základní skupiny - skupina E, 4. kolo
02.11.2016 20:45 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Monaco si doma poradilo s CSKA a sahá po postupu

Značně zamotaná byla před dnešními zápasy situace ve skupině E. V té mohli před dneškem stále reálněji na postup pomýšlet všechny čtyři celky. Ve Francii se pak odehrál duel mezi prozatím druhým týmem Ligue 1 z Monaka a ruským CSKA Moskva, který mohl AS v případě zisku tří bodů posunout velice blízko postupu do osmifinálových bitev.

Do utkání lépe vstoupili domácí, jelikož už ve třinácté minutě se jim podařilo vstřelit branku a rozradostnit tak místní příznivce. Gól si připsal Valere Germain, jenž po samostatné akci nadvakrát překonal brankáře Akinfejeva.

Ve dvacáté deváté minutě už to bylo dva nula, když se prosadil Radamel Falcao. Kolumbijský kanonýr, jenž má za sebou nepříliš úspěšná angažmá v Chelsea a Manchesteru United v Monaku zase pálí o sto šest a dokázal to i dnes večer. Tentokrát skvěle do branky poslal balon po akci Mendyho, jenž ho našel připraveného v šestnáctce.

Forvard ve službách Monaka si pak do poločasu připsal ještě jednu branku, když po sérii přihrávek s Germainem ve vápně z otočky skóroval a Akinfejev musel lovit míč z branky během osmadvaceti minut už potřetí.

Druhý poločas žádné góly nepřinesl a ruský celek tak z Francie odjíždí bez vstřeleného gólu a jediného bodu, zato hned se třemi inkasovanými brankami, a nadále zůstává na posledním místě skupiny. Naopak Monako po zasloužené výhře míří za postupem.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Bastaron

3:1

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Mořská vosa

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao 6 gólů z 10 zápasů LM, kdo tohle má? Navíc naprosto skvělá bilance v evropských pohárech. Hlavně nebo snad nějakou souhrou náhod LM téměř vždy unikal, ač tam týmu za který hrál pomohl nejvíc ze všech. Jaká škoda pro evropský top fotbal, jaká nespravedlnost, kdy tam hraje pravidelně spousta nekopů.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem prča, že se do tý LM nakonec dostal zrovna s Monakem

Reagovat
kubys

Nechcu ti nic říkat, ale to je ultra malý vzorek...

Reagovat
teenz

Reagovat
Elliasson

Hrozný výkon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele