základní skupiny - skupina C, 3. kolo
18.10.2017 20:45 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Římané v londýnském spektáklu s Chelsea uhráli bod

Chelsea doma sehrála s návštěvou z Věčného města luxusní fotbalové představení, ve kterém diváci viděli šest branek! Oba týmy našly své dvougólové střelce. Zatímco v domácím dresu si dva góly připsal Eden Hazard, Římané kontrovali Edinem Džekem.

Domácí Chelsea chtěla navázat na prestižní vítězství proti Atléticu Madrid, třebaže v lize se jí příliš nedaří. Trenér Antonio Conte měl dnešního soupeře velmi dobře přečteného a dobrou zprávou pro něj bylo také uzdravení Álvara Moraty. Kromě něj se do utkání hned od začátku zapojili Hazard, Luiz, Bakayoko, Azpilicueta nebo Cahill, stejně jako v Itálii známí Alonso se Zappacostou.

Římská návštěva v Británii vlastně už od starověku nebyla vítána a ani ta fotbalová zde nikdy moc úspěchů nedobyla. Současný Řím již hraje bez Tottiho a s novým trenérem, který se nebál riskovat. Také vzhledem k četným absencím nasadil trochu překvapivě mladíka Gersona či záložníka Gonalonse, takže jen lavička zbyla na De Rossiho, Florenziho nebo Pellegriniho. Velkou hrozbou AS měl být především Edin Džeko spolu s brankářem Alissonem.

Do první vážnější šance se domácí dostali díky velmi dobrému napadání Bakayoka, který vybojoval míč ve středu pole a poslal jej na Edena Hazarada. Belgický útočník si všiml ulice mezi stopery AS vedoucí k volnému Álvaru Moratovi. Uzdravený Španěl převzal míč a nikým nedostižen pálil, jenže trefil jen brankáře Alissona! Absence obránce Kostase Manolase dělala zadním řadám AS velké potíže a jejich laxní rozehrávka dovolila dostat se do šance také Fabregasovi.

Na opačné straně se probíjel k vápnu Argentinec Diego Perotti, leč jeho rána mířila nad břevno. Mnohem úspěšnější dělovku předvedl David Luiz. V 11. minutě se totiž rozhodl pro ofenzivní výlet a dobře udělal, neboť obránci Vlků jej nedostoupili a Luiz bombou prostřelil brankáře Alissona - 1:0.

Postupem času se tempo hry trochu ustálilo, ale Blues stále dbali na to, aby jejich soupeř neměl čas něco ofenzivního vymýšlet. Po třiceti minutách si AS vytvořilo první větší šanci, když centr do vápna nesebral nikdo z domácích obránců a dostal se k němu nabíhající Radja Nainggolan. Klíčový záložník AS Řím trefil poměrně dobře, jenže brankář Thibaut Courtois byl u tyče včas a nohou míč vyrazil!

Další slibně se rozvíjející útok Giallorossi potáhl Edin Džeko, nasadil jesle Moratovi a nahrál nabíhajícího Diegu Perottimu. Ten si balon zpracoval, jenže vypustil jen velmi chabou střelu, s níž Courtois neměl žádné potíže. Deset minut před koncem první půle ale hráči AS opět darovali svému soupeři branku. Bruno Peres ztratil na polovině hřiště balon a Hazard našel Moratu. Ten se sice pokoušel pálit, jenže jeho rána byla tečována. Naštěstí pro Chelsea jen k Edenu Hazardovi, kterého opět nikdo dostatečně nehlídal - 2:0.

Pohodlí Chelsea ale netrvalo dlouho, protože po nahrávce Maxima Gonalonse proběhl přes dva obránce veterán Aleksandar Kolarov a s pomocí teče poslal balon za záda brankáře Courtoise - 2:1.

A nebylo to všechno, protože po další akci Diega Perottiho a jeho následném trochu přetaženém centru se k balonu dostal Gerson a jen těsně neusměrnil míč do sítě! Ani ve druhém poločase se herní schéma příliš nezměnilo, i když na hostech byla vidět větší chuť útočit. Z dálky se pokoušel prosadit Kevin Strootman a po něm také mladík Gerson. Chelsea nehrozila směrem dopředu tolik jako v první půli, na což trenér Conte zareagoval vysláním Pedra do hry.

Další branku ale měli na svědomí Giallorossi. Federico Fazio s míčem u nohy a hlavou nahoře našel nádherným pasem Edina Džeka. Toho domácí obránci příliš nehlídali možná kvůli vědomí, že Džeko v barvách Manchesteru City Chelsea nikdy gól nedal. Dnes ale ano, protože volejem poslal balon přesně za záda brankáře Courtoise - 2:2.

V dílně Edina Džeka toho ale bylo víc. Dvacet minut před koncem se totiž Diego Perotti prohnal až k vápnu, kde jej fauloval Bakayoko. Nařízený volný přímý kop si vzal na starosti Aleksandar Kolarov, který potvrdil skvělou spolupráci z Manchesteru City také v dresu Giallorossi. Přesně umístěná hlavička Edina Džeka a AS otočilo skóre!

Úžasné utkání pokračovalo ve strhujícím tempu. Po krátké souhře totiž odeslal střídající Pedro citlivý centro do vápna AS a nikým nehlídán si na něj naskočil Eden Hazard - 3:3! Devět minut před koncem pak Edin Džeko těsně před bránou odmítl hattrick a hlavou poslal balon mimo tři tyče.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (360)

Přidat komentář
KingMaster13

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné a hanbím sa za to, ale musím fandiť rusákom, lebo ak by s AS stratili, tak by sme nepostúpili.

3:1

Reagovat
Devil

To nikoho nezajímá. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fonzi9

co vim tak AS hraje dneska na půdě Chelsea, nikoliv v Rusku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ruská enkláva, niečo ako Kaliningrad, ale o dosť hnusnejšia

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to cfc v klidu zvládne, ale strašně rád bych se mýlil :)

Reagovat
Houfi

1:1

Reagovat
waynemarkrooney

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Steven666

snáď výhra a konečne vidieť v akcii Vodupiča

Reagovat
smazaný uživatel

Však ani netrénuje s týmem ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

Trénuje individuálně, takže ho ještě určo neuvidíš.

Reagovat
ZB 07

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvedavej jak dlouho bude to uchylacky 3-4-3 s sesti defenderama v mode. skupinu si v klidku pohlidaj ale o to vic se tesim az jim nekdo nastavi zrcadlo v play off.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak moc nechápu proč někoho trápí jaky má jinej tým oblíbený rozestavení. Na co má tým hráče to se hraje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze se to rozestaveni tvari ofenzivne ale pritom je to vychcana defenzivni sracka s vychytavanim chyb soupere. fotbal pro me znamena to kdyz si to dvaadvacet chlapu rozda na ferovku bez caviku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, ale Moses hrál jednu dobu i hroťáka co pamatuju. Samozřejmě byl vždy primárně křídlo. A když se podíváš na Alonsa. Sice jde o obránce, ale útočení mu jde asi tak 10x líp než bránění. Hrát v 4 členný obraně, tak to tam hoří. Azpilicueta hrál vždy krajního obránce a momentálně hraje stopera a Luiz je na střeďníhi obránce taky velmi technicky zdatný. Rozhodně nehoním nad Chelsea, jen mám všeobecně 3-4-3 rád a když se právě podíváš na modráky. Tak mohou mít stejnou sestavu velmi útočně laděnou - když nasadí výše zmíněný hráče. Nebo totálně defenzivní, jako třeba dnes proti Římu. Každá sestava může být na papíře "ofenzivní" a v realitě brání 9 hráčů na vlastním vápně. Stačí si vzpomenout na Drogbu jako levýho obránce ve finále LM proti Bayernu to byla neskutečná haluz.

Reagovat
johan14

Schick, ten bude najviac chýbať. Už by sa mohol konečne uzdraviť, nech vidím, čo za talent stál za také prachy. Naozaj ma zaujíma, ako sa dostane do základu, lebo Džeko ho tam len tak nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne normalne. Di Francesco ho vopcha na kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Shicka som zvedavý aj ja, želám mu nech sa adaptuje v novom prostredí čo najlepšie.

Reagovat
johan14

Chelsea může ve středečním utkání Champions League s AS Řím počítat i se službami Dannyho Drinkwatera. Anglický záložník, jenž dorazil před sezónou z Leicetseru City, je konečně fit po zranění stehenního svalu. (soccerway.com)

Tak ako to je vlastne, je pripravený, či nie?

Reagovat
Whitemedia

Hrát ještě určitě nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Královský nápad fanouška královského velkoklubu

Napadlo mě, že by bylo fajn, kdyby zde bylo možné reakce namluvit jako hlasové zprávy. Co si o tom myslíte? Někdy je otravné a zdlouhavé vysvětlovat písemnou formou např. fanouškům Chelsea, že jde v souvislosti s Chelski pouze o provinční uměle vytvořený klub bez charizma, jenž slouží jako pračka na peníze.

Bylo by to na eurofotbalu technicky proveditelné, zavést možnost hlasové zprávy? Názory IT specialistů jsou vítány.

Reagovat
Bakary3

Neee...

Nejlrpsi je v klidu pocist nez ve vlaku poustet zvukovy zpravy, a vubec, vic se rozepisovat nebudu

Reagovat
Lech

Jak by k tomu taky prisli kokty, a jini umelci s downovym syndromem, mozkovou obrnou atd, ktere vsichni zname

Reagovat
blade115

Rovnou videa a stránka by se ti načítala půl roku ...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
icemike

My tě pošleme do prdele v jakékoliv formě chceš

Reagovat
JacoBee

RoSchicky? ... Neměl chybět 2 týdny před měsícem?...

Reagovat
Squinty

Šak už normálně trénuje myslím, akorát musí dohánět zameskanou letní přípravu..

Reagovat
Miguel19

Dneska to chce za 3 body. Pak už by měl být relativní klid. Eden už musí být zase tahounem.

Reagovat
Whitemedia

Snad mě dnes zase borci nenaserou, jak to udělali o víkendu.. a Willian snad na míle daleko od základní sestavy..

Reagovat
Bastaron

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka je v prdeli a ani další ropovod jim nepomuže,tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka je v prdeli a ani další ropovod jim nepomuže,tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Primavera Chelsea - Roma 0:2. Kedy taky vysledok urobi A muzstvo?

Reagovat
Whitemedia

Pro vás parádní výsledek, pro Chelsea to byla teprve třetí porážka v historii UEFA Youth League..

Reagovat
Largo

Ani Rim ale neni novacek a v YL se mu dari. Navic ma v juniorsky lize dlouhodobe skvely vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

O to viac je tá prehra ospravedlnitelná

Reagovat
Hokaido

Chelsea team: Courtois, Azpilicueta, Christensen, Cahill (c), David Luiz, Zappacosta, Bakayoko, Fabregas, Alonso, Hazard, Morata.

Alvaro

Reagovat
Mimalu

3-5-2 s Luizem v záloze?

Reagovat
Hokaido

Jop, nic jinýho asi nedává smysl.

Reagovat
Hokaido

Ještě teda 343 s Hazardem a Fabregasem pod Moratou, ale spíš to bude 352.

Reagovat
Miguel19

3-5-2?

Reagovat
Greny

Reagovat
Fairplay

To jedeme bránit 0:0?

Reagovat
Deywid

takto sme hrali aj s Atleticom...maš pocit že sme branili?

Reagovat
Fairplay

Jenže to byl pravděpodobně nejtěžší zápas skupiny a dost se to odvíjelo od nepovedeného zápasu Atletů než od nějaké naší geniality.

Reagovat
Baronne

No když se podíváš na tabulku, tak to na nejtěžší zápas nevypadá

Reagovat
Svatej

není třeba dokola všechno svádět na nekvalitu soupeře. My předvedli exkluzivní výkon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

S Fabregasem ta sestava není nijak zvlášť defenzivní. Lépe řečeno, ne víc než je Conteho zvykem a on prostě chce mít střed co nejvíce zpevněný.

Reagovat
Svatej

mě to teda taky příjde zbytečně defenzivní. Na jedný straně míváme aspoň ofenzivního Mosese a v týmu je běžně o jednoho stopera míň. V podstatě jsou čistě ofenzivní hráči na hřišti jen tři, to je fakt málo..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Pokud hrajeme 3-4-3, tak jsou na hřišti (většinou) taky jen 3 ofenzivní hráči, ale stejně se tu loni všichni bránili, když nás José označil za defenzivní tým

Reagovat
Svatej

Vzdyt ti to pisu, je tam jeste o stopera min a Moses je rozhodne ofenzivni hrac, navic casto hral i Fabregas vedle Kanteho, to je o tri hrace ofenzivnejsi sestava, ja tam teda rozdil vidim celkem podstatnej

Reagovat
spider_8

V týmu je stejný počet stoperů, když Luiz hraje v záloze. Tam bych fakt neviděl rozdíl mezi ním a Kantém. Zappa/Moses je taky stejný post, Zappa by měl mít stejný ofenzivní úkoly, otázka je, jak je dokáže plnit.

Reagovat
Svatej

..... to prece neni pravda, kdyz das Cahilla na RWB, tak nemuzes rict ze je to stejne ofenzivni jako kdyz tam das Hazarda. Pokyny muzou mit totozny, ale hracuv profil nezmenis. Moses je kridlo, ma silny ofenzivni navyky a diky nemu v kombinaci s Pedrem jsme minulou sezonu dokazali trochu vyvazit strany, aby byly obe primerene stejne nebezpecny. Kdyz je tam Azpi nebo Zappa, tak je ta strana podstatne defenzivnejsi, protoze oba dva jsou obranci a to jsme tu vsichni uz nekolikrat probirali.

To mas jednoho ofenzivniho hrace dolu.

Luiz je pres vsechny svy klady furt stoper a Kante ma prinos dopredu lepsi, kdyz je pak v zaloze misto Fabregase i Bakayoko, tak uz to mas proti standartni sestave 3 hrace, kteri jsou defenzivnejsima variantama nez to, na co jsme zvykli. Jediny misto k diskuzi je Fabregas vs Bakayoko, protoze ani jeden zatim neuchvatil Maticovo misto.

Hele nazor proti nazoru, podle me je to proste defenzivni sestava, pro tebe ne. Je normalni, ze to muzem videt jinak..

Reagovat
Svatej

Abych doplnil.tu zalohu - jsme zvykli na dve kridla + jednoho stredaka z tech dvou.

Sestava s Fabregasem vedle Kanteho a Pedrem/Willianem = 5 ofenzivnich hracu + Kante

Dnesni sestava = 3 ofenzivni hraci + Luiz

Za me tam rozdil je

Reagovat
spider_8

Ale Fabregas byl až třetí volba do středu zálohy, Conteho priorita je Matič/Baka-Kanté. To znamená sestava se 3 ofenzivními hráči. A Zappa je přímá náhrada za Mosese, ne jako Cahill nebo Azpi, které zmiňuješ. Určitě se od něj očekává, že bude plnit stejné ofenzivní úkoly jako Moses nebo Alonso na druhé straně. Jestli na to má kvalitu je otázka.

A Luiz je podle mě ještě ofenzivnější volba než Kanté, gól toho budiž důkazem. Ale už toho nechme, nestíhám sledovat zápas

Reagovat
Svatej

V druhy fazi sezony uz si ty minuty s Maticem delili, tuhle sezonu hraje Fabre v zakladu neustale i pres to, ze je Bakayoko uz v plny kondici, takze neodiskutovatelna Conteho treti volba urcite neni..

Jo, to tu vime vsichni, ze je prima nahrada za Mosese, ale neni to ofenzivni hrac proste. Muzes dat Azpilicuetu na kridlo misto Pedra a rict mu, aby delal to samy co Pedro, furt to bude ofenzivni sestava ? nejde o to, kam hrace das, ale jakyho hrace tam das. Zappa je obrance, Moses kridelnik, jeden ma prinos do ofenzivy podstatne slabsi nez druhej, rozdil to je i navzdory tomu, ze maji pokyny totozny.

Trochu jsem tusil ze mi Luiz golem nepomuze, ale Kante beha uplne vsude, vcetne toho ze v jednu vterinu pomaha rozehravce stoperum a v druhy uz dobiha v druhy vlne Hazardovi na vapno. Luiz dneska s rozehravkou nepomahal a dopredu byl uzitecnej jen tim golem, mobilni jako ngolo neni, i kdyz ma lepsi techniku

Reagovat
spider_8

Já si třeba ještě vybavuju moment, kdy Luiz táhl brejk dva na dva spolu s Moratou, typická úloha defenzivního záložníka On je v té záloze ještě méně disciplinovaný než na stoperu, opravdu se nedá mluvit o tom, že by byl defenzivnější volbou než Kanté, ať už je původem stoper nebo ne.

A u Zappy se holt neshodneme. On byl přiváděn jako wingback, v Itálii hrál wingbacka, je to jeho přirozená pozice a tak by měl plnit i ofenzivní úkoly, které s tím souvisí. Moses je možná z podstaty ofenzivnější hráč, ale Zappa přišel jako typologicky stejná náhrada. To není, jak ten tvůj příklad s Pedrem a Azpim.

Reagovat
Svatej

Taky si to pamatuju, Morata to pěkně zmršil Každopádně takových výjezdů má běžně Kanté za zápas několik, Luize jsem takhle neviděl jezdit ani zdaleka a to bych mu nejradši připsal všechen útočnej kredit světa, protože ho mám rád, ale Kanté je dopředu užitečnější borec.

To se nedá nic dělat, mě už bohužel jiný argumenty pro podložení mý mšlenky nenapadají Já vnímám to, že hrajou stejnej post, ale zároveň vnímmám to, že jsou to prostě jiní hráči stejně jako máme typově rozdílné hráče na střed ( Bakayoko vs Fabregas ) Hrají stejný posty, do jistý míry mají podobný úkoly, ale je vcelku jasný, kdo z nich je ofenzivní varianta i navzdory tomu, že jsou oba dva CM.

Reagovat
Whitemedia

První úkol splněn, Willian nehraje

Reagovat
Mimalu

a Rudiger zase nic

Reagovat
Whitemedia

Cahill bude mít pořád přednost, je to přeci kapitán..

Reagovat
smazaný uživatel

To ale aj tak mohol hrať. Už len kvôli rotácii.

Reagovat
Whitemedia

Náhradníci: Caballero, Rudiger, Scott, Kenedy, Pedro, Willian, Batshuayi.

To je teda úžasná lavička zajímalo by mě, co se stalo s Pedrem..

Reagovat
fajdax

Musonda

Reagovat
smazaný uživatel

Musonda chyba.

Reagovat
spider_8

Super sestava

Akorát je bohužel vidět, že Conte místo Michyho radši nasadí stěží doléčeného Moratu. Takový náhradník je nám pak úplně k hovnu

Reagovat
Miguel19

Taky proto chtěl Conte novou dvojku.

Reagovat
Whitemedia

Však už byly nějaké spekulace, že to Conte s Michym vzdal a v lednu ho bude chtít nahradit.. no a jako nedivím se mu..

Reagovat
Miguel19

Budeme muset přivítat pana Cavaniho

Reagovat
spider_8

Já taky ne, ale je to dost tristní no...

Reagovat
Lech

Btw, ted jsem jedl u zakaznice domaci polivku z hokaida. Mel si?

Reagovat
Hokaido

Nejsem kanibal, vrahu!

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to Conte avizoval

Reagovat
Greny

Karabach

Reagovat
smazaný uživatel

realita,hype komedio homo liga jde konecne do prdele,ted bude vládnou ENGLAND

Reagovat
Kily

a celý tenhle obrat nastartovala prohra West Hamu na Maltě

Reagovat
Miguel19

Super. Ten slovenský kokůtek trošku sklapne.

Reagovat
Sandstorm

Karabach je kvalitní a moderní muzstvo

Reagovat
Snatus

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea v základe 1 angličan, ASR v základe 0 talianov

Reagovat
Lech

DDR bro

Reagovat
Lech

+ Florenzi

Reagovat
smazaný uživatel

A tí hrajú v základe?

Reagovat
Lech

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Tak nakonec ne, sry...

Roma: Alisson; Bruno Peres, Juan Jesus, Fazio, Kolarov; Gonalons, Strootman, Nainggolan; Gerson, Dzeko, Perotti

Reagovat
Sandstorm

A Schick nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Manolase, ten by Moratovi ukázal, kdo je chlap.

Doufám, že Gonalons, Strootman a Nainggolan tu zálohu modrásků převálcují. Ale mimo Itálii ... známe AS ... třeba 7-0 s MU ..... i když tehdy hráli s mnohem silnějším a charakternějším týmem, než s kterým budou hrát dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka si doufám vezme příklad od Spurs a udělá slusný výsledek

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

COYČ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Wtf the fuck

Reagovat
Sandstorm

Přeju dnes úspěch Chelsea

Reagovat
Emmett Brown

Zvlastna zostava, z tej obrany ide strach, snáď nebude ostuda

Reagovat
Sandstorm

palec pro Patrick Schick

Reagovat
smazaný uživatel

kluci, nejakej odkaz, kde se na to podivam?? diky

Reagovat
TopinB

Ale teda ideálně by Atleti šli do EL a Roma a Chelsea by šli dál (Chelsea na prvním místě snad)

Reagovat
smazaný uživatel

Římani daleko nedojdou, ale je na ně aspoň radost koukat

Reagovat
TopinB

Já je mám hodně rád už od dob CSMka

Reagovat
fabec1222

Stream na RTVS pls?

Reagovat
Miguel19

Azpi už odevzdal asi 4 míče.

Reagovat
Miguel19

Wtf Alvaro

Reagovat
KnoxXx

Karol Marko

Reagovat
smazaný uživatel

To co nedal :D

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Marka z kama vypustili?

Reagovat
mayday

Chytrej jak rádio.

Reagovat
Miguel19

L U I Z !!!

Reagovat
smazaný uživatel

LUIZZZZZZZZZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Davííídeeeeek

Reagovat
Greny

Luuiz

Reagovat
Coutinho10

tak to dostal Luiz slusne nalito

Reagovat
Whitemedia

LUUUIIIIZ

Reagovat
Emmett Brown

Stoperska dvojica tak na úrovni Crotone

Reagovat
Greny

Jen mam docela teda obavu kdyz dal gol Luiz aby az se uzdravi Kante nehral stred ve slozeni Kante,Luiz, Bakayoko

Reagovat
Whitemedia

O to bych se nebál, Conte už několikrát řekl, že je pro něj Luiz především stoper..

Reagovat
mayday

Proč ten Marko ještě netrénuje minimálně třeba v italské lize?

Reagovat
fabec1222

kde na to koukáš?

Reagovat
mayday

Na televizi. Na STV, ne přes satelit, ale normálně přes anténu. Tam to zablokovaný být nemůže.

Reagovat
fabec1222

ty hajzle

Reagovat
mayday

Proč?

Reagovat
fabec1222

no že se ti to naladí přes anténu a můžeš koukat, já to mám přes celou republiku, tak nemám šanci

Reagovat
mayday

Jo takhle. Tak já to mám blízko, takže na STV můžu takto koukat.

Reagovat
nani92

lebo nemá čas, ked počúva talianské rádiá

Reagovat
smazaný uživatel

DAVIIIIIIIIIIIIIIIIID

Reagovat
Whitemedia

Oukej, nemám tak moc opožděný stream, jak jsem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Achjo, Manolas hrozne chybi, vzadu horime...

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sledujete?

Reagovat
Largo

BT Sport 3 HD, jinak O2 Tv

Reagovat
fajdax

Co to hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Juve tece, AS taky... ti spagetaci to je ostuda LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj tata je ostuda, ze te porodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, vždycky nejlepší tyhle nazdárci co házej komenty ve 40.min. a po zápase čumí jak to nakonec dopadlo a nejradši by smazaly svoje debilní komenty, které jsou totálně zcestné.. Kdo byl prosimte loni ve finále LM???? Jediná ostuda jsi tu tak ty s takovýma kecama

Reagovat
Shevchenko

Opravdu?

Reagovat
Miguel19

Ten levej stoper AS je strašně v piči

Reagovat
mayday

Carlo jak ukazoval manželce

Reagovat
Mimalu

Fabregas se teda vyléčil zázračně rychle

Reagovat
Whitemedia

Carlo si přijel obhlídnout své "nové" angažmá

Reagovat
mayday

Marko: To je problém Rimanov... Hráči sa špatně posuvaju hej... To je tréňa ty vole, mohl by se ukázat v lize zas.

Reagovat
vilp

Morata. Kdyby to Hazardovi dal, tak jde sám.

Reagovat
Miguel19

Skomina z toho dělá bramboračku.

Reagovat
Nikikrew

Chelsea si neprihra asi 5 prihravok po sebe Fabregas úplne v lese

Reagovat
Whitemedia

Tak ale nedělej kurva ze všeho faul..

Reagovat
mayday

Juve prohrává, tam je nějaká větší herní krize?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ja jsem na toho Cahilla už alergický , si s každou přihrávkou hraje a pak dá všechno do prdele nebo do špeku někomu

Reagovat
fajdax

takhle příšerně jsem nás neviděl hrát snad několik let....co to kurva je? Ještě jsme nedali tři přihrávky na jejich pulce

Reagovat
mayday

Zatím neexistují křídla, všechno tahá Morata s Hazardem středem.

Reagovat
Miguel19

Divný, když tam žádný křídla nejsou.

Reagovat
mayday

Křídelní hra, hra po lajnach

Reagovat
Miguel19

Hazard má po tom zranění akceleraci jak beznohej..

Reagovat
Whitemedia

Žádná změna, pořád stejně marní jako o víkendu..

Reagovat
Whitemedia

a Cesc je na tom hřišti opět úplně k ničemu..

Reagovat
Whitemedia

Díky bohu, že neumí střílet..

Reagovat
Whitemedia

my na druhou stranu naštěstí střílet umíme

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Morata

Reagovat
Emmett Brown

Neskutočné

Reagovat
vilp

Courtois svou tragickou rozehrávkou zdatně konkuruje Navasovi v nejlepší formě.

Reagovat
Miguel19

Jako on jí fakt má docela tragickou, ale dneska mu to Azpi s Cahillem dávají fakt na přesdržku.

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Tak to je hodně krutý pro AS

Reagovat
Emmett Brown

Mimo Kolarova tam nie je normálny obranca, s hentak slabou obranou sa hrať nedá

Reagovat
Miguel19

Jn, ale jinak jste celkem jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Easy, anglicka nadvlada pokracuje

Reagovat
Greny

Edenek

Reagovat
smazaný uživatel

nezaslouženě, ale chyby se holt nedělají

Reagovat
smazaný uživatel

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
spider_8

Chudáci Římani

Reagovat
Emmett Brown

Goool

Reagovat
Mimalu

Kolarov luxusně

Reagovat
Coutinho10

wow Kolarov top

Reagovat
smazaný uživatel

co to do píče bylo

Reagovat
TopinB

Ty pičo, kužely

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi...

Reagovat
Miguel19

Azpi je letos nejslabší obránce. To je děs co předvádí.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Whitemedia

Vůbec netuším, co se to s ním děje.. to byl vždy takový spolehlivý obránce, který i v té bídné sezoně 15/16 jako jediný vypadal, že nezapomněl hrát fotbal.. a letos už těch chyb nadělal víc, než za všechny sezony u nás dohromady..

Reagovat
smazaný uživatel

v té konzistenci mi vždycky dělal radost.

Reagovat
Nikikrew

slabe vykony podava. Nechápem preco stale hra

Reagovat
vilp

Reagovat
Pipo123

KOlarooooooooooooooov

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Largo

Tao brana je hrozná Mít tam Manolase, tak dva góly rozhodně touhle dobou neinkasujem....

Reagovat
Emmett Brown

S normálnou obranou by sme neprehravali

Reagovat
Mimalu

Zappacosta má snad horší centry než Moses

Reagovat
Miguel19

Teďka náhodou pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

1 z 5 no, za mě docela bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je jasno, jestli ten gol azerbajdzancum byla jen haluz

Reagovat
wiggum

Dpce to šancí.

Reagovat
wiggum

*je

Reagovat
Pipo123

Počúvať Marka je super, on je taký odborník že sa zmôže za celých 45 minút na jednu vetu a to ofenzíva Chelsea je tak silná že obrana AS je tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou ho mám celkom rád. Jeho postrehy majú hlavu aj pätu a nemele zbytočné sračky čo každý futbalový fanúšik ovláda

Reagovat
Pipo123

Mne sa nepáči ako sa hraje na odborníka na Seriu A, on videl asi pred 10 rokmi Juventus a Inter v LM a odvtedy rozpráva stále to isté.

Reagovat
mayday

Přesně. On se furt stylizuje a ty jeho kecy vypadají, jak kdyby už 2x vyhrál Ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od toho tam je, či?

Reagovat
Whitemedia

Cesca bych poslal s Willianem někam na tribunu, ale kdo by nám tam pak hrál že..

Reagovat
Miguel19

Strašnej výkon. 2 góly jsou zázrak.

Celých 45 minut jedeme jenom "kombinace" mezi Azpi, Thibem a Cahillem. A vždy to vykombinují tak skvěle, že jeden z nich to musí pod tlakem odkopnout do prdele a samozřejmě je z toho protiútok AS.

Jako s tou zálohou bych čekal, že budeme jasně dominantní. Místo toho jakoby tam ani nebyla. Fabregas je letos taky naprosto příšernej. A jsem zvědavej na Hazarda, jak dlouho mu to bude trvat. Doufám, že ne ten půlrok, jak jsem si myslel..

Reagovat
vilp

A co chceš od Hazarda víc? Dal gól, udělal tutovku Moratovi, přičemž ztratil asi jeden míč. A aby se mohl dostat k těm svým průnikům a rozjíždění akcí v útočné třetině, tak potřebuje balon, ale do nohy, ne tam bojovat ve vzdušných soubojích po neustálých nákopech obránců. Stejné to bylo proti Man City.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Emmett Brown

Peres <--> Florenzi

Gonalons <--> Pellegrini

Jesus <--> De Rossi

Tá obrana je totálna úbohosť, bez Manolasa vyzerá tá stoperska dvojica jak z Podbrezovej

Reagovat
Pipo123

Tá obrana vás môže stáť body, pretože dnes ste lepší a keby ste mali istejšiu obranu tak tie dva góly nepadnú.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
vilp

Příšerná Chelsea... akorát AS vzadu udělalo tolik chyb, že z toho nakonec mohly být klidně čtyři branky. Velké zklamání je Cesc, obránci mají neskutečný problém se zakládáním akcí a on se není schopný k nim stáhnout a rozehrát, raději se bude schovávat.

Reagovat
slavex

No co si budem nalhávat, od zápasu se City je to prostě tragédie. To že vedeme je opravdu jen dílo štětstí a náhody.

Azpiho bych klidně na další zápasy na chvíli posadil. Je to výboný obránce, ale momentálně prostě hraje tužku, což mu nejde zazlívat. Je to sympaťák a maká, ale dařit se prostě nemůže pořád. Nechal bych hrát Rudigera.

Hra celkově je ale prostě bída. Mám pocit, že to 3-5-2 nám momentálně nesedí. Podle mě by bylo lepší vrátit se ke 3-4-3, dát tam Pedra místo Fabreho, nebo Luize než se vykartuje, protože ta hra směrem dopředu je bídná. Navíc bych řekl, že když hrajem 3-4-3, tak Eden hraje více ze strany, což mu sedí víc, než když se utápí někde uprostřed.

Další průser při tom 3-5-2 je, že tím pádem hraje každý zápas Fabre. Je samozřejmě výborný, ale mám z něj pocit, že jakmile hraje všechny zápasy není to od něj ono.

Snad zlepšíme výkon, přidáme ještě nějaké goly a pohlídáme si to.

Reagovat
Snatus

Fabre má jednu sezonu dobrou, druhou špatnou. Ted má bohužel zase tu špatnou. Potřeboval by zas probrat a nechat chvíli v rezervě.

Reagovat
Lech

Tpc tak stream jsem zapl po krasnych 38 minutach hry. Vyjebana wifi, vyjebana stv, vyjebanej acestream, vyjebanej sopcast. Dopice

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme ako Manchester United. Nehorázna sračka. A Zappacosta s Azpim pri tom góle Kolarova to len korunovali. Paradoxom však je, že na AS to zatiaľ stačí a to tam aj Hazard aj Morata po jednej šanci odjebali. Fakt ako United.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea môže byť po prvom polčase rada že je rada. Tragický výkon, čakal som od nich na domácej pôde ovela viac. Ale možno zaberú v 2. polčase...

Reagovat
Whitemedia

Od zápasu s Manchestrem City jsme v háji, nic moc lepšího bych ve druhém poločase nečekal..

Reagovat
Emmett Brown

To vážne nedal nikoho z tých tragedov dole?

Reagovat
Largo

Čekal jsem Gersona, Perese i se Strootmanem. Místo nich určitě Florenzi s Pellegrinim musí přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Peres je v lese

Reagovat
Mimalu

že jsme jaloví dopředu, to bych ještě pochopil, ale že budeme mít vzadu taková okna...

Reagovat
Mimalu

tak to je asi největší papír s instrukcemi co jsem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi je úplne mimo, čo tam zase vyvadza?

Konečne Pedro in a Luiz out.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli toto

Reagovat
Miguel19

Wow, tak jdeme hrát s Cescem ve dvoučlenné záloze. Hodně štěstí Conte.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Largo

Může mi někdo říct, jakej smysl tam mělo nasazení Gersona??

Reagovat
Largo

Může mi někdo říct, jakej smysl tam mělo nasazení Gersona??

Reagovat
Mimalu

wow

Reagovat
Whitemedia

Morata

Reagovat
Emmett Brown

Goooooool

Reagovat
Miguel19

Komedie.

Reagovat
Whitemedia

To se dalo čekat, jsme v hajzlu..

Reagovat
Coutinho10

wooow ty kks Ediiiiiiiiiin

Reagovat
Ángel di María 22

Wow, Dzeko fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to jednoduché.

Reagovat
Miguel19

To bych fakt nečekal, že po tom super výkonu na AM začneme předvádět takovou totální sračku.

Reagovat
Largo

Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Super, toto sme si svojou pasívnou hrou pýtali. Teraz to príde Willian oživiť, nie? By ma zaujímalo, čo bolo na tom papieri, keď jediné, čo sa zmenilo, je naše rozostavenie.

Reagovat
mayday

Tam nebylo nic, to mu dal jen jako, aby si fans mysleli, že se jako něco děje a udílí nějaké pokyny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeko?

Reagovat
Greny

Nechapu, proc jsme se na to druhou pulku vykaslali

Reagovat
Whitemedia

Kašlou na to už pár týdnů, tak proč to dnes měnit..

Reagovat
Miguel19

Hrajeme stejně jako v první půli..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

úplně sám...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle nebyl faul kurva.

Reagovat
Emmett Brown

Goooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Ediiiiiiiiiiiin je buh

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam Willian, na toto sa nedá pozerá.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

To bol sarkazmus

Reagovat
Whitemedia

Willian to zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je boh. On aj keď hrá, tak nehrá.

Reagovat
mayday

Tak to je marast

Reagovat
fabec1222

easy turn

Reagovat
10

dobře Roma

Reagovat
blade115

Ach jo, zas rok po titulu a zas jsme v prdeli. Ale na další rok se těším, to by to zas mohlo být super.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Snatus

Zas přijde nový trenér a dá ta vemena dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante chybí neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho Kanteho, který proti TOP týmům pravidelně hoří jako papír?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Miguel19

Naši stopeři neubrání ani hovno. Neuvěřitelný. A to jsem si říkal, jak jsme tuhle jedinou pozici pořádně posílili..

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen dnes taky nic moc.

Reagovat
Whitemedia

Až do toho golu Džeka byl v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten poslední gol si myslím taky nebyl uplně bez viny.

Reagovat
blade115

Tak když tam pořád hraje Kejhyl ... U Christensena to člověk toleruje, protože kurva mladík, a Azpi prostě jen po pěti letech poprvé nemá formu no. To ale není neřešitelný, daleko zásadnější problémy jsou jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

a zapacosta to je taky parodie na obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozohrany. Conteho vina.

Reagovat
PP

Skvěle zahrané a prakticky nebránitelné.. Jinak super atmoška..díky Římanům..

Reagovat
Svatej

Zase Azpiho hrac

Reagovat
Switchback

City

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj taky sem si rikal, ze to bylo takove : kluci my to tady zname , tak to nechte na nas

Reagovat
Mimalu

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

Eden buuuuuuuh

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
smazaný uživatel

KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
Coutinho10

super zapas

Reagovat
Whitemedia

Ani ne, na tu naši defenzivu se nedá dívat

Reagovat
Coutinho10

myslim globalne kazdopadne se mi na to kouka dobre

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Coutinho10

ouuu Naigo

Reagovat
Largo

Škoda škoda.....

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi se fakt zbláznil poslední dobou.

Reagovat
Mimalu

Wilda za Edena, tak snad udržíme

Reagovat
Whitemedia

Willian zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu!!! Willian on the pitch. Show must go on...

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch odkopů našich obránců se mi chce brečet.

Reagovat
vilp

On sundá Hazarda. To je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedeme na bod, nevadí. Lepší než nic

Reagovat
spider_8

Tohle je příšerný, každý útok Říma hrozí gólem

Reagovat
PP

Jediný, kdo hrál vzadu uprostřed byl Bakyoko a ten už tahá nohy za sebou tak 15-20minut.. A i tak to byl slušný průchodák. Kanté chybí neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha, vidim, ze som ovela prisiel. Z 2:0 sme otocili na 2:3? To tu davno nebolo

Reagovat
Emmett Brown

Na to čo zase predvádzala obrana (mimo Kolarova) je to skvelý výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Ano skvely. Od ukoncenia mercata vieme, ze okrem Manolasa je stred bieda. Bohuzial Monchimu to stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Willík

Reagovat
Biozdenda

I kdyby to Roma neudržela, tak dneska mi zvedli náladu jak cyp! Konečně skvělý fotbal v Evropě proti nejlepším

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Dneska parádní fotbal. Škoda, že jsme neměli obranu, jinak mě AS mile překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze sme neudrzali vedenie. Za vysledok bravo Di Francesco

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr bravo za predvedenú hru. Výsledok vzhladom na priebeh zápasu nie je dobrý, Rím mal tento zápas vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba > Morata

Gudhjohnsen > Morata

Diego Costa > Morata

Mutu > Morata

Kežman > Morata (ano, i Kežman)

Torres > Morata

Schevcenko = Morata

Batshuai < Morata

->> Chelsea již dlouho neměla slabšího hrota číslo 1, než je Morata... slabý a ještě k tomu simulant.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Svatej

Sam jses slabej v tom trollingu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jestli čirá pravdivá fakta jsou trolling, tak asi no... jsem troll.

Reagovat
Svatej

Vidis, po 2 mesicich a 4 dnech jsi poprvy napsal neco pravdivyho, jsi troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli z Moraty bude druhý Scheva (ve formě), tak s tím nemám absolutně žádný problém.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Azazelo RD

Vždyť Torres neuměl ani pořádně chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych do přirovnání přidal Anelku s Kalousek (ano, vím, že to nebyly hroty č.1)

Reagovat
smazaný uživatel

Kalousek je ale jednička.

Reagovat
stuff

Reagovat
Whitemedia

Směšný výkon, díky bohu za Hazarda..

Reagovat
Emmett Brown

Pekné góly a zaujímavý futbal. S normálnou obranou by sme hádam aj vyhrali, ale samozrejme sme mali šťastie že Chelsea nemala svoj deň

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrála to na co má, když podá nadstandardní výkon, většinou se jedná o luck.

Reagovat
Biozdenda
Reagovat
Steven666

tento bod má cenu zlata

Reagovat
Greny

Dnešní střídání jsem totalne nepochopil , vykon hroznej, někteří hraci jsou strasne z formy....

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea celkom v kríze. V sobotu sa hrá doma s rozbehnutym Watfordom. Som zvedavý na tú rotáciu, ktorá vlastne ani neexistuje.

Reagovat
Largo

Dneska jsem na vás chlapci hrdej, tohle jsem nečekal. A mít Manolase, možná vyhrajem.

Každopádně bod má cenu zlata a konečně jsem viděl odvážnej Řím.

Forza Ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
spider_8

Hrůza, jsme v krizi.

Remíza je pro nás v téhle situaci dobrá, protože prohra by nás srazila ještě mnohem víc. Teď je hlavní nedopustit, aby to přerostlo do nějaké hluboké krize, která by nám zničila celou sezonu. Každopádně je hodně smutný, že jsme se vůbec nepoučili z předloňské sezony. V zimě musíme posílit tam, kde jsme se na to vybodli v létě.

Reagovat
Miguel19

V lednu posílíme velký hovno. Potřebujeme velmi slušného záložníka (který stejně nepřijde), ale hlavně křídlo a útočníka. Na žádný přestup se však nezmůžeme. Max to budou 5. volby jak Zappacosta a totálně průměrní.

Reagovat
Svatej

Pritom kridlo uz mame, jen mrdame na to mu davat sance.

Reagovat
spider_8

Taky se bojím A kdyby už někdo přišel, tak za brutální dardu.

Reagovat
Visca el barca

Jo to ses celou dobu smál Paulinhovi a ten hraje jak z partesu. V tý vaší záloze by byl nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Najvyšší čas pre hráčov širšieho mužstva (Kennedy, Musonda), aby dostali svoje príležitosti. Z tejto biedy nás Willian s najväčšou pravdepodobnosťou nevytiahne. To isté platí pre Alonsa, ktorý hrá zápas čo zápas a už teraz je vidno, aký je vyšťaveny. Šťastie, že ešte nie je zranený. Moses má zranenie únavového charakteru, pretože bol tiež slušne preťažený. Má raz toľko minút ako Zappacosta a to sme odohrali ani nie desať zápasov. Ten stred zálohy je bohužiaľ žalostný, ale to aj vďaka tomu, že dvaja zo štyroch hráčov sú zranený. V optimálnej situácii by som to nevidel tak zle.

Čo sa týka toho nákupu nejakých posíl, tak napr. krídlo alebo teda desiatku máme. Je tam Musonda, stačí mu len dať príležitosť. Každopádne nám treba rovno dva hroty, lebo Bats na to evidentne nemá, resp. možno aj má, ale to by sme museli prispôsobiť na neho hru. Výber miesta v šestnástke má skvelý, aj čuch na góly, ale to je tak všetko. Zďaleka nedosahuje takej komplexnosti, ako má Morata a mal Costa.

Reagovat
Lech

Vzdyt je to o tom tlacit na soupere, utocit, presovat, behat jak dabli, ten fotbal daleko vic bavi a tak se muzem rovnat s nejlepsima. Ne hrat priposrane jak s neapoli nebo atleticem. Zadny respekt. Kdyz vlitnem na kohokoli, pujde to, dneska i takovy Gonalons parkrat prekvapil, ja ho mel za nekopu. Kolarov super, Fazio taky, Dzeko vyborny, Naingg se chtel Contemu ukazat, taky super... Snad budem pokracovat v tomdle stylu, kazdy zapas, treba s vedolim ze prohravame

Reagovat
smazaný uživatel

Di Francesco to tak evidentne chce, len hraci este po tolkych rokoch nie sa nauceni makat naplno kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko, za prvy gol smekam klobuk

Reagovat
Lech

zato Perese bych nejradsi strelil do juve nebo lazia, at parazituje tam

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som len 10 minut a tam posla pekny center

Reagovat
Lech

Nabehy, to mu jde, kazdopadne v defenzive konec. Ja teda takx nevidel cely match, ale asi 3x jsem si vzpomnel na Karsdorpa, at uz je konecne ready misto toho pomatence

Reagovat
Pipo123

V Laziu by robil trojku za dvojicu Basta, Marusic :*

Reagovat
Spasitel

Zase slabý výkon dnes môže byť Chelsea rada za bod. Hlavne Fabregas proste nie je hráč do základu

Reagovat
oli9

AS Džeko celkem bestie

Reagovat
smazaný uživatel

Slusne vykony - Hazard, Baka, Luiz

Hrozne vykony - Azpi, Zapa, Fabre

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea proti AS Řím ztratila dva body a také potenciálně dvě opory. Antonio Conte potvrdil, že si z utkání zdravotní problémy odnesli David Luiz (lýtko) a Tiemoué Bakayoko (třísla).

Kdo nám jako bude hrát v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Scott a Apmandu

Reagovat
hona.kub

taky sem si říkal, to je načase opravdu zapnout panicmode, protože při současných výsledcích je situace docela vážná...

Reagovat
kopajda

prý který hráč AS Řím byl mohl rát za čelzí? pouze Radja

citace experta karola marka

a kdo z čelzí za AS? nikdo!

ale teď vážně, skvělý zápas, čelzí haluz první dva goly, AS bylo jasně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To hovorili v nejakom talianskom rádiu, citoval ten rozhovor.

Reagovat
Svatej

lolec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele