semifinále - odvety
02.05.2018 20:45 CET
4 : 2
(1:2)

Reportáž

AS Řím doma vyhrál, postup ale slaví Liverpool

AS Řím sice doma dokázal vstřelit čtyři branky, jenže dvě také dostal. Ačkoli Liverpool byl dnes jen stínem týmu, který zářil na Anfield Road, přesto dokázal o jednu branku postoupit a zahraje si finále Ligy mistrů!

Liverpoolský celek přijel do Věčného města s podporou věrných fanoušků, kteří věřili, že se podobné incidenty jako před týdnem nebudou opakovat. Především se chtěli soustředit na fotbal, který před úvodním výkopem jednoznačně favorizoval právě hosty. První výsledek 5:2 chtěl manažer Klopp ještě vylepšit, o což se mělo starat především smrtící trio Mané, Salah a Firmino.

Římané se již pár dní před odvetným zápasem neustále ve vzpomínkách vraceli k utkání s Barcelonou, s kterou je čekaly podobné vyhlídky. Španělského favorita ale doma po strhujícím výkonu porazili a postoupili. Podle slov Alessandra Florenziho byli dnes hráči ochotní vypustit na hřišti duši a od úvodních minut k tomu dostali příležitost De Rossi, Manolas, Pellegrini, Schick nebo Džeko s El Shaarawym.

Liverpool byl přesvědčen, že pro něj ani výtečná domácí obrana nebude problémem. Přeci jen, skóre i zkušenosti na jeho straně jsou, varovné příklady rovněž Reds viděli. Navíc je jejich útok nadmíru produktivním a před zápasem mu chyběla jen jedna trefa, aby dotáhl legendární útok Barcelony ze sezony 1999/2000.

AS začalo pěkně zostra a nenechávalo hosty se rozhlédnout. Po rychlé nahrávce od El Shaarawyho se dral k hlavičce Edin Džeko, ale mířil vedle. Stejně tak pálil ze třiceti metrů vedle Alessandro Florenzi. Jenže první velkou chybu udělal domácí Radja Nainggolan. Jeho mizerná nahrávka ve středu pole byla zachycena Firminem, který ideálně načasoval nahrávku na unikajícího Sadia Maného - 1:0.

Teď už AS potřebovalo čtyři branky, což se zdálo jako nepřekonatelná překážka. Trochu ji však téměř vzápětí zmírnil jeden z nejzkušenějších borců na hřišti, James Milner. Anglického veterána totiž trefil při pokusu o odkop obránce Dejan Lovren a od Milnerovy zmatené hlavy se míč dostal do sítě - 1:1.

Liverpool si ale dával dobrý pozor, aby vyrovnávací branka příliš Římany nenabudila. Ve 26. minutě navíc přišel další gól do domácí sítě. Po centru ze strany hlavičkoval Džeko tak nešťastně, že našel jinak v jasném ofsajdu stojícího Georginia Wijnalduma. Nizozemský záložník byl u míče hlavou dřív než Alisson a dostal balon do sítě - premiérovou brankou v letošním ročníku Ligy mistrů poslal Liverpool opět do vedení!

Ani za tohoto stavu se ale Římané nevzdali a další povedenou ránu El Shaarawyho musela zastavit až tyč! Rovněž druhý poločas začal mnohem lépe pro AS. Po rychlé akci se ke střele z levé strany dostal El Shaarawy, ale jeho ránu dokázal Karius vyrazit. Naštěstí pro domácí stál na správném místě ve správný čas Edin Džeko, který si s takovou šanci nemohl neporadit - 2:2.

Giallorossi se chopili své šance a přidali. Po hodině hry domácí kapitán Daniele De Rossi našel krásnou vzdušnou přihrávkou za obranu střídajícího Turka Cengize Ündera který ale ztroskotal na parádním zákroku brankáře Kariuse!

O chvíli později pálil v další skvělé příležitosti El Shaarawy, jenže jeho ránu zastavil mladý bek Alexander-Arnold. Jeho evidentní ruku ale sudí Skomina neviděl. Liverpoolu jinak nedalo mnoho práce ubránit postupný útok AS, kterému docházel čas i síly. Technický obstřel Patrika Schicka obstřelil i bránu a Karius mohl být v klidu.

Pět minut před koncem po vydatném obléhání Kariusovy brány se AS přeci jen dočkalo další branky. Bomba Belgičana Nainggolana z voleje se opřela o tyč, s čímž brankář Karius nepočítal. Nepočítal ani s rukou střídajícího stopera Klavana, čehož si ale sudí po úniku Ündera všiml. Radja Nainggolan sice bezpečně proměnil, ale víc času už Vlci neměli.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (1123)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
diastan

1:3

Reagovat
Adhol

2:2

Reagovat
Setwo

na postup AS je aktuálne kurz 10... to človek musí skúsiť myslím si, že to napadne každého a ak AS postúpi, tak stavkove kancelarie zbankrotuju

Reagovat
vanGomm

Když si uvědomím,že AS Roma musí vyhrát minimálně 3:0,nebo 4:1,tak ten kurz na jehich postup 10,00 není až zas tak vysoký.Pokud by se prodlužovalo (5:2) to ale moc pravděpodobné není,tak v té by byl ve výhodě Liverpool.Domácí možná vyhrají,ale nechce se mě věřit,že se bude opakovat to co se přihodilo nedávno Barceloně.To by byla tedy rarita Pokud vsadíš na postup AS Roma,tak jako fanoušek Liverpoolu budeš každopádně spokojený.Buď budou prašule,nebo budeš slavit postup Nemáš to vůbec špatně vymyšlené

Reagovat
Setwo

presne tak som rozmýšlal už mám aj podané, ale budem velmi rád ak budem mať dôvod ten tiket rozrthať

Reagovat
pobody's nerfect

Kurz samozřejmě není fixní a kdyby na to vsazeli úplně všichni, tak by se postupně přibližoval k 1,01

Reagovat
Setwo

veď to čo mám už na tikete to platí

Reagovat
C-M@ster

Jasně, ale on reagoval na: " myslím si, že to napadne každého a ak AS postúpi, tak stavkove kancelarie zbankrotuju"

Kdyby na to sázel každý, tak by to postupně snížovali...

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem toho nazoru, 11 strasne value kurz. Bylo by to silene, kdyby se opakovalo to, co s barcelonou, a ja jim celkem verim, uz jsem parkrat videl Pool prijet vylozene branit, pripadne dojebat cely zapas, konkretne loni Sevilla pol 3:0 a konec 3:3

Takze ja to za ten kurz urcite zkusim

Reagovat
smazaný uživatel

Prd a nie value kurz ... To , ze sa im podaril zazrak proti Barcelone, ktora odohrala asi svoj najhorsi zapas v LM v tomto tisicroci , este neznamena, ze sa to AS Rimu bude darit na pockanie kazdy tyzden .... A to som fanda Serie A , ale realne tu vidim sance Rimu postupit velmi blizko k 0% ... Neverim, ze by zo 100 pokusov v tejto situacii to dali viac ako 3-4 krat ... takze osobne v tom kurze ziadne value nevidim skor naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je strasny kurz praveze , alebo si myslis, ze AS ma 10%nu sancu postupit ??? nema ani 5% ... na postup Liverpoolu je 1.04 a tudiz bookies to vidia na 96% v postup Liverpoolu ... Na kolko stavkove vypisuju kurzy nevyhodne na obe strany tak realne to mozno vidia na 3% ....Ale hlavne, ze zabijes, ze dobry kurz prave vdaka takym ako ty nikdy stavkove neskrachuju o to sa bat nemusis

Reagovat
Setwo

ja to berem tak, že nemôžem prehrať v podstate som fanúšik LFC a budem velmi rád, ak budem môcť ten tiket roztrhať čiže toto mám len ako poistku, že keby sa náhodou udeje senzácia postúpi AS, tak mám aspoň peňažnú výhru.. naviac ako fanúšík LFC poznám velmi dobre naše skraty... či už zápas so Sevillou 3:3, alebo vonku so City 5:0.. príkladov by sa našlo viac.. samozrejme s príchodom Van Dijka som kludnejší, ale aj tak tam to riziko je stále dosť vysoké

Reagovat
Setwo

a kludne nech na mne zarobia, ten pocit ak LFC postúpi do finále sa žiadna finančná výhra nevyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som narazal len na tu vetu co pises, ze keby dnes AS postupil, ze zbankrotuju stavkove a na ten koment uzivatela pod tebou, ze v tom kurze na AS Rim je hodnota, tod vse ... Tiez nemam co stratit v tomto zapase , LFC mam vsadene na postup do finale uz od dvojzapasu s Man.City a ak to nevyjde budem mat radost, ze si zahra finale ucastnik Serie A . Inak mimo Serie A fandim samozrejme Kloppovmu LFC , pevne verim, ze sundate z tronu aj baletky konecne . Hoci som vcera prial Bayernu, tak Real bude podla mna pre vas aj hratelnejsim superom, drzim palce

Reagovat
Setwo

mám to podobne tiež fandím celkom zo Serie A ako Neapol, AC,Lazio či AS, ale rozhodne nie Juve, hoci proti baletkam som im prial aspoň predĺženie inak tiež si myslím, že LFC má vačšiu šancu proti Realu ako proti Bayernu.. predsa len Jupp to na Kloppa vie a aj vo finále by to zrejme skončilo víťazstvom Bayernu.. tak snáď to vyjde, fandím tímom, ktoré zriedka získajú trofeje, na toto by som nikdy nezabudol

Reagovat
Inter Eterno Amore

fandíš teamom, ktoré zriedka vyhrajú trofeje ( AC )

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Houfi

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Sm0ker

1:1

Reagovat
Malresi

1:3, vyhráme aj v Ríme, takéto zápasy nám vzhľadom na našich rýchlikov nadmieru vyhovujú - keď súper musí útočiť.

Reagovat
Bandita_Harry

rozobereme to

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 a nervy do poslední minuty, jako to máme u LFC rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Problém AS jsou hrozně nevyrovnané výkony, vůbec nevěřím tomu, že by to tu mohlo být drama, já sleduji AS poměrně často a oni nejsou schopny udělat během měsíce 2 Mega výsledky, ty hráči na to nemají psychicky. City sice hodně útočili doma, jenže oni měli v obraně Walkera a Laporteho a AS má v poslední době hrozného Manolase a věřte mi, chápu tu pro někoho nízkou klauzuli 37 Mega, Monchi provokuje aby to někdo dal, protože tak dobře nehraje. Hádám, že možná nastoupí Peres, protože umí útočit, ale dozadu ke to šílenost a jestli se předvede Juan jako posledně a AS bude útočit a Salah s Firminem budou volný, tak to do poločasu bude 1:3 pro LFC.

Reagovat
Malresi

Nechcem sa Rimanov dotknúť, ale aj ten výsledok 3:0 bol z kategórie zázrakov, ktoré sa neopakujú každý týždeň. Taký zápas vyjde tímu raz za rok, niekedy aj za dlhšie obdobie. Celkovo ten zápas a výhru Ríma s postupovým výsledkom priraďujem skôr k zlej Barcelone.

Reagovat
Emmett Brown

Máš pravdu, ale všetko čo si napísal platí do posledného písmena aj pre zápas LFC - AS

Reagovat
Malresi

What the hell? Man City 3:0, Porto 0:5, Moskva 7, Maribor 7.. nehovoriac o debakloch z ligy. U LFC to nebol žiadny zázrak, skôr očakávaný priebeh. Nie nadarmo máme najviac gólov v LM a možno prekonáme aj tú Barcelonu z 99.

Reagovat
Emmett Brown

Aha ok

Reagovat
Malresi

Nevadí, nie každý tieto fakty postrehol

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Houfi

Já bych nedělal z Manolase zase takovou tragédii i když to na Anfieldu byl asi jeho nejhorší zápas co za AS odehrál Peres hrát nebude, kraje zůstanou stejné Florenzi a Kolarov, ofenzivní trio by mělo být Schick - Džeko - El Shaarawy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád jako fanda víš, že AS má velký problémy s vyrovnanosti výkonu, to je důvod, proč jim loni chybělo 5 bodů na titul. Osudy AS a LFC jsou trochu podobné v lize, vypadá to občas už opravdu hodně nadějně, ale nevydrží celou sezónu mít výsledky. Kdxz se budu milit, tak to uznam, ale sní trochu nevěřím, že zase AS vyhraje 3:0 LFC dá gola a AS neudělá 2 bomby za měsíc.

Reagovat
Houfi

S tím souhlasím, to je taky důvod proč jsme věčně druhý a letos pro změnu ještě hůř v rámci ligy za sebe vidím šance na postup blízko nule, jak říkáš...dvakrát uhrát něco takovýho by bylo na film

Reagovat
Andis

Ofenzivní trio by mělo být Under - Džeko - Shaarawy.

Reagovat
Houfi

Asi máme rozdílné info, uvidíme za pár hodin

Reagovat
TheTopFootbaler

Pochybuju, že by byl Ünder nasazen. Schick podle mě nastoupí do základu.

Reagovat
LeonardoUžoa

Pochybuju že sleduješ as často... a to seš docela dobytek snižovat kostu ty jenom všude píšeš hovna jakože všecko a všeckysleduješ..

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas opravdu ve formě mění poslední dobou a AS má problémy dlouhodobě s tom si držet formu na větší část sezóny a uznal to i kolega nade mnou, co má AS v hlavních ty chytráku.

Reagovat
LeonardoUžoa

manolas je z formy jj. Že řím roztrhal liverpool není ostuda, fazio a jesus na salahově straně byli ještě horší, hořelo to tam 50minut fest. Manolas je individuálně top stoper, tymove vykoy neberu v potaz. S barcelonou třeba byl mega duležitej, při udržení čistyho konta a dokonce luxusni hlavičkou rozhodl utkani, a ty napíšeš že v poslední době není ve formě. Pls nech toho, vubec to nezkoušej. Manolas by měl odejit do top tymu, kde jsou na uspech zvykli, to bys viděl jak by v ambicioznim tymu hral špičkově s top spoluhráči.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, divil, se že za hej Real nebo Barca nedali 90 Mega ještě, vždyť je to nejlepší obránce planety, možná historie Není špatný, ale poslední měsíce to určitě není top, v jarní části je třeba ten Lenglet určitě lepší obránce a to že obrana Sevilly pod Montellou byla totálně šílená a přesto z ní Lenglet vyčnívá, Manolas může být dobrý, kdxz ho budeš hodnotit sólo, ale trochu se občas sveze s Juanem a Fazio letos taky pár zápasu odehrál lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6:3

Reagovat
Bandita_Harry

a druhy set?

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 alebo 2:1 pre Rím.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Tommy the Gunner

2:3

Reagovat
ZB 07

2:1

Reagovat
papanegra

Bude se opakovat prvni zapas. AS do toho vleti bude ze zacatku aktivni, ale pak je LFC prejede. City v odvete dovolili 2 strely na branu.

Tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, Liverpool dal v LM víc gólů než všechy týmy kaprligy mimo Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa Briti vzopru Rimskej moci a vyhraju. Tip 0-4 pre Lverpool. Rimania na to nemaju. 2,59 easy

Reagovat
smazaný uživatel

pravej fanda

Reagovat
TheTopFootbaler

Schick hattrick - 1:2

Reagovat
Rezan

Reagovat
Bayernista18

Výhra AS a snad i postup.

Reagovat
smazaný uživatel

co rikas na vcerejsek?

Reagovat
Bayernista18

Zamrzel hlavně kiks Ulreicha, stejně jako kiks Rafinhy v domácim zápase, tim Bayern ten postup vyloženě daroval. Rozhodčí jde vinit snad jen z toho, že si nevšimli ruky Marcela, další momenty byly těžší na posouzení. Spíš mě zaráží, jak je možný, že na takový úrovni v tak důležitejch zápasech pořád chybí video. Rok co rok rozhodujou špatně posouzený situace o postupu a stejně se furt nic neděje.

Reagovat
scr

Kdyby bylo video, nemohla by UEFA už hrát divadýlko a mít jasnej scénář playoff přeci. Takhle mužou skrze rozhodčí jasně odřídit a dirigovat utkání , tak aby se naplnila dobře kasička...tady již nejde moc o sport jako takový :( Včerejšek tomu byl jasným příkladem. Kdyby se nestala ta hrubka, která těm "chybám" rozhodčích torchu ulevila, nikdo by nemohl pochybovat o tom, jak muže být zápas lehce zmanipulovatelný ve prospěch jednoho klubu. Přeci jen se na to za chvilku zapomene a bude se vzpomínat jen na to, že se třeba Realu podaří vyhrát třikrat po sobě čímž se zapíše jasně do historie...a co si budeme povídat...LM tohle potřebuje aby bylo opět co překonávat a s čím srovnávat...momentálně je pro mě včerejsí zápas ostudou a Bayernu byl jasně odepřen postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Iluminati!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já úplně nevěřím, že ty lidi v UEFA jsou taklhe geniální, jak si popsal a myslím, že kdyby bylo jak to říkáš tak trenéři jako Jupp, Klopp tp poznají, že někde o fér soutěž a řekli by něco a podle mě ani Zidane není taková k*rva, že kdyby měl tušení, že postupuje s Realem jen díky členům UEFA, že by nic neřekl. Podle mě Real prostě měl štěstí na Bayernu nic víc, to, jestli Cerkin má čisté svědomí s tou rukou je jedna věc, ale nevěřím, že UEFA je taková mafie jako si tu popsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde*

Reagovat
scr

No byl bych rád, pokud by to byla pravda, ale myslím, že penízky mluví jasnější řečí

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly zadarmo, to zamrzi..ale tech golu co mel bayern dat...+ video jo, ale celkove pripiskavani realu tam bylo...skoda i zaverecnyho naporu, jak doma i venku, prakticky nebyl

Reagovat
Bayernista18

Nápor sice nebyl, ale pár závarů z toho i tak bylo. Ono se hlavně od 80. minuty skoro nehrálo. Samý polehávání, střídání a tahání času.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
scr

Jinak dneska jasná 3:0 v suchym triku a jdeme dál

Reagovat
Kuchta

3:0

82' Džeko, 89' De Rossi, 90' + 5' Schick

Reagovat
smazaný uživatel

kezby :)

Reagovat
smazaný uživatel

89. Už bude De Rossi davno v šatně

Reagovat
TheTopFootbaler

Stejně jako celý AS psychicky, až budou rupat 5:0.

Reagovat
TrueCommunist

Nevím, proč se tady furt hádáte o tom, komu se připískává, vždyť je úplně jasný, že se připískává, jak Barceloně, tak Realu. Ještě nejvíc vtipný, jak tady fanoušci Barcelony brečí, přitom co si tak pamatuju, tak většinou kolo co kolo postupovali ještě po mnohem větší komedii. Včera to podle mě odřídil rozhodčí poměrně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

komunisti lzou, a meli by se veset

Reagovat
TrueCommunist

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky

Reagovat
Largo

Obavam se, ze tohle je vysledek nutici nas utocit a otevirat obranu. Vidim to tak na 2:2: 2:3 pro Lpool, bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

8:4 pp

Reagovat
Alberto Aquilani

4-1

Reagovat
EL Gringo

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

I když jsem trochu nervozni tak tohle se nedá zahodit. Liverpool zabojuje a nedopustí to co Barcelona. 1:1

Reagovat
KillSwitch

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 postup LFC :-D

Reagovat
oli9

1:2

Reagovat
oli9

44 branek v lm je naprosto paradni

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá v kaprlize mimo Plzně nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vrabejka

1-4 jasným debaklem stvrdíme postup do finále

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 (van dijk, lovren)

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci cakaju, ze As Rim napodobni 3:0 alebo iny postupovy vysledok s Barcou, ale za par hodin uvidia realitu

Reagovat
smazaný uživatel

To může čekat jen naprosto nesoudnej člověk

Reagovat
TheTopFootbaler

Fesak soudí podle sebe.

Reagovat
M1ck0

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ať dá AS v prvních 10 minutách 2 góly a pak ať to dopadne jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Možný to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si necháme ujít, vyhráli jsme na City když museli vyhrát o 3 smetli jsme Porto u nich burem. Na AS není nic výjimečného a to jak oni budou muset hrát je voda na mlýn nám. 1:3

Reagovat
Andis

Máš radost z podvodného postupu, když City neuznali regulérní gol na 2:0? Objektivní fanoušek jak vrata

Reagovat
Sm0ker

První gol padl po faulu, ale pokus o objektivitu dobrej.

Reagovat
Shevchenko

Za první větu.

Reagovat
F.Torres

Snad bude o co hrát a nastoupí Patrik

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude Čekání na Patrika?

Reagovat
Milan.B

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

AS bude muset hrát ofenzivně a to bude Live nepěkně zatápět, jak jsme viděli první půlhodinu prvního zápasu, čekám ale obdobný průběh. AS vytvoří nějakou poziční chybu, inkasují gól od Salaha a psychicky se sesypou. Tipuji 0:4.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
pepinho2

Velkolepě trapný spíš

Reagovat
Coutinho10

už se těšim na jeho příběhy z posledního angažmá v Libanonu, kde ho teda asi zatim nevyhodili, takže tam je zřejmě za boha jako v Egyptě

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Greny

tam chybi uz jen Fenin ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad nezkolabuje twitter

Reagovat
andrew96

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes by to hrozne moc chcelo, aby sa už zobudil Naingollan a predviedol niečo z toho, čo robil minulu sezónu. A aby sa Schick dnes splatil. Som si čarbal 4-3-3 s Pellem v zálohe a Radjom vpredu na tej volnej pozícii z krídla, ale pri zranený Strootmana neviem. Asi bude hrať Radja v zálohe a vpredu El Sha. Možno by som sa nebál Gonalonsa (i keď ten zatiaľ kde bol, to dojebal v Ríme)ako výplne za Stroota, aby som "uvolnil" Radju, ktorému proste v tej zálohe neverím, že bude hrať aj smerom dozadu, čo by mohol byť pri tej útočnej sile Liverpoolu prúser.

Reagovat
Coutinho10

to byly časy no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

a to Bogdan je stale tu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si přál jen důstojné rozloučení se s ligou mistrů. 2:1, 3:2.. a podobně.

Reagovat
LAM

Real letos v LM dost často nevýrazný výkony.Na podzim druhý ve skupině a teď poslední tři zápasy horší než soupeř.

Live má určitou šanci.Real je sice o mnoho zkušenější tým a má i lepší kádr,ale Live se umí vybičovat do velkýho výkonu.

Má to ale jednu velkou podmínku.Všichni ti tři ve předu musej bejt na finále 100% fit-bez toho by bylo Live bez šance.Real má o mnoho lepší lavičku a může si dovolit určitý změny.

O AS se bavit nemusíme.To by bylo rychlý finále.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Ings, Solanke, Woodburn.

Mane je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

vitezna

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Hokaido

Wow, to je asi nejkrásnější oznamování sestavy na světě. Ty barvy. ♥

Reagovat
Coutinho10

zajímavý no

Reagovat
oddy

Reagovat
EL Gringo

Aj Slovensko ma zastupenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrinni

Reagovat
andrew96

To bude sklizeň.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Trhej Schick trhej!

3-0 Džeko Schick Manolas

Reagovat
9augi9

My nevypadávame s tímami druhého sledu ako je napr. Sevilla.

Reagovat
madridcan

Svojim sposobom nevypadli. Cudujem sa, ze to musim vysvetlovat cloveku, ktory vypadnutie v CHL, EL, FA, CC a vlastneho serveru pozna dokonale...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
pytlerLFC

Patrikovi přeju ať mu to tam padá, ale dnes prosím ne.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 tv sa da zaplatit smskou aj zo slovenska ?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt na slovensku to dává RTVS ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale Merčiak je hlupy degeš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
doocetung

Tak to vaše kopyto , kterému každý zdejší rádoby odborník předpovídal po sezoně zlatou popelnici a návrat do Bohemky je právě v základu semifinále ligy mistrů .typické..buď se brečí,že nemáme talenty, a když už nějaký máme, tak se mu akorát vysmívá (čest vyjímkám ) Já věřím že dnes aspoň jeden dá

Reagovat
smazaný uživatel

je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

skor su na talenty iba vysoke naroky

Reagovat
doocetung

Vysoký nárok neznamená, že ho budeš ještě v prvním roce po přestupu do velkého klubu vyhazovat do bohemky s kecama typu "já to říkal". Obzvlášť když měl smůlu na zranění. Tomu spíš říkám demence než vysoký nárok

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatuju, kdy naposledy český hráč hrál tak důležitý zápas...nemluvě o tom, že už jeho účast při vyřazení Barcy byla obrovská věc, o které se nějakým přeceněným kopytoidním Kadlecům se třemi góly v české lize apod. může jenom zdát.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
raduinho

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Jacks11

Jestli dneska postoupí Roma tak se na to finále ani nebudu dívat to by bylo předem jasné, že je Real rozseká.....už Liverpool má malou naději bohužel..... díky zkušenostem RM, díky rozhodčím (né umyslně, ale prostě se realu i barce připískává)

Reagovat
smazaný uživatel

posledna veta

Reagovat
Riviera Kid

Franz je nějaký strhany.

Reagovat
Coutinho10

v Libanonu to neni sranda no

Reagovat
Riviera Kid

Co dělá v Libanonu??

Reagovat
Riviera Kid

To mně nějak uniklo.

Reagovat
Coutinho10

j zatim nam toho moc nerekl, tak uvidime, jestli to trochu nakousnou po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 a 15 pobodaných

Reagovat
cokoliv

Byl by nějaký dobrý stream prosím?

Reagovat
Mikesh

http://www.sport365.live/en/main -- > soccer, nejlepší stránka

Reagovat
nani92

myslím, že v tejto fáze súťaže treba zahodiť odvekú rivalitu stranou a treba fandiť mužstvu, ktoré reprezentuje skvelú domácu súťaž..preto sa ako ročný fanúšik Lazia nehanbím dnes z celého srdca povzbudzovať AS ROMA

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

pokud nepostoupíme, bude to ostuda. Hlavně at se nikdo nezraní. Při zranění dvou hráčů bychom mohli mít problémy, na lavičce zkrátka nikdo není. Největší strach mám ze Schicka, přece jen je nejméně okoukanej. Snad dostane šanci na 30. minut Woodburn.

Reagovat
Coutinho10

jestli fakt ten Kloppuv asistent jde do Arsenalu, tak to je slusna kudla do zad po 17 letech

Reagovat
Swarley

proč kudla? jako jak by naopak takovou nabídku mohl odmítnout,

Reagovat
Largo

přesně tak

Reagovat
Coutinho10

no v tenhle moment, kdy se lame sezona, tak mi to prijde jako hodne necitlivy vuci Kloppovi a jestli to pred nim taji, tak to je jeste horsi...jako je to asi lakava nabidka a asi chce jit vlastni cestou, ale proste mi to neprijde ted uplne vhodny

Reagovat
Swarley

tak neodchází zítra, tu sezónu s ním prostě dotáhne a pak případně půjde svou cestou...co je víc necitlivý? říct mu po sezóně, že jdu nebo tajně vyjednávat, nenarušovat a říct mu to až po sezóně? jako to je prašť jak uhoď a oboje má své pro a proti...

jako 17 let děláš asistenta a asi vám to spolu funguje, ale tohle by byla pro něj naprosto jedinečná příležitost udělat si své jméno a posunout naprosto na jiný level svou vlastní kariéru...není náhoda, že si jeho jméno před spekulacemi v podstatě ani jednou v životě neslyšel...jako nikdo se nemůže vůbec divit, pokud ten Arsenal vezme...naprosto logická volba...

Reagovat
Swarley

*říct mu teď, že po sezóně jdu

Reagovat
Coutinho10

no tu sezonu s nim nedotahne, protoze do konce sezony je mimo tym, takze proto to vyplavalo tolik na povrch, ale asi teda mas pravdu, ze on v tom vidi neco novyho, kde se muze vic zviditelnit

Reagovat
Swarley

aha, tak to jsem nevěděl...jako sám se rozhodl tým už teď opustit?

Reagovat
Coutinho10

j, ale z osobnich duvodu, takze se spekuluje, jestli mezi sebou nemaj nejakej problem v tymu, ale jako nejrealnejsi varianta je prave ta nabidka z Arsenalu, takze uvidime v nejblizsich dnech/tydnech, jak to dopadne a jaky budou pripadny reakce z obou stran

Reagovat
Swarley

jako zajímavé, že to takhle před koncem sezóny ukončí...tam se muselo stát něco víc...jako i kdyby tu nabídku přijal, tak co by bránilo tu sezónu s váma normálně ukončit...

nicméně ten zbytek prostě platí, je to pro něj jedinečná příležitost...těžko to odmítnou...

Reagovat
Coutinho10

tak ono to jeste neni ofiko ukonceny...pouze je do konce sezony mimo klub, takze mozny je vsechno...klidne ze bude pokracovat, ale realny to moc neni, kdyz se odpoji od tymu v tyhle fazi sezony

Reagovat
mimi_united

V prípadnom finále liverpool s tou lavičkou zhorí ako fakľa

Reagovat
pobody's nerfect

proto je lepší preventivně vyletět už v osmifinále

Reagovat
mimi_united

Súvis?

Reagovat
Bandita_Harry

nezvladas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kokesh

Rok po narozeni dcery...co se tomu cloveku musi v hlave odehravat, sileny.

Reagovat
Wat

Wow, na jaře šel do Bíteše jako velká posila, byly ohlasy, že fotbal rozhodně nezapomněl, a že ho to naopak naplňuje. Navíc si díky tomu chtěl začít realizovat trenérský kurz nebo tak něco. O to víc je to překvapivější.

Reagovat
fabec1222

Důvod: „Je to bohužel pravda, Pavel byl můj velký kamarád.sdělil deníku Sport trenér druholigového Frýdku-Místku Martin Pulpit.

Reagovat
Greny

Reagovat
Riviera Kid

Rok po narození dcery. Sorry jako, ale tohle je fakt sobeckost.

Reagovat
nani92

práve naopak, dal svetu dcéru a odišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá černota toto...

Reagovat
Spalovač šancí

a že to postihuje hlavně obránce

Reagovat
osobnostx

To je hrozný.... Mezi českými obránci celkem velká samoúmrtnost.

Reagovat
raduinho

Sebevražda... Sráč.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
migwel

Mohl by Patrik Chick dát branku! Minule k tomu neměl daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon uvidime jak Liverpoolu funguje obrana když vidím zacatek zapasu

Reagovat
matteo17

Pošle mi prosím někdo stream na mobil?

Reagovat
wyqinac

vim, ze uz ti to ted nepomuze, nicmene doporucim stranku, pres kterou koukam vzdy spolehlive, stahni si aplikace AceStream z marketu a pak na strance livetv.sx/enx najdi konkretni zapas a vyber stream pro AceStream (vetsinou jsou i s anglickym komentarem a HD)

Reagovat
KnoxXx

Karol Marko nesmie chybat

Reagovat
Mikesh

As hezký nástup

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaal Maneeeeew Naigy diky

Reagovat
Tommy the Gunner

MANEEEEEEEE

Reagovat
Tommy the Gunner

A Firminho skvela prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

*Firmino

Reagovat
Tommy the Gunner

Firminho vypada lip

Reagovat
smazaný uživatel

toto nedostal 5 zapasov doma gol?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misinho7

tak a je po zapase..takouto chybou to podrbat

Reagovat
Trapper

A je konec.

Reagovat
Sm0ker

To bylo zbožných přání :(

Reagovat
JessePinkman

Maneeeeee

Reagovat
monty25

Tak 3:0 už jim stačit nebude...

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Mikesh

Proč nehrál přímo na branaře když už teda nevěděl kam, dobře jim to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Když Liverpool vyhraje LM a Chelsea skončí 5. - postoupí Chelsea do LM?

Reagovat
masly008

pool by musel být mimo top 4,5 celek nikdy nepostupuje pokud to není vítěz.

Reagovat
johnik

Oooooo Mane Mane

Reagovat
xaus

Odkedy ma Rím sponzora na dresoch ...

Reagovat
Largo

Od předvečera zápasu s Liverpoolem na Anfield, první oficiální utkání před týdnem.

Reagovat
Miguel19

To není faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta po faule na Maneho..?

Reagovat
smazaný uživatel

neodpiskal

Reagovat
Largo

?

Reagovat
KnoxXx

a uz to ide

Reagovat
naheCZ

Krásnej gól

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Coutinho10

ty vole...co to bylo

Reagovat
cokoliv

No, Milner ještě neprohrál zápas kde dal gól, tak to máme potvrzeno

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Dejan je naozajstna legenda Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste 3

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu neni sanca aby Rim neinkasoval minimalne 3 goly

Reagovat
Tommy the Gunner

Lol

Reagovat
vilp

Lovren.

Reagovat
Mates_Matesović

Lovren

Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

Ty vole, co to bylo za gól?

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol

Reagovat
Kincl

Tam šel jak na procházce :D

Reagovat
masly008

milner uklidil.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký funkční stream?

Reagovat
smazaný uživatel

O2

Reagovat
fabec1222

obrana

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
PhilipS

Lovren musí bejt nejhorší obránce, kterej se kdy dostal do semifinále LM. On je schopnej je klidně sám vyřadit..

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Bayern a dnes Liverpool... to jsou góly jak z Fify

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren ještě dneska zazáří

Reagovat
Swarley

ve finále stačí, aby se Cristiano motal jen kolem něj a je vyřešeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, nějaký dobrý funkční link? Nějak to všude zlobí a 02 není k dispozici. Díky a hodně zdaru dobrýmu fotbalku

Reagovat
PhilipS

Co to teď Schikovi zapískal? Lovren byl akorát zas v lese

Reagovat
smazaný uživatel

to mohla být penalta, ruce nad hlavou

Reagovat
naheCZ

Taky by mě zajímalo, tam nic nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme Řím! do poločasu 2:1 a potom rozjet BORDEL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nikdo komentář k ruce ala Marcelo včera po domnělém faulu bez penalty? :)

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, prostě se 20 minut mrdám s tím, abych našel funkční stream a když si představím, že za rok toto bude jak středa, tak čtvrtek..

Reagovat
C-M@ster

utery, streda********

Reagovat
nani92

digi TV a máš vybavené

Reagovat
C-M@ster

A další rok zas někoho jinýho, ne?

Reagovat
nani92

ak majú neviazanosť tak prečo nie..ja mám na SVK MAgio TV v PC, sú tam všetky šporotvé kanály a mám vybavené, stream som nepoužil hádam takmer 2 roky

Reagovat
Minister

ani Digi zial zatial nema prava na buducu sezonu

Reagovat
Spalovač šancí

Ale jenom slovenské ...

Reagovat
masly008

stáhni si VLC player a dívej se přes ace streamy jako já.se mi nestalo že bych nenašel fotbal co chci.

Reagovat
Riviera Kid

Kup si o2, vole.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
raduinho

Však je to na STV1.

Reagovat
fabec1222

tato služba je aktuálně kódována...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to padajú za góly

Reagovat
KnoxXx

obrana Rimu horsia nez Lovren x4

Reagovat
smazaný uživatel

a to doma nedostala 5 zapasov v LM gol

Reagovat
Lech

Jeste porad to nezvladas

Reagovat
naheCZ

Fakt kvalitní obrana

Reagovat
lajka30

Schick si tam vyklusává

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

*

Reagovat
Komix

Dneska fakt souboj defenziv

Reagovat
Tommy the Gunner

To jsou goly

Reagovat
smazaný uživatel

to byl faul ne?

Reagovat
vilp

Ten údajně nejlepší golman světa taky nechytne nic navíc. Kdyby zůstal na lajně, tak to má.

Reagovat
masly008

před tím rohem chytl tutuli manemu.

Reagovat
vilp

Jop, viděl jsem. Ale v součtu je to na ten hype fakt docela málo. Dnes mohl mít klidně oba.

Reagovat
raduinho

AS hraje hrozně naivně.

Reagovat
Coutinho10

Wijnalduuum

Reagovat
fabec1222

vyndal úd

Reagovat
masly008

tvl,hlasit se k ofsidu když to hraje tvůj spoluhráč na vlastní kasu.bych jim ty ruky usekl.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

Tak uměl namotivovat, ne že ne

Reagovat
monty25

Liverpool prostě nepřestřílíte...

Reagovat
Mikesh

Řím katastrofa přístup v obraně to skončí tak 2:6

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooool

Reagovat
PhilipS

Škoda, chtěl jsem aspoň vidět trochu drama.

Reagovat
Side

pro Řím se nic nemění, pořád potřebujou 4 fíky aby zůstali ve hře

Reagovat
PhilipS

předtím potřebovali jenom tři

Reagovat
Side

jo vidíš, su dement

Reagovat
KnoxXx

meni, doteraz stacili 3, teraz uz ani 4 neznamenaju vitazstvo

Reagovat
Greny

vyndalrum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd nebyl...to je tragédie ti rozhodčí

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Mané je snad černější než můj vosk na boty

Reagovat
Lech

To jo, jak neapol?

Reagovat
Kincl

jooo Řím pěkné město ale fotbal za nic nestojí

Reagovat
Mikesh

http://www.sport365.live/en/main - vše se tu seká :( nemáte lepší strea co se neseká ?

Reagovat
smazaný uživatel

polaky nemaš TVP1

Reagovat
Kokesh

Milner centimetry od druheho zasahu.

Reagovat
masly008

Reagovat
lajka30

ten Henderson je nějak mimo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik Čechů si zahrálo semifinále ligy mistrů?

Reagovat
Kixi Syhimour

6?

Reagovat
Shevchenko

7

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaka soutěž?

Reagovat
Riviera Kid

Nedvěd, Šmicer, Baroš, Čech, Jankulovski, Schick??

Reagovat
Kixi Syhimour

Tj. těch 6

Reagovat
Shevchenko

Plašil

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo no jo vlastně

Reagovat
Puskas

Plus Čechoslovák Kubala.

Reagovat
valloire

co Dukla?

Reagovat
Puskas

Trnava taky. Pro stromy jsem neviděl les aneb pro hráče jsem neviděl týmy.

Reagovat
valloire

A pro Československo nevidíš Čechy....

Reagovat
Spalovač šancí

Jenom Petr ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sharawi

Reagovat
gonzalesl_is_back

40 min a Řím chodí. Asi si myslí, že se to udělá samo.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Andis

To je bojovník te Schick, takový dříč se jen tak nevidí, dokonce i do obrany

Reagovat
Mikesh

Takhle ten Řím bojoval i s Barcelono ? To nemusel ani nastupovat , otřes ta jejich snaha.. čekal sem o kotel větší peklo.. zklamali mě

Reagovat
smazaný uživatel

Mane zatiaľ najlepší.

Reagovat
REPLIKATOR

El Divery

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A kvalita ten italský fotbal je tak marný, oni hrají doma, potřebují dát 4 kousky a oni tam regulérně chodí a čumí na Live

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nehrajú zle. Serie A ide pomaly hore.

Reagovat
smazaný uživatel

pomalý fotbal, nemají vůbec pohyb, ještě tak 5 let nedají LM

Reagovat
Kincl

vy ho nedáte 15 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Finále by mohl komentovat Hošek

Reagovat
naheCZ

To byl kop

Reagovat
Kluivert9

Co to bylo

Reagovat
Coutinho10

Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini, to je vůůl

Reagovat
Frantszek

wadafaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are the first team to score 46 goals in a European campaign.

First time @GWijnaldum scores away from home for @LFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

este 4 goly by to chcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mikesh

Pellegrini tvl

Reagovat
smazaný uživatel

být trenérem, tak mu za tohle useknu hlavu, ve vápně 5 190 cm hráčů a on narve balon uplně doprdele

Reagovat
F.Torres

Dneska zápas obrany jak z vesnice zítra si snad spravím chut opět nad fotbalem.

Reagovat
F.Torres

jinak schick hraje celkem dobře, snad mu to pomůže dostat se do základu, konečně dostává prostor a celkem ho využívá. Jeho akce zaváněla penaltou + mu písknuli neofside kdy mohl být v zajímavé pozici. Jen tak dál i do obrany bojuje

Reagovat
Andis

Si děláš prdel ne

Reagovat
F.Torres

?

Reagovat
pepinho2

Jsem myslel, že dává žlutou Shaarawymu za simulování

Reagovat
C-M@ster

To vypadalo, že dává oběma.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Na druhou stranu je to pořád nejlepší jejich hráč dnes v té chodící tragédii.

Reagovat
F.Torres

taky že už ji oba mít měli za to co předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Pridem domov a uz sme dostali 2 goly. Ako to brania????

Reagovat
Mikesh

Ani se nedívej , hrajete hůř než my a to už je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

nijako

Reagovat
smazaný uživatel

nesmiš chodit domu

Reagovat
smazaný uživatel

He he, asi nie

Reagovat
Alberto Aquilani

Nemám slov. Ale čo predvádza Naingollan, pánečku. Ten vyzerá jak hráč z dedinskej ligy. Pre mňa za mňa môže v lete pokojne ísť. A Pellegriniho nech si kludne Juventus bere, ten chlapec nedá 1 presnú nahrávku a tá záverečná štandardka podtrhla všetko.

Reagovat
Side

Džeko se Schickem nedostali dopředu jeden jedinej kloudnej balon

Reagovat
spider_8

Schick je na tom křídle strašně utopený. Tenhle systém není pro něho. El Shaara na druhý straně hraje mnohem líp, protože je na rozdíl od něj opravdu křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ako cakal som od Rimu viac ked sa tu tak pred zapasom ospevoval a hraju snad este horsie nez v Liverpoole

Reagovat
pepinho2

https://twitter.com/BoringMilner/status/991738137721352192?s=19 tenhle tweet dává tomu golu ještě jiný rozměr

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Switchback

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

toto už je klasické AS, nehrají týmově, ale na sebe a sólují, nedají balon od nohy - Džeko, Shaarawy, Kolarov, pořád dokola takže opravdu jenom jeden jediný dokonalý zápas

Reagovat
KnoxXx

Practice line-up today

Koshechkin (Shestyorkin, Sorokin);

Nesterov - Zaitsev, Kaprizov - Datsyuk - Dadonov;

Gavrikov - Kiselevich, Grigorenko - Anisimov - Buchnevich;

Bereglazov - Yakovlev, Mamin - Andronov - Shalunov;

Tryamkin - Khafizullin, Byvaltsev - Kablukov - Mikheev;

Extra: Soshnikov, Barabanov.

PP lines

Khafizulin-Shalunov-Kaprizov-Datsyuk-Dadonov

Zaitsev-Nesterov-Grigorenko-Anisimov-Buchnevich

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
Kixi Syhimour

A kde je Salah?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

preklik?

Reagovat
Taiger

Liverpool si s Realem úplně vytře prdel, to bude sranda sledovat ty kretény, co podporujou ten teplej balet.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Ty jseš nepřiposranější fanda Poolu. Literally facepalmuje každou věc, co se pojí s úspěchem Poolu.

Reagovat
Kixi Syhimour

To nepopírám, ale nechci si dělat zbytečný iluze. Nevím kde chodíte na ty nápady že zníčíme Real Madrid. To se říkalo v roce 2014 taky a bum 4:0 na oba zápasy. V roce 2016(?) Ve finále EL jsme byli za favorita a bum prohra 3:1. Klopp prohrál několik finále (včetně LM), jsme úplně bez zkušeností, ani jeden náš hráč nehrál finále LM. Pak jsme jenom pro smích

Reagovat
Kixi Syhimour

Nezmiňuji že ani nejsme ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real Liverpool nemá ani z daleka

Reagovat
Taiger

Na Real nebo na rozhodčí, co zařízli jejich poslední 3 soupeře ve vyřazovací fázi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by, ale neviem, no. Real je favorit.

Reagovat
valloire

Ty jsi těžkej idiot. Je to možno vidět i v politice, ty podělaný sluníčko.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy gol pekne odjebali. Taku blbost urobi Radja, strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tycka, to uz snad nie

Reagovat
masina_LFC

Teraz uz len musime dufat, ze sa Lovren pred koncom stihne vykartovat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Pergl

Reagovat
lajka30

Co řekl?

Reagovat
REPLIKATOR

Ten už nepromluví.

Reagovat
lajka30

Už to chápu.

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
raduinho

Reagovat
F.Torres

omg

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

prý ofsajd to už je na hlavu, ti rozhodčí jsou horší než v české lize

Reagovat
vilp

Ofsajd dost těžko. Jasná penalta.

Reagovat
pingla

Lol,jasna penalta a offside ani hovno rozhodci pripiskavaji no

Reagovat
smazaný uživatel

Postranny ty slepy kokot. Ja to jebem

Reagovat
Kixi Syhimour

Vůbec se Ti nedivím

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Robertson se neskutečně vypracoval za tuhle sezonu

Reagovat
vilp

Na Brita parádní hráč.

Reagovat
Kincl

WTF penalta dementi

Reagovat
smazaný uživatel

no tvl

Reagovat
Hai

Ted nas rozhodci podrzel

Reagovat
Komix

Dobře Roma Ještě 3!

Reagovat
smazaný uživatel

Plus penalta mozno 3, vyjebany. Ako taky kokot moze mavat semifinale LM

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň trochu spravedlnosti

Reagovat
Mikesh

3:2 mělo byt třebas

Reagovat
Fernando_Torres

Jasný, protože kdyby foukl tu penaltu, tak tahle akce za minutu stejně proběhne...

Reagovat
Mikesh

A jak víš, že ne ?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Sharaawy to celý táhne sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to robi Di Francesco. Hra s 2 zaloznikmi a 4 utocnikmi. Kto im bude davat lopty???

Reagovat
REPLIKATOR

Salah dnes strašně sobecký

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, jak ti rozhodčí tlačí Liverpool k postupu. Ať se potom Liverpool nediví, že ve finále budou všichni fandit Realu.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Sm0ker

Bude to bolet ještě dlouho :(

Reagovat
lajka30

Reagovat
matZz

Reagovat
Taiger

Blbečku

Reagovat
Kenneth

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gedofrey

tohle fakt neeee

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to nespracoval, sam bol

Reagovat
10

ty komentátoři na O2 jsou strašný onanisti z Liverpoolu, skoro jak včera Bosák

Reagovat
Spalovač šancí

LFC postoupí na venkovní branky

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lol další ruka ale rozhodčí tlačí jen REAL!

Reagovat
naheCZ

Pěknej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

penalta a červená a zas nic

Reagovat
10

červená už ne...

Reagovat
10

i když takhle rukou asi jo, tam to pravidlo uvolněný nebylo

Reagovat
Kluivert9

Zabránil jasnýmu gólu...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot dalsia jedenastka, chodte materi do pice. A nasi vobec neprotestuju

Reagovat
Kluivert9

Jasná penalta jak včera

Reagovat
misinho7

kde su fanusikovia live co vcera mali reci na real ? jasna ruka pencla ..rozhodcovia katastrofa ako vcera tak dnes

Reagovat
10

druhá penalta tyvole...to už je moc

Reagovat
lajka30

na penalty 2:2

Reagovat
Kixi Syhimour

hnus

Reagovat
Riviera Kid

UEFApool.

Reagovat
pospec7

Reagovat
misinho7

tak podal vcerajsej logiky to ma podplatene aj Liverpool ...

Reagovat
smazaný uživatel

nice try

Reagovat
misinho7

Reagovat
Bucky

Reagovat
Spalovač šancí

A ne snad? Resp. UEFA potřebuje LFC do finále

Reagovat
Bucky

Reagovat
Bucky

Reagovat
Mikesh

TPČ tak tohle je letos moc

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak tohohle Liverpoolu se fakt nebojím

Reagovat
Bandita_Harry

Jasne nemusis sa bat , tebe nic nespravia

Reagovat
REPLIKATOR

Ruka a penalta

Reagovat
Atlético de Madrid

Jedenáct gólů ve dvou zápasech semifinále je tragická vizitka obou obran...

Reagovat
pospec7

ale skvělá vizitka obou útoků

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kokesh

Uefapool

Reagovat
F.Torres

Penalta a červená, ale pohoda no....jsem zvědavej kolik lidí bude pičovat dneska

Reagovat
C-M@ster

Já jo, kdo další?

Reagovat
Kluivert9

Též

Reagovat
Kixi Syhimour

Za mě možná

Reagovat
Lech

Reagovat
pingla

Reagovat
Fernando_Torres

Ja tomu proste nerozumim, tohle ty sudi proste musej videt ne? To same jak vcera...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10

za poslední dvě kola proti AS nepískli bez přehánění tak 5-6 penalt...jestli jim není dobře s Juve v Itálii

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ale nikdo neprotestoval ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je masakr. To musel vidět snad každý na hřišti.

Reagovat
Kluivert9

Hráči AS ale ani neprotestovali

Reagovat
misinho7

myslim ze vo finale si nebude moct ani jeden tim nic vycitat ..

Reagovat
Mihi

Real sa tam dostal ani nevie ako, za to Liverpool im nastrielal za 60 minut 5 kuskov, neviem co tu vyplakavas

Reagovat
misinho7

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, liverpool je dnes tak hratelny. 2 jedenastky neodpiskane a pri sanciach nasi smatlosi

Reagovat
smazaný uživatel

takto tragické rozhodčí jsem snad ještě nikdy neviděl, to je prostě neskutečné, jak je celé semifinále ovlivněné

Reagovat
REPLIKATOR

Arnold úplně mimo

Reagovat
Lech

Na BTsportu z neho ti zrzci tekly az pres mikrofon

Reagovat
Mikesh

Hej nebyt těch 2 šmudláků co dostali a navíc co nedali, něco jak bayern, tak jsou prostě tam, tohle nepochopím, co Bayern a Řím udělali, že majá takovou karmu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby. Kdyby LFC proměnilo svoje šance v prvním zápase, tak se dneska ani nemusí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nebolo brvno, ale gol, tak to mohlo dopadnut uplne inak

Reagovat
smazaný uživatel

No to je kdyby. Na to se nehraje. O to mi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí dělají chyby, jaké to překvapení. Naštěstí už se blíží video. Kdyby bylo video v LM už letos, tak tady nemuseli někteří brečet a finále mohlo být Sevilla vs AS Řím. Takhle budeme (snad už naposled) muset koukat na Real s Liverpoolem.

Reagovat
Pipo123

Video nie je oslobodenie pre nikoho, práve naopak bude sa pískať všetko, každý blbosť kde bude aspoň trošku kontakt, aspoň sa tie zápasy LM nekúskujú a tých penalt nie je toľko

Reagovat
eder

Reagovat
Lech

Never tomu

Reagovat
Bandita_Harry

neplakaj

Reagovat
Switchback

Tak to je o dost větší zářez než včera, no i proti City měl Liverpool celkem štěstí na rozhodčí

Reagovat
lajka30

Potom co odpískal pan Oliver proti Juventusu se rozhodčí bojej pískat penalty.

Reagovat
PhilipS

Už dvě odpuštěný penalty. To není úplně na pohůdku. Proti Realu budou muset útočit jako nemocný, protože na tuhle obranu s Lovrenem se spolehnout fakt nemůžou

Reagovat
stanmarch

hlavne sa tu zapomina ze jednu jasnu penaltu odpustil aj Rimu hned v uvode zapasu ... rozhodca hrozny na obe strany ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to pohlazení po zádech byla těžko penalta

Reagovat
smazaný uživatel

jasna

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Sm0ker

To už objektivní fandové nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"jasnou"

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim,ze by sa nieco zmenilo...ale akoze jasna ruka a on to nevidi??? uroven rozhodcov uboha

Reagovat
Pipo123

Ten komentátor úplne onanuje nad LFC, že "Ani jeden hráč AS by sa nepresadil do základu Liverpoolu"

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas, Radja, Allson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď s tým Naingolanom si nie som istý.

Reagovat
tomasinho

Jako asi jo celkově, i když ty dva zápasy mi přišel slaboučký.

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

berem

Reagovat
Kixi Syhimour

idiot

Reagovat
Kluivert9

Jen minimálně celá záloha, no

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřehánějme. Řím má v záloze dobrý jména, ale výkonama lepší než někteří od nás nejsou.

Reagovat
Kluivert9

Can je dobrej, ale Radja, De Rossi i asi Strootman jsou lepší, než váš zbytek záložníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Cez súčasného Oxa by sa tam nedostali. Milner hráva v poslednom období takisto skvele.

Reagovat
Kaze

Jj, Strootman, ktery prvni zapas totalne nestihal tempo

Reagovat
Kluivert9

To nestíhal ani Milner... Mají jiné přednosti.

Reagovat
Bandita_Harry

to max Radja, De Rossi to ma zasebou a Strootman fakt nie ten mohol byt top class, skoda zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počkáme si, koho zase z AS koupí

Reagovat
Kixi Syhimour

Oxlade má formu jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Marko je tam inak ako expert a fanúšik talianskeho futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
Kenneth

Predstavovat se nemusis, vime co si zac.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo se tě na nic neptal, tak se nereaguj

Reagovat
Bandita_Harry

teba sa niekto nieco pyta vzdy ked sem reagujes ?

Reagovat
Melda

Já bych bral i Sharavyho.

Reagovat
bakasa

uefa zaměstnává slepý rozhodčí, aby dostali nějaký příspěvky nebo proč to pískaj takový kundy?

Reagovat
smazaný uživatel

onlajny.com ukazuji gol a nikdo nic nepise? :D

Reagovat
smazaný uživatel

A ted to ukazuje zase 2:2 xDD

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle ,livesportu taky

Reagovat
Kluivert9

Nic nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

slovy Zidana: Liverpool zcela kontroluje zápas

Reagovat
smazaný uživatel

za vytrvalost při vyplakávání

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hrac dole a nesika Schick ostava

Reagovat
Lech

Rekl bych smolar

Reagovat
stanmarch

hodne tmavozlta karticka

Reagovat
smazaný uživatel

Červená.

Reagovat
Nikikrew

Čistá červená

Reagovat
lajka30

redka

Reagovat
DieFohlenBMG

To je hovado

Reagovat
castelL

Jedna veľká HANBA, niečo neuveriteľné, čo sa deje v semifinále LM v podaní rozhodcov.

A LIVERPOOL? Dve roky sa vie, že obrana je na pikačua a nič, nič, ideme s dvoma relatívne dobrými stopérmi do sezóny z toho jeden zranený a v semifinále LM tak kope Lovren? Hanba aj Kloppovi. Záloha je mŕtva pravidelne a taktiež nič. Brankár? Ten Samurai je viac neistota ako istota. Otrasná hra dnes tak isto ako aj proti Stoke cez víkend.

Reagovat
lajka30

Ty asi nebudeš moc velkej fanoušek co?

Reagovat
Bandita_Harry

To tazko ten vyliezol asi z diery niekedy po postupe so City a uz by chcel aby bol tim dokonaly

Reagovat
Sm0ker

Karius čaruje

Reagovat
castelL

čaruje prečarovanú defenzívu

Reagovat
Bandita_Harry

Jedna velka hanba je tvoj prispevok

Reagovat
Sm0ker

Likvidační zákrok a jenom žlutá UEFAROMA

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Schick, první střela z dálky od AS, která nešla na parkoviště za stadion

Reagovat
F.Torres

magor italskej

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca pomaha LFC no

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodvica v semefinale ubohy v prvom aj druhom

Reagovat
smazaný uživatel

Nasi nevladzu??? Ak by potili krv, tak by normalne mali sancu na postup

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Taiger, no co debilko plus 2 jedenastky

Reagovat
Taiger

Why so toxic?

Reagovat
smazaný uživatel

ako vyhrat by mohli ale postupti tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Pre kokota, napisal som mali by.

Pre fesaka, 2 jedenastky plus niektore sance dotiahnute do konca. Liverpool v druhom polcase nehra ani hovno

Reagovat
Lech

Reagovat
Mikesh

Schick hezky zkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

allison

Reagovat
10

poslouchat ty dva komentátory O2 a nedívat se na zápas, tak asi během zápasu uvěřím tomu, že je Liverpool nejlepší tým za posledních 30 let bez jediný slabiny, jehož hráči jsou viceméně marťani na steroidech...

Reagovat
smazaný uživatel

nedají se poslouchat v žádném zápase

Reagovat
10

Radotínskýho si pamatuju ještě z Galaxie Sport, on je pořád stejně nesnesitelnej...hlavně to jeho střílení superlativů jak z kulometu, což mu očividně zůstalo

Reagovat
vilp

A kdo je ten druhý?

Reagovat
Pipo123

Marko na RTVS je dáva iné hlášky, napr "Ani jeden hráč AS by sa nepresadil do základu LFC" "Hráči AS majú problém spracovať loptu narozdieľ od hráčov hostí" atd atd, úplne onanuje nad LFC

Reagovat
Riviera Kid

Marko se nedá poslouchat.

Reagovat
10

ten je přitom fanoušek calcia, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dosť chválil aj Rím zo začiatku.

Reagovat
Pipo123

jj

Reagovat
smazaný uživatel

az mi to je divne lebo dnes od LFC je to nuda

Reagovat
10

právě, vždyť nehrajou nic moc...a on se tam nechává unášet až do prdele

Reagovat
cristiano.K.

ty vole dyt uchcávali jen z Maného.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravisson

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kamarádka napsala na fb:

Zvoní mi telefon...

"Čau, dřív jsem to nestihl, jedu ti dát pusu k tomu prvnímu máji, za chvilku jsem tam..."

"Ahoj, no, prosím tě, ani nejezdi, začíná Liga Mistrů..."

... aneb - když raději uschnete, než abyste přišli o odvetu semifinále Champions League!

* !!! HALA MADRID !!! *

Reagovat
smazaný uživatel

/r/madlads

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se ten Reddit jmenuje "madlads", když lads znamená muži a jsou tam mad ženy? Chápu, že je to myšleno jako ladies, ale i tak..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nebo teda nechapu jake mad zeny nebo co..

Reagovat
smazaný uživatel

Super příběh

Reagovat
Martas30

Komu to cpeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"svet neuspesnych"

Reagovat
smazaný uživatel

Ona? Pracuje v rádiu jako zprávařka a její bratr kopal za repre... To asi nebude "svet neuspesnych" co jsi dělal ty ve 26 letech?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo..spis nemam rad ty typy co zerou cokoliv vic, nez je zdravo

Reagovat
smazaný uživatel

Wau

Reagovat
castelL

Reagovat
Kluivert9

Pěknej

Reagovat
naheCZ

Nádherná střela

Reagovat
ZB 07

Luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Karius

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

čuměl jak pes

Reagovat
Riviera Kid

Co?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím měl jako udělat?

Reagovat
castelL

aspoň urobiť zákrok a neposkakovať ako zajac na mieste, že čo to je??

Reagovat
smazaný uživatel

zkouset chytat a ne jen "kontrolovat", jak to jde do branky??

Reagovat
DieFohlenBMG

Takovej trochu lepší Krbeček

Reagovat
lajka30

5:7

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva sak to jebte vsetko hore, ja toto nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí neuvěřitelným způsobem ovlivnili obě semifinále LM. Dneska měl Liverpool dohrávat bez dvou hráčů, AS mělo kopat dvě penalty a včera zase po jasném faulu na Benzemu měl Real kopat penaltu a Bale měl jít sám na brankáře, ale odmávali mu ofsajd. K čemu tam ti rozhodčí jsou? Real to nakonec zvládl, ale AS Řím dnes připravili o finále

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

A Liverpool mal kopať penaltu a AS Rím mal dohrávať o jedného menej.

Reagovat
Sm0ker

dobrý bludy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

tak nakoniec Real bol ten ukrivdeny

Reagovat
Setwo

poplač si poriadne

Reagovat
monty25

No, snad už pozdě...

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Manolasa berte zo sebou, dik.

Reagovat
Fernando_Torres

Ja teda nevim, ale nemel by golman spis po strele nez za ni bezet a pak zustat stat? Nerikam, ze by ji mel, ale tohle vypada strasne hloupe...

Reagovat
smazaný uživatel

imo si mysllel, ze jde vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ti vcerejsi placky z rad Barcelonu/Juve ? Dneska ruka a rozhodci nic...

Asi take Liverpool zaplatili postup ze? Minule neuznale ruku City a dneska neodpiskane ruku...

Uz jste placky prisli na to, ze ti rozhodci jsou uplne v prdeli a piskaji pikachu pod tlakem ?

Tady pomuze video, ale neni to vse lek. Chtelo by zklidnit zenske hormony v muzskem tele a prestat plakat a uzit si ty pekne chvile v zapase.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Stannis Baratheon

a jak to sakra mění včerejší katastrofu, kde rozhodčí nepískl 3 jasný penalty proti Realu? I kdyby dnes někdo někomu zlomil nohu a on dal oběti žlutou za simulování, pořád byl včerejší zápas fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se zmeni, plac dal kdyz se ti chce. Rozhodci rozhodl tak jak rozhodl a jde se dal.

Vcera minimalne 1,5 pencle mel byt a dneska 2 jasny penalty pro Rim.

Proste se to rozhodlo na hriste a kdyz neni video, tak ten lidsky faktor neovlivnis.

Fraska je, ze se vsima spise resi jenom chyby rozhodci a ne fotbalu.

Kdyz to davas do obrazu, tak jak vsichni vcera breceli, tak i dneska nam vychazi, ze Real i Liverpool jsou ve finale s pomoci rozhodci.

Neomlouvam nici chyby, ale zrovna ty nenavideny tymy za to obcas nemohou, ze ti rozhodci to nezvladnou. A jak vidis, ti rozhodci chybovali u Rim.City, Bayern, diskutabilne i u Juve ve prospechu Real nebo Liverpool. Spise tenhle vrcholovy fotbal je uz tak rychly, ze bez video uz to rozhodci nestihaji a mnohdy nedeji co piskaji....

Reagovat
smazaný uživatel

Mna asi rozjebe od nervov, namiesto nakopavania lopt na dva dlhe stloy sa stym hraju vzadu a nevladzu

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné, takže Bayern i AS zcela jasně obraní o postup

Reagovat
Bandita_Harry

to nemyslis vazne

Reagovat
naheCZ

Tak přeci jen penalta

Reagovat
stanmarch

tak ted tu komediu uplne zavrsil

Reagovat
vilp

Reagovat
eden_h

Reagovat
castelL

Reagovat
DieFohlenBMG

Vykompenzoval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda na záver.

Reagovat
F.Torres

LOL oni musí dát dva goly a hrajou si na blbečky

Reagovat
naheCZ

A hned pískne konec

Reagovat
misinho7

Skoda AS dneska liverpool velka slabota som zvedavy na finale

Reagovat
Kluivert9

A je písknutá nejmíň jasná ruka za oba zápásy

Reagovat
lajka30

Kde ty rozhodčí berou??????

Reagovat
Fernando_Torres

Ty rozhodčí jsou tenhle tejden ale úplně v prdeli...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrdo sme bojovalo...GRAZIE ROMA .dakujem za sezonu

Reagovat
Mikesh

Škoda toho 1. poločasu

Reagovat
monty25

Tak tohle byla přesně ta ruka, která by se pískat neměla...

Reagovat
castelL

Toto je proste komédia. Rozhodcovská komédia. Zákaz činnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni su tak prijebani, ak by dnes verili ako s Barcelonou tak to normalne daju. Kurva pice ake mam na nich nervy, teraz nech si hlavy jebu o mur

Reagovat
Switchback

ale měli jste i celkem smůlu ... unlucky no

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas som nevidel, v druhom dve jasne neodpiskane penalty nie su smola

Reagovat
Gimme

Reagovat
REPLIKATOR

To je komedie

Reagovat
ZB 07

7:6 dobrej dvojzápas

Reagovat
vitasrp

Otřesnej výkon rozhodčího, v podstatě všechno důležitý vyřešeno blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkový skóre moc pěkný

Reagovat
Sm0ker

Ruce u těla a on pískne pencli

Reagovat
stuff

Neverim, ze tento liverpool ma na potrapenie Realu. Taktiez real nema co hladat vo finale. Je to smutny rocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vychadzkove tempo. Slabucky Real vo finale sfuknu.

Reagovat
misinho7

uz sa tesim na tie vyhovorky po finale ked live prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Real akokolvek nema na Liverpool, teda pokial sa k nim tradicne neprikloni rozhodca a stastie

Reagovat
misinho7

ok pan bude asi odbornik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

Za tohle penalta a včera nic?

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se, co nepískl během zápasu, stejné jako včera

Reagovat
Coutinho10

je to tam sice trochu s kaňkou, ale super

Reagovat
Frantszek

Tak docela ze ctí. Skore 6-7 ze dvou zápasů je mazec.

Ve finále samozřejmě přeju Live. Škoda těch chyb.

Florenzi opět odjezdil nehorázný match, co se týče odhodlání a fyzičky. Patrik zahrál také slušně.

Reagovat
Lech

Odhodlani a fyzicky jinak ho tam celej zapas Mane mastil do zadku

Reagovat
Kixi Syhimour

Já říkal že není rozhodnuto

Reagovat
Kokesh

Velky potlesk, hraje se az do konce.

Reagovat
10

takže k prodloužení chyběly AS přesně ty 2 neodpískaný penalty, když teda nebudu počítat tu poslední neexistující...Liverpool hratelnej, AS to posralo na AR

Reagovat
Kixi Syhimour

My jsme taky měli kopat plus Florentinum červená

Reagovat
Kixi Syhimour

*Florenzi

Reagovat
Gimme

Jenže mi nemáme v bráně sněhuláka a von by vám jí chytnul Každopádně gratuluji k postupu

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě, byla to skvělá partie a to se mi po prvním zápase vysmívali, když jsem psal že ještě není konec

Reagovat
Azazelo RD

Ale hlavně žádné video. Pohřbilo by to fotbal!!!

Reagovat
masina_LFC

a co ta na zaciatku na maného a pred tyzdnom ta na 5:2? tie uz boli ok?

Reagovat
10

začátek jsem nestihl (prvních 10 minut cca), máš odkaz?

Reagovat
cristiano.K.

počítáš taky to, že ta penalta která byla odpískaná být neměl, že jo ?

Reagovat
Acquanni

Myslíš tu, která už byla úplně očividně k ničemu? Kdyby to takhle "vykompenzoval" za stavu 4:2 a bylo by prodloužení, tak by to mohlo být všem jedno, kdy se pískla...

Reagovat
cristiano.K.

lépe čti

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

korupčník, nehrá sa Séria a nehrá ani Juventus. Budíček

Reagovat
10

neboj, vyhajpovanej tým z PL dokážu poznat, troubo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Live dneska hodně úspornej výkon.Jsem zvědavej na finále.Ta trojka ve předu bude muset makat na 120%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

finále bude nervozní a může vyhrát kdokoliv, tam to je spíš o prvním golu než o tom kdo je favorit. Myslím si, že Real v dvojzápase by je vyklepl jak nic, ale finále je o tom kdo se jak vyspí.

Reagovat
Carrick

Myslím, že ve finále se klidně můžeme dočkat tří/čtyřgólového debaklu, ten rozdíl v kvalitě je vážně obrovský. Obr vs. trpaslík.

Reagovat
REPLIKATOR

Proti Realu budu spokojený i s výhrou o 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že ta obrana Realu poslední dobou nic moc a Salah má formu, takže se dá vlastně souhlasit

Reagovat
Bayernista18

Řím za 2. poločas. Jen škoda, že je okradli rozhodčí, postup nebyl daleko.

Reagovat
Atlético de Madrid

Oba tymy hodne slabe v obou zapasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool slabý v prvom zápase?

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevím no, Liverpool v jedné fázi vedl o 5 gólů, a nakonec Římu chyběl jeden gól k prodloužení.

Reagovat
Mikesh

Vy dostanete zítra 5ku s naším béčkem, takže budete nejslabší

Reagovat
Phillipinho

Lol

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DieFohlenBMG

Schick hrál dobře, ale moc mu spoluhráči neprihravali

Reagovat
smazaný uživatel

Schick je dobrej ale nevyzařuje z něho takové sebevědomí jako třeba z jihoslovanských hráčů. Je mu to trochu na škodu. V AS se hraje stylem všechno na Džeka. Ten je tam z útočných hráčů, ale opravdu nejlepší, ikdyž moc chrtí. Schick má ale na vysokýho hráč výborný vedení míče.

Reagovat
cetto

No ono by to mohlo líp fungovat, kdyby Schicka nezabíjeli na křídle, ale nechali ho občas alternovat za Džeka s tím, že by hráli úplůně stejným stylem, čili "všechno na Schicka". Podle mě jsou to celkem podobní hráči, Džeko je ve všem o level výš, ale Schick je mladý a může se za 2 roky dostat na stejnou úroven. Ale typologicky jsou podobní, i somatotypem.

Reagovat
R22

Ty rozhodčí jsou fakt tragický obecně, za tohle penalta

Reagovat
misinho7

vykompenzoval tu co nezapisal predtym ktora bola uplne jasna..lepsie pre vas ze zapiskal tuto na konci zapasu

Reagovat
PBLead

No nejmíň penalta ze všech 3 situací, které se mohly písknout. Ale budiž Roma měla kopat v tomhle zápase penaltu na tuty. Jinak jak ten rozhodčí radši hned po výkopu pískl konec.

Reagovat
Kenneth

Gratulace do Liverpoolu. Bude to skvele Finale.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

skvělé bude 60. minut pak nám dojdou síly

Reagovat
Aldeano

Možná se bude opakovat průběh finále EL se Sevillou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá doufat, že do té doby povedeme tak 4:0

Reagovat
vladis271

plán by sme mali.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
valloire

je to dobrý plán

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

ale sme vo finaleeeee

Reagovat
C-M@ster

6x se střídalo, tak co by nenastavil jen 2 minuty...

Reagovat
Sm0ker

FergieTime je jenom u United

Reagovat
C-M@ster

Tolik střídání a zdržovaček, mělo se hrát ještě minimálně o minutu a půl dýl, což by mělo grády, ale ta kunda to utne...

Reagovat
13

Asi jako včera, kde těch 5 minut bylo také málo. Holt v evropských pohárech nenastavují jako v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí nastavil 3

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku si začínám myslet, že to finále bude hodně zajímavý. Buď se rozhodne až na penalty nebo bude vymalováno už po poločase.

Reagovat
dave30

Taky se může rozhodnout ve 2. poločase, nebo v prodloužení...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Andis

Nakonec velká škoda. Literpool obecně šíleně přeceňovanej tým

Reagovat
pospec7

Reagovat
Gimme

Rozhodčí výsostně završil ty jejich dnešní orgie Nepískne dvě jasný pecky a pak si jednu vycucá z prstu Každopádně GRAZIE ROMA!! Po letech jsme nebyli v roli fackovacího panáka a odehráli důstojný zápasy v LM DiFra se taky do dalších sezon snad poučil, je mladej a to selhání v Liverpoolu mu za dnešek klidně odpustím

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně dobrej přestupák.

Reagovat
Lech

paradni Rim, pristi rok s videem snad finale

Reagovat
smazaný uživatel

zápas pěkný, jen ty obligátní závěrečné ztráty koncentrace, to by měl Klopp nějak vyřešit

fans za závěr respekt, líbilo se mi upřímné loučení Kolarova s Milnerem

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Taiger

Rozhodčí by mohl pomoct i nám zejtra.

Reagovat
Greny

jak? uz to zkusil v prvnim zapase

Reagovat
Frantszek

Vám už ale není pomoci.

Arsenal se stalo synonymem pro slovo beznaděj.

Reagovat
Frantszek

Co to zkusit zvládnout sami.

Mohl by to být super fotbal z obou stran zítra

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý a slabější. Ono to je nakonec jedno, koho Real ve finále zesměšní. Vyhrát 3x v řadě Ligu mistrů je masakr. A to ještě neznáme výsledek příštího ročníku, jestli to Real nevyhraje i počtvrté.

Reagovat
Azazelo RD

Zesměšnění o gól za pomoci rozhodčích Realu chutná nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zesmesnujes akorat tak sam sebe

Reagovat
Maritazzi

Jsem hrdej na tu letošní pouť, bylo to se ctí, bojovností, ukázali jsme kvalitu, EDF byl v evropských pohárech super, kromě prvního zápasu s Liverpoolem. Strašně mě mrzí, kolik chyb se děje a jakým způsobem ovlivňujou zápasy, ta Arnoldsovo ruka je snad naprosto evidentní i bez videa.

Reagovat
Frantszek

tak teď hlavně zůstat do 4. místa. Dobrej přestupák a zopakovat něco podobného.

Reagovat
Bandita_Harry

To plati aj pre LFC

Reagovat
Frantszek

Nejsme proti. Ale příští sezonu si to s AS vyměnit

Reagovat
Lech

Reagovat
Majk91

Zaloha a obrana Liverpoolu na urovni Villarrealu atd... ten utok ich neskutocne taha

Reagovat
castelL

Konečne názor

Reagovat
smazaný uživatel

Len by som dodal, že je to bez 3 kľúčových hráčov.

Reagovat
castelL

nič v zlom ale aj s tými "kľúčovými" hráčmi nemáme problém dostať 2 góly za 5 minút, dosť trúfalí názor. Musíš uznať, že toto sú proste prekaučované zápasy a naivita hráčov, veď za zápas je schopná záloha s obranou vyprodukovať množstvo chýb na úrovni týmov zo spodu tabuľky a nerieši sa to, ja Ďakujem, čo LIVE dokázalo s týmito kádrom, hlavne VĎAKA ofenzíve, ktorá to celé ťahá.

Reagovat
13

Can, Ox a kdo? Matip? O tolik nad Lovrenem teda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, myslel som Matipa. Ten má bližšie k Lovrenovi ako napr. k Van Dijkovi, ale pripadá mi, že obrana s ním je istejšia. Nevyrába toľko zbytočných chýb. S Lovrenom sa to ťahá, aj keď napr. dnes mal dosť smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

To samé ale i u AS. Oba týmy brání otřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže obrana a záloha Barcelony je taky na úrovni Villarrealu, protože nezvládli jeden zápas? Je hrozně vtipný jak se tu mění názory podle jednoho zápasu. Obrana i záloha Liverpoolu nepatří ani náhodou k nejlepším, ale ani to nejsou žádní dřeváci. Jinak by nebyli ve finále LM.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Phillipinho

Dobre si tam uvedl zrovna obranu Villarrealu

Reagovat
Rssa

S přehledem

Reagovat
madridcan

Juuuj moj, opat aktivne prispievajuci?

Reagovat
Rssa

Jednou za čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa celý 2. polčas. Klopp tam pošle 3. stopéra a aj tak dostaneme 2 góly. Jebať!

Allez! Allez! Allez! From Paris down to Kiev!

Reagovat
madridcan

Klobuk dole pred Rimom. Ich nepostupom sa nam sance na vyhru zvysili...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat 4 od AS? Jako nevím no. Jsem na Liverpool proti Realu dost zvědavý...

Reagovat
castelL

5-4?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finále dostanou 3 - 5 golů

Reagovat
PP

Víceméně gratulace Realu..

Reagovat
Stannis Baratheon

Každopádně, AS Řím za celou letošní LM nevěřil jsem jim ani na postup do skupiny, a oni nebyli ani uplně daleko od finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli výborní a s Liverpoolem to byla krásná přestřelka.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

ze skupiny

Reagovat
Al Capone

Reagovat
misinho7

Reagovat
Largo

Reagovat
Bucky

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real je sundá, ta obrana LFC je něco naprosto příšernýho..

Reagovat
EL Gringo

neplač

Reagovat
smazaný uživatel

kde placu? wtf?

Reagovat
EL Gringo

si sklamany zo vcerajska, chapem to

Reagovat
svkmd

jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
svkmd

rovnako ako aj realu

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí protlačili Liverpool přes City, teď i přes AS. To jsem zvědavej, co se bude pískat ve finále...

Reagovat
Gareth Bale 11

Takže ve finále fandím tomu, ať to rozhodčí neposere.

Reagovat
Kixi Syhimour

to všichni zapomněli že jsme taky měli kopat penaltu? A že by Florenzi úplně v pohodě vyfasoval červenou. Zase jako klídek. Ano pomohl nám, ale né tak výrazně jak Madrdu.

Reagovat
Cizinkx

Pool bude ve finále neskutečně bit...JE sice pravda, že Real hraje jako že nehraje. Ale s Poolem si vytřou. AS po Barceloně opět palec nahoru že to nezabalily, a ty pencle no no coment.

Reagovat
smazaný uživatel

Som totalne sklamany. Po prvom zapase som neveril. Ale mohli, som presvedceny, ze kludne mohli dotiahnut zapas do predlzenia. Dobra obrana a liverpool je v pici. Ich brankar a obrana strasni, zaloha ziadna slava. Ak Zidane urobi dobru taktiku, ani si neskrtnu.

Za LM klobuk dole pre Di Francescom. Skoda len semifinale

Reagovat
castelL

myslím si, že vy môžete byť hrdý na to čo ste dokázali, ja som osobne čakal debakle už v skupine po slede z minulých rokov, ale stal sa opak, zocelili ste sa dotiahli ste to.. skoro do finále. Gratulácia

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ano, ale dnes na to proste mali.

Reagovat
Largo

Reagovat
tomasinho

Allison mi teda neukázal během těch dvou zápasů, že by byl nějak nad Kariusem. Prezentuje se jak kdo ví co a nic extra.

Reagovat
tomasinho

A zrovna dneska byl Karius dobrý, takové sebevědomí u centrů jsem u něj snad ještě neviděl, s jakou jistotou tam hlavně v první půli pro ně chodil. Není to ideál, ale zas takového tragéda bych z něj nedělal. Problém je Lovren, občas Trent a to, že záloha nepodrží míč no. To bylo vidět i dneska v druhé půli. Každý zápas je ale jiný, Real taky za celou vyřazovací neuchvátil, budou jasný favorit, ale nemyslím si, že jsou na místě tyhle žvásty, jak nás roznesou a kdesi cosi.

Reagovat
Mates_Matesović

Real favorit, ale nedivil bych se překvapení

Reagovat
Acquanni

Že tu není 2k komentářů dneska.. Ti sudí byli horší jak včera, ofsajdy byly špatně na obě strany několikrát.. Ta ruka, no, včera to bylo pro skoro všechny tady naprostá tutovka tak moc, že ani neřešili, zda se to vůbec stalo ve vápně a dneska tohle.. Pokud vím, měla by to být hned i červená, když rukou takhle zabrání gólu. To, že to 30 sekund před koncem "vykompenzuje"(Stejně jako ta Radji podle mě rozhodně ne, hrozně blízko, ruce u těla.. Radja ji sice neměl úplně přilepenou na bok, ale přirozená poloha a nic moc to neřešilo) je k hovnu a vlastně už to žádná kompenzace není, když se hned pískne konec... Když už tolik lidí píč*je na Real, jaká je to tlačenka, tak nadávejte i na Live, protože např. ještě ten neuznaný gól City, to byla taky komedie na druhou... Neřešil bych žádnou tlačenku, ti sudí jsou prostě naprosto zoufalí.. Těch chyb je víc a víc a při každé blbosti. Btw. Dneska navíc "faul" Patrika na Lovrena, to bylo další velký hovno.. Lovren měl neskutečný štěstí, že mu to sudí sežral, to měla být taky penalta, když tam takhle máchá rukama do centru. A fakt si nemyslím, že tam byl Liverpool dotlačen sudími, i když to teda nevypadalo zdravě Těším se na finále, mohlo by to být dost atraktivní Snad se to obejde bez větších chyb, protože letošní semifinále vydalo chyb na knihu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry ale jestli někdo nadává na Real že je tam dotlačil rozhodčí a na Livec ne, přitom to bylo úplně to stejný jak Real tak už fakt nevim

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Ty jsi typickej případ, kterej tady včera brečel s 50 komentama a dneska ticho po pěšině, ačkoliv rozhodčí ještě větší tragédie než včera. Ale jasně, rozhodčí má Real zaplacené a Ty jsi zcela objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou přesně ty typy, kterým vadí prostě jen to že to je právě Real....

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Lovren bude hrát finále ligy mistrů

Reagovat
13

S tímhle kádrem dát finále LM, klobouk dolů pane Klopp. Postup těší i přes dnešní slabší výkon. Ve finále děj se vůle boží, ale bude to chtít zahrát lépe a být maximálně efektivní, real se v šancích mýlit nebude.

Do fotbalu video a čím dříve, tím lépe. Včera i dnes rozhodčí ovlivnili zápas a ta nespravedlnost mě nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lech

AS

Live

Rozhodci

Nejhorsi na tom je, ze jsme ten dvojzapas mohli otocit behem jednoho (druheho) polocasu a byli bychom tam. No i tak jsem rad za to kde jsme. A jak umime v tech odvetnych zapasech bojovnosti zlomit kazdeho, tentokrat skoda prvniho matche se spatne zvolenou taktikou. Gratulace do zamracene Ang£££ie. Finale vyhraje rozhodci

Reagovat
cristiano.K.

rozpačitý výkon. AS klidně mohlo kopat dvě penalty, kuriozně se kopala ta třetí. Bez videa to nepůjde, je to pořád dokola. Trent super první poločas, katastrofální druhej. Mané MOTM. Obrany na obou stranách příšerný.Fyzicky ti hráči nevydrží déle než 60. minut, snad na ty tři zápasy ještě najdou zbytky sil.

Jsme tam a klobouček pro AS, přeci jen z cesty odmetli Atletico a Barcelonu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Uplakánci ze včerejší diskuse dneska už neměli prodlouženou večerku?

Reagovat
DieFohlenBMG

Real je ve finále neprávem, tak budu fandit Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby tam byl Liverpool právem

Reagovat
slavex

Zvláštní zápas. Nepřišlo mi, že by AS dneska hrálo nějak obzvlášť dobře, přesto jim chyběl pouze jeden gól a mohlo dojít na prodloužení. Nicméně celkově za své letošní výkony v LM zaslouží velkou pochvalu.

Řekl bych, že Liverpool si to opět zkomplikoval úplně sám. Snažili se prostě hrát "na udržení výsledku", tak aby postoupili a vůbec nikam se dneska nehnali, což je prostě s jejich obranou a zálohou v tomto složení úplná blbost. Sám jsem zvědavý jak bude v jejich podání vypadat finále. Jestli se z toho zápasu poserou a budou hrát opatrně, nedopadne to pro ně dobře. Jejich jedinou šancí je na Real vletět a hrát minimálně 60 minut podobně jako v prvních zápasech proti CIty a AS. Jinak prostě Real nemůžou porazit.

Reagovat
RKBoy

velmi vtipný a zábavný dvojzápas , AS z toho vyšiel ako viac tragický tím ,ale Lpool si tiež neodpustil svoju klasiku.. finále bude sranda, ale Real to asi ukope aj ked nie je v super forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finale fandim ROZHODCI, ten si vzdycky vyhraje s zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, co jsem si přál. Fajn, Liverpool je celkově lepším týmem než AS. Co říct k rozhodčím? Nevím.. A komu mám vlastně fandit ve finále? Jinak, obrana Liverpoolu na úrovni krajského přeboru, nicméně, obrana AS v prvním zápase na úrovni krajské soutěže a dneska alespoň ten přebor, no.. Jasně, je to nadsázka. Na druhou stranu, kdy naposledy byly v semifinále takhle příšerné obrany? A takhle příšerní rozhodčí? Divný ročník letos..

Reagovat
ThePigFeathers

Tak obrana není tak zla ale prostě Lovren a to je špatně :)

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.facebook.com/romanelcervello/videos/10155642227910852/ Idem sa vyplakať do vane a možno niečo napíšem

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na to, co na to chceš napsat..

Reagovat
Alberto Aquilani

máš pravdu tak si len poplačem

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Diky AS za zápasy, boli z oboch strán celkom seriózne. Rozhodcovia ale veľmi zle na obe strany.

Forza ROMA!!

YNWA! Diky Kloppo.

Reagovat
nani92

"na obe strany"

Reagovat
Tomanatura

Real si na nich jinak smlsne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ofiko účet ? Trošku mi to znie ako Boring James ...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, je tam nejaké 2 týždne a fakt to stojí za to .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Emmett Brown

Vďaka AS, bola to pekná jazda, prvé miesto v skupine s Atleticom a Chelsea a potom stopka až v semifinále a jediný inkasovaný gól. S tou príšernou obranou čo mal DiFra k dispozícii je to husársky kúsok. Napíšem len to, čo som písal po Donecku aj po Barce, treba vyvetrať v kádri, priviesť tvorcu hry a prestavať obranu. Potom nebude nereálna účasť vo štvrťfinále častejšie ako 1-2x za dekádu.

FORZA ROMA

Reagovat
Zaschrona

Gratulace LFC, snad ale Klopp prohraje sesty finale za sebou.

Reagovat
13

Nebudeš přát outsiderovi? Podle čeho sis vybíral na fandění zrovna Everton?

Reagovat
Zaschrona

Vam to prat fakt nemuzu a to Real fakt nemam rad.

Muze za to Rooney a jeho Euro 2004. Pres nej jsem se dostal k EFC, sice pak brzo doslo k jeho prodeji, ale to uz jsem miloval Cahilla a cely klub.

Reagovat
Azazelo RD

Je to jako kdyby soutěžil Babiš se Zemanem v petangu.

Reagovat
Taiger

Blbý přirovnání, když on volil oba.

Reagovat
Zaschrona

A ty uz muzes volit, ze tomu tak rozumis?

Reagovat
valloire

On rozumět. Vyznávat jediný správný názor ala ČT a TOP09.

Reagovat
smazaný uživatel

nene

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaroooooooooooo

Reagovat
Taiger

Ta diakritika furt nic blbečku?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pony Slaystation

Mindráček

Reagovat
Zaschrona

Proto gratuluju.

Reagovat
lvrpl

Z trenta si spraví real trhací kalendár. Finále hrať nemôže v žiadnom prípade. Keď sa pozriem na brankára a obranu lfc tak je zázrak, že budú hrať vo finále ligy majstrov. Dnes strašný výkon obidve mužstvá s rozhodcom na čele. Vo finále to vidím 75:25 pre real

Reagovat
tomasinho

Zas Trent dvakrát nenechal uprdnout Saného. V jeho věku je občasný výpadek ještě omluvitelný.

Reagovat
EL Gringo

tak ale kto namiesto Trenta? Clyne urcite nie

Reagovat
tomasinho

Přesně. A Gomez je po zranění mimo.

Reagovat
13

To je relevantnější argument za mě, než ten s tím Saném. TAA občas pozičně dost hoří a dokáže předvést fakt špatný odhad na balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by nemohol? Proti City vygumoval Saného v oboch zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele když jsme finále v roce 2005 mohli hrát s Traorém na beku...

Reagovat
cristiano.K.

Trent je schopnej vymazat Sanéhé, může vymazat i Ronalda, podle toho jak se vyspí.

Reagovat
pantondavo

Finale tipuju tak 5:3 pro Real, rozhodne bych si vsadil na nejgolovejsi finale v novodoby historii.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já rozhodně ne. Klidně to může skončit 2:0 pro Real. Budou si hlídat MSF a Livec bude mít po ptákách. Problém by mohl mít Marcelo se Salahem, ale i proto čekám, že se bude Marcelo víc hlídat dozadu a těch gólů tolik nepadne. Přece jen oba týmy jsou protiútokové a to tak nějak proti sobě nefunguje.

Reagovat
Phillipinho

Predstav si, ze to dokonce muze skoncit 1:0.

Reagovat
TheTopFootbaler

Koho by to kdy napadlo.

Reagovat
Xaviercreus

Rozhodčí Těším se na Pool ve finále, ale bojím se, že s touhle obranou a golmanem to bude hroznej průšvih

Reagovat
fajdax

Ty kravo 2.21 na Real Čekal jsem tak 1.5

Reagovat
Bucky

Tohle semifinále je nejlepší možná reklama na video ve fotbale, jakou si člověk může představit.

Reagovat
Nikikrew

Gratulujem Liverpoolu ale to šťastie v prospech rozhodnutí rozhodcov za mi nepozdáva. Uz proti City všetky verdikyt išli v prospech nich a dnes opäť jasna ruka, ktorá možno zabránila gólu. O včerajšku ani nehovorím. Ak nebude Var bude to stat za veľké kulove

Reagovat
Acquanni

Ještě bych připomněl špatně odpískáný ofsajd Džeka, tu akci ještě stihl dohrát a Karius ho sundal na penaltu, která by se už musela kopat. Ofsajdy pískali špatně na obě strany, ale tahle situace byla tou případnou správnou penaltou druhým EXTRÉMNÍM ovlivněním zápasu...

Reagovat
Nikikrew

Je to skoda pretoze tieto situacia su uz v takejto faze velmi citlive a ide o vela. Preto som jednoznacne za VAR aj ked hra strati tu ziadanu plynulost ale tie rozhodnutia by mali byt aj korektnejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem vôbec podcenovat Liverpool ale ked zahrame svoju hru a hraci pojdu do toho naplno tak sa nemusime strachovat. Mame lepsiu kvalitu, ovela viac skusenosti, len to nesmieme podcenit.

Maju skvely utok ale oproti nam zaloha daleko slabsia a obrana tiez. Tam by som skusil zavriet krajny priestor, aby krajni obrancovia nesli moc hore lebo Liverpool ma skvele protiutoky do otvorenej obrany s rýchlymi hracmi. Kraje obrany nechat defenzivnejsie, zdvojovat obe kridla. Pri hre v strede pola by sme mali dominovat.

Liverpool mi trochu pripomina PSG, tam sme ustrazili to paradne trio MCN a pride mi, ze prave PSG ma o cosi lepsi stred pola a obranu ako Liverpool a lavicku rozhodne. Bude to tazky zapas a musíme hrat paradne.

Reagovat
Frick
Reagovat
vanGomm

Kdepak je ten obrovský počet lidí co se kvůli penaltám pustili do Realu? Ted jim to nevadí?Jasně nejedná se o Real,protože ten je dráždí snad víc než červený hadr býka.Nemám ale o ně strach.Oni se samozřejmě dostaví a v plném počtu,ale až po finále.To si zase nějaký moment najdou,aby se do Realu Madrid mohli trefovat.Pokud by to ještě navíc Real vyhrál,tak to by teprve byly ty pravé grády

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste kdyby vyhral po penalte v 90+5 minute

Reagovat
Sm0ker

Taky mě štve ta neodpískaná penalta po faulu na Maneho

Reagovat
Alberto Aquilani

o akej penalte po faule na Maneho furt hovoríte? Hádam nemyslíš to postrčenie Manolasa, preboha...

Reagovat
Sm0ker

Postrčení? Dyť ho tam sejmul ze zadu oběma rukama, jasná penalta

Reagovat
valloire

jsou to pokrytcí a sráčí a je jasný, o co jim jde

Reagovat
Beči

Včera jsem komentoval špatná rozhodnutí rozhodčího v zápase s Realem, dnes musím objektivně hodnotit i "svůj" Liverpool. V první půli podle mě upřel rozhodčí penaltu nám, ale v druhém zase minimálně jednu a možná i dvě upřel zase AS. Opravdu by měli zavést video a to i na úkor postupu mých oblíbených týmů, protože to, co poslední dobou sudí předvádějí, je otřesné. Každopádně ale krásný dvojzápas, první semifinále jasně v režii Poolu a druhé zase krásný výkon od AS. Jsem samozřejmě rád, že můj oblíbený klub postoupil do finále, ale kdyby takhle napjatá semifinále plná gólů a parádiček byla každý rok, vůbec bych se nezlobil. Ve finále samozřejmě přeji úspěch svému Liverpoolu, ale v každém případě věřím, že uvidíme skvělý zápas a hlavně doufám, že tentokrát budou rozhodčí na obou stranách spravedlivý.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že finále určitě nebude tak jednoznačné, jak si tady všichni myslí. Klopp je skvělý taktik a určitě nalezne nějakou fintu.

Reagovat
Staenly10

Vypadá to, že letos taky máme vítěznou DNA.

Reagovat
smazaný uživatel

No počkat, začínám se obávat že si neděláte srandu , vy si vážně myslíte že má Lpool nějakou šanci ve finále??

Reagovat
redyyz

kazdy fanusik very tomu svojmu teamu, co je na tom nepochopitelne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je v pořádku, ale komentáře typu "Real ve finále přejedeme" jsou docela naivní.

Reagovat
ttopi

Teď nevím, jak to myslíš?

Jako že nemůže vyhrát, nebo že "nemůže vyhrát"?

Reagovat
smazaný uživatel

že je poměrně kvalitně rozdrtíme jako vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

nie, všetci ťa trollia ako zmyslovzbavení Samozrejme, že Liverpol má šancu vyhrať LM. Nie som si istý, či potrebujem argumentovať, nechce sa mi, ale stačí sa pozrieť na kurzy. Bukmejkri neklamú. Real je favorit a výsledok je otvorený. hawk

Reagovat
smazaný uživatel

Mali dat este gola a bolo by :D alebo nedostat tolko vonku :D :D :D https://www.facebook.com/groups/94985598137/ - skupina pre fanusikov Juventusu :-) uz len verit ze to dokaze Liverpoool porazit REAl a vlastne SALAH RONALDA... a tym padom by zo Salaha mohol byt hrac roku :D :D :D

Reagovat
TheTopFootbaler

Koukám, že rozhodčí prostě v tomhle ročníku katastrofální. Jestli něco fotbal potřebuje, je to video. Jak hrál mimochodem včera Schick? V té reportáži o zápase je jenom střela vedle a jinak nic, ale DiFra ho nestřídal, hrál alespoň nějak dobře obětavě nebo pozičně?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pri Reale Madrid 2300 komentárov a tu pri možno väčších chybách rozhodcov, ktoré ovplyvnili zápas, len 900 ? Mourinho kedysi povedal veľkú pravdu: "Real Madrid je najlepší na svete, preto ľudia o ňom hovoria a vidia ho radi prehrávať"

Reagovat
technecium

Takže když Barca - PSG mělo 3000 komentů, tak Barca je nejlepší klub v historii vesmíru?

Reagovat
Billy McClane

Tak ale to bola po Chelsea druha najväcsia kradez tohto storocia

Reagovat
technecium

Ne, to byly vaše dvojzápasy s Bayernem letos a loni

Reagovat
TrueCommunist

Jak tohle muzes napsat? Ty nemas fakt zadnou soudnost od ted tvoje prispevky prestavam brat vazne, protoze jestli to nemyslis jako trolling, tak je to smutny

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
valloire

Ty pořád nechápeš (spíš ale jo). ten rozdíl. Hráči Realu nic nesimulovali, sudí prostě takhle rozhodl. Ti vaši ale ano.

Reagovat
valloire

Reagovat
redyyz

pod Realom bolo 75% prispevkov od fanusikov Barcelony a Juventusu

Reagovat
ttopi

Podle počtu komentářů se určuje to, zda jsou komentáře relevantní, nebo jak? Je to spíš o tom, kolik lidí jaký tým zajímá. Kdyby ruku alá Marcelo předvedl někdo třeba v Polské lize (náhodný výběr), bude v diskusi k zápasu tak maximálně 10 komentářů. Co na tom přesně nechápeš?

Reagovat
Staenly10

Jaký chyby rozhodčích? Zidane tomu říká vítězné DNA přeci.

Reagovat
Staenly10

Jaký chyby rozhodčích? Zidane tomu říká vítězné DNA přeci.

Reagovat
Setwo

Reagovat
technecium

Když vidím ten slaboučkej Liverpool, tak ten zkrat v Římě mrzí ještě mnohem víc, když si vezmu, že místo týmu, kterej po 60 minutách fyzicky odejde mohlo být ve finále Clássico

Reagovat
10

soudnost ti něco říká? AS postoupilo naprosto zaslouženě, nejen za tu smůlu a neodpískaný penalty v prvním zápase, pro Barcelonu to byl jen odraz reality...místo abys byl zticha a maximálně šoupal nohama, tak se k tomu ještě vracíš

Reagovat
Staenly10

Neřiká mu nic, tohle je hroznej troll.

Reagovat
Staenly10

Neřiká mu nic, tohle je hroznej troll.

Reagovat
Visca el barca

Má pravdu. Nepovedl se nám výsledkově jen jeden zápas v sezoně. A to byl ten Řím. Pust si finále copy ze Sevillou. Tam jsme hráli jako z partesu. Tam se sešlo víc proměných. Ustrašená taktika Ernesta. Špatnej výkon snad od všech, podcenění a v neposlední řadě top výkon Říma. Nevím proč by nemohl bejt naštvanej. Vy jste už se slepicemi postoupili tak tak a první zápas s Realem neskutečně podělali a nejseš nasranej? AS postoupilo naprosto zaslouženě za tu podvetu a náš bohorový přístup. Ale 9 z 10 zápasů je musíme porážet

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže o tom je Liga Mistrů. Přestaňte všichni už tahat formu z ligy nebo ligovýho poháru do LM a obráceně. El Classio ve finále nebude, protože Barca naprosto zkolabovala s AS Řím. A ve vyřazovacích částech záleží na každým zápase

Reagovat
Visca el barca

Reakce spíš na ten jeho odraz reality.

Reagovat
technecium

Jakej odraz reality? Barcelona v sezoně posrala jeden jedinej zápas, ten s AS, tak co je na tom za odraz reality? To je naprostá anomálie

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
10

sám seš anomálie, úplně stejným způsobem Barcelona vypadla minulou sezonu...a hlavně to nebylo jen o tý odvetě, na Nou Campu mělo AS kopat 2 penalty

Reagovat
technecium

Proč se vlastně vyjadřuješ ke hře Barcelony, když o ní vůbec nic nevíš? Loni jsme vypadli s Juventusem poprávu, protože venkovní zápasy jsme dojebávali celou sezonu. Nefungoval nám pořádně systém, soupeři stačilo presovat od brankáře a rozložil nás. S letoškem to má společný jen ten výsledek. A ten je takový čistě protože se Barca posrala a hráči si mysleli, že nemusí udělat krok a mají to v kapse

Reagovat
10

nalhávej si to dál

Reagovat
technecium

Co si konkrétně nalhávám?

Reagovat
10

mlácení prázdné slámy

Reagovat
Visca el barca

A co si nalháváš ty pod hrou Juve? Vypadnout jste měli už se Spurs a vyloženě se vám povedla jen odveta na Bernabeu hm? My jsme celou sezonu krom toho nešťastnýho zápasu v Římě prostě neprohráli A ty tvoje penalty na Camp Nou Prostě AS mělo den a my zahráli nejhuř v sezoně a proto jsme vypadli. Tejden na to jsme se Sevillou hráli nejlepéší match sezony. Upravuješ jak se ti to hodí

Reagovat
10

já si o Juve nic nenalhávám a hlavně jsem o něm vůbec nic nepsal...ale klidně kolem sebe jako malý děti kopejte dál

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie, jak když tady fanoušek nějakého klubu mluví o klubu jiném , tak se vždycky objeví někdo, kdo tu debatu stočí na ten klub toho fanouška. Genialita.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi připadá, že ty ty penalty opravdu vidíš jen tam, kde je chceš vidět

Reagovat
10

o čem mluvíš?

Džeko/Semedo, Pellegrini/Umtitti - konkrétní situace, který si můžeš snadno posoudit sám...a nejsem sám, kdo ty penalty viděl

Reagovat
Messiáš

Ty penalty z nějakého záhadného důvodu vlastně vidí jen jedinci, co fandí italskému fotbalu... náhoda?

Reagovat
10

tak určitě tam bude hrát roli to, že se jedná o nejinteligentnější fanoušky, což vychází už z toho, že fandí italskému fotbalu...ale spíš mi teda přišlo, že to nevidí jen fanoušci Barcelony

Reagovat
Messiáš

jistě, zrovna z tvých příspěvků nadhed doslova čiší. O penaltách tady vlastně nemluvi nikdo jinej než ty. Ale škoda slov, tady to asi může skončit.

Reagovat
10

i kdyby to bylo o nějakým nadhledu, tak ten může hrát roli třeba v tom, když napíšu že je půlka kádru Barcelony za zenitem, jde o subjektivní věc...ale co je subjektivního na tom, že Umtiti prokazatelně Pellegriniho trefil ve vápně? nebo že Semedo Džeka zezadu trefil?

Reagovat
valloire

musíš chodit častěji do PD sekce

Reagovat
Visca el barca

Kdo je v našem kádru za zenitem? Andrése beru je mu 33 let a i tak je top dál?

Reagovat
10

byl to příklad, opravdu s tebou ani nikým s Barcelony tuhle diskusi vést nechci...

Reagovat
valloire

Ale to je škoda desítko....jde ti to dobře. Dam ti palec.

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Svatej

vy jste tam ani nemeli proti AS byt

Reagovat
technecium

Jakože byste nás vyřadili? A jak?

Reagovat
Svatej

Tak jako vas vyradilo AS. Tak to pry celkrm funguje.

Reagovat
technecium

Jenže jste dostali 3:0

Reagovat
Svatej

Vis ale, ze vy taky, zejo?

Narozdil od vas my v dvojzapase se souperem neco predvedli a stejne tu jeste mesic potom nefnukame. Doplo ti to uz?

Reagovat
technecium

A vnímáš ten rozdíl, že vy jste ani jeden zápas nevyhráli, kdežto my šli do odvety s tříbrankovým náskokem?

Reagovat
Svatej

Kdyz teda pomineme ten fakt,ze k tomu naskoku jste se dostali zpusobem, kterej je dosud nevysvetlenou zahadou, je prave ten rozdil to, co to pro vas dela jeste horsim.

Vyjste od postupu ze skupiny nezahrali ani jednou lip nez souper, presto jste do zapasu sli se stastnym naskokem a velkolepe ho projebete, ale presto ti prijde kruty a nespravedlivy, ze jste nepostoupili. Na tuhle logiku jsem kratkej.

Reagovat
technecium

Chelsea nebyla lepší ani v jednom zápase, viz například vcelku dobře vypovídající statistiky o expected goals. V druhým zápase mohla být ráda, že nedostala pětku s tou směšnou obranou.

Reagovat
Svatej

Hlavne v tom prvnim zapase by me teda statistika expected goals dost zajimala, zvlast s tou nasi ( jak ty sam rikas ) smesnou obranou, ktera vam dovolila za 90 minut jednu srandovni hlavicku Piqueho a jeste srandovnejsi gol messiho, mezitim co my soubor tycek, hlavicku Rudigera a strelu Hazarda na hranici vapna.

V druhym zapase jsme lepsi na mici byli, sance jsme meli, jenze jsme zapomneli Courtoise vystridat po 11 vterinach na hristi predtim, nez donutil celej tym hrat otevrenou cvokarnu, ale neprekvapuje me, ze si pamatujes jen uryvky, protoze z toho vykonu by na me taky sly mrakoty.

K tomu zbytku se dle predpokladu nejsi schopny vyjadrit, nejsem prekvapenej.

Reagovat
technecium

https://pbs.twimg.com/media/DWgqZfqW0AUA5FF?format=jpg&name=large

Ke zbytku se asi nemá smysl vyjadřovat, když si to omluvíš Courtoisem.

Reagovat
Svatej

Ale ja ti na schovavani se za expected goals seru. Pokud umis pouzivat mozek aspon ze 2%, tak na zhodnocení uz tak dost pochybnou statistiku nepotrebujes. Ty sance byly naprosto evidentni a jestli to nedovedes pochopit, tak uz asi tvuj pohled na vec zacinam chapat,protoze s tak jednoduchym uvazovanim bych veril tomu, ze je muj tym lepsi ve vsech zapasech, ve kterych aspon u rozehravky presel pres pulku.

To je desne slaba vymluva, jak se vyhnout cely pulce tematu. To uz fakt radsi rekni, ze nevis,co dodat a vyjdes z toho mnohem lip.

Reagovat
technecium

Dobře. Pojďme si to rozebrat. Já si stojím za tím, že Barca byla v zápasech s Chelsea a v prvním zápase s AS lepším týmem.

Od příchodu Valverdeho Barca dost výrazně změnila svůj herní styl. Držení míče už není primárně prostředkem pro střílení gólů jako dříve, ale bylo transformováno v prostředek získávání kontroly hry jako takové. Přibyl důraz na obranu, ve většině zápasů hraje na takový zajímavý double pivot s Busquetsem a Rakitičem, čím si pomáhá v rozehrávce a dodává hře větší vyrovnanost. Taky se změnil pressing. Barca nepresuje 24/7 jako pod Guardiolou, ale začala útočit na míč pouze v situacích, kdy soupeř není srovnaný v ideálním rozestavení pro rozehrávku na své půlce a to vše ještě okamžitě po ztrátě míče. Jinak se Barca stahuje na svou půlku do kompaktního bloku, z nějž zůstávají vepředu dva hráči – Messi a Suaréz. Celé to má jedinou motivaci – dávat soupeři větší prostor pro chybu. Soupeř hraje na míči? Může zkazit více přihrávek. Není srovnaný pro rozehrávku? Je možnost uzavírat prostory a sbírat volné míče ze zkažených přihrávek pod tlakem.

Oba zápasy s Chelsea jsou naprosto exemplárním příkladem toho, jak Valverde Barcelonu změnil. V prvním zápase si zcela jasně přijel pro remízu. A v podstatě mu bylo jedno jakou. Barca kontrolovala hru, Chelsea se nedostávala do protiútoků a to bylo to, o co mu šlo. Chelsea měla tři šance za celý zápas, 3 střely zpoza vápna od Williana. V tom gólovém případě to byla chyba Barcelony, která mu dala prostor vystřelit. Ve zbylých případech to byly jeho „wonder“ okamžiky, které gólem neskončily. A neskončily by gólem v 9 z 10 případů. Nebylo to nic, co by si Chelsea cílevědomě herním plánem vypracovala. Gól Barcelony vyplynul z individuální chyby Christensena. Ale z chyby, která přišla v situaci, kdy 5 hráčů Barcy napadalo rozehrávku Chelsea, což Christensen a následně Azpilicueta nedokázali zvládnout. Něco, na čem si Barca zakládá od začátku sezony. Na cílevědomém donucení protivníka k chybě. Chápu, že se to v Anglii moc nenosí, ale je to prostě takový styl hry. Začal s tím Simeone, Zidane to dovedl k dokonalosti a Valverde to aplikuje po svém v Barce. Je to zkrátka trend dnešních dnů, stejně jako před deseti lety bylo v módě být dominantní na míči a před 50 lety bylo v módě Catenaccio. Druhý zápas Chelsea nezvládla už vůbec a tam takovýchto chyb předvedla co si pamatuju 5 z čehož Barca využila hned 3. Fakt nechápu na základě čeho byla Chelsea lepším týmem. Že Alonso nastřelil z přímáku tyč? Že Kante netrefil v ložence bránu? Barca měla oba zápasy pod kontrolou. Nebyl ani jeden okamžik, kdy by se sesypala, nebo Chelsea byla výrazně lepší a Barcu dusila v pokutovým území. Barca hrála, co jí stačilo. A že ti přijde, že to bylo slabé? Tak to bylo čistě protože měla slabého soupeře.

Zápas s AS skončil 4:1, ale Barca tam měla ještě další šance, takže už vůbec nechápu, proč by v tomhle zápase měl být AS lepším týmem.

Celkově mám pocit, že tato debata s fanoušky Chelsea se vede jen protože oni byli zvyklí na jeden typ fotbalu Barcelony a jelikož ji absolutně nesledují, tak nevěděli, že se Barca v letošní sezóně dost změnila. Pro oko diváka to lepší není, ale výsledky to nese. I my fanoušci Barcy se na tom neshodneme, ale já to podporuju, dokud to bude dávat smysl. A smysl to dává.

Reagovat
Svatej

achjo, me je uplne fuk co se ted nosi a co naordinoval Valvedere, protoze ta taktika prvni zapas absolutne nefungovala, hru jste naopak nekontrolovali vubec a byla smula,ze to neskoncilo o dve branky. To napadani v konkretnich situacich taktez nefungovalo,protoze se s tim tym celej zapas vyrovnaval naprosto bez problemu a srazil ho prave jrndotlivec. Kdyby jste cely zapas ziskavali jeden mic za druhym a terorizovali nasi branu, tak se da pochopitelne mluvit o uspesny strategii, ale Chelsea na tohle evidentne pripravena byla, jen trpela na selhani jednotlivce, tak uz s tema mektama o taktice konecne muzes prestat

+ je vhodny dodat, ze krom tech tycek tam jeste byly dalsi dve sance ke skorovani, ktery jsi minochodem zamerne prehlidnul. A tu blbost s 9 pripady z 10 necham uplne bejt. Pokud v tvych ocich neni vylozena sance otevrena moznost strely 16 metru od brany, tak mi zas jen dokazujes, jak moc zoufale se snazis vsechno ve svuj prospech bagatelizovat nebo uplne ignorovat jen pro svy potreby.

Uplne zapominas na dulezitej fakt, ze jeden z tech golu na takovy urovni nema vubec vzniknout. Jakmile udelal Courtois tu picovinu, okamzite zmenil celej raz zapasu, dostal svuj tym do pozice, kdy proste.musi otevrit obranu a i za tohohle stavu byla Chelsea furt na mici lepsi a sanci si vytvorila taky dost.

tenhle smajlik venuju specialne ty casti s kontrolou obou zapasu.

To s tim slabym souperem je mimochodem dokonce i pod tvou uroven.

ty fakt proste budes ignorovat uplne vsechny sance soupere a jen prosazovat ty vase, seru ti na to, ty jsi fakt chodici definice nesoudnosti. Pak se nemuzes divit, ze jses tu povazovanej za saska..

Reagovat
technecium

Právě jsi se prokázal, šašku

Reagovat
Svatej

neskutecny

Reagovat
valloire

skvělá debata....on hlavně nechápe a není sám, že není žádná náhoda, že Barcelona v playoff vyhučí. Je úplně jedno, jestli změnila styl, ale hlavně nezměnila hráče. A o tom je to.

Reagovat
Svatej

Bohuzel toho nechapani tam je jeste vic, ale je zbytecny se to snazit vysvetlit nekomu, kdo polovinu veci ignoruje a jeste zacne vysvetlovat on tobe ..

Reagovat
valloire

A to je PD sekce.....zábava pro celou rodinu. Takhle se s nima zlobím po celý léta. Přesně tam sedí hlášky "mi sme vihrály", " zkušený tým..." a "Krále nelze zastavit" jak prdel na hrnec.

Reagovat
10

aspoň že ty seš normální a objektivní a zachraňuješ tý sekci čest

Reagovat
valloire

Já nejsem objektivní a píšu to furt. Vždycky budu do roztrhání těla bojovat za Real. No asi stejně jako ty za Juve. Zachraňovat něčí čest, když to není žena, je pošetilé. A normální taky nejsem, to je snad jasný ne? Otázka je, co je normální.

Reagovat
technecium

Reagovat
10

ještě chvíli pokračuj a začnu tomu fakt věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
vladis271

Zas tu neplačme, TAA dal jeden slabší výpadok a už by ste ho nepostavili na finále? Ved má formu ako hrom a jeden zlý zápas na tom nič nemení. Každopádne dnes bolo až veľa individuálnych výkonov, musíme hrať podstatne lepšie inak sa Madrid ani nezapotí.

Reagovat
Lacko_Boh

neboj, rozodca vas potlaci zase. To je nalajnovane uz dobre tri mesiace..Vsetko bude v poriadku Vladino

Reagovat
vladis271

dúfajme

Reagovat
Lacko_Boh

pl to potrebuje

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Malresi

Sa neposerte všetci kvôli tomu výsledku. To som tu jediný, kto videl rapídny pokles nasadenia hráčov LFC po góle na 1:2? Samozrejme, Rím si vyhrať zaslúžil, bol včera lepší, ale dúfam, že nie som jediný, kto si to všimol. Veď nasadenie hráčov oproti domácemu zápasu bolo po góle na 1:2 výrazne, výrazne menšie. Dovtedy Rím opäť netušil a dal náhodný gól. Celkovo ale semifinále skvelé. Rím má sympatických hráčov, páčilo sa mi ako včera išli za tými gólmi, aj keď bolo po 20 minútach rozhodnuté. Hanbu si rozhodne nespravili a do istej miery aj odčinili debakel z prvého zápasu.

Čo sa týka finále, tak sme jasný outsider a to je rola, ktorá nám vyhovuje najviac. Nerobte tu z obrany Realu niečo, čo je neomylné. Veď len v zápase s Bayernom alebo Juve doma sme videli, do koľkých šancí dokážu súpera pustiť. Naopak, my sme presvedčili, že keď hráme s max. nasadením, tak dokážeme aj v obrane zahrať na jednotku, ako proti City (doma, či von). IMO šancu máme, určite... Real bude mať s pressingom, ktorý hráme asi najlepší na svete, problémy a šance si isto vypracujeme. Záležať bude na tom, či ich premeníme viac ako Real.

Už by bolo na čase zastaviť tú nadvládu, a bolo by epické, keby sa to s týmto kádrom podarilo proti hviezdnemu Realu práve nám. Inak Boris Kitka klobúk dole, prvý krát som ho videl včera na STV a moc sa mi páčili jeho názory. Najmä porovnanie Zidane v Klopp, kedy to pekne porovnal - Klopp trénuje slabšie kádre kdež to Zizou prebral a doteraz má najlepší manšaft na svete. Preto sa teda Kloppo s týmito výsledkami zapíše do dejín rovnako, ako Zizou, ktorý má (dúfam že len zatiaľ :D ) na konte viac trofejí.

Reagovat
valloire

K těm trenérům jenom tolik, že je taky rozdíl ukočírovat hvězdnej kádr Realu a kádr Liverpoolu.

Reagovat
Malresi

Bolo by zaujímavé Zizoua vidieť trénovať aj iný klub. On je de facto jeden z mála, ktorý má všetky predpoklady na to trénovať taký klub ako je Real, a predsa kvôli tomu, že je legenda toho klubu a všetci tí frajeríkovia majú pred ním rešpekt. Vrátane Ronalda.

Reagovat
valloire

Přemluvit CR, aby nehrál všechno....kdo jinej by to dokázal. Jinde by byl asi tak úspěšnej jako Pepek.

Reagovat
Malresi

Súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá si UEFA prdel? Teď jsem koukal na ten sestřih. 2 jasné penalty, offside...ty vole. Tak, co si máme vybrat? Ententýky korupce nebo dva špalíky tlačenka lepších klubů, ententýky aby se nenadávalo na Real, tak zmrví i druhý duel...neskutečný. Jakože jsem měl letos z LM radost, tak ty postupy jsou na blití. Může se spekulovat, že Real a Live mají letos snad nejlepší týmy v Evropě, ale AS bylo doma jasně lepší. A v 86 minutě to mohl být 5. gól do prodloužení. A myslím, že AS to bude hodně bolet, protože letos se jim to sešlo a v příští sezóně je může někdo spražit už v prvním kole v playoff.

Fakt, ať se jde ten plešatý Pittbull a jeho teplá banda vycpat. A jestli nějaký fotbalista nebo trenér po tomto ročníku LM řekne, že video by zničilo fotbal, tak je to bezpáteřní krysa, která chce vítězit takovými podvody. Jsem rád, že LM bude mít jen O2. Protože O2 nemám a pro takovéto zkažené večery mi ty peníze nestojí. Fotbal je super, LM taky. Nepotřebuji být pseudo buzno honič žádného paklubu v Evropě, aby mne takový zápas odradil od dalšího sledování. Škoda, že to neudělá další miliarda lidí v Evropě, co si každý večer u LM honí klacky. Pak by se možná Pittbull chytil za šourek.

Reagovat
ttopi

Nejlepší je, že Brabec už před zápasem říkal, že turecký rozhodčí by neměl pískat zápas, jako je Real - Bayern v SF LM. A pak se ukázalo proč.

Nemyslím si, že by ty chyby byly nějak řízené, ale zkrátka v této fázi tak významné soutěže to musí být co nejspravedlivější. Vždycky tam budou dohady, zda je zákrok na hraně, nebo za hranou, tam je to vždy i trocha subjektivity, ale chybně odpískané ofsajdy (Liverpool - City - zlomový okamžik, kdy dávalo City dle pravidel na 2:0...) a (Řím - Liverpool - chybný ofsajd, po kterém měla být penalta a možná červená karta), nebo ruka, to už se dá dneska posoudit na 99% správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to není řízené, jak říkáš, co teda brání videu nebo nějakému odvolání, zpětnému výsledku atp.? To je to video tak nákladná věc, když mají na stadioně kostky a televize, kde to režie ukáže? Asi jako digitální panely do MHD za 300,000 a mají hodnotu 150, co. Já to nechápu. Jako rozhodčí za to nemůže, je to jeho práce, tlak atp., pokud není zaplacený. Ale ať s tím tedy UEFA něco udělá. Vždyť celý svět to pak vidí. Jen pár šašků na hřišti v tom momentu ne. To je k smíchu. Ne, k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád tieto špekulácie o rozhodcoch , sú to len ľudia a každý robí chyby , tiež by som mohol vytiahnuť zlé verdikty voči LFC , ale snáď každý objektívny človek uzná , že postúpili zaslúžene a nebyť ich bezstarosnosti v koncovkách oboch zápasov Rím by utržil riadnu hanbu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, lebo Rím včera nezahodil asi tak 3 góly, všakže? :-)

Reagovat
ttopi

Možná jsi mou reakci nepochopil. Já s tebou souhlasím. Video musí být, letošní SF je toho důkazem.

Reagovat
Beči

"Může se spekulovat, že Real a Live mají letos snad nejlepší týmy v Evropě, ale AS bylo doma jasně lepší" ... A doma jsme byly zase jasně lepší my, a dali jsme o gól více, takže o čem to tu vlastně mluvíš? Nebo první zápas nepočítáš a AS si zasloužilo postup jen kvůli odvetě?

Reagovat
Bandita_Harry

skoda reagovat, ten je vo svojom svete

Reagovat
Alberto Aquilani

1 gól od finále čempjonz líg, to ma poser.

Neuveriteľný priebeh. Prehrávať v prvom zápase 5:0 a hrať do konca o postup!!! Pravda je, že sme si to posrali v prvom zápase. Hlavný vinník zostáva EDF, ktorý na ten tlak Liverpoolu po polhodine hry 40 minút absolútne nereagoval a nechal ich tam v tom udusiť. Nemuseli sme dostať 5 a teraz sme v Ríme nemuseli doháňať až 3-gólové manko. Čo ma neuveriteľne sere sú 2 góly z rohových kopov, tie 2 góly sme mali dať v dvojzápase my, na to som spoliehal a bolo to presne naopak.

Liverpool je pre mňa team, ktorý ma v ničom neprekvapil a ako som hovoril už pred losom, boli najviac priechodní. Naša sprostosť sa hentak nechať tĺcť v prvom zápase a nenasadiť Kariusovi s tou ich obrankou viac gólov, keď bolo treba. U nich každá lopta do 16ky smrdí prúserom (nie že by u nás nie).

Čo sa týka individuálnych výkonov, náš najlepší hráč v LM je bezpochyby Džeko. Jeho prínos je obrovský a dáva predovšetkým dôležité góly. V týchto zápasoch je vidieť, ako za ním Schick ešte hrozne moc zaostáva. Včera ale najlepší El Shaarawy, škoda že si takúto výkonnosť nevie udržať dlhodobejšie, takéhoto Stephana mám rád. Podobne dobre hral aj pred rokom proti Lyonu v odvete. Obrana sklamala a to predovšetkým stopéri. Prišli mi celí dvojzápas mimo. Tá chémia Fazio - Manolas nefunguje dlhodobo a Gréka by som s kľudom v lete pustil. Najviac sme však trpeli, že v tom strede poľa nie je nikto, kto vie prihrávať. Hrať takéto zápasy s 35-ročným De Rossim je často pekná nevýhoda. Pellegrini ukázal zatiaľ v sezóne všetko, len nič futbalové a Radja je obrovské sklamanie. Včerajší jeho prvý polčas bol katastrofický. V druhom, po zmene systému, kedy mal úlohu "trhaj to buldozer" bez nejakých taktických pokynov už hral slušne. V lete musí prísť prestavba a ja som sa dostal do bodu, kedy by mi nijaký odchod nevadil.

Ad. rozhodcovia, ale zaujímavé sledovať, aký ošiaľ sa okolo Marcelovej ruky spustil pred 2 dňami, ale čo sa týka 2 oveľa evidentnejších a hlavne ten Arnoldovej, sme len Rím a taký boom to nevyvolalo. Nechcem byť olis ale fúknuť aspoň tú Arnoldovu ruku a poprávu ho vylúčiť, sme teraz vo finále...

Reagovat
Malresi

Prečo už ale nespomenieš, že tá Klavanova sa pískať nemala?

Reagovat
Alberto Aquilani

Áno, asi nemala, bola kompenzačná, navyše priamo s ukončením zápasu, teda nič neriešiaca a ešte nás akurát tak viac nasrala.

Reagovat
smazaný uživatel

A faul na červenú na Maného?

Reagovat
Alberto Aquilani

čo? Myslíš to, ako ho tam Florenzi po odohraní lopty "napadol"? No, žltá fajn, ale snád by si nechcel vylučovať, preboha :D

Reagovat
Malresi

Nie, myslí nič neriešiaci zákrok zozadu oboma nohami napred, keď Florenzi nemal šancu zasiahnuť loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

pche, toto si pamätáš, ale tie 2 penalty si si nevšimol :-) pravdu máš, bolo to ale v ´90. a stále to je menšie ovplyvnenie ako tie veci neodpískané pre Rím...

Reagovat
Malresi

Ľahšie si zapamätáš to, ako poškodili tvoj tím, ako opačne.

Reagovat
KillSwitch

Sranda na to je, ze Florenzi fakt najprv zasiahol loptu :D piskat sa to malo, no nijako by to neovplivnilo zapas cize jasna zlta

Reagovat
Malresi

A napadol Manoals Robertsona, obaja dostali po žltej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

likvidační zákrok na červenou a to, jak tam Maneho ze zadu sejmuli ve vápně, další pentala neodpískaná, to už nezmíníš? Pískali na hovno na obě strany

Reagovat
Alberto Aquilani

aká penalta na Maneho?

Reagovat
smazaný uživatel

Postrčenie na začiatku zápasu.

Reagovat
Alberto Aquilani

fuuha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Gimme

Jestli chceš řešit červenou na Maného, tak podle mě Milner neměl dohrát 1.zápas na Anfieldu, tam hrál jako prase

Reagovat
Sm0ker

Já tu chci řešit akorát to, že rozhodčí pískali tužku na obě strany, což si tady pár objektivních jedinců není schopný přiznat a vidí jenom připískávání na jednu stranu, což je píčovina

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole...

Reagovat
Gimme

Teď jsem viděl ten faul Florenziho a imho to na červenou teda rozhodně nebylo. Žádnej špatnej záměr tam nebyl, vždyť šel po míči. Kdyby ho chtěl natřít přes achilovky, nebo kotníky tak neřeknu, ale tohle?

Reagovat
Gimme

Žlutá oprávněná, ale červená ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už vážne neviem...Nevidel si tam špatnej záměr?

Reagovat
Gimme

Neviděl, neřeknu kdyby tam šel kolíkama napřed a vzal ho přes achilovky, ale tohle teda na červenou imho nebylo ani omylem

Reagovat
Bandita_Harry

Si dost naivny ak si myslis ze keby prvy zapas neskoncil 5:2 tak by vam dovolili vyhrat 4:2, nevismol si si taky mensi rozdiel v nasadeni oproti prvemu zapasu? najblizsie k postupu ste boli za stavu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

A druhá věc. Co asi Jurgen pak říkal v šatně?

- Jo, jsme borci, sudí nám to zařídili. Real musíte dát.

nebo

- To si děláte prdel, že jste hráli tak na hovno? Nebýt zaplacenýho sudího, skončíme jak Barca!

Koučů jako SAF je pomálu, jehož tým má náskok 20 bodů v posledním kole, vede 2:0 v poločase, nedá penaltu a on ještě útočníka a hráče v šatně seřve. A musí makat na plno každý zápas i s outsiderem, protože mají z kouče vítr a respekt. A ať nikdo neříká, že nemají fyzičku nebo něco takovýho. Jsou to profíci a mají na to vyhrát vše v jedné sezóně.

Reagovat
Malresi

Ty vole, jebe ti regulérne? Veď do 20 minúty, kedy sme to de facto včera rozhodli, sme boli jasne lepší, dali dva góly. Hráči poľavili, veď si boli vedomí toho, že Rím musí dať 4. Rozhodca to dojebal? Rím si to dojebal.... hráči Ríma. O zaslúženom postupe v rámci oboch zápasov LFC nemôže byť ani len smietka pochýb.

Reagovat
smazaný uživatel

Polevili? Neviděl jsem celý zápas, jen sestřih, ale sestřih byl jen o akcích AS. Jednou snad zajímavě vypálil Firmino a párkrát tam loubl balon Salah a to bylo vše. Hru diktovalo AS. Chápu polevení, udržení výsledku. Když teda nemají takový charakter a energii jim i druhý zápas fláknout pětku, jak by to udělal Real. Nebo to aspoň zkusil. Tady je to zcela přenechaná iniciativa na AS.

Reagovat
Malresi

Bez urážky, ale načo sa vyjadruješ k zápasu suverénnym štýlom a la " Rozhodca dojebal zápas, Rím mal postúpiť" keď si videl len highlights? To je neuveriteľné. Keby si ten zápas videl, tak by si videl to, o čom píšem. Hráči LFC boli do gólu 1:2 lepší, ešte aj dostali smolný gól, kedy to jebo Lovren napálil priamo do Milnera a od neho to išlo do brány. Áno vypustili to, podľa mňa aj v rámci šetrenia síl na ligu, kedy ešte flek zaručujúci Ligu Majstrov nemáme istý a hráme o víkende na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to nechápeš. Mě je jedno, že do výsledku 1:2 byli lepší.

PÍŠU, ŽE PAK SE NA TO VYSRALI. Chápeš? STEJNĚ, JAKO TO UDĚLALI S MC V LM. STEJNĚ, JAKO TO NĚKOLIKRÁT UDĚLALI V PL.

Ale tím líp. Já chtěl říct, že jim LM přeju. Tobě se ten výkon líbil. Ok. Až povedou ve finále 2:0. A budou se šetřit, jak říkáš, což je podle tebe v pohodě a pak jim tam CR foukne hattrick, budeš mluvit jinak. Pak to možná pochopíš.

Reagovat
Malresi

Ako môžeš porovnávať neporovnateľné tvle? Tu si boli hráči vedomí toho, že po góle na 1:2 majú finále prakticky isté a že Rím má len mizernú šancu na to, to otočiť, tak logicky poľavili. Rekord prekonali tak či tak, tak za čím sa kurva mali hnať? Aj tak je v matematike jedno, či postúpiš po dvoch výsledkoch 5:2, alebo po jednej výhre 5:2 a prehre 4:2. Finále je kurva niečo úplne iné. Je to JEDEN zápas, po ktorom zdvihne nad hlavu najprestížnejšiu klubovú trofej jeden tím alebo druhý. Môžem ťa ubezpečiť, že tam to LFC určite ani na sekundu nevypustí a že aj ak ten zápas prehráme, nikto nebude môcť povedať, že tam tí hráči nejazdili po prdeli.

Reagovat
Setwo

prečo by sa mali vo finále šetriť? logika niektorých ludí ma fakt udivuje.. veď to je posledný zápas sezóny, tam zo seba vydajú oba tímy všetko

Reagovat
Alberto Aquilani

Ano, Liverpool sa šetril a v súčte si nechal jebnúť 6 gólov za dvojzápas a spraviť 4 penalty :D "Lepší" boli v úvode tak, že Rím vyhral na jebnuté góly 2:1. Wijnaldumovi nahral na gól Džeko a Manemu Radja. Ale páči sa mi táto vaša selektívna pamäť. Liverpool máva podobné black outy v lige celkom pravidelne, ale jo, šetrili sa... Š-E-T-R-I-L-I....aj Barca sa šetrila, akurát to dajak neošéfovala, no...

Reagovat
Malresi

Ak by si nás sledoval, by si vedel, že blackouty v lige nemávame od 20 minúty, ale fajn. Veď v podstate s tebou súhlasím, na jebnuté chyby bolo 2:1, čo znamená, že sme boli lepší. Lepší je predsa ten, kto robí menej chýb. Potom sa to otočilo. Podľa mňa práve z dôvodu poklesu koncentrácie. Veď predsa nebudeš hrať rovnako, keď vyhrávaš v súčte dvoch zápasov 7:3, ako keď je 0:0 s vedomím, že o víkende máš ťažký zápas vonku u konkurenta v boji o LM.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasné, že nebudeš hrať rovnako, ale tiež by ma zaujímalo, akoby hral Liverpool, keby za stavu 2-2 sa fúkla Džekovi penalta a ďalšia Arnoldova a ten by bol po práve vylúčený. Liverpool ten zápas vôbec nekontroloval, o to tu ide...

Reagovat
Malresi

Tak ja som ani nikdy netvrdil, že sme to kontrolovali. Možno to z toho textu, ktorý som vyššie písal nejako logicky vyplýva, ale opak je pravdou. Sám som na náš výkon nasratý. Akurát si ten výpadok zdôvodňujem tak, ako píšem vyššie. Džeko bol imo v tesnom offside, pri Arnoldovi teraz neviem, na čo konkrétne narážaš, asi si musím znovu pustiť highlights.

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Malresi

Ok, tak beriem späť. Džeko v offside nebol, ale musíš uznať, že to bolo veľmi tesné a pri tempe v akom sa hralo sa chybička proste vloudila. Rovnako v jednom prípade nebol v offside Salah v prvom polčase a ten istý arbiter to odmával.Tú ruku Arnolda som si včera fakt nevšimol Tak to je jasná ČK a pokutový kop. Hm...

Reagovat
10

tyvoe...

Malresi 03.05.2018 08:14#

Bez urážky, ale načo sa vyjadruješ k zápasu suverénnym štýlom a la " Rozhodca dojebal zápas, Rím mal postúpiť" keď si videl len highlights? To je neuveriteľné.

Reagovat
Malresi

Čo je na tom kurva? On posudzuje dvojzápas na základe highlightov. Ja som chcel posúdiť len tie dve sporné situácie, ktoré som nepostrehol.

Reagovat
Bandita_Harry

aha podla teba ten vlastny gol sa da nazvat rovnako smolnym ako tie dva co dal Liverpool ano ? ty nepoznas hranice ani sudnost naozaj....

Reagovat
10

spíš jebe tobě, jestli považuješ za nějak relevantní obhajobu to, že jste byli do !"20. minuty lepší" a pak hráči "polevili, veď si boli vedomí toho, že Rím musí dať 4"...ten zápas by se vyvíjel úplně jinak, pokud by rozhodčí do 65. minuty odpískal 2 naprosto jasný penalty (navíc snadný na posouzení) a vyloučil Arnolda

Reagovat
Malresi

Ako píšem kúsok vyššie, musel som si opäť pozrieť highlights, lebo som si nepamätal zo včera nič závažné, čo by poškodilo Rím, žiaľ som nútený zmeniť názor.

Reagovat
10

v pohodě, je tady k tomu asi jen 550 příspěvků

Reagovat
Pony Slaystation

Prášek nebyl, viď?

Reagovat
olis

co zapas to v hlavnej ulohe rozhodca, uz co je vela to je malo

Reagovat
Alberto Aquilani

Nerád to píšem, ale Juventus by ich podľa mňa v súčte vyklepol tak 6:1. Strašne sme to dojebali...

Reagovat
10

podle mě je snad lepší dostat sedmičku a sklopit uši, než to takhle dojebat a vědět, jak hratelný to bylo

Reagovat
Kopac

Podla mna tak 7:2, na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň už fňukat a smiř se s tím, AS těsně vypadl po dvou nad míru atraktivních zápasech, v prvním byl jasně horší, ve druhém lepší, holt to nestačilo

nesmyslné řeči o Juventusu jsou jen ukázkou absence nadhledu, Juve byl rád, že se dostal vůbec přes Spurs (ti si to opravdu dojebali sami)

Reagovat
Alberto Aquilani

ukážkou absencie nadhľadu je to, že by ich pre mňa najnenávidenejší team vyklepal? aha...

Reagovat
fenixLFC

jasne ze vyklepal, juventus ma styl hry ktory nam absolutne nesedi. vy ho ale nemate, vas sme zasluzene vyradili

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by urcite tezsim souperem, ale taky to letos neni a nebyl tak silny Juventus aby nas vyklepl 6:1. To jsou hrozny hlouposti.

Reagovat
fenixLFC

6:1 nie, ale asi by nas vyradil

Reagovat
cristiano.K.

a nebo dali trojku jako Real

Reagovat
Puskas

13 gólů v semifinálovém zápase, to tu dlouho nebylo .

Reagovat
10

v LM (1992-) byl doteď rekord 10 gólů (přesně před 20 lety Juve s Monakem)...od tý doby maximum 8

Reagovat
Puskas

Rekord je r. 1960 16 branek mezi Ranges a Eintrachtem. Ale každopádně až si bude někdo za 20 let prohlížet letošní LM a ty výsledky třeba z ČF nebo i ze SF, tak bude na větvi. 2:5/4:2, 1:2/2:2, 0:3/3:1, 1:4/3:0... Neskutečné.

Reagovat
10

já to nevnímám úplně pozitivně z pohledu kvality, ale zábavný to asi je, no

Reagovat
valloire

Reagovat
Alf14

rozhodčí opět slabej jak čaj jen nechápu tu neobjektivitu 90% lidí, když rozhodčí odpustí jednu penaltu ve prospěch Realu = Real má všechno podplacený a články na internetu že podvod století, Když odpustí dvě stoprocentní penalty ve prospěch liverpoolu = ticho po pěsině krásnej příklad toho že úspěch se neodpouští

Reagovat
Pony Slaystation

Jistě, úplně to samý Real tlačenej, Bayernu se nepísklo nic navíc. Liverpool vs Roma byly chyby na obou stranách.

Reagovat
misinho7

ale no ... tych chyb na stranu AS Rim bolo ovela vaic mali mat 2 pencle ta jedna uplne jasna snad viac ako Marcelova a nic ..tak isto v dvojzapase v City strasne vela chyb v prospech Live hlavne neuznany jasny gol ... myslim si ze si nema nikto nic vycitat

Reagovat
valloire

Reagovat
vanGomm

Navíc včera ty penalty byly mnohom jasnější.Ruka,která možná dokonce zabránila gólu.A po faulu gólmana na Džeka mohlo navíc přijít i vyloučení,protože Džeko by to totiž už dával do prazdné branky.Ale jak jsi dobře napsal 90% těch co se tu po 1.SF tak vehementně pustili do Realu,tak teď samozřejmě dělají mrtvého brouka.U těchto lidí nelze ojektivitu vůbec očekávat.Ta je naprosto nulová.Ale jak jsem už psal výše oni zde zase po finále budou a v plné sestavě. A pokud by to navíc ještě Real Madrid vyhrál,tak už se těším.Oni si ten "svůj" moment vždy najdou.

Reagovat
Puskas

Nemával před tím faulem na Džeka ofsajd?

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Puskas

Ano, nebyl, ale tím odmáváním byla celá další akce pasé. Škoda, mohlo to být ještě zajímavější.

Reagovat
vanGomm

Tím odmáváním se rozhodčí dopustili pouze další hrubé chyby,protože to ofsajd v žádném případě nebyl.Ta akce by pak totiž pokračovala dál podle pravidel a bud by skončila gólem,nebo penaltou a červenou kartou pro gólmana.Tedy pokud by do toho pro změnu zase nevstoupil hlavní rozhodčí s další fatální chybou To co poslední dobou ti rozhodčí předvádí je neuvěřitelné.To už snad ani nemůže být náhoda! Bud ty chyby dělají neúmyslně,nebo úmyslně.Ta druhá varianta by byla ovšem daleko závažnější.Video už mělo být dávno zavedeno nebude sice všelék,ale podobným "katastrofám" snad zabrání.

Reagovat
Puskas

Já jsem tady znám, že nejsem z jeho zavádění nadšený, bojím se, že časem bude používáno při každé kravině.

Reagovat
vanGomm

Možná,že by proto nebylo na škodu součastně s tím videem zavest i čistý čas.Ten by běžel pouze pokud je balon ve hře.Řekněme 2x 35 minut.Někdy si to u TV měřím a je to + - zhruba tak.Když dokážou měřit u hráčů naběhané metry,počet přihrávek,držení míče a další a další věci,tak tohle už by technika zvládle také.Rozhodčím by odpadlo přemýšlet jestli mají nastavit 2-3-4-5-6 minut.Ovšem hlavně by odpadl nešvar se zdržováním všeho druhu,protože by to pak už bylo zbytečné.No a co je zbytečné tak se většinou nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Real ve finále ty protekční joudy vypráská.

Reagovat
smazaný uživatel

o protekci bude mluvit fanoušek Spurs... vzpomeň si na poslední ligový zápas a ty vaše "penalty"...

Reagovat
Svatej

Lidi jsou fakt kouzelni.

Kdyz se hraje zapas bez naboje, akce a sanci, tak je to nesnesitelna nuda a neschopnost obou tymu, ale kdyz se naopak sehraje krasnej dvojzapas s 13 golama, tak je to zase koncentrovana nekvalita a timpadem vznika okamzita povinnost z obou tymu udelat soubor kasparu. Tresnicku tomu pak dodava par sasku z barcelonskych rad, vztekajicich se nad jednim spatnym zapasem, kdyz se do ty faze turnaje dostali pres tym, kterej byl v dvojzapase lepsim tymem a dvema chybama jednotlivcu porazil uplne sam. Nehlede na to, ze i prvni zapas proti Rimu stal z jejich strany za starou belu.

Za me skvelej zapas a hlavme skvelej rocnik Ligy mistru, nejlepsi za poslednich xx let.

Reagovat
Svatej

Jo a video ve fotbale ma byt uz minimalne 10 let. Na nejakej mizici lidskej faktor ve fotbale kaslu, ten je naprosto evidentne nefunkcni uz nekolik let.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Visca el barca

vy jste opravdu nebyli lepším týmem no.

Reagovat
Svatej

To vase chlastani na zal po odvete v rime asi zpusobilo vetsi okno, nez jste cekali.

Reagovat
Visca el barca

Asi takhle. Každej fanda Barcelony bral každý kolo LM jako nadstavbu potom co odešel Neymar a posily za něj prakticky v LM nehráli. Světe div se, když hrál Dembouz tak jsme dali vám a Juve trojku. To je holej fakt. V Londýně jsme hráli my a vy byli nebezpečnější v odvetě to bylo přesně naopak. Skóre 4-1 mluví za vše. My šance proměnili, vy ne. Za tohle se velebí Zidanův real ne? Že prostě trestá, ač by někoho přehrával. Příští rok budem v LM daleko silnější. A to, že bych pil na žal kuli vypadnutí? To fakt ne. Spíš mě sral přístup a výkon v odvetě. Stačilo jezdit po prdeli a nikdy by se nevypadlo. A to nás sere, né vypadnutí. Protože LM by byla letos hratelná i s tím co jsme mohli nemohli nasadit.

Reagovat
Svatej

Tomu rozumim, vsak my jsme na tom jeste mnohem hur. Ty doby prichazejicich Costu, Fabregasu a Hazardu vystridal vek Drunkwateru, Zappacostu a Bakayoku, takze tenhle pocit vic nez chapu.

Ja to tak jasme s tou odvetou proste nevidim... To skore bylo dle myho prilis kruty a po takovych vykonech by se nemelo prohravat 3:0. Celej ten zapas sam udelal Courtois uplnou traparnou hned ze startu a my od ty chvile museli upustit z uspesny taktiky z prvniho zapasu a ponorili se do vod, kde jsme se necitili pohodlne a presto odehrali vic nez dustojnej zapas, kde jsme sance meli a zas nejakymu opravdu velkymu mnozstvi souperovych jsme necelili. Krom golu si z tutovek vybavuju snad jen dve situace - ten bozi brejk,kdy tri nasi hraci nesmyslne stinovali hrace na rohu vapna a nechali uplne volnej zbytek hriste a tu situaci, kdy Courtois zasilel znova a nahral nekomu primo do nohy,kdy situaci nasledne zachranil.

Jinak prave ja k tem Zidaneovym velebicum rozhodne nepatrim, naopak presne ten jejich styl vyhravani nemuzu vystat a celkem casto se k nemu nelichotive vyjadruju.

Uz jsem asi starej na to, abych sledoval fotbal jen kvuli tomu,abych videl 11 chlapu zoufale branit na pulce, vyhravat ze dvou-tri brejku a nasledne se bit do hrudi za zaslouzenou vyhru. Driv jsem s tim nejak nemel problem, ale jak mam na sledovani fotbalu furt min casu si uvedomuju, ze sledovanim nejaky defenzivni traparny se akorat obiram o cas. Ze zapasu Realu v LM si v posledni dobe staci pustit jen 4 minutovej highlight a clovek prijde maximalne tak o Ramosovy psychoticky vylevy a to je podle me spatne...

Reagovat
Visca el barca

Ale jo s tímhle vším se dá souhlasit Já jsem jen poukazoval na to, že jsme si ten postup mohli v klidu obhájit. To, že jste nás v určitých pasážích na Camp nou přehrávali, je jasnej fakt. Jen prostě nechápu rozčarování nad tím, že nás sere vypadnutí v Římě. Což je prostě normální a ikdyž letos nehrajeme nikterak valnej fotbal, tak se ta LM ukopat dala nikdo extra nevyčnívá.

S Realem souhlasím. A tak nějak furt nechápu, že zrovna tenhle tým má tu možnost to udělat třikrát po sobě. Čekal bych od takovýho týmu daleko větší dominanci a né vyhrávání tím jejich stylem. Vždyť oni prakticky nikoho nepřehrávaj a o to víc mě štvou naše brzká vypadnutí. Protože věřím tomu, že my by jsme je vyřadili.

Reagovat
Svatej

Jasny.. asi jsem v dusledku ty snahy o vysvetleni nevyjadril svuj pohled spravne, kazdipadne jsem nechtel rict, ze by ten postup byl nejak uhaluzenej nebo nezaslouzenej.

To rozcarovani tam vzniklo hlavne proto, ze soucasti tech prispevku se casto objevoval nazor, ze by ten pripadnej postup vlastne znamenal rovnou oku lahodici finale, protoze nejenze by Barca "tenhle slabej"liverpool rozdupala, ale jeste behem toho hrala lepsi fotbal a tak dale. Jak mi posledni roky hodne vadi ta vytvorena nadrazenost nekterych fandu nad jiny kvuli uspechum jejich klubu v poslednich letech, tak se obcas neubranim proti tomu nejak vyjadrit nesouhlas.

Taky tomu nerozumím. Pokud mel nejakej tym v novodoby historii obhajit LM, tak rozhodne spis Peptym, nez soucasnej Real, kterej to sice hraje vychcane, ale za me naprosto nekoukatelne. O to horsi to je,kdyz clovek vi, jakej fotbalovej material tam maji..

Reagovat
valloire

No on i Peptým potřeboval jistou pomoc od sudích, takže bych to s tou jejich dominancí nepřeháněl. Real sice hraje vychcaně (já říkám zkušeně), ale je to tak, že jinak se dá těžko vyhrávat. Je to pragmatický. Týmy, které hráli krásně ofenzivně a romanticky, nevyhrávali...viz Brazílie 82, 86, Holandsko 74, Real 87-90. Jediná výjimka je Pelého Brazílie.

Reagovat
Svatej

To mas taky pravdu, tenkrat jsem je za ty nektery herecky show uplne ze srdce nenavidel. Ted mi to teda zase u vas, jakozto uspesnyho tymu, zas serviruje Ramos, kterej je uz v mych ocich o kousek pred Herrerou v zebricku nejvetsich parchantu ve fotbale

Tyhle tymy si bohuzel bemam sanci pamatovat, jedinej fakt herne dominantni tym si taj pamatuju prave Barcu, u ktery trvalo celkem dlouho, nez se na ni tymy naucily hrat. Rozdil tak mezi soucasnym Realem a Barcou vidim hlavme v tom, ze ten Peptym na me chvilema fakt pusobil neporazitelnym dojmem, nikdo nevedel co na ne hrat a kdyz je nekdo porazil, tak to casto bylo urputnou silenou defenzivou na hranici lidskych sil.

U vas tohle porad neplati, zapasy s Juventusem, Bayernem nebo Atletama drive tomu muzou byt dukazem, vas proste tym prehrat muze, jenom proste nakonec prohraje, protoze v tom umite az absurdne dobre chodit.

Ono se to celkove nemusi nutne brat spatne. Prave to, ze jste svym zpusobem trochu nedocenovani a podcenovani vam muze davat i vyhodu.

Reagovat
valloire

Zase Ramos je duše současnýho Realu a kapitán, kterýho bys chtěl do každýho týmu. Až skončí, budeme mít možná větší problém než když skončí CR. Něco jako Hierro, taky to šlo postupně dolů. Týmy, který jsem jmenoval, hráli nádhernej ofenzivní fotbal, jenže trochu naivní. Proto nevyhráli, což je škoda pro fotbal. I Zidane myslím tohle ví. S Barcelonou máš pravdu v tom, že působila neporazitelně něco jako SSSR v hokeji. My tak nepůsobíme a přesto si jdem pro 4.triumf během 5 let. Je k tomu sice potřeba určitý štěstí, ale hlavně na to musíš mít vítězný typy hráčů, kteří ten postup urvou, i když se nedaří. Problém Barcelony nebo tý Brazílie byl ten, že jakmile to nešlo jako vždycky, nedokázali to urvat srdcem a bojovností. Nedokázali změnit styl hry. Brazílie se neuměla zatáhnout a hrát na jistotu a Barcelona nedokázala vystřelit z dálky. Zjednodušeně.

Přehrávat dnešní Real můžeš, ale to je všechno. Počkáme si na chybu a takhle se to vyhrává. A když Real nepostupuje a v souboji prohrává, dokáže zatlačit soupeře asi nejvíc v dnešním fotbale. Nicméně i když vyhrajeme znova, ostatní se dočkají a trofej jim půjčíme. Vrchol tohohle týmu byl loni.

Reagovat
X-bano-X

Sory ale to nie je pravda. Ked si u vas super vypracuje za zapas 6 goloviek to uz nie je o tom ze vy cakate na chybu ale ze super kopec vasich nevyuzije. Ak si vezmes posledny dvojzapas s Bayernom a obe muzstva by premenili vsetky svoje golovky, dostali by ste na frak v oboch zapasoch a celkom dost vyrazne.

Reagovat
valloire

Já to posuzuju celkově za ty léta, ne na základě jednoho zápasu.

Reagovat
X-bano-X

Aha, ok

Reagovat
fenixLFC

minimalne doma boli, odvetu som nevidel

Reagovat
valloire

Reagovat
EL Gringo

1000. pre vyhru LFC vo finale LM

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bandita_Harry

Nech sa stane

Reagovat
Gazza.8

Ubrečený Barča fans, to je fakt sranda

Reagovat
KillSwitch

Neviem co na to povedat. Di Francesco zvolil zlu taktiku prvy zapas, hrat proti poolu s tak vysunutou obranou sa nevyplaca..komenty tipu: rozhodca spravil chyby na oboch stranach, to ano, ale na strane rimu ich spravil podstatne viac. Tu ruku musel vidiet, tu s tou Marcelovou ani nemozete porovnavat, potom offside a po nom sepalenie Dzeka, to radsej ani nekomentujem. Mna este zaujala jedna vec v prvych 10tich min. zapasu ked sa hrac poolu vo vlastnej sestnaste hral rukov a popritom sa hodin o zem a bol piskany faul proti nemu to malo byt zase co? Hold zapas Real - Pool bude mat lepsiu sledovanost tak to tak asi musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá tu někdo záznam žluté karty u florenziho ? Já tam viděl kontakt s míčem.

Reagovat
Kokesh

https://www.google.cz/amp/s/amp.reddit.com/r/soccer/comments/8gkkp0/florenzi_with_a_malicious_tackle_on_mane/

To neni jak skok dopredu kolikama napred. Trosku tvrdsi klepeta...zluta po pravu.

Reagovat
smazaný uživatel

O žluté se nedá ani polemizovat. Ta je jasná, ale podle mě to nebyl zákrok na červenou s neúmyslem hrát míč jak třeba tvrdili komentátoři na Jednotke. Ani bych tam neviděl úmysl zranit maného.

Reagovat
masly008

vždyť je to jasná redka.nůžky ze zadu a jak jako chtěl hrát balon?

Reagovat
Gimme

Ta diskuze pod videem je fakt vtipná

Reagovat
Kily

u takových zákroků je nebo by minimálně mělo být úplně jedno, jestli trefil napřed míč

Reagovat
Malresi

jasná redka

Reagovat
havrys99

Řeší se koho na finále, navíc po takhle zpackaným SF. Favorit už je dlouho Milorad Mažič, pro něhož by to byl na vrcholu životní zápas. Možná Rocchi a nebo sázka na jistotu Brych / Kuipers.

Reagovat
Bandita_Harry

Mazica nemam moc rad je to dost prisny rozhodca, teda aspon z repre a Belehradskeho derby mam zle spomineky nanho, ale zapas LFC v Real by mohol odpiskat dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Trápny výkon rozhodcov, už vo štvrťfinále s Barcou nepísknuté penalty, teraz znova. Vo finále sú tímy, ktoré si nezaslúžia tam byť, ale boli tam (najmä Real) doslova dotiahnuté rozhodcami. Smutné, pripomína mi to Majstrovstvá sveta 2002.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele