleňka x Štěpán

To je kombo dpč

Reagovat
mayday

Reagovat
Uwe háže buly

Debil a dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Suchoš neskutečná jistota

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl Suchy chybuje snad pokazdy

Reagovat
salm0n

Jasný bránění ve hře...

Reagovat
smazaný uživatel

Zelí už zase tahá až z paty

Reagovat
salami

jasná

Reagovat
mayday

Oberlin zakončení jak ve IV. třídě...

Reagovat
Hokaido

Jak tohle může nepísknout...

Reagovat
OTASi

Jednoznačná tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Sebou plácnul jak hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevinko nádhernej balónek

Reagovat
Busby babes

to teda bylo piskatelny... Otamendi uplne bez zajmu hrat blon, v hokeji by to bylo nedovoleny braneni.

Reagovat
Placebo

Co to kecáš? Viděls někdy hokej?

Reagovat
Busby babes

jen jsem ho 20 let hral. Ale jinak ne.

Reagovat
Placebo

Bez helmy asi.

Reagovat
Busby babes

hm, sice nevim, cos tim chtel rict, ale ok.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to písknul taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pisknout to mohl, ale ta dominance by se projevila i tak, akorat o 5 minut pozdeji

Reagovat
Busby babes

co s tim ma co spolecneho jakakoliv dominance vis asi jen ty..

Reagovat
Mindas

Otamendi nemel vubec zajem hrat balon, utocnik zase nemel zajem ho obehnout. Piskatelna, ale ten pohyb mohl utocnik udelat trochu prirozenejsi, no.

Reagovat
salm0n

Vaclíku Když letí míč na přední tyč, tak se k ní musíš přemístit

Reagovat
mayday

Reagovat
Kaspar

koubek chyta francouzskou ligu, pavlenka nemeckou a ja ligu mistru

Reagovat
celeb

praveze moc nechyta ...

Reagovat
mayday

Co ten bek na tyči kurva.

Reagovat
diastan

Yeees, další acko

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo rychly

Reagovat
REPLIKATOR

Proč ten hráč Basileje stál 2 metry před tyčkou

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrana ctvrthodina a kolik mela nejdele Basilej drzeni mice na kopacksch? 7sekund? Pressing famozni, kombinace famozni, souhra famozni. Kecejt si coto chcete. Takhle by nehral dominantne ani ten portugalsky schizofrenik namysleny. Ani Zidane, ani Klopp, ani Conte.pep the boss

Reagovat
Kepy_FCB

Holt papez fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě bude veselo

Reagovat
OTASi

Vaclík zkušeně...prosím ať chytá za repre Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík ako brankár nič horšie som dlho nevidel, videl som 4 góly ktoré mohol aj chytiť len sa trebalo hodiť....

Reagovat
smazaný uživatel

A je to. Nejlepsi tym sveta se ukazuje v plne parade. A nejlepsi trener planety taky. Bye haters

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Trápny zápas si ČT vybrala...

Reagovat
REPLIKATOR

Tak v Turíně bylo rozhodnuto ještě dřív než v Basileji.

Reagovat
oddy

Jj viděli jsme.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

Bernardooooo

Reagovat
mayday

No tak snad se na to nevyserou a nebude údržba, ať vidíme fotbal a branky. Jinak nemůžu si pomoct, ale Vaclík u obou gólů podíl.

Reagovat
REPLIKATOR

Vaclík

Reagovat
OTASi

"No on to byl jako volej..."

®Zelíčko 2018

Reagovat
FCSL

Vaclík je prostě prcek no, velká slabina

Reagovat
REPLIKATOR

Spíš mám pocit, že nečekal, že tak brzo vystřelí a nestál na špičkách.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Splést si Walkera s Otamendim, to je umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík jen čumí

Reagovat
mayday

Pičo Vaclík

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Když už Vaclík skočí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík na ručník a domů.

Reagovat
Shevchenko

Vaclík ty vole a to jsem čekal, že to dneska posere spíš Suchý.

Reagovat
smazaný uživatel

bude rekord?

Reagovat
t0mmy33MCFC

O půlce Foden na plac

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vole zase Vaclík, on neví, kdy se má odrazit

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Chelsea, nebo portugalskeho schizofrenika, kde jste? Pojdte to shodit. Pojdte si stezovat na penize, vitr nebo vzdalenost zeme od slunce. Gogo

Reagovat
salm0n

nemá to cenu, kdyby písknul penaltu bylo vše jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík má dobře na párku

Reagovat
Jeňa

Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Vacloš legenda Basileje, ale jinak uplna lama..Cechovi v nejvetsi slave si ani necuchne

Reagovat
Teoretik

I na současného Péťu se nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

jono

Reagovat
mayday

Tak Čech do zranění byl asi tak o 10 parníků před Vaclíkem. Po zranění už jen tak o čtyři.

Reagovat
dextroza_m

Já kurwa, tak ten parník je oficiální míra...

Reagovat
smazaný uživatel

Co za vola to komentuje? "V roce 2015 mu to pálí" a Zelíčko nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Jak tady Učka mohli prohrat

Reagovat
Jeňa

A Štěpán ani neví jaký máme rok

Reagovat
Placebo

Basilej A na United by se hecli

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hlavička

Reagovat
Messiáš

Ty vole Vacliku.. jestli nechces chytat, tak vystridej..

Reagovat
mayday

Vaclík asi není špatnej gólman, ale žádná špička... Doufám, že v repre si nezalapá, v Baselu ať si s ním dělají, co chteji.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak na repre nemá dlouhodobě. Jen po Čechovi nebylo po kom sáhnout. Ted snad už Pavlenka.

Reagovat
Teoretik

Asi tu nikdo švýcarskou ligu nesleduje, ale jen podle zápasů v LM to působí, že stagnuje v té Basileji škoda, ve Spartě i na Žižkově ukazoval velký potenciál a tohle bude asi strop, už dávno měl jít do lepší ligy, teď už to nezachrání

Reagovat
mayday

Tak ve Spartě neměl téměř slabý období a byl tam jistej víceméně, takže byl logicky asi nástupce Čecha. No ale podle mýho šanci dostal a rozhodně nepřesvědčil, já doufám, že šanci dostane Pavlenka, je mladší, chytá lepší ligu, těžší zápasy. Vaclika už prosím v repre ne.

Reagovat
Uwe háže buly

To je sice pravda, že neměl slabší období, ale zas si nepamatuju jinýho golmana, kterýho by tak dokázal rozhodit déšť on snad pokaždý když zapršelo, tak udělal kiks..

Reagovat
mayday

Die dobrá nahrávka, rana na kozy

Reagovat
smazaný uživatel

KdB neuvěřitelný válec. Pastva pro oči na něj koukat. Uh

Reagovat
smazaný uživatel

Ok...demilitarizoval

Reagovat
mayday

Vaclík demilitarizoval Sterlinga!!!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Elliasson

Reagovat
diastan

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Vsimate si toho, kde hraje Delph? Stal se z nej DM v ofenzive. City hraji na 3 obrance: Ota - Kompas - Skywalker. Delph je uprostred vedle Fernandinha. Famozni taktika, kterou vytvoril zmatek v systemu Basileje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho dneska neskutečnej. Ti hráči Basileje z něj musejí být úplně v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka jako Xhaka

Reagovat
mayday

Basilej byla třikrát na půlce hostů za poločas, a to je play off. LM zúžit na 24 a model podle EURA. Ať jsou už skupiny nabouchaný, v tomhle formátu a momentálním rozdilu mezi top klubama a zbytkem ty zápasy pomalu nemají význam. Ale to je samozřejmě nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle proti City nehrála tuhle sezónu jenom Basilej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Víc to zařídit, aby top kluby byly v LM a ty slabší v EL. Obě soutěže budou atraktivnější. Souboj MC a Basileje nemá váhu. To by musel být dement sudí, lítat červený, penalty a Basilej být v euforii.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak na jejich obhajobu, vyřadili ve skupině portugalskýho mistra a ruskýho vicemistra, snad rok předtím vyřadili Liverpool, tou dobou anglickýho vicemistra a teď prostě narazili na nejsilnější MC v historii no. Každý rok neni posvícení a v každý soutěži máš i slabší týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

na obhajobu LFC, vyradili nás v skupine po remíze tuším a bolo to tak tri sezóny dozadu a trénoval nás Rodgers

Reagovat
icka

nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

mna hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo teda posvícení je každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vezmu ze tam misto Basileje mohlo byt AS nebo treba Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, týmy, jejichž zápasy končí nejčastěji 1:0 by to určitě oživily

Reagovat
smazaný uživatel

Jj lepší totální tragédi co si ani nepřihrajou, jsou k smíchu a celej dvojzápas je rozhodnutej po 15 minutách

Reagovat
Uwe háže buly

Tímhle stylem by tam posledních x let nemohl být ani Arsenal.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale takové Atletico sice není ze strany na stranu a 4:3, ale je to kvalitní fotbal s šancemi, kde prostě úřadují gólmani a rozhodne jedna nebo 2 chyby. Ale nadávat na výsledek je zcestný. O tom to není. Důležitý je dojem z utkání.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

To aj druholigovy Bristol City alebo Wolverhampton hrali proti City vyrovnanejsiu partiu.

Reagovat
Teoretik

Týmy na špici druhé ligy. V PL by s takovou formou hrály střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že sú lepšie, než Bazilej a poraziť Bazilej nie je žiadnou ukážkou kvality pre City?

Reagovat
Teoretik

To znamená, že top 6 v Anglii má samozřejmě větší kvalitu než Basilej. City musí porážet všechny týmy, kteří jsou horší než ta šestice, tudíž i Basilej byla povinnost. Občas samozřejmě příjdou výpadky. Jo a mimochodem proti Wolves byla dost slabá jedenáctka.

Reagovat
smazaný uživatel

A odpovieš mi na otázku?

Reagovat
Teoretik

Já ti neodpověděl? Ale pokud to potřebuješ po lopatě, tak odpověď je ne. Každopádně porovnáváš nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale aspoň netvrdím, že sa v zápase s Bazilejom, teda niekým, kto je horší ako anglický druholigista, prejaví Pepkova genialita.

Reagovat
Shevchenko

AS ?

Reagovat
Uwe háže buly

Však AS nevypadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba Dortmund

Reagovat
Uwe háže buly

Třeba no, ale taky by to klidně mohlo dopadnout uplně stejně nebo by nedostali 5:0 ale třeba stejně 3:0.. vždyť nedokázali ani přehrát APOEL, kterej dala v dvojzápase i Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fifě na amatéra ano

Reagovat
smazaný uživatel

To musí byť kvalita ten Bazilej, keď je to iba tri nula. Podľa štatistík je to debakel.

Reagovat
Teoretik

Nic není hotovo, ta defenzíva umí občas dobře vypnout, ale jak bylo téměř jasný před začátkem, kdo postoupí, tak teď se to jen potvrzuje. Nechápu tu místní kritiku Basileje, dnes tam vlastně padlo téměř vše, no Vaclík prostě nechytal. Basilej se dostala mezi top 16 týmů, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hovno. Padlo tam skoro vse ty vole.. o to vubec nejde, ale treba pressing Basileje, panika v obrane, panika pri vsem.. Plzen by hrala hezci fotbal nez oni (jo ja vim, nedostala se tam) ja vim...

Reagovat
Teoretik

to je jak kdybys sledoval City poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, vcera bylo celkem videt, ze obrana City obcas vypla na chvilku.

Faul na Oberlin mel byt penaltovy a hralo by se trochu jinak podle me.

Tady je videt kvalitou hracu, Oberlin sel sam na golmana a nedal. Stejnou situace H.Kane si krasne obsel Buffona a dal gola. Ostatni sance Basilej uz bylo jenom obcasne vypnute obranu City. I tak, tech sanci od Basilej bylo hodne. Byt to jiny tymy kalibru Juve,Bayern nemuselo to dopadnou dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě teda Vaclík vyloženě posral jenom ten Aguerův gól

Reagovat
mayday

Tak vyloženě... Podíl měl na všech gólech, i když některý ,,vyloženě" jeho nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

druhej a treti mohl mit

Reagovat
mayday

I ten první se mi úplně nezdá, byť samozřejmě ten podíl je malej.

Reagovat
diastan

Fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda o Fernandinhovi

Reagovat
t0mmy33MCFC

To byla ale blbost

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Zmenil si jmeno na Fernandinho, protoze v City uz Fernando byl.. ale vlastne uz to tak mel v Donecku..

Reagovat
Seydou Doumbia

Ferna si změnil jméno protože v týmu už byl Fernando...Fernandinho tam byl ale o rok dříve... tak si timpádem Fernandinho z Porta změnil jméno na Fernando aby se to nepletlo ne? hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Ajooo hned to dava smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je tech Gundonganu na hristi ty ichtyle.. v cervenych kopackach je B. Silva,snad si ti prectes

Reagovat
mayday

Tak jo, de Bruyne hraje za City od roku 2012...

Reagovat
Shevchenko

Ten Sane tomu je tak 15 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sane me hrozne sere, vsechno dojebe..

Reagovat
Azazelo RD

VACLÍK ZÁKROK!

Reagovat
dave30

Půjčte jim ten balón...

Reagovat
Rudnevs

Zapol som druhý polčas ešte ako takú oddychovku pred spaním. Gündogan pekný gól, ale jeden gól by som určite doprial i Baselu, je to sympatický klub. Škoda, že tam nepadol trebárs ten Oberlinov priamy kop. Serey Die si nešportové správanie za tohoto stavu mohol odpustiť, komentátor na ČT tam vravel, že je to klasická horúca hlava a že vo Švajčiarsku dostal trest za to, že schválne zakopol loptu do jedného z tých chlapcov, ktorí tam podávajú lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a Dyje

Reagovat
diastan

To jsou řeči

Reagovat
PP

hrozný bordel tady.. Já že si dočtu nějaké šance nebo tak a schytali to komentátoři a Vaclík..

Reagovat
El Cid z City

já se k nim nevyjadřoval,ale to pozdvižení chápu..asi po roce jsem koukal na čt sport a na dlouho naposled, radši arabskej komentář,kterýmu nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som zvedavy na vsetkych tych, co tu kritizuju komentatorov. Pomylili sa, ale to je ludske..

Reagovat
celeb

ale tak zas prrr. Je to ich profesia, predpokladam, ze aj v CR su plateni z koncesionarskych poplatkov a statnych dotacii + ludia sleduju aj inych komentatorov, ci uz CZ/SK alebo EN (DE,SP - kto vie aku rec) a potom porovnavaju.

Nevidim problem s opravnenou kritikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, chybovat se dá, ale aby řekl teorii o Fernandinhově jméně, aby sám komentátor na samým konci příběhu pochopil, že to nedává smysl. Sorry, ale to už mi přišlo moc.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
mayday

Jednak řekne za zápas mraky faktických pičovin + tady ty trapné historky, to je doména zejména Štěpána.

Reagovat
mayday

Promiň, ale ten komentář byl nejen včera ale naprosto tragickej. Hromada faktických chyb, afektovaný projev... Za mě naprostá hrůza, nedá se nic dělat. Ten komentátor je profesionál, je za to placen, měl by odvést nějaký výsledek. To, co se tam často předvádí, to je právě jak kdybys tam posadil kdekoho.

Reagovat
PP

aha, já komentoval ty sračky co se píšou tady na EFku.. ČT Sport nesleduju se zapnutým zvukem asi 8 let. Jediný Bosák a Hyský se dají poslouchat. Štěpán, Karoch či dokonce Švancara jsou katastrofy.

Reagovat
smazaný uživatel

To len mne sa zda ze henten Sterling je taky genglavy. Ved on asi tuto sezonu gol neda

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
tony223

to je nějaký nepovedený trolling napsat tohle o hráči, který dal 20 golů ve všech soutěžích? Přestaň chlastat tu borovičku.

Reagovat
Josifek

Tak doufám, že jsou v ČT spokojeni s volbou zápasu ...fakt nemůžu uvěřit tomu, že měl tenhle zápas jen díky dvěma Čechům (a nejde o žádné "Jágry") větší divácký potenciál než mělo Juve-Spurs..

Reagovat
smazaný uživatel

City bylo o parník jinde, to je jasné. Ale říkat, že Basilej předvedla jen sérií zkažených přihrávek apod?

Vždyť stačilo, aby lépe řešily některé brejkové situace a mohlo to skončit třeba 2:4. Neříkám, že měli šanci vyhrát, ale někteří hráči z Basileje mě hodně zaujali..

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kritiky co se na Vaclíka snesla jsem se podíval na sestřih a nemyslím si, že by v tomto zápase byl až tak hrozný. První gól byl podle mě jeho, protože stál špatně, ale na dalších dvou vinu nenesl a za poslední už vůbec ne. Druhý a třetí gól by top gólman možná chytil, ale vinu bych Vaclíkovi nepřipisoval. Jinak během zápasu předvedl asi tři skvělé zákroky, takže si nemyslím, že by v zápase propadnul...

Reagovat
Teoretik

Tak při prvním góle chyběl hráč na přední tyči a poslední gól se chytat nedá. Ale ten druhý měl na ruce a tohle gólman musí vyrážet. A u toho posledního gólu výmluva komentátorů, že neviděl balón tohle není hokej, ten míč je o "trochu" větší než puk celkově to pak působí tak nějak bez snahy, proto ta kritika. Nakonec Basilej fakt asi 3x zachránil. Samozřejmě že on není příčina prohry, ale u těch dvou gólů (nebo aspoň u toho druhého) měl svůj tým podržet, což od gólmana potřebuješ proti City. Holoubek to nakonec zhodnotil celkem dobře, že se ten jeho výkon celkem vyvážil do průměru výkonem ve druhé půli. Naopak Suchý byl podle mě dost ztracený v té druhé půli, v té první jsem si jej nějak nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tady je velká hromada posměváčků. Já bych se na to podíval jinak, kdyby rozhodčí odpískal penaltu pro Basilej nebo kdyby Oberlin proměnil samostatný nájezd na Edersona z kraje zápasu, tak mohl být zápas úplně o něčem jiném.. Ta penalta ovlivnila zápas..

Reagovat
Mindas

O cem jinem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Ne, neovlivnila. City hrálo tak od 50. minuty na 20%, kdyby potřebovali dát dalších 5 gólů, tak je dají, je podle mě dosti naivní domnívat se, že by to jedna penalta na začátku zápasů mohla změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jiného je hrát za stavu 0:1 a 0:0. Mimochodem City dalo první gól chvíli po té neodpískané penaltě. Průběh by byl úplně jiný. Neříkám, že by Basilej vyhrála nebo remizovala, ale určitě by to vypadalo jinak..

Reagovat
Mindas

Ale ty neustale operujes s tim, ze ta penalta byla jasna. Ne, nebyla. Piskatelna ano, protoze Otamendi nemel moc zajem hrat balon, ale stejne nemel zajem ani ten utocnik pokracovat dal v pohybu. Samozrejme, ze existuji rozhodci, kteri by to pisknuli, stejne ale existuji i ti, co by se zachovali stejne jako ten vcerejsi Sved. Nerozhodnost ze situace dokresluje i rozdilny nazor Karocha s Holoubkem. Tohle fakt nebyl zlomovy zarez a penalta “kalibr 100%.”

Reagovat
El Cid z City

ve fotbale je spousta situací,kde ti nepomůže ani video,já bych ji nepísknul,už jsem ale viděl písknuté horší penalty a to nemyslím simulace

Reagovat
Mindas

Tak samozrejme. Ja puvodne ji videl take jako jasnou, ale z opakovacky bylo hned videt, ze se utocnik vubec nesnazi Otamendiho obehnout. Ale ano, piskaji si i vetsi kraviny.

Reagovat
Neutron

podla mna hrali na 27%....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby, mozna, jednou, asi, to staci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vaclik chudak nevedel City valec jak prase, ale Vaclik urcite patri k tomu nej co u nas v republice mame. Suchy byl Suchy.

Vykon byl velmi dobry a do druheho zapasu jdeme s velkou pohodou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele