základní skupiny - skupina E, 3. kolo
18.10.2016 20:45 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Arena CSKA, Moskva

Reportáž

CSKA neudrželo vedení nad Monakem a zůstává na dně skupiny E

Domácímu brankáři Igoru Akinfejevovi se nepodařilo už počtyřicáté v Lize mistrů udržet čisté konto, díky čemuž CSKA Moskva pouze remizoval s Monakem 1:1. Ruský celek nebyl daleko od svého prvního vítězství ve skupině, vedl totiž zásluhou Laciny Traorého až do 87. minuty. Pak však hosty dokázal spasit Bernando Silva a určil konečný nerozhodný výsledek.

V tabulce se situace po třetím kole vůbec nezměnila, neboť i souběžně hraný zápas mezi Leverkusenem a Tottenhamem dopadl remízově. V zásadě mohou do osmifinále stále postoupit všechny celky, protože mezi nimi zůstal pouhý tříbodový rozdíl. Monako skupinu E stále vede, CSKA Moskva zůstal poslední.

Svěřenci Leonida Sluckého nezačali utkání vůbec špatně. Ivanov založil rychlý brejk po pravé straně, poslal dlouhou přihrávku do šestnáctky, kde našel nabíhajícího si Traorého, jenže ten z vyložené pozice pouze přestřelil bránu. Na druhé straně vyzkoušel štěstí ze střední vzdálenosti Lemar, ovšem svůj pokus nasměroval taktéž jen nad břevno.

Ve 26. minutě znovu zahrozili Armějci, to když se balón na pravé straně odrazil k Tošičovi, ten však svým ne úplně povedeným zakončením gólmana Subašiče výrazněji nezaměstnal. Jedenáct minut před přestávkou se domácí mužstvo přece dočkalo zasloužené odměny. Mário Fernandes na pravé straně uvolnil parádně Tošiče, s jehož střelou z úhlu si Subašič ještě poradil.

Balón však vyrazil pouze k nohám Traorého, jenž bez problémů skóroval do odkryté svatyně proti klubu, z něhož v Rusku mimochodem hostuje. Závěr poločasu pak byl opravdu hodně divoký. Lemarův centr z rohového kopu propadl k nohám Raggiho, který trestuhodně Akinfejeva nepřekonal. A vyrovnání odmítl i Lemar, jehož pokus byl zablokovaný.

V 72. minutě Tošič ztratil míč ve středu pole a toho málem využil Mendy, jenž se dostal do blízkosti domácího muže v rukavicích, ale nepřekonal ho. Na druhé straně pět minut před koncem pálil do tribun Natcho a v 87. minutě Monako udeřilo. Guida Carrilla naštvaný Akinfejev vychytal, avšak následnou dorážku Bernarda Silvy již nepolapil.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com, livesport.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
KingMaster13

0:1

Reagovat
Bastaron

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
pawelFCB

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele