semifinále - odvety
09.05.2017 20:45 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Juventus porazil Monaco i doma a postupuje

Juventus si s monackým celkem poradil i v druhém utkání, na domácí půdě opět vstřelil dvě branky. Hosté z Francie sice byli o jednu trefu úspěšnější, ale jejich sen končí na lepším a zkušenějším soupeři z Itálie.

Dravé mládí Monaka jelo do Turína s nadějí, že se mu povede vstřelit dvě branky, které potřebuje ke smazání manka. Proti ale byl jeden z nejlepších klubů současnosti, domácí Juventus. Stará dáma má v kádru mnoho zkušených hráčů, pro které je letošní finále možná poslední možností na životní úspěch.

O pevné ale flexibilní obraně domácí Staré dámy už bylo napsáno mnoho článků a vět. Dnes v dresu favorita nastoupili opět Barzagli, Bonucci a Chiellini, které dirigoval legendární brankář Buffon. Nejen obranou znám je Juventus. Mezi jeho hlavní zbraně patří také Gonzalo Higuaín nebo Paulo Dybala, spolu s nezvykle pracovitým Mandžukićem.

Hosté přijeli s jasným cílem - najít recept na obranu domácích a pokořit sen Buffona a spol. Postarat se o to měl hrotový útočník Radamel Falcao, kterého podporovala momentální hvězda Kylian Mbappé. O obranu se starali Sidibé, Glik, Jemerson a Raggi, přičemž trochu nečekaně se do hry dostal také zázračně uzdravený Benjamin Mendy.

Thierry Henry v dresu Juventusu příliš nezářil, jeho nástupce Mbappé v Turíně ale zářit chtěl. První souboje Mbappého zaměstnávali včerejšího oslavence Barzagliho. Už v páté minutě ale Monaco po skvělém nástupu málem vstřelilo branku, přičemž Mbappé nastřelil tyčku! Už po devíti minutách hra Juventusu dostala trhlinu, když se zranil Sami Khedira. Hrát mu nedovolil starý známý stehenní sval, což vpustilo do hry Claudia Marchisia.

S další stoprocentní šancí se ukázal Mario Mandžukić, který sice příliš gólů nedává, ale tentokrát se do šance dostal díky nahrávce Gonzala Higuaína. Zakončení chorvatského snajpra ale zablokoval na poslední chvíli vrátivší se Benjamin Mendy!

Juventus přečkal nápor Monaka díky skvělé obranné práci a sám se vydal do útoku. Přes Paula Dybalu se balon dostal k Danimu Alvesovi, který počkal, až do vápna do vápna hostí doběhne ten ideální hráč. Byl jím Mario Mandžukić, který se od půlící čáry nepozorován a nebráněn doplížil až na zadní tyč. Z voleje sice ještě Subašiće nepřekonal, ale z dorážky už bez potíží - 1:0.

Monaco se tím pádem ocitlo v hodně ošemetné pozici, protože jeho oslabený celek musel nyní vstřelit tři branky. Jednu ukradl Falcaovi Giorgio Chiellini brilantním zákrokem ve skluzu. A Juventus dál šlapal jako skvěle seřízené švýcarské hodinky. Chyby v rozehrávce Monaka ještě Dybala v obrovské šanci neskóroval, ale po následném rohu už gól padl.

Postaral se o to Dani Alves, k němuž chorvatský brankář Danijel Subašić odrazil míč. Brazilský veterán na beku Juventusu na nic nečekal a krásným volejem poslal míč tam, kam z pohledu fanoušků Bianconeri dnes patřil - 2:0.

Monaco bylo psychicky na dně, což se odrazilo také po stránce zvýšeného počtu faulů na hráče Staré dámy. Na začátku druhé půle naskočil do utkání Juan Cuadrado, přeci jen se vzhledem k důležitému utkání s AS Řím musí někteří hráči Juve šetřit. Monaco poslalo do hry Fabinha doufajíc v zázrak.

Brankář Buffon sní stále o vítězství Ligy mistrů a nadále mohl. Nemohl si ale užít čisté konto. Nejprve ještě mladíka Mbappého vychytal, ale po krátké práci a chytré nahrávce od Portugalce Moutinha už se mladý fenomén Kylian Mbappé z blízkosti nemýlil - 2:1.

Emoce začaly pracovat na obou stranách, protože Juventus plánoval dohrát utkání v klidu. To mu samozřejmě Monaco nechtělo dopřát a snažilo se všemi možnými prostředky dobrat se k další brance. Kamil Glik, někdejší hráč turínského FC, se krátce prošel po stehně Gonzala Higuaína, Leonardo Bonucci to peprně a nesouhlasně okomentoval, čímž si vysloužil žlutou kartu. Těch bylo do závěru utkání ještě několik, ale pro Juventus a jeho vysněný postup nic nezměnily.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (671)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Postup Juve, Monaku na Real neverím

Reagovat
smazaný uživatel

Oplatí sa to 2. semifinále vôbec hrať, obidvaja finalisti sú už jasný.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 a finále

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Furia Ceca

To je ale tip na zápas vedle, ne?

Reagovat
KingMaster13

Nepadne víc jak gol 1:0

Reagovat
Furia Ceca

Jako je fakt, že Porto a Barcelonu jsme vyřadili poměrem 3:0, takže bych se nedivil, kdyby to vyšlo i do třetice.

Reagovat
KingMaster13

Venku se vám daří víc a všiml jsem si, že když máte náskok z prvního duelu tak se směrem dopředu tolik nepředřete

Reagovat
Furia Ceca

Jo, to je pravda, pod Allegrim se nám daří víc venku než doma. Hlavně Porto i Barcelonu jsme vyřadili poměrem 3:0 a nedivil bych se, kdyby to vyšlo i napotřetí.

Reagovat
KingMaster13

V tý vyřazovací fázi jste ale neskuteční za poslední 3 roky vás vyřadil jen haluzácky Bayern a ve finále Barcelona. Skupinou vždy jen tak tak projdete přitom. Jinak 3:0 opět by bylo zase hezký.

Reagovat
Furia Ceca

Je to tak, předloni jsme se na postup docela nadřeli. A loni jsme to taky měli dobře rozjetý, abychom to devalvovali 2. místem po hloupý prohře v Seville. Letos jsme tou skupinou konečně prošli suverénně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je vyradil poslednim moznym centrem nekdy na konci. Uz byli uplne v koncich, strileli tam rakety do toho vapna a jedna se chytla a Muller

Reagovat
Furia Ceca

Tak hlavně jsme si to posrali doma, kde jsme prvních 60 minut hráli naprosto zbaběle, dostali jsme dvojku a pak jsme to honili na poslední chvíli. Každýmu jinýmu by remíza 2:2 v Mnichově na postup stačila - nám ne. Takže trochu smůla, ale postup jsme tenkrát primárně ztratili v Turíně, kde jsme si nevybojovali lepší výsledek do odvety.

Každopádně v tomhle je současný Juve jinde: že má představu co chce hrát a taky to hraje. Vzpomínám si, že předloni, kdy jsme dokráčeli do finále, tak ve vyřazovací fázi jsme každý 1.poločas prvního zápasu si soupeře museli nejdřív "oťukat," jako bychom si chtěli ověřit, že to půjde, a pak jsme teprve začali hrát svoji hru. Třeba 1. poločas doma s Dortmundem byl šílenej, přestože jsme ho paradoxně 2:1 vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho, ale zas vas to posililo treba. I takhle potrebujes padnout na hubu abys mohl pristi rok dojit zas dal...Me uplne fascinuje ten system Juventusu, Marchisio zpet, posily se vam vsechny chytly (myslim LM, ale o tu myslim jde majitelum nejvic--ty prachy se zkratka vyplatily do toho nacpat), sympatak Khedira je celkem dulezitej clanek vasi hry--do toho Buffon a tak ..Hezky se na to kouka, uz loni a predloni sem vam fandil.

Reagovat
Pharrell

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco je venku lepsi - sok 1:3

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
ZB 07

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

plichta...2:2

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Monaku uz moc neverim. hlavne nesmi hrat Dirar zas na beku, klidne at tam da Raggiho, protoze Dirar MUSI hrat v zaloze, klidne na ukor Bakayoka. Ta dvojka Glik-Gemerson nefunguje, dostavaj mraky golu kvuli vystrasenosti Gemersona (obcas je fakt vyplasenej) a Glik ma taky obcas zapasy blbec. Tak snad to dneska vzadu udrzi, protoze Juve bude chodit do kontru. A to ma secviceny Juve naramne..Snad to Fabinho vse pochyta, ale ten je taky posledni dobou trochu mimo. Ofenziva je v pohode, jen nejak dostat do hry vic Silvu, jinak to minule dopredu slapalo.

Tip 1:1,prani 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

A dal se dohromady Mendy, ted ctu...tak to snad vzadu nejak posklada. Asi bez toho Bakayoka, na riziko vzadu, ale zas budou chybet ty jeho centimetry ve stredu pole.

Reagovat
Pyroman

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to tak, jak pisu..jen se Dirar zranil a musel tam toho Bakayoka asi nazpet vratit

Reagovat
Pyroman

Dirar a Bakayoko hrají úplně rozdílné pozice, ty experte.

Reagovat
smazaný uživatel

experte, dneska jim slo o krk, tak sem myslel, ze posili ofenzivu na ukor svalu Bakayoka..ze dostanou petku, i s Bakayokem je vec jina

Reagovat
smazaný uživatel

remiza, asi 0:0

Reagovat
Hans82

3:0 ForzaJuve

Reagovat
Furia Ceca

1:0 (Dybala z penalty)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/102313/verratti-eyes-future-italy-return

V Paříži buď šťastný do 1. července, pak přijď.

Reagovat
Furia Ceca

A když hrajeme na dva střeďáky, kteří se nám ještě tak hezky rozehráli: potřebujeme ho vůbec? Už tak Claudio sedí až moc. Lemina má velký potenciál, to samý Mandragora, do toho tam je ještě Rincón, Sturaro...

Já bych spíš přivedl back-up na křídlo/podhrot (Bernardeschi) a zajistil si napřesrok Schicka. Napřesrok bych taky dal Dybalu na pravo, kde může využít tu svoji zabijáckou levačku.

Ten Orsolini hraje primárně co vlastně?

Reagovat
smazaný uživatel

bernardeschi x keita jednoho z nich musime udelat.Nejlip Bernardeschiho pro kteryho hraje narodnost.

Reagovat
Largo

Bernardeschiho, i když by mi víc seděl do AC...Berardi v Interu, Keita u vás?

Reagovat
Furia Ceca

Kaita ne, nelíbí se mi jeho povaha. Bernardeschi je ve Fiorentině nějakej vyčpělej, ten by potřeboval přestup do velkoklubu jako sůl. Tak proč ne k nám.

Reagovat
Furia Ceca

* Keita

Reagovat
Pinturicchio

Nepotřebujeme, jen se nudím:). Střeďáků je dostatek, ještě Sensi v Sassuolu, přijde Bentancur a oba se Verrattimu můžou přiblížit, potenciál na to mají.

Orsolini je velký univerzál, zahraje LW, AM, SS, RW i hrota, nejčastěji nastupuje na pravém křídle.

Reagovat
Pinturicchio

... nejdůležitější je přivést pravého obránce (Dani se podstatně zlepšil, Lichty je klasa, jenže dohromady je jim 77 let). Možná levého, ale pokud bude Asa zdravý, tak není potřeba ...

... a samozřejmě je potřeba pojistit tu útočnou čtverku a pomalu hledat Gigiho nástupce.

Reagovat
Pinturicchio

67 let ... chudáci, jsme z nich udělal pomalu důchodce.

Reagovat
Airus

Orsolini nebude připravenej na Juve ještě tak dva roky. Chce to i záskok za Higuaina.... klidně nějakýho veterána, ale ne Bendtnera

Reagovat
Pinturicchio

Pokud bude Juventus chtít Schicka, tak to chce někoho staršího. (Weah dneska říkal, jak moc si toužil za Juve zahrát )

Reagovat
Furia Ceca

Když přivedeme někoho na levý křídlo, tak zaskakovat za Higuaína klidně může Mandžukić.

Reagovat
Airus

to sice může, ale nejpraktičtější by bylo zhodnotit ten hype co kolem něj je a prodat ho

Reagovat
Pinturicchio

Hype ... Maria chválí celý fotbalový svět, tu jeho "proměnu" v LW, to, že je v tomhle systému jeden z nejdůležitějších hráčů, ale je to hype. Fakt je někdy lepší si přiznat, že jsem napsal kravinu, než se v té kravině utvrzovat.

Nehledě na to, že Pjaca přinejlepším teprve v záři začne s tréninkem.

Reagovat
Airus

Je nejdůležitější, ale když nehraje, tak to má naprosto nulovej dopad na tým

Hele já jsem rád že se mu daří a konečně si připsal i nějakej ten bod (taky hraje pod hrota a můžeme konečně zužitkovat jeho přednosti, ale nejde zapomínat co všechno před bránou už prosral). Ale faktem je že stárne a je neproduktivní. A tím že je okolo něj takovej humbuk se na tom dá něco vydělat a zaplatit perspektivního hráče, kterej tomu týmu okamžitě něco dá.

Kdyby to bylo takový terno mít pomalého čahouna, co nedokáže přihrat, na křídle, tak to hraje víc týmů.... nemyslíš?

Pjacovo zranění mě hodně sere, ale musíme počkat co se nám vrátí z marodky.

Reagovat
Pinturicchio

A čím to bude, ty vole? Protože ho zastoupí Stura, který k němu má dost blízko charakteristikou ... a tím, že Stura na tom LW hraje dost slušně.

Stárne a je neproduktivní, s tím souhlasím. Pomalý není ani náhodou. Logicky si to nemyslím, jelikož s tvým popisem Maria nesouhlasím, protože jsi s tím prostě mimo. - máš takové moc dogmatické vidění fotbalu (nebo jak to nazvat) - máš nějakou představu o pozici na hřišti, kterou ten hráč musí naplňovat, jinak hraje špatně a tak dále. Jsi s tím úplně stejně mimo, jako Juventus (uživatel) s Dybalou.

Neumí přihrávat? Z hlavy mě napadnou tyhle dvě situace : https://youtu.be/QYeThHXVwWI?t=134

https://youtu.be/QYeThHXVwWI?t=151

Ano, musíme počkat, a proto je nejlogičtější si Maria nechat (a to i v případě, že by ho pak Pjaca měl posadit). Nebo ten důležitý článek prodáme, bude potřeba přivést dva hráče a pak se ještě vrátí Pjaca?

Reagovat
Airus

Sturara bych s Mandzukičem moc nesrovnával. Ale tohle není o tom "čím to bude", ale o tom jak moc "důležitej" je/není. Což si právě sám potvrdil že prakticky není.

Ani to není o nějakym pozičnim prefixu. Ale když chceš aby tvůj útočník za 90 milionů dával góly, tak ho musíš dobře zásobovat. A to jde těžko když na jedný straně máš hráče kterej je argesivní dozadu, ale směrem vpřed má prd co nabídnout.

To že tě z hlavy napadaj dvě situace je "fajn", kdyby tyhle situace neměl tak ho vidlema žene každej. Ale faktem je, že má nejhorší přihravky z celého týmu. Ztrácí míče a pak tomu musí napravovat a pak je oslavovanej za jeho přínos dozadu.

Kdyby jsme měli papírovou obranu tak chápu, že je nutný to kompenzovat jinde. Ale ono tomu tak není, že.

+ Pomalej jsem nemyslel jenom na nohou, ale i reakčně.

Nechtěl jsem se pouštět zase do rozmlouvání, měj ho rád jak chceš a oslavuj ho za to co se ti na jeho hře líbí. Ale já věřím že Bepp to vidí podobně jako já. Je mu 30, něco týmu dal a je o něj zájem v ligách který přeplácej.... poslední šance na něm něco vydělat.

S tím jak měníme formace těžko říct, jakej hráč bude potřeba. Budeme hrát 4231, 343, 352? Bepp a Paratici budou chtít vědět co Max chce do příští sezóny a taky mu řeknou co se dá rozumně sehnat. Vem si kolik mladých hráčů teď přichází, ale šance nedostávaj. Nemám sebemenší představu jak bude naž přestupák vypadat, ať už vyhrajeme CL nebo ne

Reagovat
Pinturicchio

To je krásné, jak si to všechno upravuješ.

Je důležitý, to, že ho Sturaro dokáže zastoupit, jeho důležitost nijak nesnižuje.

Pipitu, který by mohl mít o 10-15 gólů víc, nekritizuješ proč? Protože i tak dal hodně gólů? To není omluva. Zadrbává? Zadrbává.

Ty napíšeš, že neumí přihrát, já ti dám dva příklady, že umí a ty to okomentuješ "kdyby tyhle situace neměl tak ho vidlema žene každej"? To už si děláš srandu asi.

To, že napíšeš, že má nejhorší přihrávky z CELÉHO týmu, z toho opravdu fakt nedělá.

Marotta to jako ty nevidí, tím jsem si úplně jistý, a stejný názor má téměř jistě Allegri.

Bude se hrát 4-2-3-1 / 3-4-3, což v podání Juve není zase takový rozdíl, chválí si to Max, chválí si to hráči, není vůbec důvod to měnit.

Jinak úplně by stačilo, kdyby si napsal, že ho nemáš rád, respektive hodnotíš ho skrze tvé antypatie k němu a neřekl bych ani popel.

Reagovat
Airus

Jenže všechno co já píšu je podložený veřejně přístupnejma statistikama, statistikama který vyvracej tvoje představy o jeho schopnostech. Proto si nepotřebuju nic upravovat, já vycházím z dat, ne z osobních pocitů. A to je ten rozdíl, ty ho hodnotíš podle toho na co si vzpomeněš a jak jsi měl pocit z jeho hry

To jak mám nebo nemám rád jednotlivý hráče s číslama nic neudělá. Neovlivní to kde ztrácíme míče, kde končí naše protiútoky a hru naich hráčů.

Vždyť i mě hodnotíš podle toho na co si vzpomeneš, přitom nemám problém pochválit Mandzukiče, Alvése, Cuadrada, ani chodící osina v zadku Hernanes ode mě dostal svého času jednu nebo dvě pochvaly. A to jsou hráči který jsem moc nemusel.

Stejně tak jsem nikoho nešetřil když něco zjebal.

Tak to prostě je, ty se necháš zaslepit emocema. Ale to je v pohodě, fandovství je o osobních sympatiích. Mě k tomu ale i patří vymýšlení formací a změn který z týmu vyždímou 100%. Pro mě byl kdysi dávno nákup Diega malej splněnej sen, ale byl využitej tak špatně, že skončil jako jeden největších flopů historie Juve C'est la vie

Reagovat
Pinturicchio

Emoce, ano, ale ve vztahu k tomu, na koho reaguju, ne ve vztahu k hodnocení hráčů například. Mě zajímají především data a fakta, pokud bys je předložil rovnou, mohli jsme si oba ušetřit spoustu času - ale musím říct, že k těmhle datům, která se týkají fotbalu, jsem trochu skeptický, protože jsou zkreslující - například není přesně definováno, co je počítáno za gólovou šanci.

Máš pravdu, souhlasím. Mně třeba přestupové spekulace, teorie o možných systémech baví stejně, jako sledování samotného zápasu.

A ještě k Mariovi, působí to na mě dojmem, že jeho přednosti bagatelizuješ, shazuješ, kdežto jeho nedostatky, o kterých všichni víme, naopak zase zveličuješ.

Reagovat
Airus

linky na jeho statystiky jsem dával už několikrát. A v týhle části sezóny se nijak výrazně nezmění. Konečná je že má průměrnou úspěšnost přihrávek na 72% a silná většina jeho přihrávek jsou na krátko - což je u profíka na křídle něco nepředstavitelnýho (jeho přihrávky hlavou jsou pod 50%, je jasný že to nebude 70-80%, ale jestli tohle má být jeho přednost, tak...)

Šance jsou především přesný přihrávky do šestnáctky, sklepnutí v šestnáctce a centry do souboje. Pak se stačí podívat odkuď ty šance šli. Tyhle jeho staty jsou normální pro hroťáka, ale podprůměrný pro efektivní křídlo.

Mě osobně nejvíc vadí Allegriho neochota dát někomu jinému pořádnou šanci. Mario má odehráno 31 zápasů v SA a jenom Higuain má víc. (Počítat CL nechci, protože tam trenér odpálí to co má.) Takže nemáme pořádnej vzorek dat aby se zhodnotil tým s a bez Mandzukiče. On má prostě svoje oblíbence a tím to pro něj hasne... viz Benatia vs. Rugani

Jeho přednosti nijak nepodhodnocuju, ale on je nedokáže využít z pozice křídla. Je sice moc hezký že se na něj RBčka nechytaj ve vzduchu a pak podržet míč. A celej účel přihrávky na něj v těch pozicích je pro zrychlení hry, ale pokuď poblíž nejsou Dybala nebo Lobo aby kompenzovali jeho kreativní nedostatky, tak to nikam nevede. A i když tam jsou tak není vůbec jistý jestli zvládne přihrát protože se pokouší o patičky, šajtle a jiný blbosti na který nemá (i když by pro něj bylo snažší použit sílu a přihrát normálně) Proto se žádnej tým nikdy neobtěžoval ho zdvojovat, zatímco Dybala s Cuadradem jsou bránění na těsno.

Mile rád připomenu jak se použival Llorente: dlouhá přihrávka na Nanda ve vysunutý pozici -> sklepnutí na Tevéze -> gól. A to tam máme teď argentince dva

Reagovat
Pinturicchio

Nepamatuju si, že bys mi dával statistiky Maria, to byl Pjanic, pokud se nepletu. Ale i tak - je to pochopitelné, protože Mario je hroťák, který hraje na křídle. Jak už jsem ti psal, máš dogmatické vnímání těch pozic na hřišti a od Mandzua čekáš podobné věci, jako například od Riberyho, Ronalda nebo Sancheze a nevidíš (spíš nechceš vidět), že jeho přínos je jinde ... dává té sestavě rovnováhu, která je nejdůležitější, mluvil o tom Max - nalevo máš ofenzivního Sandra a Mandzua, napravo Lichtyho a ofenzivního Juana (případně Dani na křídle a za ním Barzu).

S tím souhlasím, jenže koho tam má vyzkoušet? A proč vlastně měnit něco, co funguje? S Mariem v sestavě jsme vyřadili například Barcelonu, dostali jediný gól v play-off LM, jsme se sedmibodovým náskokem první v lize a v Coppě jsme ve finále? Je možné, že tam pak Pjaca bude lepší a tým bude šlapat ještě líp, netvrdím, že ne.

Ano, a proto jde spousta akcí přes pravou stranu, případně se vysune Sandro, to tomu týmu dodává nečitelnost a Mario rovnováhu, jak jsem psal.

Takže bys to hrál jak? 4-3-1-2 a Mandzu s Pipitou na hrotu? Tihle dva vedle sebe nefungujou. 3-5-2? A plýtvat Gonzalovým potenciálem na to, aby podržel míč a dával ho druhé vlny?

Nerozumím té potřebě měnit něco, co evidentně funguje (bráno podle výsledků a i předváděné hry), teď o to míň, když tam není alternativa a pokud by se Mario prodal, tak tam kvůli zranění Pjacy nebude vůbec nikdo.

Reagovat
Airus

http://www.squawka.com/players/mario-mandzukic/stats#performance-score#juventus-(current)#italian-serie-a#21#season-2016/2017#717#all-matches#1-35#by-match

O tom to je, já od něj nic nečekám, protože je to Mandzukič a všichni víme co dokáže a co nedokáže. Postavit si hlavu a tlačit ho za každou cenu do situací, který nemá šanci pořádně zvládnout ničemu neprospěje. Žádnej balanc ten tým nepotřebuje, Lobo svoji obranou práci zvládá víc než dobře a působí hrozně ofenzivně protože útočí za Mandzukiče a i to zvládá.

Proto je taky považovanej za jednoho z nejlepších RB co teď hrajou.

Teď už zkoušet moc nemůže, Pjaca byl bez herního vytížení a jakmile nastoupil tak buď mimo pozici (Protože mu musel udělat místo Cuadrado, nikdy Mario) nebo jenom na vteřinku. Pak přišel velkej zápas s repre s urval si koleno Sturaro je dynamičtější ale ani s ním to nebude ono. I když , kdo ví? Šanci nedostane a jsou to jen planý doměnky.

Musíš to brát tak že Juve se snaží konstantně zlepšovat, a nehledá uspokojení v sebevětším bodovém náskoku. Výhrávat vyhrávat vyhrávat....

Nikdo netvrdí že Pjaca, Sturaro, Lemina budou na týhle pozici terno. Ale když Španělsko nemělo hrota, tak na něj nehrálo a využili přednosti hráčů co maj. ( http://thefootballfront.blogspot.cz/2012/10/spain-4-6-0-formation-revolution-in.html <- Jenom zajímavej článek )

To že hráče oponent prakticky nemusí bránit dává hře rovnováhu a nečitelnost? Mě to přijde jako do očí bijící slabina, kterou už spousta týmu v SA využilo, především poslední dobou.

Nefungujou no, proto by taky neměli být na hřišti oba dva. Občas mi i přijde že ho tam Pipita ani nechce, protože mu nepřihrává a když už, tak hodně na hovno. Ale to jde na obě strany. Zase ale když už do toho náběhu Mandzukič jde, tak by mu mohl Higuain přihrát... z toho už taky mohlo být pár pěknech gólů. V takovym 352 třeba Mandzukič nemá co dělat. Když už ho tam ale Max musí mít a hrajeme do plných tak ideálně 4321, hrát na dva podhroty a nechat Mandzukiče sklepávat pod sebe. Využije to potenciál Bonucciho, Claudia i Pjaniče a dá to našemu útoku pořádnou razanci.

Když se prodá Mandzukič teď tak, tak z něj budou alespoň peníze. Třeba takovej Vitolo ze Sevilli by mi tam sednul jak hrnec na prdel A myslím si, že je to i reálně uskutečnitelnej přestup

Reagovat
Pinturicchio

TY VOLE, do takové plachty se mi ani nechce pouštět (ale přečtu, když už sis s tím dal takovou práci )

Reagovat
Airus

Když je to tak na úzko, tak to působí delší.

Reagovat
Pinturicchio

Já to vemu po odstavcích.

1) Je fajn, že máš vlastní názor, ale pokud trenér řekne, že je tam Mandzu kvůli rovnováze, tak to tak prostě je. On ho nestaví jen tak z hecu, abychom ukázali, že vyhrávám i v 10 hráčích, nebo proto, že Maxe kouří v šatně. Sám jsi psal, že nevíme, jak by tým fungoval bez Maria, jak teda můžeš takhle jistě tvrdit, že by Sandro podával stejné výkony? To, že tým nepotřebuje rovnováhu, je kravina ... nebo možná není a asi tomu rozumíš víc než Allegri.

2) Pjaca nebyl mimo pozici, on hraje jak nalevo, tak napravo a z pravého křídla mimo jiné rozhodl zápas v Portu a subjektivně to podle mě byl jeho zatím nejlepší zápas v Juve.

3) Sturaro je tam dostačující, což je v naší situace, momentálně, dostačující. To záleží, jak se na to díváš - buď změnit systém, který si hráči chválí, kvůli tomu aby na hřišti nebyl Mario, respektive aby se tak nehrálo, protože není k dispozici typické levé křídlo ... nebo to nechat, pro což mluví spokojenost hráčů a výsledky, což jsou nejvíc relevantní fakta - vyhrává se, hraje se pěkný fotbal, Juventus hraje o tři nejdůležitější trofeje sezony. Jak jsem psal, já prostě nerozumím tomu nutkání měnit něco, co funguje - to jsou změny pro změny - uděláš změnu jen proto, abys něco změnil, ... což je stejná blbost, jak koupit někoho jen proto, že můžeš.

4) Ach jo, tady už to prostě vzdávám, nemá to smysl.

5) Však to se v podstatě hrálo, 3-4-2-1, teď proti Monacu. My se pořád držíme nějakých schémat a tak dále, jenže ono to tak ve výsledku nakonec stejně není, hezky to řekl Marotta : “The system is complementary. What matters is the approach of the team and the superlative Coach we have on the bench, who is able to confuse even the media, so that’s something to be proud of.

“Allegri can change system from one moment to the next, even during the same game, because he has an eclectic squad that is competitive for our objectives.

6) A proč ho prodávat, probůh? Je to pro trenéra důležitý hráč základu, extra peníze za něj nedostaneme, Pjaca je zraněný. Logika jednoznačně velí Maria nechat. Juventus, který letos jen v LM vydělal 108 milionů eur, určitě není v pozici, aby musel za pár šušňů zpeněžovat hráče ze základu jen proto, že jsou nějací zájemci.

Reagovat
Airus

Zkusim to vzít hopem, ať nenatahujeme do nekonečna...

1) Podle mě ho hulí

2) Pjaca v levo a v pravo je jak den a noc.

3) že něco funguje neznamená že to nemůže fungovát líp. A co se LM/LAM/LW týče, tak by posila jenom prospěla

4) kay - jen dodám že by ses mohl podívat na těch stránkách jaký hodnocení měl Mandzukič v jednotlivých zápas a klidně si to přepnout i na ligu mistrů aby si viděl, proti jakým týmum hraje dobře

5) Odvetu s Monacem jsem neviděl, jenom highlighty. Tak nemůžu moc soudit

6) Protože z jeho prodeje vidím víc plusů než mínusů. Pjacova zranění není pro Allegriho faktor, nehrál ani zdravej a všechny jeho zvěsti o tom jak bude důležitej byly plivance do větru. Věřím že všechny tyhle jeho průpovídky o potenciálech, důležitosti apod. jsou jenom na boostování morálky. Což je součást jeho práce, ale stejně tak moc si stál za Hernanesem. Nemůžeš mu všechno hnedka sežrat

Reagovat
Pinturicchio

1) Nevím

2) Je, napravo se v Juve zatím projevil líp (a to nalevo dostal víc šancí, jestli se nepletu)

3) Možná prospěla, možná ne, point je, že je nesmysl po sezoně Maria prodávat.

4) Hodnocení je subjektivní (pokud se teda nebavíme o těch datech, jako je úspěšnost přihrávek, atd.). Klidně ještě napiš, v jakých zápasech / proti jakému typu je podle tebe dobrý.

5) OK

6) Ten prodej nemá žádné jisté(!) plus, kromě toho finančního, pravděpodobně zanedbatelného. Nemám důvod Maxovi nevěřit a ano, určitě to říká mimo jiné proto, aby hráči zvednul sebevědomí. Ale i slepec musí vidět, jaký potenciál Pjaca má.

Reagovat
Airus

Pjaca měl pár pětiminutovek na levé straně hlavěn ze začátku sezóny, pak měl myslí menší zranění. Po návratu hrál ty pětiminutovky především z prava a hrál výhradně s Mandzukičem, až když byl Mario zraněnej tak hrál místo něj. Takže se nedá ani mluvit o tom že by byl náhrádník za Maria, spíš za Dybalu nebo Cuadrada, nebo kohokoliv jinýho. Z těch jinejch pozic má nejvíc minut avíceméně nejhorší hodnocení (Ty hodnocení na squawkce jsou myslím od -100 do 150 za zápas a skládaj se ze všech faktorů - dybala měl za zápas proti Palermu 119 -, ne pocitově jako dělaj blogy kde dávaj známky 1-10)

Já v tom mám díky číslům jasno. Kdyby měl Mario zůstat, tak jenom jako náhradník za Higuaina. A koupit pořádnýho LM. Následek bude lepší držení míče, víc centrů, kreativita v záloze a snažší návrat pro Pjacu, kterej nebude muset žrát steroidy a mlatit hlavou o zeď aby se hrou podobal Mandzukičovi, když je teda jeho hra tak nepostradatelná. (A jen než napíšeš že Pjaca je k němu důležitej pro změnu stylu hry.... Tak je to dobrý sice týmově, ale všechen Pjacův potenciál je spláchnutej do hajzlu a stejně tak dobře by mu mohl sekundovat další třicátník)

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím, ta čísla jsem nijak nestudoval.

Promiň, ale to je právě to, co jsem napsal - nemá to žádný jistý(!!) výsledek, nic podloženého čísly. Ono je fajn se řídit čísly, jenže ve sportu musíš brát v potaz i lidský faktor. Připomínáš mi touhle argumentací Lízu v díle Simpsonových, kdy trénovala baseballový tým.

"A koupit pořádnýho LM. Následek bude lepší držení míče, víc centrů, kreativita v záloze" ... to opravdu není logický, čísly podložitelný fakt, ale obyčejná spekulace a domněnka.

A Mario náhradníka Pipitovy dělat nemůže (a nebude).

Reagovat
Pinturicchio

... nebo takhle, máš prostě fakta, na základě kterých je nesmysl Maria prodávat (teď nemyslím ty statistiky ze Squawky, apod.)

Reagovat
Airus

Hele, zkus to vzít z od druhýho konce. Udělej si vlastní sestavu i formaci bez Mandzukiče z toho co v týmu máme a popřemýšlej nad tím, jestli by to bylo efektivnější než to co Max hraje s Mandzukičem.

Simpsny nesleduju, tak nevim

Reagovat
Pinturicchio

O tom ale přece diskuse nebyla. Nad něčím takovým můžu přemýšlet, jenže k faktickému závěru se nedoberu.

Kdybys chtěl kouknout, je to tenhle díl : http://simpsonovi.nikee.net/index.php?video=468

... myslím, že by ses v tom sám poznal.

Reagovat
Airus

Ale byla, jenže ty vycházíš z pozice že je Mandzukič hlavní pilíř tohohle Juve a zacpáváš si uši přede vším co tomu odporuje. Tak tě navádím na vědeckou metodou aby jsi prozřel a nebral Allegriho činy jako slovo boží

Nepoznal, z toho mála co jsem viděl je Lisa chodící paradox. Na jednu stranu se ohání vědou a na druhou budhismem a emocema. Taky jí je už 200 let osm... já bohužel stárnu. Pomalu, ale jistě. Kdybych se měl v někom ze Simpsnů vidět, tak to bude asi Vočko.

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nebyla. Merito celé diskuse je v tom, že je pičovina Mandzua tohle léto prodat, toť celé.

Ne, ty mě na žádnou "vědeckou" metodu nenavádíš - máš současná Mandzukicova čísla, toť vše k tvé vědě. Zbytek jsou domněky a spekulace, nic jiného. Navíc mi podsouváš něco, co jsem nenapsal - je jedním z důležitých článků tohodle Juve, ne nějaký tvůj vymyšlený hlavní pilíř.

Ano, i takoví lidé jsou mezi námi, přečti si : https://www.16personalities.com/cs/intj-osobnost

Reagovat
Pinturicchio

Pro mě novinka, přečtu si, díky.

Pokud to po letmém pročtení chápu, tak se to tak jako tak pohybuje v oblasti teorie, pravděpodobnosti a technologií, což za prvé se vylučuje s lidským faktorem ve sportu, jak jsem psal, a za druhé já pracuji s fakty, jako je například Pjacovo zranění.

Reagovat
Airus

Jde o to že máš něco funkčního, postupným rozborem zjistíš jak to funguje a jak mezi sebou jednotlivé komponenty fungují (Ty sám jsi upozornil na to že Higuain a Mandzukič moc dobře spolu nešlapou), pak aplikuješ vlastní zdroje (teorie a vedomosti) za účelem vytvoření něčeho lepšího/efektivnějšího.

Bepp a Para takhle pracujou, podívají se na sestavu a hledají kde se dá zlepšit. Jsou to oportunisti a pokuď bude šanci sehnat třeba toho Costu, tak nebudou mít problém ho zaplatit Mandzukičem.

Navíc držet Mandzukiče jako náhrádníka, když může někde jinde hrát základ a posunout tím Pjacu na třetí kolje mi nepřijde ideální.

Reagovat
Pinturicchio

To chápu a asi (určitě) pracují podobným způsobem (charakteristika hráče, pozice na hřišti a tak dále). Chápu i to, že použití téhle teorie, postupu minimalizuje možnost omylu. Ale jak už jsem psal, merito diskuse je v tom, že Maria nemá smysl prodávat, i kdyby zůstal jako náhradník, a sice kvůli Pjacově zranění - jediné, co bychom tím získali, je nějaký zanedbatelný bakšiš. Navíc, nevím, jestli se tenhle postup používá v oblasti lidských zdrojů (možná jo, nevím).

Mandzukicem ho platit nebudou, tou částkou by ho pravděpodobně nezaplatili a oslabili by tým, i kdyby, o dobrého náhradníka. My máme 4 hráče na 4 pozice, pátého zraněného, logicky teda neprodám jednoho z těch čtyř, když potřebuju ty pozice zdvojit. To bych i s příchodem Costy byl tam, kde jsem byl.

Costa hraje vlevo, hraje na středu i vpravo, Pjaca v podstatě taky (nevím, jak je na tom s AM) ... a Costa by asi přišel napravo, protože tam za Cuadrada nikdo podobný není ...

Mandzu (Pjaca) - Dybala (Costa, ?) - Costa (Cuadrado) nevypadá nejhůř.

Reagovat
Airus

Když Costa hraje v pravo tak hrozně Robbénuje, to by nemuselo prospět našim argentincům (v 4231) Já prostě nejsem fanda tohohle "škatulata batolata..." Hráč si udělal jméno na určitý pozici a získal si tak zájem velkoklubu. Cpát ho někam jenom proto, že je relativně schopnej tam zahrát je divný... viz. Pogba na LDM v Manu.

Co se týče zranění celkově souhlasim. Ale já jsem právě i říkal (už ze začátku) že tenhle sysém je v případě zranění hroznej. Předtím byl problém v záloze, tak se přivedl Rincón a on to Allegri okamžitě přepne na 4231 kde máme na dvě poice Claudia, Samiho, Miru, Tomase, Sturu, Leminu a Mandragoru. Trošku overkill. A tak máme konstantně ohrožený 4 pozice, tak to lepí Sturarem a Leminou ... k smíchu a na facku. Do obrany se radši ani pouštět nebudu.

Reagovat
Pinturicchio

https://www.transfermarkt.co.uk/douglas-costa/leistungsdaten/spieler/75615/plus/0?saison=ges

Ono toho za celou kariéru odehrál víc napravo, pokud přijde, vidělo by se v přípravě, kde bude platnější. Vzpomeň si na Kwadwa, ten přišel jako LCM a Conte z něj udělal nejlepší LW v lize.

Jede to na sílu a snad to bez zranění vydrží až do konce, v létě se to pojistí. Buďme rádi alespoň za Sturara a Leminu, hrajou tam slušně, ideální to ale není.

V obraně je jediný problém málo minut pro Ruganiho.

Reagovat
Airus

Právě že je tam krásně vidět že z prava víc střílí - 103 zápsů 19 G + 17 A

zatímco z leva dominuje v přihrávkách - 69 zápasů 13 G + 26 A. Určitě jsou pod tím vším podepsaní i spoluhráči, ale je to výraznej rozdíl. Byl by ofenzivní hrozba na obou stranách, ale z leva nám chybí kvalitní zásobování. Ne nutně góly.

Pokuď si dobře vzpomínám, tak Conte viděl wingbecka v Asovi ještě když kopal za Udine a proto ho přivedli. Ale stejně tak dobře se dá použít Hernanes a jeho eskapády na registovi

Já Ruganiho hodně těžko skousávám, tuhle sezónu každou příležitost čapnul za pačesi a hrál parádně. Přesto je obránce číslo 5

Reagovat
Pinturicchio

Jo, koukal jsem na počet zápasů. Ale jeho nasazování se může lišit podle soupeřů například, hlavní je ta kvalita a univerzálnost.

To si nemyslím, ale těžko se dopídíme pravdy. Já si vzpomínám, že tím stavěním na LW v přípravě překvapil snad všechny fanoušky Calcia tady na EF.

Je to na hovno, no, a do toho ještě bývá Dani často zraněný.

Reagovat
Airus

škoda že se nedá dopídit kde hrál převážně za bayern a v shaktaru. Ale ono je to jedno. Očividně by byl přínost na obě strany.

Hlavně překvapil tím jak lítá tam a zpátky, v udine neměl takovou volnost právě díky tomu že hrál ve středu. Ale rychlostně byl známej.

Aby taky ne když nedokáže nabrat zápasovou formu

Reagovat
Pinturicchio

Ty statistiky jsou za celou kariéru, případně si tam můžeš navolit konkrétní sezonu a kouknout.

Asi to bude i tím (já doufám, že jen a pouze tím, snad nebude skleněný), nedostane se do tempa, no.

Reagovat
Airus

Dostali jsme se do fáze, kdy je nutno říct jasná fakta... Asa je jeden z nejlepších nákupů co kdy Juve udělalo i když se mu nikdy nedostalo tolik mediální pozornosti.

Dani je těžce nevyužívaný talent a pokuď to pujde takhle dál, tak v nejlepším případě odejde.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, obrovská škoda, že Asu tak přibrzdila ta zranění, snad už bude OK. Dani musí zůstat, tam neexistuje jiná možnost.

Reagovat
Pinturicchio

S jeho efektivitou radši ne.

Reagovat
Largo

Máte lirolu ne? Ten hraje taky parádně, i když rok by mu v Sassuolu ještě prospěl.

Reagovat
Pinturicchio

Klidně i dva.

Reagovat
Furia Ceca

Dani Alvés ještě rok zůstane a pak bude prostor pro Lirolu.

Reagovat
Largo

Zdá se mi že Juventus skoupí všechny zajímavý talenty, ale stejně kupuje hvězdy, tajže ty talenty zabije. S nadsázkou. Máte tam Orsoliniho, Sensiho, kterej v Sassuolu hraje dobře. Leminu, Sturara, Mandragoru... Chápu, že Veratti je sen, ale za chvíli ty hráče nebudete mít kam dávat ani na hostování....

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, někdo se prosadí, někdo ne, někdo se použije k získání jiného hráče. Je to tvrdé, ale je to tak.

Já tady o Verrattim nedávno básnil, ale kupovat ho prostě postrádá smysl - bude příšerně drahý, hráčů je tam dost, kvalita taky.

Reagovat
Visca el barca

Proto ho nechej nám

Reagovat
Pinturicchio

Budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Juve hrajou doma, sic očekávám profesorskej fotbal, ale rozhodně ať to neni tak profesorský jak na Barceloně...ono je sic pěkný, že zatím Buffon dostal jenom dva fíky(nevíte někdo kolik je rekord?-kdo dostal nejmin golů), ale chcu aby se Juve "rozloučili" z domácíma fans pěkným fotbalem...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lehmann

Reagovat
smazaný uživatel

no jesi myslíš jak Arsenal dokráčel do finale, tak dostal 3 goly, pokavaĎ se nepletu..

Reagovat
madridcan

Zostavy ako v preview

Reagovat
Prezioso

Nevite nekdo, jak jsou na tom se zlutyma kartama pred finale?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co by se muselo stát, aby to stará dáma nezvládla. Juventus už má zabookovaný letenky do Cardiffu.

Reagovat
mato Kreator

Este kolko krat budu trepat ti krepani ze Gonzala sme kupili vdaka prachom za Pogbu ..ach

Reagovat
Furia Ceca

Na Čt to taky třepali.

Reagovat
smazaný uživatel

a co maj jako rikat? voni maj jiny veci na praci, nez sledovat Juventus kazdej den jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svkmd

no nič ked tomu nerozumejú

Reagovat
mato Kreator

To je problem si precitat par reportov a clankov na football italia?

Reagovat
Furia Ceca

"voni maj jiny veci na praci"

To by mě teda zajímalo, co jinýho má mít na práci profesionální fotbalový komentátor.

Reagovat
smazaný uživatel

to netusim.. ale 99% lidi, co na ten zapas koukaji tohle info naprosto staci, takze proc se namahat vic..

Reagovat
Furia Ceca

Tak to se pak nedivím, že to Studo fotbal na ČT vypadá tak jak vypadá, když to teda dělaj dobře. Prej proč se "namáhat víc..."

Reagovat
smazaný uživatel

mysleno z jejich pohledu.. je to smutny, ale je to tak

Reagovat
Furia Ceca

Jo tak... Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorsky

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 nekdo - Falcao(pen), Mbappé(Bernardo asistence), Falcao (z přímáku) dnes se budou dít věci

Reagovat
smazaný uživatel

snad, ale moc tomu neverim

Reagovat
db18

"Italské kluby jsou zvyklé na zkušené defendéry"

Reagovat
10

"třiatřicetiletý Leo Bonucci"

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
db18

Chiellinimu taky pár let přidal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mbappe je stejne hrozny zvire

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav jestli se utrhne někam jinam při přestupech..

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, Vlášek!!! Kde je Bosák?!

Reagovat
db18

Ve 2:35 dávají golf.

Reagovat
Furia Ceca

Aha, to mě nenapadlo.

Reagovat
10

a ještě s tím idiotem Zelím, to je nejhorší možná kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Zeli je v pohode..

Reagovat
10

asi jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby aspoň nežvanili ty svý rozumy do hymny LM... Tím by mohli začít.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemam rad vseobecne. JInde v cizine jsem si nevsiml ze by do toho zvatlali jen tady. Dost me to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tezka demence

Reagovat
Miguel19

Ještě to ani nezačalo a Vlášek už mele hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Dirar se prej zranil takze jak sem nahore psal, Mendy se vratil a Raggi na beku

Reagovat
mato Kreator

Dami zraneny

Reagovat
mato Kreator

Sami*

Reagovat
db18

Sami

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio je taky sympatak a na kvalite Juve se to nepodepise..skoda Samiho, to finale proti Realu bych mu moc pral

Reagovat
smazaný uživatel

Sami

Reagovat
Miguel19

Ten Khedira taky hovno vydrží.

Reagovat
10

3700 minut tuhle sezonu...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Miguel19

Výjimečná sezona

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne je sklenenej, coz je skoda

Reagovat
Gunner91

Ten rozhodčí to zatím hrozně kouskuje.. snad to nebude na škodu

Reagovat
Largo

Khediru už asi prodat Vím, že je klíčovej a statistiky a Němec a tak,.... ale mít tam někoho zdravýho, k nezaplacení.

Reagovat
db18

Do Bayernu.

Reagovat
El Campeon

Z dálky

Reagovat
Gunner91

Slušnej breakdance od Bakayoka

Reagovat
pingla

Na to jaka mrdka byl Alves v Barcelone je v Juve celkem sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, za mě celkem nenápadná sviňárna, teda.

Reagovat
tr1p

tiez mi bol v barcelone nesympaticky... on sa prisposobil ich stylu a tak to potom aj vyzeralo....az nechapem ako sa zmenil v Juve

Reagovat
Nuno čomes

Pořád stejná mrdka, ne-li ještě větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelí: "takhle z dálky to ani není vidět že má obličejovou masku"

Reagovat
El Campeon

To bylo trochu rasistický,ne?

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ten Bakayoko má nějakou lesklou tvář.

Reagovat
smazaný uživatel

Monako fakt jsou mega sympaťáci!!! Hraji vždy aktivní fotbal. Kéž by ten náš sráč na lavičce koukal jak se má správně hrát fotbal.

Reagovat
El Campeon

Myslíš Mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, neznám jiného sráče na lavičce velkoklubů

Reagovat
svkmd

Reagovat
El Campeon

Já myslel,že ste s Mourkem spokojený?Tak vypadá to na finále EL a v lize možná do toho 4.místa budete.

Reagovat
smazaný uživatel

4. místo nebude a finále EL s taktikou nedostat góla a možná nějakou šmudlou rozhodnout se také nemusí podařit

Reagovat
El Campeon

+ teda ještě ligovej pohár a Community Shield

Reagovat
smazaný uživatel

to nejsou trofeje..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že CS je spíš takový tácek pod pivo.

Reagovat
Melchior

nevím, jestli Monako hraje podstatně lepší fotbal, než v prvním zápase, nebo jenom my jsme připosraný, ale začínám se bát o výsledek

Reagovat
10

B)...a čekal jsem to, všichni už se vidí v Cardiffu a myslí si, že se to nějak ukope samo

Reagovat
Teoretik

Začátek vám nevyšel, ale teď už dominujete a mělo to být aspoň 3:0.

Reagovat
Furia Ceca

Mně spíš přijde, že Monaco nasadilo šílený tempo... na to ve druhý půli dojedou.

Reagovat
Il Architetto

Prase motorovýýýýý vole !

Reagovat
10

Pipita asi bude zase potřebovat trošku probudit v diskusi

Reagovat
andrew96

Dneska věřím Mandžukičovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas ho tam..a zas centr Daniho

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
10

skvělej zákrok

Reagovat
Pettirosso

Mario dopice ale

Reagovat
Il Architetto

Dávej toooooo

Reagovat
Jordi Alba

Chiellini docela driblér.

Reagovat
mato Kreator

A toto mal mario dat

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Monaka je tragédie, ale juve jsou strašní paliči

Reagovat
pepinho2

Mendy zatím není v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

Reagovat
10

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...Dani pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

MANDŽUUUUUUU

Reagovat
mato Kreator

Mario

Reagovat
Pettirosso

Alves opet bravurni centr MARIOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

hrvatski napadac

Reagovat
M11

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! Dani kraluje v LM

Reagovat
db18

Mario

Reagovat
Il Architetto

Mario

Reagovat
Melchior

MAAAAAAAAAARIOOOOO

Reagovat
mato Kreator

Dani zas dobry pas

Reagovat
smazaný uživatel

Yesssssssssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný centr, na Alvése až moc dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je v tom Juve nejak sympatictejsi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Subašić.

Reagovat
brenk

Dani absolútne rozdielovy hráč

Reagovat
Furia Ceca

Je tam!

Reagovat
andrew96

Fakt jsem nečekal, že Alves udělá Juve finále.

Reagovat
Jacks11

Alves kurva luxusní nahrávka teď

Reagovat
smazaný uživatel

Alves naprosto neskutecny a Dybala jak podrzi balon uzasny.

Reagovat
Gunner91

Higuain je fakt takovej špekáček nebo mi to tak jen přijde?

Reagovat
Jacks11

když nastoupí špekáček dostanete na fráček

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Baronne

Reagovat
KingMaster13

Burgerking

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš o tom ztepilém, štíhlém Adonisovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty posily Juventusu, jak se chytly vsechny...Dani, Pjanic, Pipita, loni zas Cuadrado, Khedira..

Reagovat
Largo

"Jee"

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
Gunner91

Reagovat
M11

Reagovat
cresposuper

Marchisio je celkom mimo

Reagovat
mato Kreator

Giorgo

Reagovat
Melchior

Chiello

Reagovat
Venny

Chiellini

Reagovat
Largo

Fakt nepochopím ty zájemce o Bakayoka....Dneska opět nic.

Reagovat
Lech

Me se treba pozdava, hned jsem si ho predstavil v te nasi zaloze namisto takoveho Paredese

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny co Juventus nepromeni

Reagovat
mato Kreator

Paulito to sa nezahadzuje pici

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgo ma sebevedomí az v jiné galaxii, to zase bude kiks ve druhem polocase

Reagovat
Pettirosso

Subasic uz chytl tak 5 gol. Kurna Paulito...toto musis davat

Reagovat
mato Kreator

Danii

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

Reagovat
M11

DANIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
Il Architetto

DANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
10

Dani si jde pro zlatej míč

Reagovat
Jordi Alba

Dani nádherně.

Reagovat
pepinho2

Co to bylo za skřek, Zelí?

Reagovat
Largo

"Eloouuuu"

Reagovat
Grahf

neuveritelné, ako ďaleko sa dostalo monako s tým bránením

Reagovat
smazaný uživatel

Ti meli vylitnout uz se City

Reagovat
smazaný uživatel

silenec

Reagovat
Melchior

ALVEEEEEEEEEEES

Reagovat
Pettirosso

Dani Alves z jine planetyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol Dani

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus DANI

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool dani parádně

Reagovat
andrew96

Neskutečný

Reagovat
Tolstobik

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně.

Reagovat
Martas30

Co tam dělá Zelenka za pazvuky

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo... to je borec

Reagovat
10

Alves s Monacem u všeho, 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě do finále postoupí Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

subasic

Reagovat
pistacik11

Veď to vyrazil asi 15 pred šestnástku, toto bol problém zálohy

Reagovat
Largo

To jsou komentáře při šanci Dybaly: "Elouuu". Na to Vlášek: "Pořád se hraje". "Subašić zadní nohou vyrazil"

Reagovat
Venny

Reagovat
10

tyhle dva dementi, to je jak poslouchat děti na pískovišti

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

nebo rikat ze Pipita je Lojza a pak zaridi postup, ze?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
El Campeon

To fakt řekl

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

Druhy polcas pozrem na ct sport je to asi sranda

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
M11

Reagovat
panca

Aleš si je tam dnes maže... Buffon by to ale měl

Reagovat
panca

Alves

Reagovat
pepinho2

a v Barceloně je Sergio Roberto

Reagovat
Teoretik

Odchovanec a bojovník. Já bych neměnil. Danimu to přeju, ale u nás neměl na koho dávat centry a motivace byla ty tam.

Reagovat
pepinho2

jako jo, ale přijde mi, že za poslední roky Barca hodně oslabila, a la Masia taky neprodukuje talenty, jak se hypuje. Ale chápu, že nemůže každý rok vyprodukovat několik fotbalistů, ale přijde mi, že už celkem dlouho nic moc..

Reagovat
Visca el barca

Stejně by odešel letos. Takže by jsme v létě byli tam kde teď. Sergi se díky tomu vyhrál, je z něj parádní univerzál. Bek tak jako tak příjde.

Reagovat
pepinho2

spekuluje se o někom?

Reagovat
Teoretik

Bellerín přijde. Ta jeho letošní sezóna mu sníží cenu a určitě už v Arsenalu není tak spokojený jako loni. Snad by se u nás dokázal probrat. Ale taky hodně záleží, kdo bude trénovat po sezóně v obou klubech.

Reagovat
Teoretik

bohužel se jim ani nedávají šance a pokud ano, tak si stěžují, že nehrají dost a radši odchází pryč. Přijde mi, že se dnes všeobecně očekává, že dorostenci rovnou naskočí do A-týmů a budou připraveni na tu nejvyšší úroveň Prostě dnes nemaj trpělivost ani hráči ani kluby

Reagovat
ADM

Ktorý sa tam nakoniec celkom slušne vyhral až na menší 2 mesačný blackout v sezone. Síce to neni Dani, ale ten už mal svoj vek no a väčšiu rotáciu by ťažko znášalo jeho ego

Reagovat
smazaný uživatel

Juve bude první tým v historii co nedostane ve vyřazovací části LM

Reagovat
smazaný uživatel

góla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to si nemyslím

Reagovat
Afrokrecek

vaoláre dej si odkaz na clanek kde se resi hokej ty ho urcite mas

Reagovat
Afrokrecek

*mi

Reagovat
valloire

Nemam, co chceš dneska řešit?

Reagovat
Afrokrecek

Slovaky dneska

Reagovat
valloire

slabý jsou....vyřešeno

Reagovat
Afrokrecek

letos je to vtipnejsi nez kdy driv

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

jen mi je lito Cigera, mujoblibenej hrac

Reagovat
madridcan

Aby sa ti za tie reci, pri tvojej materinskej reci, neskoncil pri najblizsej dovolenke v Tatrach pod lavinou v pici

Reagovat
valloire

to si nemyslim

Reagovat
db18

Najdeš ho pod souhrnem 1igy.

Reagovat
smazaný uživatel

uz to tak vypada...

finale 0-0 a penalty nebo nejaka haluz Juve na 1-0

Reagovat
pingla

Kurva, na to finále se moc těším!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax si vas povodi jak maly kluky

Reagovat
pingla

Myslim Real vs Juve ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

jako tesit se na zapas o 0-1 golech

to i to finale EL diky Ajaxu bude zajimavejsi

Reagovat
pingla

Aktualne nejlepsi ofenziva na svete s Ronaldem proti Juve? Co chces vic? Letos to finale bude na nejvyssi urovni, verim tomu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
El Campeon

Dani skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny ten Juventus... Monaco hraje pekne... tolik sanci za dva zapasy... ale bud brevno tycka nebo to tam vzdycky tak tak spickou vyskrabnou

Juventus nepromeni tutovky... ktery plynou ne z jejich dobre hry... ale ze hry Monaca na riziko a pak jim tam spadne kazdy h*vno

velky zklamani z tohoto semifinale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Ty jsi tu eště?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoc do zdi...

Reagovat
smazaný uživatel

do fotbalove?

Reagovat
Largo

Jestli bude od Juventusu....To vyjde nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz zas ty? dyt mohli vest 6:0 v pulce, z venku si dovezli dvoubrankovej naskok, smir se s tim, ze fotbal neni jen o ofenzive

Reagovat
Shevchenko

Neuveritelny trapas prevadis

Reagovat
Dufan

Zalez

Reagovat
Afrokrecek

Nevite kde se resi hokej?

Reagovat
Largo

Nikde

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

www.eurohokej.cz

Reagovat
Afrokrecek

ha, ha...ha... ne

Reagovat
KingMaster13

Další důkaz, že sice je Premier league vyrovnaná ale výkonostně ty týmy nahoře jsou nic moc. Monako porazilo 2x s přehledem Tottenham a vyřadilo i City. Teď narazili na Juventus a tým, který si natřel 2 týmy z té ligy na chleba, najednou je proti Juventusu naprosto bezmocný. Špička Premier league je přeci jen slabší než špička La ligy, Serie A i Bundesligy

Reagovat
spider_8

Každý zápas je jiný. To, že City nebyli schopní využít slabiny Monaka a naopak sami svoje odhalili, neznamená že by to tak bylo u všech. Myslím, že minimálně Chelsea a United by si s Monakem poradili, protože Mourinho s Contem by se dokázali takticky připravit mnohem líp. Navíc jejich styl by byl proti Monaku vhodnější, než ten Guardiolův.

Na druhou stranu, ty výsledky anglické špičky v LM už se ignorovat nedají a určitě z části pravdu máš.

Reagovat
KingMaster13

Jako myslím si, že další rok by už Chelsea mohla trochu díru do světa udělat a třeba semifinále ukopat. Nicméně i samotného mě to zaráží, jaké prachy se tam pumpují a hovno z toho. Spurs nebyli schopní porazit ve skupině třeba Leverkusen který se letos v Bundeslize neskutečně trápí. Arsenal dostal těžce na prdel(měl být schopný se s Bayernem alespoň důstojně poprat). Jedinej kdo neudělal ostudu je Leicester. Navíc tenhle stav už trvá docela dlouho

Reagovat
pantondavo

Chelsea proč ne, ale MU by podle mě dostali od Monaka neskutečnou školu.

Reagovat
spider_8

Právěže Mourinho by si s nimi se svou defenzivou pravděpodobně vytřel zadek podobně, jako Juventus.

Reagovat
pantondavo

Je fakt, ze i s 0:0 se da postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu špička PL se skládá z 6 týmů, špička tří tebou jmenovaných lig celkem ze 4. Samozřejmě nedá se popřít to, že ty čtyři týmy jsou o level výš než anglický špička, ale na druhou stranu jsou minimálně o dva levely výš než jejich ligová konkurence, což dělá z PL nejsledovanější a v určitém ohledu nejzábavnější ligu na světě.

Reagovat
KingMaster13

Tenhle fakt nevyvracím. PL určitě má daleko kvalitnější spodek ligy než třeba La liga. Ta špička šla ale fakt dost dolů. Doba kdy každý ten tým nahoře měl v kádru 6-7 hvězd je pryč. Dnes bych v každým tom týmu napočítal tak 2-3 fakt world class hráče. Největší průser dnes tam je, že ty týmy absolutně nezvládají přestupovou politiku a berou předražený průměráky.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch přestupů bych tak úplně ty kluby nevinil, samozřejmě z části je to jejich vina, ale vem si že každej ví, že ty kluby maj velký peníze, byla by blbost prodávat ty hráče za nějakou rozumnou cenu, tohle dělaj jenom v Dortmundu. Každej anglický kluby natáhne, protože ví že tam ty prachy jsou a ty kluby jsou ochotný je dát, protože když nevysolíš dardu za nějakýho hráče ty, udělá o některej z tvých konkurentů. Navíc když máš těch peněz opravdu dost, tak tě to svým způsobem nutí k tomu, že se moc netrápíš s tím, kolik a za co utratíš. Ty kluby v podstatě netrápí to, že si za pár desítek mega nakoupí nejrůznější Depay a Batschuaye na lavičky. Jako v normálním životě, já když dostudoval a začal brát normální plat, tak jsem zjistil, že ono se fakt utrácí snadno a bez rozmýšlení za kdejakou kravinu, když víš že tě ty prachy netrápí.

Reagovat
KingMaster13

Pravda

Reagovat
Furia Ceca

Dani! To je neskutečný, jak se na ty poslední čtyři zápasy v LM probral...

Reagovat
Wat

Bonucci, Chiellini, to je radost sledovat jejich bránění, brutální dominance.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasny.. LM vyhraje tym kde chyta 40letej borec a vekovej prumer obrany je nejakych 34 let

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
10

a ani těmhle dědkům Monaco za 3 poločasy nedá góla, tak už drž pču

Reagovat
smazaný uživatel

nejde te nahlasit za vulgarity?

jinak Monaco hraje pekne... ale maji smulu... vzdycky to tam nejak spickou ta prestarla obrana vypichne

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby tady šlo nahlásit někoho za sračky, takže už máš jenom za tuhle diskuzi 5x ban, debile.

Reagovat
smazaný uživatel

nenadavej... ved slusnou diskuzi

ja o nekom pisu sproste???

Reagovat
10

tvoje trollování a hloupost je 1000x horší vulgarita

Reagovat
smazaný uživatel

a tobe se ten fotbal jako libi?

Reagovat
smazaný uživatel

no cist jak je Vlasek se Zelim mimo je taky chutovka..kor kdyz je to tu 100x

Reagovat
Largo

nemaj smůlu, nemaj na Juventus, to je rozdíl.

Reagovat
dondinho

Mládí není zásluha...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrává zkušenost

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel ano

Reagovat
smazaný uživatel

proč bohužel, jsou to sympaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud to bereme podle sympatii.. tak tam Monaco jasne vede

Reagovat
Largo

Je to až smutný, jak se křečovitě snažíš.....

Reagovat
valloire

Zkušenej tým....Mám k nim respekt. Ale fíka ve finále jim dáme. Možná dva.

Reagovat
smazaný uživatel

FM přístup ?

Reagovat
Baronne

Ježiš táhni už dopíči, co příspěvek to blitka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Slováci jedou dobrý bomby...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsilnejsi juventus v historii klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra v LM je jasna - Real nezlomi prokleti

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty by si mohl zlomit klávesnici.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jako

Reagovat
10

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou...

Reagovat
valloire

to si nemyslim

Reagovat
Largo

To bych neřekl....

Reagovat
Shevchenko

To ne, ale nemají daleko k dokonalosti.

Reagovat
pistacik11

Skôr by som povedal najkomplexnejší. Najsilnejší mi prišiel juve bol tento

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2005–06_Juventus_F.C._season

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
dondinho

Už se těším, jak smáznou Real...parádní dnes od Juve

Reagovat
smazaný uživatel

ti je rozj*bou 1-0

Reagovat
Jacks11

JJ, ale Real má obrovskou sílu, netřeba podceňovat

Reagovat
valloire

to si nemyslim

Reagovat
Furia Ceca

Ty dneska píšeš komentáře stylem Ctrl+V, ne? Ani to Ctrl+C nemusíš dávat!

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

LM pro Juventus? Nemyslím si.

Reagovat
Pettirosso

7 - Dani Alves has been involved in 7 CL goals in this season (3 scored, 4 assisted), more than any other defender. Deciding. #JuveASM

Pul roku jsem na nej nadaval a odepisoval ho.. staci prijit dulezity zapasy a on je jak z jine planety. Dani

Reagovat
smazaný uživatel

Alves bude vlastne lepsi jako Messi ze... kdyz vyhraje LM?

vyhrat LM za 2 ruzny kluby.. to se jen tak nekomu nepovede

Reagovat
pantondavo

Jen těm nejlepším, no.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Eto`o to dokázal dokonca obhájiť ako jediný v druhom klube

Reagovat
Furia Ceca

To dokázal už Sousa, dnešní trenér Fiorentiny, nebo Jean-Pierre Papin.

Reagovat
valloire

zkušenej hráč ví, kdy má hrát

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ty zas perlis, ale dobry nooo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
pistacik11

Keby bol talian, ani by sme to tu nerozoberali, ale brali ako samozrejmosť

Reagovat
Airus

Je to docela paráda, ale z druhýho pohledu je pak to jeho flákání SA neomluvitelný

Reagovat
Visca el barca

Dani

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad neco Monaco da a bude z toho alespon neco jako Real - Schalke

Reagovat
Shevchenko

Alves ty vole Nejen gól a asistence, ale ještě ten brutální pas na Gonzala

Reagovat
Pyroman

Škoda, že to Jardim rovnou odpískal odpískal nenasazením Fabinha s Lemarem, na druhou stranu, tohle Juve je tak silné, že by ho Monako nedalo ani v plné palbě.

Reagovat
Shevchenko

Marcelo Alves si tu LM vodí jak cyp. Hrají vůbec ještě v repre? Nejlepší beci s přehledem.

Reagovat
Shevchenko

A Dybala Super hráč o tom nic, ale pravačku umí použít? Ta šance jako od žáčka, ale aspoň nechal vyniknout Daniho.

Reagovat
Lech

Jeeej, Dybala jde dolu, tak to už nebude další penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

o víkenku hrajem o titul na Romě tak už ho šetří, Juan to oběhá

Reagovat
Lech

Chapu chapu, to by byla skoda prijit o tech 10 placnuti na zem/zapas. Radsi ho posetrit

Reagovat
Pinturicchio

Přesně, na neděli, aby takhle udělal ne jednu, ale dvě penalty.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný jak Quadrado zaostává za ostatníma co jsou v Juve v základu, to jak čekal s tou střelou působilo až trapně... ale náhradník za rozhodnutýho stavu asi dobrej..

Reagovat
smazaný uživatel

jaro má nadprůměrné oproti tomu co předváděl minulou sezonu

Reagovat
pepinho2

Cuadrado takovej o trochu lepší Konaté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dá Khedira na finále dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dá Khedira na finále dohromady

Reagovat
sinter

Juve si zaslúži pochvalu za Barcelonu, za dobrý futbal ale vo finále sa fandí Madridu

Reagovat
Melchior

a první zápas v Monaku nebyl objektivně od Juve dobrý?

Reagovat
sinter

za dobrý futbal tzn. počas celej "play off"...Barcelonu som napísal zvlásť lebo nie je nesympatickejší tím ako barca, ani juve nie je

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ne... Monaco bylo ze zacatku lepsi... vysla jim jedna sance... pak pridali druhej a zapas byla tezka nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Mario se přiznal to čumim jak kráva on se u nás vázně změnil

Reagovat
smazaný uživatel

´je to 4:0..

Reagovat
10

Mario zrovna u něj jsem si jistej, že by se hádal o roh, kdyby to bylo o gól menším rozdílem

Reagovat
smazaný uživatel

tak Juve kdyz nedostane gol, tak budou mit snuru 6 zapasu bez vstrelenyho golu. Real se ani nemusi obtezovat s cestou do Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně juve nedostal za celou LM gól ze hry pouze ze standartek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Real má šňůru 60 zápasů se vstřeleným gólem

Reagovat
smazaný uživatel

vim, ale Juve je bez te snury,tak to neplati

Reagovat
CHONG

Naše pořád platí

Reagovat
10

zejtra tutová nula

Reagovat
CHONG

Nemyslím si, Atlético nemá jinou šanci než to otevřít a nějaký náš protiútok myslím klapne

Reagovat
10

Reagovat
Free_player

cože ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi inkasovanyho myslis, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

občas je lepší nic nepsat

Reagovat
smazaný uživatel

delam to pro Monako

Reagovat
svkmd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to funguje..ale ta rychlost

Reagovat
mato Kreator

Pici skoda

Reagovat
Largo

když máte jako expert na ČT rozebrat, v čem je jeden tým lepší než druhý: rozeberete, jak je ofenzíva Monaka skvělá, kreativní, že dala skoro 100 branek, že si dojde pro titul. Že má dobrou defenzívu, že má mladý hráče.....A že to na Juventus nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

omg první gol ze hry

Reagovat
Miguel19

Benzema od příští sezony na lávce

Reagovat
vilp

Někde v PL ale.

Reagovat
Miguel19

Že by Real pustil Benzemu i Moratu?

Reagovat
vilp

Morata zůstává, jen je potřeba udělat místo Hazardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Monaco!

Reagovat
10

Gliku, ty zmde

Reagovat
kiciN

Reagovat
10

co je? moc dobře věděl, co dělá ten sráč zákeřnej

Reagovat
kiciN

tech zakernych zakroku je plno na obou stranach

Reagovat
db18

Tohle nebyl ani zákrok, jenom sviňárna...

Reagovat
10

hlavně pšonek měl tyhle věci v každým derby, je to prostě zákeřná svině

Reagovat
kiciN

a ty fauly Mandzukice to nevidis, co?

Reagovat
Pigeon

Glik je neskutečný idiot

Reagovat
smazaný uživatel

slapak na sadlo boli

Reagovat
CHONG

Fotr tě doma dokopal?

Reagovat
smazaný uživatel

prasatka uz kvici

Reagovat
CHONG

Matka přišla z nálevny?

Reagovat
db18

Glik

Reagovat
smazaný uživatel

Glick to udělal, ale schvalně bylo to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Glik a Mandžukič ven, hovada....

Reagovat
smazaný uživatel

Manzukič by zakrok ani neudelal, kdyby pásknul Glikovo faul

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hovno bylo cukr, sereme si do kafe...

Oba na červenou.

Reagovat
db18

slazený kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přiznám, že kafe nepiju vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč přiznam? Však je to hnus

Reagovat
10

polskej zmrd moc dobře věděl...a není to poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Polska kurwa

Reagovat
Pettirosso

Glik je taky pekna svine

Reagovat
smazaný uživatel

hnus jasna cervena pro psonka

Reagovat
Free_player

Glik dupnul mu na stehno a ještě málem do xichtu fakt pohodář

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se opravdu nedělá tim mu mohl i ukončit karieru a poslat ho na vozík

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvati by měli odvolat velvyslance z Krakowa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Chorvati?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí píska kazde štouhnutí, ale brutální zákrok pustí

Reagovat
PP

Tak to jsi trochu mimo, protože Kuipers pouští celý zápas stejně jako ten předchozí Juve s Barcou..

Reagovat
Lech

viz Dybala

Reagovat
pepinho2

glikanec Vlasta

Reagovat
Free_player

Raggi mu hráblo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain zapomel ze 120kg jde od zeme odlepit dost tezko

Reagovat
PP

Glik bez debat redka.. ale Mandžukič je hrozná krysa. Sám rozdává, ale sotva se ho někdo dotkne, tak se válí jak malá holka.

A Higuaina radši vystřídat, pač ten už vidí rudě..

Reagovat
Phillipinho

Mandzukic byl vzdycky pica.

Reagovat
Largo

Humorista Vlášek v trapném pokusu o vtip v narážčce na agresivního Poláka vymyslel geniální přesmyčku: "Před případným Glikancem"....Ha Ha

Reagovat
Pigeon

Nedivil bych se, kdyby z toho udělali rádoby vtipnou přesmyčku redaktoři EF

Reagovat
Largo

Rád bych viděl "statický náběh"

Reagovat
10

a ty snad ne?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
10

my bad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Dneska perli

Reagovat
smazaný uživatel

série skončila

Reagovat
smazaný uživatel

juve dobry, ale s timhle preci nemuzou lm vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

no pořád nádhera oproti tomu sčim ji vyhrál inter

Reagovat
smazaný uživatel

sice sem si to tenkrat uzival o dost vic, ale da se souhlasit

Reagovat
Free_player

radši ať ji vyhrajou s tímhle než Real s čímkoliv jiným

Reagovat
smazaný uživatel

symbolicky by mel samozrejme real obhajit lm jako prvni

juve bych to i pral ale hrajou moc zezadu

Reagovat
pantondavo

Je krásný sledovat, jak barkakids vždycky najdou skulinku aby mohli zanadávat na rivala, kterej letos může dokázat něco, o čem se zatím všem fotbalovým klubům jen snilo.

Reagovat
smazaný uživatel

od toho je to rivalita neasi

Reagovat
Free_player

já nikomu ani na nikoho nedávám dutá hlavo jen to Realu ze srdce nepřeju kapišto ?

Reagovat
CHONG

Udělej místo v nadupaným diáři a srovnej ho

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se zejtra neco meganeposere... pujdete k zabranskejm

Reagovat
CHONG

Když to zítra klapne, tak bych šel na finále určitě k Zábranským.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby bylo misto u stolu bych se pridal

Reagovat
CHONG

OK, když se zítra nic neposere, tak tam budu pro jistotu hned volat, takže na tebe budu myslet

Reagovat
smazaný uživatel

diky!

Reagovat
CHONG

Reagovat
Free_player

běž radši někam na čínu ať tady furt v těch diskuzích neslintáš

Reagovat
CHONG

Měl jsem chorizo

Reagovat
smazaný uživatel

chorizo

Reagovat
CHONG

Reagovat
Free_player

to sis měl nechat spíš na zejtra na Ronalda ne ?

Reagovat
CHONG

To ne, zítra se vracím po osmi dnech do Prahy, takže mi ženuška připraví nějakou dobrou večeři

Reagovat
Free_player

to ti tak žeru ...ta ženuška to bude nějaká věrná kopie ''miláčka'' ne ? prosím už přestaň

Reagovat
CHONG

Žrát mi to nemusíš, nažeru se já

Reagovat
Free_player

no to se vsadim

Reagovat
CHONG

Tak prý bude rajská

Reagovat
smazaný uživatel

rajska

Reagovat
Free_player

Reagovat
CHONG

Ty fakt nemáš vkus v ničem.

Reagovat
Free_player

když tak vidím tebe tak sem za to snad i rád

Reagovat
valloire

Reagovat
Free_player

ty budeš určitě před ním, ale tuším, že už si tady někomu podělaně vysvětloval, že ho máš na 2 měsíce dopředu plnej

Reagovat
CHONG

Jenom do 6.6., pak můžeme klidně dát spicha

Reagovat
Free_player

řekni v kolik a kde hočimine !

Reagovat
CHONG

Někde v Praze, přesný čas a místo můžeme doladit 7.6.

Reagovat
Free_player

v Praze ? co, kdy by sis pro to popojel trošku naproti ... třeba někde v půlce trasy Praha - Olomouc ?

Reagovat
CHONG

To nevím, to zní jako projebaný den

Reagovat
Free_player

to zní jako by se baletka klepala

Reagovat
CHONG

Já ti nabízím Prahu, nechce se mi jet den po advokátních zkouškách do nějaké prdele a projebat tím celý den

Reagovat
Free_player

takže ty nejen, že seš srab ... ty seš ještě pohodlnej a vychcanej srab

Reagovat
CHONG

Tak přeci se nepotáhnu do nějaké díry, když ty si můžeš udělat výlet do hlavního města

Reagovat
Free_player

já se zas nepotáhnu do hlavního města, když ty můžeš udělat výlet ehm do nějaké díry - jako by to to zrovna tobě mělo vadit .... okey tak nic ty jedna čínská bukvo jdu si zas 7.6. hodit na volno

Reagovat
CHONG

Škoda, tak třeba jindy, srábku

Reagovat
Free_player

jn třeba ti někdy dorostou koule a tím radši moc nepočítejme

Reagovat
CHONG

Nápodobně

Reagovat
Free_player

lol

Reagovat
pantondavo

Aha, takze osloveni duta hlavo povazujes za bezny? Takhle mluvite u vas doma? I kdyz pokud mate duty hlavy, tak je to v poradku.

Reagovat
Free_player

u nás doma ne, ale tady na jo

Reagovat
Nuno čomes

Bez šance

Reagovat
dinss

Ještě by tam někdo mohl naložit Glikovi a Raggimu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak nekdo muze fandit tem korupcnikum a betonarum

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak ty si mohl byt nejrychlejsi spermie

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

zkus dalsi

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Nejrychlejší spermie obvykle nepronikne do vajíčka...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Yzemi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Vlášek: "Co ty na to?" Zelí: "Nevim "

Reagovat
PavlíčeQ

+ ještě ne jeho smích, legenda

Reagovat
PavlíčeQ

ten*

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas fajn podívaná skoda ze se to tak zvrtlo a to ani nebyl Juventus první kdo začal přál bych chlapcům z Monaka hrat proti Atletům nebo třeba severním Irům

Reagovat
dinss

On by asi stačil jakýkoliv tým ze severu.

Reagovat
Kenneth

Zakerny prase Mandzukic nekomu neco vycita.

Reagovat
CHONG

Na Dybalovi je pořád ještě vidět, že je smutný kvůli těm gólům, které dal Barceloně

Reagovat
Free_player

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Kenneth

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

tak už sme tam, jen škoda toho gólu ten mrzí dost

Reagovat
Furia Ceca

Zbytečná kaňka na jinak suverénní jízdě vyřazovací fází, no... Bohužel, ta koncentrace už šla po tý exhibici ze začátku 2. poločasu dost dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

už se těšim na souboj Buffon Ronaldo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

doufam... ze Buffon dovrsi ve finale LM stribrny hattrick

Reagovat
The Krupy

Je to tam

PS: Máme fakt najkrajšiu hymnu na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tatrou sa blyska?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Slovinskou?

Reagovat
Neutron

s tebou musi byt sranda!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To se takhle jednou v hospodě ptám kamaráda: Víš, jaký národ je na světě nejblbější? A v tom se od vedlejšího stolu ozve: "Ale pesničky máme najkrajšie"

Reagovat
The Krupy

Ty si nikdy nebol v hospode.

Reagovat
smazaný uživatel

a Schick je lepší fotbalista ako Higuaín ešte nám niečo povedy erwin

Reagovat
Azazelo RD

Vzniklo nejdřív Slovensko nebo vejce?

Reagovat
sinter

Choď sa hanbiť do kúta

Reagovat
The Krupy

veď nefandím Interu

Reagovat
travis joe

To máte.

Reagovat
pantondavo

Tos ale slysel jen ceskou a slovenskou, ne?

Reagovat
The Krupy

Hymnu Juve som myslel.

Reagovat
pantondavo

Ahá.

Reagovat
Pinturicchio

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

CAAAAAAAAAAAAARRRRRDIIIIIIIIIIIIIIIFFFFFFFFFFFFFFF

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVEEEEEEEEEEEE ! ! !

Reagovat
Dufan

Reagovat
ADM

Mezinárodní federace FIFA změnila zažitý termín a dějiště vyhlášení svých cen. Slavnostní galavečer se uskuteční místo v Curychu v Londýně a bude se konat už 23. října. Nejlepší fotbalista světa tak budou korunován za sezonu, ne za kalendářní rok jako dosud

Konečne rozumný nápad.

Reagovat
valloire

možná, ale tradičnější a prestižnější je FF

Reagovat
ADM

Viem. Ale snáď to časom odkukajú od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

takze se to bude krizit s nejlepsim hracem UEFA

Reagovat
10

Nevím, kdo z těch hlavních hvězd Monaca v tom dvojzápase odehrál aspoň trošku průměr, snad jen Mbappe. Jinak Bernardo Silva, Lemar, Fabinho, Falcao pro mě vělký zklamání, jako vlastně celý Monaco.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou zvykly na takovej beton s tim bude mit problem hrat fotbal i Real

Reagovat
Free_player

Reagovat
Lifted

to říkali i o Atlétech.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe je strašně zbrklej zatim takovej plašan, ještě z něho nemusí být top striker

Reagovat
smazaný uživatel

Silvu ste totalne vymazali u nich doma, Fabinho a Lemar druhej zapas nebyli v zakladu, Falcao spatnej, ale nejhorsi taky nebyl..u nich je desnej problem v ty obrane. On to Jardim stale strida tu linii-jednou hraji 4-4-2, pak tam v rozhodujicim zapase mr*ne 3-5-2 s nerozehranym Raggim a posadi Lemara..v prvnim zapase tam da zcela zbytecne Bakayoka na ukor kreativnejsiho a tahovejsiho Dirara..ja ho nekdy fakt nechapu.

Reagovat
olis

posrali sa len o trosku menej ako Neapol proti Realu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak pro Monaco jste snad nejhorší možný soupeř (to teda i pro spoustu dalších), nedostanou se ke kontrům a centrovat proti Bonuccimu s Chiellem taky není cesta.

Reagovat
10

na druhou stranu doteď měli naopak naprosto ideální soupeře, který naivně přistoupili na to, že se s nima budou honit jak blbci...že někdo bude umět bránit se v SF docela očekává

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

hezky shrnuto, uz dve kola tam nemeli co strasit, ale zas udelali tenhle rocnik zajimavejsim.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kenneth

Jinak ta finalova bilance Juve je teda strasidelna.

Reagovat
10

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

presne toto cekam... strasnou sr*cku a 1-0 Juve

Reagovat
10

jsem přesně čekal, kdo vytáhne tu výhru díky gólu z ofsajdu

Reagovat
valloire

no já a ofsajd to nebyl....řikal to Mijatovič

Reagovat
10

já věřím jen Piquemu

Reagovat
valloire

Ten říká, že to byl ofsajd. Neví co mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo to vytáhne bylo snad jasné, otázka byla jen kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Predrag

Reagovat
smazaný uživatel

jenze je tu prokleti obhajce - pro Ronaldo pokud postoupi... tak uz to muze byt druhy nevydareny finale na obhajobu

Reagovat
Furia Ceca

Kdybys netrávil tolik času utápením se v nenávisti proti Juve, tak bys věděl, že týmů, co tekla obhajoba až ve finále, bylo víc... Jenom v 90. letech AC, Ajax, Juventus.

Reagovat
Furia Ceca

* vůči

** utekla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Lemara, Fabinha a Dirara (ten se zranil tesne pred zapasem) no..jako jestli to nevzdal Jardim predem, tak nevim-vubec nechapu, co tim myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar na to nemá.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

on ho nema rad, uz mi to psal pod jeden koment--nechtel sem to resit. Tady je videt, jak muzou byt lidi ruzni, napsat o jednom z nejlepsich hracu Ligue one ze na to nema

Reagovat
M11

jeste ze uz Glik vypadl z ligy.. odpad

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

glik dostává na svým facebooku dobrej nářez ....... figlio di Puttana...kurwa swojej matki.....Son of a bitch Kamil Glik...

Reagovat
smazaný uživatel

ten urcite ani neusne

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt to semifinále třeba by to bylo ostřejší, ale aspon trochu spestření Higuaín vypadal že to nerozdejchá

Reagovat
smazaný uživatel

To je smůla těch lidí, že se zmůžou jen na nadávky a urážky. Vrátí se jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Glik snad dostane aspon stopku a pristi sezonu si zacatek nezahraje

Reagovat
SpartaOvenka

Strašný hnus, co udělal.

Reagovat
nani92

čo urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

plnou vahou naschval doslapnul na stehno Higuinovi, ale fakt chtene..a navic mu druhou nohou pri tom manevru jeste malem stoupnul do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to schvalně protože ani hráči v pralese si neskáčou takhle po nohou a vždy se nějak vyhnou

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, nesnasim takovy veci ve fotbale, tohle si ti hraci musi uhlidat. Je to semi LM a uz tam v tom byla i frustrace a navic Mandzukic tam Glika taky solidne provokoval, ale tohle na travnk proste nepatri. A nekdo navrchu psal, ze to Glik delal uz v Torinu.

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě sem čekal od Maria "Zidanovku" ne kličku, ale hlavičku

Reagovat
smazaný uživatel

takový glikanec

Reagovat
Pipo123

Sa nadávalo na Daniho a on bol v tomto dvojzápase asi najlepší hráč Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Dani chytil super formu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dani je král. U něj je to pouze o motivaci, protože má všechny možný tituly několikrát. Jsem rád, že si i zlepší reputaci, protože byl mnohými považován za hráče, který se vezl v úspěšné éře Barcy, přitom to byl jeden z nejklíčovějších hráčů.

A v tomto dvojzápase byl stoprocentně nejlepší, protože měl prsty v drtivé většině šancí Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvili zacina na CT Sport zaznamy z Premier League a hned potom z La Ligy

Reagovat
nani92

skvelá vec pre niekoho kto nemá internet

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ja se na to mrknu v pohodli postele a v HD. Radsi zalez a jdi vymyslet, jak se dostat z tech hokejovych sracek. Tragede. Jste tragedi. Picko

Reagovat
nani92

však dobre, pozeraj..kto vie použiť google, tak si to tiež vie nájsť v HD a pozerať z postele a nemusíš čakať až do utorka úúú aký drsný chlapček sa nám pod perinkou skrýva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si poměřili kokotka v poklopcu. To je super. Co dál, hoši?

Reagovat
Puskas

Reagovat
Infi

Reagovat
Nihilister

A co ti brání i z pc to sledovat v HD a v posteli ? To u vás neznáte hdmi kabel? Nebo jsi tak pitomej ?

Reagovat
vladino10

niekedy sa netreba vyjadrovať ku všetkému

Reagovat
nani92

tak prečo sa toho nedržíš?

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
technecium

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Arsenal want Monaco manager Leonardo Jardim to replace Arsene Wenger. Jardim has taken the Ligue 1 side to the Champions League semi-finals as well as guiding them to the top of the French League ahead of big spending Paris Saint-Germain. He's seen as the ideal candidate to replace the Frenchman at the Emirates. (Telefoot)

Reagovat
dextroza_m

Ten Dybala má nohy jak jezevčík

Reagovat
cristiano.K.

tenhle Juventus mě vážně baví, nic tomu nechybí. Obrana je dokonalá,kterou řídí Gigi. Záloha vyvážená se solidními křídelníky, kort když se k tomu přidají nadpozemské výkony Alvese. Volnou roli má megastar Dybala. Higauin dře jako kůň.

Těším se na finále, kde vám budu přát.

Reagovat
Koubinhor

Juve nejde nefandit už kvuli gigimu.... Svět se v prdel obrací když už budu fandit Juve ale i prohra potesi bo si ji někteří Juve fans zde zaslouží

Reagovat
Largo

OT: Inter v noci odvolal Pioliho. A na misto technickyho reditele tymu skupiny Suning by mel dorazit Walter Sabatini.

Reagovat
technecium

Liga Mistrů se nesmí obhájit. Takže Real prohraje po penaltách potom co Buffon Ronaldovi chytí.

Reagovat
smazaný uživatel

ta třetí věta sama o sobě je pravděpodobnější, než ta druhá

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tam jsou jen dve

Reagovat
smazaný uživatel

tři slovesa, tři věty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele