základní skupiny - skupina A, 1. kolo
15.09.2015 20:45 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Madrid díky Ronaldovi rozstřílel Šachtar 4:0

Šachtar Doněck dnes zažil velmi tvrdou lekci. V zápase, který se hlavnímu sudímu příliš nepovedl, dostal čtyři branky a jeho hlavním katem se stal Cristiano Ronaldo. Portugalská ikona vstřelila hattrick, dvě branky z penalt.

Do brány královského klubu se opět postavil poslední dobou vynikající Keylor Navas, kterého strážili Carvajal, Varane, Ramos a Marcelo. Do záložní řady se vměstnali Modrić, Kroos a Isco, který podporoval Balea, Ronalda a Benzemu. Hosté spoléhali na útok v podání Marlos, Teixeira, Taison a Hladkyj, zatímco v obraně nastoupili Srna s kapitánskou páskou, dále pak Kučer, Rakyckyj a Azevedo.

Real Madrid se přirozeně hned pustil do útočení, což je disciplína královskému klubu vlastní. První zajímavou střelu si na svůj účet nepřipsal Benzema nebo Ronaldo, nýbrž obránce Varane, který pálil uvnitř pokutového území těsně mimo! Varane byl celkově dost aktivní a do hledáčku kamer se dostal také po rohovém kopu, když hlavičkoval opět lehce vysoko.

Po rychlé kombinaci středem se míč od Benzemy dostal do uličky na Balea, jenže tomu míč uskočil a pro obránce Rakyckého se stal snadnou kořistí. Real nechtěl hrát jen na výhru, ale snažil se svými kombinacemi dělat radost také zaplněnému stadionu. Patičkou zakončoval ostrý centr ze strany Gareth Bale, další akci začal taktéž elegantně Ronaldo. Portugalská hvězda vyslala do uličky Benzemu, jenž si nabíhal mezi obránce. Ačkoli se francouzskému bombardérovi podařilo překonat brankáře Pjatova, namířil míč nad bránu a odkrytou bránu netrefil!

Bílý balet se snažil utancovat svého soka, ale jeho obránci odváděli skvělou práci. V duelech s Ronaldem i Carvajalem vynikal především bek Azevedo, který předváděl nebojácné průniky vpřed i stahování vzad. Tempo hry se postupem času uklidnilo a také hosté se chtěli dostat blíže k otevření skóre. Vše jim ale kazila finální nahrávka, která jim znemožňovala překvapivější zakončení.

Real je týmem, který dokáže ihned potrestat i jen náznak individuální chyby. Natožpak, když zkušený brankář Pjatov upustí míč po střele Isca. A vzhledem k tomu, že poblíž byl Karim Benzema, měnilo se skóre ve prospěch merengues. Pjatov daroval domácím dárek přímo na zlatém podnose. Následně se zranil Bale a prostor dostal mladý Chorvat Mateo Kovačić.

Krásnou ránu po delší kombinaci si připsal také Luka Modrić, i když pálil z první těsně mimo. Po dalším centru Marcela míč kvůli chybě Kučera propadl až k Ronaldovi, jenže nakonec se balon od jeho těla jen odrazil. V kabině musel být trenér Lucescu hodně nevlídný, protože hned od začátku druhého dějství se hra ukrajinského celku zlepšila. Real nechával soupeře hrát a vlastně nic dělat nemusel, aby otupil jeho nebezpečnost.

Pět minut po změně stran totiž v zápalu boje ostře fauloval Taras Stěpanenko Sergia Ramose a inkasoval druhou žlutou kartu. Pak měl dlouhou cestu do kabin na to, aby si svůj zákrok vyčítal. Dnes se fanouškům Šachtaru muselo zdát, že se proti nim spikl celý svět. Cristiano Ronaldo ve vápně přebíral míč a ranou z otočky pálil do zad obránce a kapitána Srny, jenže sudí Bebek po chvíli rozmýšlení a na radu svého kolegy odpískal pokutový kop! Marně se hráči divili, marně televizní kamery prokazovaly opak. Ronaldo si postavil míč a nemýlil se - 2:0.

Sudí Bebek chtěl zřejmě divákům dokázat, že umí odpískat i správně nařízené penalty. Po skrumáži ve vápně se míč odrazil od ruky Azeveda a tentokrát už se penalta měla kopat po právu. Další šance pro Ronalda, další proměněný kop! Ani tentokrát si Pjatov nevybral správnou stranu.

Hosté začali kazit téměř všechno, včetně jednoduchých nahrávek a rozehrávky Pjatova. Patnáct minut před koncem utkání si na jemný oblouček Isca naskočil Karim Benzema, jenže poslal balon hodně vysoko. Cristiano Ronaldo je ve střelecké superformě a ukázal ji také proti dnešnímu soupeři. S náročnou ranou Marcela si ještě brankář Pjatov poradil a vyrazil míč, jenže jen do míst, kde se zrovna pohybovala madridská "sedmička". Ronaldovi stačilo namířit hlavou a slavit - 4:0 pro domácí. V závěru ještě vytasil skvělý zákrok Navas a opět si připsal čisté konto.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (569)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo umi davat jenom penalty.... nic se nezmenilo.... Penaldo7

Reagovat
Mrvinho

Super příspěvek, konečně něco co jsem tady ještě nečetl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JM

Reagovat
Hurrikane

Ach jo, samí haters

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak..VYHYPIANO PENALDO!!!

Reagovat
HullCity

Žádné hloupé fauly v pokutovém území v prvních 5 minutách a hlavně žádné vyloučení a třeba nám víc jak 3:0 nenaloží...Šachtaru letos věřím na 3.místo ve skupině na víc ne.Možná i s ním budou problémy,Malmo už několik sezon dokazují,že nejsou žádní nazdárci typu BATE...škoda,kdysi bylo PSG v naších silách,ale letos budu i u nich psát totéž,co dnes,aby nám nenaložili.

Reagovat
HullCity

Sice se ještě hraje,ale já na to nemám nervy...Pjatov pomohl k prvnímu gólu a sudí ke konečné destrukci Šachtaru.Penalta za ránu do zad?Hlavně,že ten nagelovanej zmrd ji jde kopnout a slaví jako vítězství v LM...no to racism + pro Ronalda no to fair play.Smutné,že jak Bayern tak dneska Real potřebovali sudího k výhře.

Reagovat
Hurrikane

Tady někomu nevyšel tiket

Reagovat
HullCity

Proti Realu bych nevsadil,nejprve mysli pak něco piš.Jsem fanda Šachtaru...

Reagovat
smazaný uživatel

Hurrikane

Reagovat
T..oo..M

Ale no tak, Real že potřeboval sudího k výhře? To přece nemůžeš myslet vážně... První penalta být neměla, to je bez debat, ale i přes svůj slabý výkon by si Real došel pro výhru tak jako tak.

Reagovat
HullCity

Buď pyšný na svůj klub,famózní výhra dneska a vynikající výkon Ronalda,který viděl střelu do zad,ale přímo řval a skákal jak opice,že penalta.Já bych byl právem hrdý na hráče s takovýmto charakterem.

Reagovat
T..oo..M

Nevidím v mém komentáři tvrzení o famózním výkonu, právě naopak, výkon to byl slabý, přesto stačil. Pyšný na svůj klub budu, tak jako každý fanoušek. A Ronaldo chovani na hřišti mě netěší o nic vic než tebe. Ale jen mi prosím netvrd, že Realu pomohl k výhře Rozhodčí, když Šachtar hrál úplné nic.

Reagovat
HullCity

Kdybys byl v mé kůži,myslím fanouška Šachtaru tak bys mě pochopil...mohli jsme prohrát jinak 4:0 než včera: 1.gól prakticky vlastní,červená(1.žlutá neměla být),vymyšlená penalta,zbytečná penalta od Azeveda a gól do prázdné.Měli nás porazit kvalitou a ne výkonem,že nějak se to ukope.

Reagovat
T..oo..M

Souhlasím, že výsledek 4:0 neodpovídal včerejšímu výkonu. Šachtar potopily individuální chyby, golman, hráč, který má jiz žlutou neměl jít do takového zákroku (zbytečnost, navíc nám vyradil na pár zápasů Ramose, který si špatným dopadem vykloubil rameno) a druha penalta. Takže ti vesměs rozumím, jen jsem ti oponoval s tím rozhodčím. Od něho to byl špatný výkon, ale jen on ty body nezařídil.

Reagovat
HullCity

Nemůžeš brát tu reakci hned po zápase vážně.Emoce a to všechno...Real by nás vydrtil i tak,ale prostě kdyby to bylo bez keců a ne takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme Bily balet do plnych...tip 1...4:1

Reagovat
vanGomm

Zde ani nejde nic jiného než tip za 1.

Reagovat
Infernoqt

4-1

Reagovat
veikko

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
misinho7

3:0 Ronaldo hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Bílý balet bude pokračovat v destrukcích soupeřů. 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

to bude debakl 6:1 tipuji

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Uwe háže buly

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
technecium

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 Ronaldo se tentokrate neprosadi,ani nebude u niceho duleziteho. Stejne jeho tym zvitezi,a ukrajinsky celek si bude muset na sve sve prvni body pockat do zapasu s Malmö.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 HALA MADRID

Reagovat
dextroza_m

chtěl bych dát + 3,5 myslíte, že je to REALné?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to hodím taky, bud to bude 3+:0, nebo třeba 4:1, takže víc než 3 goly padnou, dle mého názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Neváhej

Reagovat
smazaný uživatel

Podla toho ci bude hrat Modric .

Reagovat
madridcan

Ronaldo da teraz gól tak desať zápasov za sebou, bolo to len o zlomovom zapase...

Reagovat
drussbarb

Ještě v pátek byl CR7 z formy, ale teď gólově explodoval. Takže co, zastaví jej někdo? Asi ne

Reagovat
valloire

nikdo

Reagovat
roberos

Silnější týmy - tam si pobrečí - on je těží že Real hraje skoro jen na něj - to se už v minulé sezóně Balemu nelíbilo !!! - aby každej útok muswel přihrávat Ronaldovy do koncovky § to se do pak dává 60 gólů z mraky střel - a těch pánu bohu do oken !!! ha.....

Reagovat
valloire

ha

Reagovat
valloire

5-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Fairplay

Ronaldo dal 230 gólů v lize a nejrychlejší hattrick to nebyl, ten dal loni za 8 minut Granadě při vyhre 9:1. Toť k preview.

Doufám, že Rafa dneska zase trochu protočí sestavou, zkusil bych do středu dvojici Kovacic - Kroos. Případně místo Garetha bych dal Jesého, Isca nechat hrát, dokud je zraněný James.

Reagovat
smazaný uživatel

Imho se rotovat nebude a nasadí se plná palba. O víkendu se hraje s Granadou, tak pro případný rotace bude prostor tam.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

To iste som si hovoril proti Espan a prekvapil Casemirom

Reagovat
misinho7

tento zapas musime bez podmienecne vyhrat, cize tu si myslim ze ziadna rotacia nebude ani by nemala byt

Reagovat
supporter

Ono to tvé "vyvrácení tvrzení" o nejrychlejším hattricku je pravda jen tak na půl. Ronaldo dokázal hattrick vstřelit do 20. minuty od začátku zápasu, čili je to jeho nejrychleji dosažený hattrick od úvodního hvizdu. Tak to asi bylo myšleno

Reagovat
Fairplay

Aha, to me vubec nenapadlo to takhle brat. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

namachrovanej real narazi

Reagovat
smazaný uživatel

Real nesnasim ... Az pujde ronaldo nekam do prdele tak se real pose... Doufam ve vysledek 0:1.

Reagovat
madridcan

ani keby si si dal spenat a nastupil v brane Sachtaru

Reagovat
Switchback

Cris je zničí, 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

yaaaaaaay, akorát ten druhej gól no, to moc hezký nebylo ... ale to už tak trochu k Ronaldovi asi patří

Reagovat
Mrvinho

Co to nacvičuješ s tím Realem v oblíbených?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
KingMaster13

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip:Real valcuje veľa zvláštne ho tu nečakám real dá v prvom polčase 1-2 góly a v druhov 3-4 góly .Tip:4:0 góly : 2x Ronaldo , Benzema ,Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tip:Real valcuje veľa zvláštne ho tu nečakám real dá v prvom polčase 1-2 góly a v druhov 3-4 góly .Tip:4:0 góly : 2x Ronaldo , Benzema ,Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Tip:Real valcuje veľa zvláštne ho tu nečakám real dá v prvom polčase 1-2 góly a v druhov 3-4 góly .Tip:4:0 góly : 2x Ronaldo , Benzema ,Isco

Reagovat
smazaný uživatel

sry za vela komentov laggy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

Plná síla.

Reagovat
Ed_Hazard

Len ma trocha mrzí Kiko, ten si teda kopne maximálne v CdR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

2:2..........

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

hoši, dneska zaválcujte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

ze si to ty...

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
N.Gin

Nejakej normalni stream?

Reagovat
misinho7

nejaky stream nemate?

Reagovat
smazaný uživatel

stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

pre všetkých link, tu je ich ako utečencov:

http://www.livesportstream.tv/en/main

Reagovat
Robbie

odkaz v HD moc prosím ?

Reagovat
teenz

Bale a jeho zpracování je věc, která nepřestane bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

bale

Reagovat
smazaný uživatel

Kariiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
teenz

Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

Disco

Reagovat
Magic player

Isco se dostane do stredu hriste a hned udela hrace... Kdy se toho dockame od toho naseho Walskeho AM, ktere neumi poradne zpracovat mic? Z takove protekce je mi na bliti. Jo a Benitez nema koule, nebo teda ma, ale v rukach Pereze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth dohral

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľné, zranenia Danila a Bejla ... ešte očakávam, že cez polčas príde Verratti

Reagovat
teenz

Konečně spravedlnost.

Reagovat
N.Gin

Reagovat
misinho7

Pyska..gareth aj james mimo..kto tam bude hrat ?

Reagovat
teenz

Někdo lepší.

Reagovat
misinho7

To je ? Snad nechces tvrdit ze Jese ci Vasquez..

Reagovat
Jerichoo

noa

Reagovat
teenz

Jesé šedesátdevětkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne niekto

Reagovat
misinho7

Omg to sa neda s vami..posledne dva zapasy hraje vyborne ale vy furt to svoje

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

dlhodobá výkonnosť no ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně a jedeme na dalšího

Reagovat
smazaný uživatel

KARIIIIIIIIIIIIIIIM

Reagovat
smazaný uživatel

Karim . Ale Rafa toto je dalsia sracka co hrame ani sa na to neda pozerat .

Reagovat
smazaný uživatel

Profesor

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Kova a konecne to je Carlove 4-4-2 . Kiez by aj futbal bol lepsi

Reagovat
teenz

Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nn je 4-2-3-1, Kova tam pobehuje ako vyplašená kačka

Reagovat
misinho7

Mateo zatial pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačić

Reagovat
smazaný uživatel

Real zatial riadna sračka, Šachtar lepší v kombinácii, škoda toho darovaného gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno říct, že nové tváře v Realu se zatím ukazují ve velmi dobrém světle. Casemiro, Kovacic, Vazquez. Ještě Denis by mohl dostat větší šanci v ostrých zápasech....

Reagovat
Robbie

tvl dejte mi HD strem, tohle je hnus

Reagovat
Uwe háže buly

http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/31534406786191.html

ale komentuje to španěl co si šlape na jazyk..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem se u toho během zápasu pousmál.

Reagovat
One-Real

Varane zatim další profesorký výkon, lehký problémy máme leda zprava, kde to Modrič zavírá později než Kroos nalevo. Kova poslední dva zápasy ukazuje, že by mohl být přesně tím typem tahovýho hráče, který bude ceněný daleko víc než Lucasové, Illarrové a další stojáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kova je super, a to jeste nezacal delat ty svoje runy a la Kaka z AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne tam budeme mat 2 hracov co vedia potiahnut loptu .

Reagovat
One-Real

Dneska tam chybí Jamesova produktivita akorát, jinak by to bylo o 2-3:0 klidně. Jinak i za ty dva zápasy (Espanyol, dneska půl hoďka) ukázal oproti Illarrovi, Lucasovi a dalším, který uměli akorát ustrašeně rozdělovat balóny velkou nadstavbu.

Reagovat
CHONG

Monsignore je skvělý, nemůžu si pomoci, ale kapitán je až třetí nejlepší stoper v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vôbec, Ramos > Pepe

Reagovat
CHONG

Sergio má wonder momenty, ale Pepe je daleko jistější a spolehlivější.

Reagovat
smazaný uživatel

to nesúhlasím, Pepe často horí v dôležitých zápasoch

Reagovat
CHONG

To mi tedy pasuje spíš na Sergia.

Reagovat
Kokesh

Samozřejmě, že Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Škoda toho debilního gólu, jinak hra dobrá, na to s kym hrajem.. Škoda těch dávání si předností před bránou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Verratti ♥

Reagovat
Magic player

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
teenz

U nás doma si nás vodí Šachtar... Benitez Jsem zvědavej co z nás zbyde po Barce nebo Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kde si nas vodi?

Reagovat
teenz

Pravda, po vystřídání Bale hrajem líp.

Reagovat
Kokesh

Ty ses komik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Varane střídal?

Reagovat
Switchback

Tak teď začne koncert

Reagovat
Al Capone

Stěpanenko Ví, že to byl jasný faul a nerozčiluje se a neprotestuje... tak to má být-

Reagovat
misinho7

Varane je zraneny abo co ze ho striedal?

Reagovat
Switchback

Bale něco vážnýho?

Reagovat
Jerichoo

brankový rozhodca je komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Cris bez s tymto do prdele . Nebola ziadna ruka

Reagovat
misinho7

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Fair play od Ronalda, pýtať ruku pre nič za nič a radovať sa z gólu, ktorý nemal byť, charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla no. Brankový to nemohl vidět a poradí

Reagovat
Counter

Nj, u Juventusu by tohle byla korupce...

Reagovat
bartlu

tak goly sou treba, nevim, jak by roncek rozdychal az 3.misto v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

Videls ted Chielliniho?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si schvalne pockal, jestli to nebyl triceps, ale vubec..

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá žlutá byla bez debat, ale ta penalta ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris Sevilla

Reagovat
2miguel1

No im tam musi jebat v tom madride

Reagovat
smazaný uživatel

aspon vidno, aky je ronaldo dusevny mrzak...pre gol zapreda aj mater..

Reagovat
Uwe háže buly

První žlutá pro Stepaněnka nesprávně posouzená a teďka penalta za nastřelený záda.. fakt ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam koncert zranenych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo: Has now scored 63 goals in 64 Champions League games for Real Madrid

10 - No other player has scored more penalties than Cristiano Ronaldo in #UCL history (level with Luis Figo).

Cristiano Ronaldo scores his 9th goal in CL opening matchrounds, equalling Filippo Inzaghi's record.

Reagovat
bartlu

ma vubec nekdo vic golu z penalt nez roncek ?

Reagovat
teenz

Bohužel, nikdo je líp nekope.

Reagovat
bartlu

na to sem se neptal

Reagovat
teenz

hihihih heheheh další

Reagovat
bartlu

tohle je proste vymetenost v hlave, normalne se zeptam, jestli dal nekdo vic golu z penalt nez roncek a ty uz tu rozjizdis madridskou sracku....

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
bartlu

marny boj

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

Takze zraneny Bale, Ramos, Varane, Danilo, James.. To mame za sebou 4 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Ani u jednoho to není nic vážného (zaklepat na dřevo). Minimálně Ramos a Varane, uvidíme, co Bale, se můžou dát dokupy za necelé 2 týdny na Bilbao.

Reagovat
smazaný uživatel

největší expert pod sluncem Balague píše že první dojmy jsou dva týdny u Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jeho posledné zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude na knap. Uvidíme, co Varane a Ramos, ale Varane v týdnu trénoval individuálně a rozhodl se nastoupit, tak snad je to jen něco menšího a Ramos, i když nepříjemně dopadl, odehrál ještě několik minut a fungoval normálně. Alespň jeden z těch našich dvou stabilních stoperů se musí dát dokupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo scored 25 goals of the 349 free kicks at Real Madrid. #Specialist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krásnych 7% úspešnosť

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Magic player

Mohl by ziskat trochu sebereflexe i v tomhle, kdyz videl, ze prisel o prvni tri kroky a jeho klickovani zacalo stat za hovno, tak to prestal delat a je to pro dobro tymu, u standartek by mu to uz mohlo taky docvaknout.

Reagovat
smazaný uživatel

ta byla jasná

Reagovat
bartlu

ty vole dalsi penalticka

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Penalto

Reagovat
One-Real

Real dve penalty, jedna nesmyslná, Sevilla tri penalty.

Reagovat
bartlu

taky v tom spanelsku se piska vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

na Seville píská Královec, to zas bude vzrušení

Reagovat
Matić

Královec nařídil v Seville už třetí penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se divím, že Srna vydržel v Šachtaru tak dlouho a odolal nabídkám z lepších soutěží. Na obránce je hodně fotbalový...

Reagovat
Magic player

Cristiano Ronaldo has scored more penalties than any other player in ‪#‎UCL‬ history (11)

Reagovat
bartlu

Reagovat
misinho7

Benzema dneska zahodil dva obrovske tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Karim kurva ja mam na tikete 4-0

Reagovat
bartlu

aby to nebylo jeste 5-0

Reagovat
smazaný uživatel

to moze byt

Reagovat
Kenneth

Karim podruhe....

Reagovat
smazaný uživatel

Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře realku

Reagovat
misinho7

Ronaldoooo ten chlap je neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze uz ta Marcelova Carlosovka nepadla

Reagovat
smazaný uživatel

HATTRICK HEROOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kenneth

80 golu v CL

Reagovat
smazaný uživatel

Moratator parádny gól

Reagovat
smazaný uživatel

City a united

Reagovat
Jerichoo

PL v europe opäť tečie

Reagovat
F.Torres

PD 3 výhry dneska (dost suveréní výhry), PL zatím 2 prohry. Samozřejmě to nic neznamená

Reagovat
Jerichoo

to ne ale je to vtipné

Reagovat
Billy McClane

Praveze to znamena dost. Stale to pokracuje v nastolenom tempe a nic nenasvedcuje tomu, ze by sa to malo v dohladnej dobe zmenit.

Reagovat
Counter

Tak domácí zápasy proti srágorám vs. venkovní zápasy / domácí zápasy proti loňskému finalistovi

Ne, dělám si srandu, je to šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak United jak United, ale City je doma, hrajou proti Juve které za 3 zápasy v lize má 1 bod a z minulé sezóny jim v té záloze hraje snad jen Pogba.

Reagovat
teenz

I ten nehraje nic extra. Spoustu míčů ztratil.

Reagovat
teenz

Klasika.. a oni ti v PL budou tvrdit, že jsou nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja kokot jsem to Juve nevsadil.

Reagovat
teenz

Neprohra Juve bylo úplně jasný. PL na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vsak ja jsem se na to i pripravill, abych zas nenervil.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim teda dneska věřil, když ne dneska tak kdy teda Vše jim hralo do karet, Juve ve strašidelné formě, všichni mimo a oni stejně nějakým zázrakem dokážou prohrát

Reagovat
teenz

No jim může hrát do karet kde co, ale prostě Anglie.

Reagovat
One-Real

Tohle je celý o složitosti ligy v Anglii. Je to tam tak hrozně vyrovnaný, náročný, hráči tam narozdíl od Španělska nemají na nic čas a pak se ta složitost PL projevuje v kvalitativně horší a na výhru jednodušší LM.

Reagovat
teenz

A hlavně pro ně neni Evropa tak duležitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne nehral Aguero, coz se pod Pellegrinim rovna 90 % vsech bodu v LM. Jinak klasika, prijde Evropa a sampioni nevi, jak maji hrat.

Reagovat
Kokesh

Nejenže vypouští Evropskou ligu, ale dokonce i LM.

Reagovat
F.Torres

Ronaldo, my chceme 5!!

Reagovat
Billy McClane

Dneska nadherne vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

jedno je jisté. Cristiano Ronaldo je nejlepší hráč, co kdy vzešel z Madeiry

Reagovat
F.Torres

dost odvážné tvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš s tím nesouhlasit, můžeš o tom vést spory, ale to je tak všechno, co s tím můžeš udělat.

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
bartlu

no, ale clovek musi uznat, ze ten ronaldo je neskutecne efektivni, na 8 golu mu stacilo 10 dotyku s micem (co se tyce finalni faze)

Reagovat
fefo

Sak 2 dal ze penaldy, o jakej efektivite je rec?

Reagovat
fefo

Aha sorry, necitam poriadne, myslel som ze ide len o dnesny zapas.

Reagovat
bartlu

3 dal z penalty, ale i tak se to bere jako gol...prvni gol tri doteky a zbytek proste po jednom

Reagovat
smazaný uživatel

Isco si to dneska odmakal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zlepsil finalni fazi (z dvaceti pokusu na finalku nevyjde ani jedna), tak je jeste uplne jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby hral na lavo

Reagovat
smazaný uživatel

On té ofenzívě pomůže strašně svým pohybem. Luka i Toni to rozdávají více ve stoje a Isco to oběhá a otvírá dost důležité prostory pro ostatní.

Dost přihrávek mu nevyjde, to je pravda. Ale i tak si myslím, že je pro hru strašně důležitý. Vůbec, když to soupeř zavře a my musíme do 10ti lidí na jejich 16tce....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle ma Isco vsechno krome finalnich asistenci, protoze to zkousi porad, ale vubec mu to nevychazi. Ozil by z takovych pozic mel 40 asistenci za sezonu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Snad na tom Isco zapracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna mu davas na porovnanie snad najlepsieho hraca s finalonou prihravkou . Tak minuly rok mal viac kreativne vytvorenych sanci ako James aj viac asistencii za cely rok az tak zle na tom neni . A zrovna dneskam by mal 0+1 keby Karim .

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, je hrozná škoda, že má Benzema tak příšerný zakončovací schopnosti. jinak by už dávno mohl bejt na podobným levelu jako třeba Suaréz. naštěstí pro nás všechno ostatní u něj je špičkový a perfektně zapadá do týmu

Reagovat
Hurrikane

To zase budou hádky Penaldo vs. Messi

Reagovat
CHONG

Vůbec si nedokážu představit, že bychom s Keylorem v bráně mohli někdy dostat gól.

Reagovat
bartlu

no je skvele, o to horsi je, jak s nim pak zametete...

Reagovat
bartlu

*skvelej

Reagovat
CHONG

My ne, Pérez

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
patas92

telepaticky zabraňuje soupeří vůbec střílet

Reagovat
CHONG

A když telepatie selže, tak vytáhne wonder zákrok.

Reagovat
patas92

Reagovat
Uwe háže buly

Dneska si ho tam málem vstřelil sám

Reagovat
CHONG

Mindgames

Reagovat
Uwe háže buly

Ale jo, přeju mu to moc, byla by hrozná škoda, kdyby nedostal šanci a přišel horší De Gea, jen kvuli marketingu.

Reagovat
CHONG

DDG je lepší než Keylor, ale já jsem za ten pokažený fax hrozně rád, Keylora jsem si vážně oblíbil.

Reagovat
One-Real

sympaťák a oblíbenej v kabině i mimo ní

Reagovat
CHONG

Reagovat
One-Real

Legenda si schováva góly na další zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico , Real , Sevilla vyhrala zajtra este FCB a Vale tento rok bude rekord v koeficiente .

Reagovat
CHONG

FCB ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! Zvládli jsme důležitý vstupní zápas s těžkým soupeřem a 3 body jsou na Bernabéu. Byli jsme lepší a vyhráli jsme zaslouženě, i když v naší hře byly nepřesnosti a máme na víc. Škoda smyšlené penalty na 2:0, vůbec jsme ji nepotřebovali a je to zbytečná kaňka na našem výkonu.

HALA MADRID!

Reagovat
bartlu

tak tu penaltu pisknul rozhodci, s vasim vykonem to nema nic spolecneho

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale i tak mi to vadí, nemělo by se to stávat a radši bych vyhrál 3:0 než dát o gól více, když je takový.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten jí nechtěl písknout, ale poradil mu to ten blb u brány

Reagovat
smazaný uživatel

Ti brankoví rozhodčí jsou fakt kašpaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Je záhadou, co tam z jeho pozice viděl....Srna měl ten loket vystrčený, ale nejsem si jistý, jeslti to vůbec z pozice brankového mohlo klamat a vypadat jako ruka.

Na druhou stranu, pokud hlavní viděl,že to ruka není, tak si může brankový ukazovat co chce a hlavní to pískat nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

este *ze v reale maju penalda,inak by tam tie jedenastky nemal kdo kopat,aj tie priame kopy,zco vnich nedal gol uz dva roky a stalesi to stavia a tvari sa pr nich ako keby je jediny v europe co to vie

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky pohádka o Ronaldovi a jeho kopech z přímáků

Reagovat
bartlu

svancara ?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo tam básnil, přitom ta střela se mu z přímáku povede jednou za 5 zápasů

Reagovat
bartlu

on je dneska mimo, srovnaval tam pocet golu hlavou ronalda a messiho a pod...jinak k te statistice jeho primaku, uspesnost ma 7%, tu nekdo daval info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
10

kolik podobných hrubek už v LM ten Pyatov udělal?

Reagovat
Uwe háže buly

Každý rok několik.

Reagovat
Uwe háže buly

ČT a její sestřihy

Reagovat
bartlu

ted vidim tu penaltu realu....ti rozhodci snad byli vymrdani ne ? a ronaldo z metru vidi jak nastrelil zada a hlasi se tam o penaltu jak lofas, ta jeho trapna touha po golech...

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo umi davat jenom penalty.... nic se nezmenilo.... Penaldo7

Reagovat
JM

Reagovat
technecium

Což o to, i kopat penalty se musí umět. Věřím, že i Leoš by se je naučil, kdyby jich každou sezonu kopal tolik...

Reagovat
JM

Výmluvy!!! Má se to učit na tréninku, lata!

Reagovat
Minister

tá prvá penalta lol...

Reagovat
Kokesh

Rafa zatím.

Reagovat
misinho7

skore 15:0 za 4 zapasy pri inych treneroch by to bolo nejak 15:6 napr

Reagovat
Kokesh

Mluvil o zlepšení defenzívy a zatím hovoří výsledky za vše. Uvidime co dále...

Reagovat
bartlu

no skore je to paradni, ale taky brat v potaz to, jaci byli souperi, aby ste ho za chvili jeste nevyhazovali

Reagovat
smazaný uživatel

DiMa nádhera

Reagovat
misinho7

tak dalsi hattrick a myslim si ze aj proti granade by mohol dalsi pridat, mozno aj 5 znova neskutocne to je nieco...keby dal hatrick napr Hazard ci depay tak by to bolo nieco nevidane a ked da Ronaldo ci Messi tak je to len dalsi x hattrick v poradi a nic svetoborne co by ohurilo neskutocne kde tito dvaja dostali futbal

Reagovat
bartlu

nojo, pak dva zapasy nedaji gola a vsichni mluvi o krizi a ze se bude prestupovat

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

A podle Joseho je na stejným lvl.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Bože... Tá buzna sa zase nezaprela a vyplakala si ďalšiu penaltu... No penalty, no party Angličania bohovský, najmä United

Reagovat
F.Torres

Reagovat
king23

Reagovat
JM

Reagovat
teenz

Vidět šťasnýho Angela v PSG mi rve srdce. Místo toho musíme trpět tu obludu.

Reagovat
One-Real

Za Jamese uz bych ho zpetne nemenil, ale mit oba a nemit Balea tak si piskam.

Reagovat
teenz

No zkusil bych variantu mít oba a Balea poslat do Blšan třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych Marenu nechtel ani tak. Je to kokot.

Reagovat
teenz

DiMa je naprosto úžasnej.

Reagovat
One-Real

Misto Bolta?

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi nekoho novyho. DiMa ma co chtel, tak at si to uziva. Na Boltovi je proste nejhorsi to postaveni, to mi fakt vadi jeste vic nez ty trapny vykony. Takze at prijde nekdo ve stylu Kovy nebo Isca a poctive si ty minuty vybojuje vykonama.

Reagovat
Kokesh

Taky se mi zhnusil, i když mu pořad nejde nepřát aspoň za to co pro mas odvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa na mna nikto nehneva, ale toto je velky priklad jedneho bezcharakterneho trapneho uboziaka.

https://www.youtube.com/watch?v=oVZ0-rzBhwE

Kto toto dokaze obhajovat, obdivovat tohoo hraca a milovat ho, ten musi byt dusevny mrzak s IQ<37. Nehovoriac o tom, ze toto dokaze rozhodca vobec zapiskat. Tfuj, velebnosti, jdu blejt....

Reagovat
bartlu

tak golova masina, ale charakter nic moc...

Reagovat
F.Torres

Reagovat
One-Real

Jako malý prý bral ostatním svačiny.

Reagovat
bartlu

ted vazne, zcela od srdce, tobe ani trochu nevadi, kdyz tam skace jak volek, ze byla ruka a pak to jeste slavi jak nevim co, ikdyz sam vi, ze ta penalta nebyla?

Reagovat
One-Real

Já tyhle typy, který tim zápasem žijou a neumějí prohrávat mám rád. Je mi to daleko sympatičtější, než člověk kterej vypadá že mu je to ukradený.. O simulacích a špatně odpískaných penaltách si myslim své, to už jsem několikrát psal. Ale vyčítat někomu oslavu branky, boha .

Reagovat
bartlu

je oslava jako oslava, kdyz sam vi, ze ta penalta nebyla a jeste se o to hlasil jak trdlo, tak tam zase nemusi delat boha, ze to dal, ale to je vec nazoru...

Reagovat
JM

Reagovat
Mrvinho

Toto by udělalo 99% hráčů, rýpeš jen protože to je Ronaldo

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

Když miluješ hráče, který je naprosto klíčovým pro tvůj zbožňovaný klub, tak máš IQ<37, ty jsi mi ale filuta

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho obdivuju a IQ mám zcela určitě větší než ty

Reagovat
king23

to ale kdekdo

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady Atletico de Madrid? Jak je to s pockem hattricku u hracu v LM? Kdo ma nejvic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi 5x Messi.

Reagovat
teenz

Reagovat
Atlético de Madrid

5 jich dal Messi, z toho jednou 4 a jednou 5.. Ronalda z hlavy nevim, podle me dal dneska teprve druhej nebo treti. Messi jicj ma nejvic v LM, kdyz pricteme PMEZ, tak ma nejvic Puskas, 6

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 5

Ronaldo, Mario Gómez, Filippo Inzaghi a Luiz Adriano 3

Reagovat
smazaný uživatel

Je to už trapné,rok co rok jsou tyhle "neúmyslné" penalty pro Ronalda a nechápu ,že tohle někoho baví.

Reagovat
CHONG

Co to víno?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to už trapné,rok co rok jsou tyhle "neúmyslné" penalty pro Ronalda a nechápu ,že tohle někoho baví.

Reagovat
Kokesh

A rok co rok mu pár dalších naopak jasných nepiskbou...nevyberes si.

Reagovat
bartlu

kdy mu nepiskli jasnou penaltu ?

Reagovat
CHONG

Třeba proti Gijonu

Reagovat
bartlu
Reagovat
CHONG

Jo

Reagovat
bartlu

aha...tak to uz byla jasnejsi ta prvni dnesni

Reagovat
CHONG

aha...tak to jsi dement

Reagovat
bartlu

byl jsi mi dobrym ucitelem

Reagovat
CHONG

Učedník předčil učitele

Reagovat
bartlu

brzo budes zase na vysluni, mistre

Reagovat
CHONG

Když sem přestaneš chodit, tak jo.

Reagovat
bartlu

ono se zvysujici frekvenci tvych prispevku k tomu dojde tak ci tak...

Reagovat
CHONG

Dokud tady budeš, tak jsem bez šance

Reagovat
bartlu

o vikendu se to otoci, az ronaldo hodi dive a ty budes tvrdit jak byla jasna...vydrz, zatim ti to mistecko na vysluni zahreju

Reagovat
CHONG

O víkendu tady nebudu

Reagovat
bartlu

tak budes dementem kdekoliv jinde

Reagovat
CHONG

Může být, ale jsem rád, že ty mě tady zastoupíš.

Reagovat
bartlu

co bych pro tebe neudelal, ale jen docasne

Reagovat
king23

včera

Reagovat
bartlu

Reagovat
JM

Reagovat
technecium

Jaký klub, takoví hráči, takoví fanoušci. Pokud tu někdo obhajuje chování Ronalda při a po té pencli, tak je to debil.

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
CHONG

Víme, známe.

Reagovat
technecium

Když tobě říkat debil nemá smysl, protože uz jseš na to zvyklej. Sakra, zase jsi vyhrál

Reagovat
CHONG

To já vždycky

Reagovat
JM

Reagovat
king23

Reagovat
JM

Reagovat
madridcan

Vravis, ze tiez neplatis dane hej?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
One-Real

A snad Keylor vypiluje ty nedostatky o kterejch všichni víme a za rok nebude co řešit. My jsme spokojení, že ho máme, on je spokojený u nás, fanoušci MU jsou spokojení že mají De Geu a De Gea je spokojený, že začíná novou etapu u MU. Vše jak má být.

Reagovat
bartlu

perez neni spokojeny

Reagovat
smazaný uživatel

Flore se rozhodl, uz ma v kanclu novej pokeball.

Reagovat
king23

ať už bude navas nebo De Gea, tak je to furt o 100% lepší než Iker poslední 2 sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

O rok posledny Floreho prestupak snad uz to vzda a pocka si na koniec .

Reagovat
blaugrana

Tak to ma pojeb. V pokutovom území je zakázané hrať chrbtom? A ta druhá, to bol tiež dobrý výsmech.

Reagovat
CHONG

Ta druhá byla úplně jasná

Reagovat
Aldeano

Reagovat
bartlu

tak zrovna ta druha se dala vklidu pisknout

Reagovat
blaugrana

No ako odrazila sa mu do ruky. Hento je proste na hlavu, aby sa to pískalo.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
king23

to snad ne

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Hlavní ta první žlutá Stepaněnka, za to že šáhl Kristýnce na ramínko

Reagovat
smazaný uživatel

Normálka. Hlavně, že se točí prachy. Ronaldo dal hattrick, takže UEFA má splněno. Na Šachtar ti každý sere...

Reagovat
Switchback
Reagovat
TheAdy

Reagovat
king23

Typický fanda Barcelony nejen dnes: Panaldo, búú, búúú. Zase mu pomohli rozhodčí/spoluhráči/diváci búúú, umí jen penalty, búúúú. Všechny góly jsou jenom dorážky, búúú. Má moc gelu na hlavě, búúú. Zase slavil gól grázl! Búúú. Je teplej, búúúú.

Fanda Realu nejen dnes: Messi je skvělý hráč, aktuálně druhý nejlepší.

Reagovat
king23

ale naprosto vážně. Pamatuju si narážky typu Kdessi a něco o Hobitovi, ale nikdy jsem nezažil, že bysme měli my fandové Realu z Messiho tak neskutečný komplex.

Reagovat
aither

To nemyslíš vážně

Reagovat
king23

zní můj text jako ironie? Vidíš tam někde smajlíky? Nezněla náhodou první věta "ale naprosto vážně."?

Reagovat
aither

Pak je to smutný, trochu sebereflexe, jak už bylo mnohokrát řečeno, fandové Realu a Barcy si nemaj co vyčítat

Reagovat
king23

připomeň mi to až dá hattrick Messi (hádám, že to dlouho trvat nebude). S chutí si rád (ne)přečtu nadávky fandů Realu o tom jak to byla celé náhoda a že je Messi zcela neschopný a nic vlastně neumí. Na 1000% se to neobjeví v takové míře jako např. dnes.

Reagovat
bartlu

taky vetsinou messi nedoklepava

Reagovat
teenz

Reagovat
king23

to je přece úplně jedno. Pokud si fans nemají co vyčítat, jak sám tvrdíš, tak se určitě najde nějaký jiný stupidní důvod proč zhazovat jeho výkon.

Reagovat
bartlu

ale ja jeho vykon neshazuju, pro me je to proste nejlepsi exekutor penalt a jeden ze dvou nejlepsich zakoncovatelu na svete...jak ma tohle byt shazovani ?

Reagovat
king23

bože můj. Ano, psal jsem fans Barcelony, ale myslím to obecně, nepsal jsem o tobě. Reakce byla spíš na příspěvky viz výše typu: Bože... Tá buzna sa zase nezaprela a vyplakala si ďalšiu penaltu.

Reagovat
bartlu

okej, kdyz vynechas to slovo buzna... co neni na zbytku tveho tvrzeni pravda?

Reagovat
king23

Takže Ronaldo plakal? S tebou fant končím, to nemá cenu

Reagovat
bartlu

neplakal, ale hlasil se tam o penaltu jak blbecek, ikdyz stal metr od toho a videl, ze to byly jasne zada....pak ta bohovska oslava, jako by o nic neslo...proste charakter, ale ty tu budes valit srany furt....nebo vlastne, ona to byla jasna penalta, ronaldo nic nevidel a vsechno je super cuper, barcelona hejtri

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
valloire

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Kokesh

Čím přitáhne Messi pozornost? Samozřejmě kromě svých výkonu...v poslední době se dá napsat jen jeho tetování, jinak je to tichý klucina. Cris je model, na hřišti cholerik, pro spoustu lidí zamýšlený, uplakany a rozmazlené fracek. Jasný, že více kontroverze přitahuje Cris. A proto jak pises, se komplexy spíše vztahují na něj...Jirka by mohl vyprávět.

Reagovat
bartlu

messi jako hrac je uplne nekde jinde, roncek je proste zakoncovatel, proste dotyk a gol, messi si ten gol umi pripravit, umi ho pripravit i ostatnim, umi s balonem udelat par hracu, neceka, co mu vymysli spoluhraci, ale jebat..skoda pismenek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

mysli si co chceš, klidně si mysli, že je Ronaldo nejhorší hráč na světě, ale to není to na co jsem upozorňoval. Hovořím o zakomplexovanosti. Stačí zabrouzdat na české stránky barcelony a v diskuzi se furt řeší Ronaldo. Na real-madrid.cz neříkám, že se to nikdy nestalo, ale viděl jsem to asi dvakrát a pak samozřejmě v článcích o Zlatém míči atd. Už to o něčem vypovídá.

Reagovat
bartlu

ronaldo je druhy nejlepsi hrac na svete, to zaprve, za druhe co tu pises je sracka, oba tabory tu jebou do sebe uplne stejne, tak nevim, o co ti tu jde

Reagovat
king23

Oba tábory do sebe jebou úplně stejně, to máš pravdu. Já nesnáším Barcu z mnoha i spupidních a irelevantních důvodů stejně jako fans Barcy obráceně. A odplivnu si kdy můžu. Ale komentuju komplexy konkrétně z Messiho/Ronalda. A tam si stojím za tím, že naše komplexy z Messiho nejsou ani zdaleka poloviční.

Reagovat
bartlu

tak ono to asi prameni z toho, ze delate z doklepavace ronalda nejlepsiho hrace historie....to proste bije do oci a clovek se musi ozvat

Reagovat
teenz

Doklepávač.

Reagovat
bartlu

doklepavac a penaltovy exekutor, kdyz uz to chces teda presne

Reagovat
bartlu

no a abych nezapomnel, tak i skvelej hlavickar

Reagovat
king23

Zajímavé, že si to, že je ten "doklepávač" nejlepší na světě myslí už dvy roky po sobě trenéři a kapitáni národních mužstev a novináři prostřednictvím ankety Zlatý míč. Asi tomu nerozumí...

Reagovat
bartlu

jojo, fotbalovi treneri nekde z ugandy atd, kteri si jen prectou, kolik dal ronaldo golu, ale to, ze je vetsina z penalt a z toho, ze mu to hodi pred prazdnou uz nevi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu
Reagovat
smazaný uživatel

A co já s tím? Mě rozesmál ten tvůj pohled na trenéry (třeba) v Africe.

Reagovat
bartlu

No, ze o tom rozhoduji i hraci/treneri, co sotva sleduji nejaky zapasy, spis maximalne rozklinou net nebo neco a prectou si o tom, jak ronaldo radil a dal 20 golu, ale to, ze mu nekdo prihral pred prazdnou uz se nedoctou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě vždycky dokáže fascinovat. Když je teda to doklepávání a střílení do prázdný tak jednoduchý, tak proč těch 50 gólů za sezonu teda nenastřílí i spousta ostatních hráčů? A rovnou si i odpovím.. ono totiž se dokázat separovat od obránce a to místo si k zakončení najít totiž tak jednoduchý není a Ronaldo je v tom s přehledem nejlepší na světě a proto střílí taková kvanta gólů a proto je dneska jedním ze dvou nejlepších hráčů na světě. A za to si uznání i třeba v podobě GB zaslouží, ať se vám to líbí nebo ne.

Reagovat
bartlu

no, tak zaprve nevim, kteri ostatni hraci maji tak kvalitni spoluhrace, kteri sypou vsechno jen a jen na ne, za druhe....za druhe, uz nekolikrat sem tu napsal, ze je ronaldo nejlepsi hrac ve vapne, umi si to misto najit, umi si presne vyckat, az mu to nekdo nahraje pred prazdnou a tam to chladnokrevne zakonci a jde slavit jako buh, tohle vy nedokazete pochopit, ja tu celou dobu tvrdim, ze ronaldo je snad nejlepsi penaltovy exekutor, skvely hlavickar a perfektni doklepavac...v tom ja ho uznavam, ale na to, aby vyhral GB nestaci z velke casti jen tezit z prace ostatnich, to, ze umi byt ve spravny cas na spravnem miste z nej dela golovou masinu, ale ne nejlepsiho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho po pesine...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na to mám říct.. evidentně to na GB stačí a ne že ne.

A vůbec, já se do těhle hádek pouštět nechci.. já se chtěl jen obecně(!) vyjádřit k těm komentářům, který se tu vždycky potom, co Ronaldo nastřílí hromadu gólů, objeví a dělají z úplnýho dřeváka, co v podstatě jen zakončuje do prázdný a nic jinýho neumí. Nic proti tobě.

Reagovat
bartlu

ocividne staci, to mas bohuzel pravdu, nekomu to proste staci....ja chci videt od hrace i neco vic, nez jen stat a spolehat na to, co mi kdo pripravi, nejakou magii, dribling, proste neco vymyslet, pobavit.....nekdo proste uznava hrace od toho kolik da golu, od toho je tu zlata kopacka, zlaty mic by mel byt o necem jinem nez o tom, kdo da kolik golu

Reagovat
teenz

Jdu koukat na show mareše, tohle nemá cenu.

Reagovat
Afrokrecek

"ani zdaleka poloviční" tak ty jsi frajer

Reagovat
tunkic

Sorry, ale zrovna na real-madrid.cz vidíš skoro v každý diskuzi slova jako "skřet", "hobit", "steroiďák", "daňovej podvodník", "kdyby neměl iniestu...." atd.

Reagovat
Uwe háže buly

Takže seš gay jo?

Reagovat
CHONG

Reagovat
Fairplay

Jinak je až smutné, co se stalo s Bernardem. Dva roky zpátky to tady bylo plné "Bernard > Oscar" a tak podobně.. No a on teď zahřívá lavičku v Šachtaru, který je snad nejslabší za poslední roky

Reagovat
Kily

když už jsi zmínil Bernarda, je tu někdo, kdo ví něco o Gansovi, jestli by se jako někdy mohl podívat do Evropy? To taky měl být obrovský talent a nakonec vlastně prd, ani do reprezentace se nedostává

Reagovat
Fairplay

O něm jsem už neslyšel už dobré tři roky. Podle mě se úplně zahrabal tím nepochopitelným přestupem ze Santosu do Sao Paula ve chvíli, kdy se o něj mohli přetrhnout velké evropské kluby. A podle statistik to na nějakou hitparádu v té jejich Serii A taky nevypadá.

Reagovat
Fairplay

Vlastně kromě Neymara a Oscara z té generace wonderkidů snad všichni shořeli. Lucas v PSG je taky zahrabanej, obzvlášť po příchodu Ángela.

Reagovat
tunkic

Taky pořád čekám, kdy ho sem někdo přetáhne...starej už je na to dost ...plus bych chtěl zpátky v Evropě i Pata!

Reagovat
Jerichoo

ja som tu videl tuším od martyho aj Bernard > Lucas Moura

Reagovat
smazaný uživatel

Videl nekdo penalty v Seville? Byly ok nebo Berbruv ocasek zapomel, ze nepiska nasi ligu ?

Reagovat
Kily

první se pískat nemusela, tam spíš hráč Sevilly přepadl přes Sommera, druhá a třetí jasná

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Lorcan

Reagovat
alcantara

Reagovat
Spalovač šancí

Nebyla před tou třetí ruka toho hráče na zemi?

Reagovat
Spalovač šancí

Klasické hrubé ovlivnění zápasu naprosto nesmyslně fouknutou první penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo buch z Madeiry! Preju mu tisic golu z penalt a GB za oslavy genialnich golu. Haha Madrid!

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Neplac, lepsi uz nebude.

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

Typická katalánská fňukna, snad Cristiano vymyšlenými penaltami rozhodne obě letošní ligová El Clásica, ať máte aspoň pořádný důvod fňukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urciteee... Neni Ronaldo bez penalt a mavani rucicek. Charakter!

Reagovat
F.Torres

tak to byl stěr

Reagovat
smazaný uživatel

Piatov po kolky to uz krat zarezal vlastny mancaft. Je to az neuveritelne ako muzu treneri stavat brankarov ako Piatov ci Weindenfeler, ktory docela pravidelne kopia skolacke chyby v zapasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

I sudi rezal ne ze ne...

Reagovat
minoLFC

Ta jeho oslava gólu to je hnus

Reagovat
JM

Reagovat
bartlu

tak s tim bych brzdil, nez prijde chong a teenz, kteri ti vysvetli, ze jsi vlastne mrdka, zavidis, neunasis, ze ronaldo se tam hlasi o penaltu, ikdyz moc dobre vi, ze zadna nebyla je vlastne dobre, protoze to z nej dela skveleho hrace a neni mu jedno jak dopadne zapas, to, ze se z golu raduje je preci jen dobre, protoze gol jak gol, nemuze za to, ze rozhodci pisknuli penaltu, on se tam jen o ni hlasil, je to chyba rozhodcich, ze jsou to mrdky a krysy, kteri naleteli skvelemu hereckemu vykonu, kdy rozhodci uvidel v ronaldovu oku cistou pravdu o tom, ze to byla ruka a penalta by mela byt tudiz odpiskana....thats all, madafaka teenz copyright

Reagovat
smazaný uživatel

All-in.

Reagovat
JM

Reagovat
F.Torres

on je prostě největší velikán fotbalu, on nejen že podává neskutečné výkony na hřišti, ale vzbuzuje i emoce, proto je tím největším z největších, prostě fotbalový bůh z Madeiry

Reagovat
smazaný uživatel

Buch

Reagovat
Afrokrecek

to bylo kapesnicku co?

Reagovat
technecium

Yes to bylo kombo Overkill

Reagovat
minoLFC

no o tu penaltu mi ani nešlo, len o tu jeho pripečenú oslavu

Reagovat
teenz

Reagovat
tunkic

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
F.Torres

Hrál se zápas Real - Šachťar, počet komentů více jak 450 a z toho 70% o Ronaldovi.

On je prostě velikán, on dělá show a proto je nejlepší a všichni na něj budou vzpomínat prostě CR7

Reagovat
tunkic

Jako na nejlepšího na něj budou vzpomínat jenom fanoušci Realu, nikdo jinej!!

Reagovat
smazaný uživatel

ubrečenci z mordoru, to se dalo čekat...

Reagovat
JM

Reagovat
dextroza_m

asi moc nevíš o čem mluvíš, ja?

Reagovat
technecium

Mordor byl vždycky Madrid. Už jen kvůli částečné fonetické podobnosti slov..

Reagovat
dextroza_m

nechcej je, plačou, že nic nevyhrávají Bez rozhodčích by vyhráli 1 : 0 a kdoví jestli

Reagovat
Afrokrecek

vyhráli poslední 3 záapsy

Reagovat
dextroza_m

tak to sorry :-))) Ale já myslel trofeje... i když v léte nějakou důležitou možná získali

Reagovat
Afrokrecek

ale tak ty jim ubíráš ..

Reagovat
technecium

Jejich problém, že jsou Gloryhunteři

Reagovat
Aldeano

Paráda

Reagovat
Al Capone

Cris Nejen, ze dava neskutecne mnozstvi golu, ale jak dokaze popudit tu katalanskou verbez je proste k nezaplaceni

Reagovat
Afrokrecek

Stejné je tu vás s Messim, takže o čem se chceš hádat?

Reagovat
Afrokrecek

*je to u vás

Reagovat
Robochelsea

Rozhodca tou prvou penaltou pokazil zápas, škoda. A Ronaldo je štatisticky naozaj famózny, ale herne už najlepší na svete nie je a ani nebude. Na najlepšieho hráča sveta nestačí mať skvelý výber miesta a dobre premieňať penalty

Reagovat
Afrokrecek

Stejné je tu vás s Messim, takže o čem se chceš hádat?

Reagovat
Afrokrecek

sorry melo byt o vlákno vejš

Reagovat
smazaný uživatel

Je přehnaný jak jsou rozhodčí z Rolanda posraný, ukáže si a hned se píská penalta a ten Ramosův pád? pak ho nemá bolet rameno když tam skáče jako kamzík.

Reagovat
roberos

Ronaldo jen 2 penalty a dorážka - a co dál ? - naprostý prúměr . Rozhodčí - tragédie !! - penalta za nic pro Real a vyloučení hráče Šachtoru ( druhá žlutá ) za stejný faul v začátku zápasu Kroos kartu nedostal ! To nadržování Realu ( v lize odpuštěná penalta atd.) je strašnej hnus !

Reagovat
Afrokrecek

Hodně štěstí při až priběhne CHONG, teenz, king a jim podobní

Reagovat
misinho7

skor vela stastia nam pri roberosovi.....

Reagovat
Afrokrecek

štve tě, že má pravdu?

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Dyť to je Valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

...ale musíme jít tomu štěstíčku trochu naproti...

Reagovat
valloire

jj, je to prúměr

Reagovat
Billy McClane

50 z 500 komentarov tu ma nejaky cule bartlu, ved to je celych 10% z diskusie Som zvedavy ci bude taka aktivita aj dnes pri zapase s Rimom

Reagovat
dextroza_m

v zápase s Římem to bude přesně naopak, tak nedělej blba

Reagovat
Billy McClane

Ja sa mozem na vas vysrat. A na teba dvojnasobne.

Reagovat
Spalovač šancí

Cristiano ten Zlatý míč opravdu chce ...

Reagovat
Darren Fletcher

mohol by ho dostat

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Chce, ale nezaslouží si ho

Reagovat
dextroza_m

kde by se na něj vyhrabal? Bude rád za druhý flek... Tady není o čem.

Reagovat
misinho7

rad za druhy flek..druhy flek je isty i keby neviem co..a prvy ked bude tak strielat goly jak saleny tiez nie je nerealny

Reagovat
Spalovač šancí

V Realu se mu to střílí. Chtěl bych ho vidět v Baníku, nebo Olomouci (tam by se ani neprosadil přes Halenára)

Reagovat
Fairplay

Tak podobné spoluhráče má v té srandarepre, takže by se ani v Olomouci neztratil

Reagovat
-Carles-

Tentoraz mu už kanonády proti nýmandom GB nevyhrajú

Reagovat
valloire

a kdyby ano?

Reagovat
-Carles-

Bez šance, musíš uznať sám.

Reagovat
patas92

moc si nedělej naděje

Reagovat
Spalovač šancí

To by musel dát pět golů Barceloně, aby vůbec o tom někdo začal uvažovat. I když je pravda, že respondenti při hlasování dávají větší váhu aktuální formě na začátku aktuální sezony oproti vyvrcholení předchozí skončené.

Reagovat
frankiefcb

Fanoušci Barcelony jsou neskuteční pokrytci to je neuvěřitelné.

Reagovat
patas92

Ukaž mu takhle vymyšlenou penaltu Barceloně z poslední doby

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
patas92

Tak v čem jsou pokrytečtí?

Reagovat
frankiefcb

ty útoky na Ronalda a znehodnocování jeho gólů to je mnohdy nechutná křeč a pokrytectví. Ač fanda Atletica, tak musím nestraně konstatovat, že tady na diskuzi vévodí pokrytectví a komplexy z hráčů jiných týmů především fans Barcelona.

Reagovat
JM

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Hurrikane

Ach jo, po bitvě každý generál. Benitéz mile překvapil, hrajeme vcelku ofenzivní fotbal, máme zatím vynikající obranu, skvělého brankáře(sice Navase nemusím, radši bych tam viděl Davida ), zatím prostě všechno šlape. Jasně, neměli jsme ještě nějakého fakt TOPového soupeře, který by nás nejlépe prověřil, ale s tou formou co teď máme se nebojím, teda kromě zápase na Caldéronu, tam to je zabiják formy.

Reagovat
Andis

Já to Ronaldovi přeju, mám z toho radost jak všude zakomplexovaný ubožáčci to neunesou, viz. tady dizkuse. Člověk se ve chvíli odpočinku skvěle pobaví.

Btw. Statistiky mluví jasným faktem. Drtivou většinu golů dá Ronaldo pravou nohou, následuje hlava...penalta je až bůh ví kde, ale furt je součástí fotbal a že je umí kopat, tak ať je kope, Messi se to taky třeba pořádně doučí

Reagovat
loki5

Odhaduju to tak na 20% gólů z penalt. Ale to není nic výrazného a prostě to vyplívá ze hry Realu.

Reagovat
loki5

Co je na Ronaldovi pozoruhodné že si dokázal udržet výkonnost po celou tu dobu bez výraznějších zaváhání. To se podaří málokomu.

Reagovat
Kily

taky je měl, letos přelom roku, poslední dvě MS

Reagovat
loki5

MS jsou tři zápasy to bych zase nepřeceňoval.

Reagovat
REPLIKATOR

Penaldo

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Tryhardo

Penaldo

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

naldo

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Neviděl jsem těch 5 branek v lize, ale jestli byly podobné kvality jako ty tři v LM, tak by mě spíš zajímalo, jak CR7 hrál. Předpokládejme, že rozhodčí neudělal chybu v případě první penalty a udělal chybu v připadě té druhé (rozuměj nepískl ani jednu) a CR7 se nedostal k hlavičce a gólově vyšel naprázdno. Jak teda hrál mimo ty branky?

Reagovat
valloire

hrál hovno, dal jenom 8 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

A není to málo?

Reagovat
valloire

je, proto hrál hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Ptám se jak hrál, ne kolik dal branek. Ty dvě pentle a dorážku jsem viděl, ale jak na tom byl herně, fakt hovno? Já se nedíval ..

Reagovat
roberos

Až na laciné góly naprosto nic nepředvedl.

Reagovat
7C.Ronaldo

KRáááááál

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
roberos

Hrát za Rea - l znamená - sypat všechno na Ronalda i když si v šanci ( viz mnohokrát Benzema ) aby on pélil 10-15 x za zápaz a ztoho něco dál !!l

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele