předkola - 3. předkolo - nemistrovská část - 1. zápasy
29.07.2015 21:05 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

Reagovat
MagpeCZ

2:4

Reagovat
paver

1:2

Reagovat
Fluor

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
EverlastD

0:2

Reagovat
veikko

1:0

Reagovat
pedro-pedro

Nizozemská liga začíná až za 14 dní, ale pro Ajax přichází klíčové zápasy již nyní. Mě osobně se Ajax v loňském roce výkonostně vůbec nelíbil. Viděl jsem i ligové zápasy, kde na hráče pískali vlastní fans. Je tedy otázkou jak se Ajaxu povedlo zlepšit hru a zapracovat posily.

Rapid vypadá velice dobře a sehraně. Viděl jsem ligový zápas proti riedu a ikdyý o výhře rozhodl až v závěru tak Ried byl celý zápas v roli statisty, který čeká jen na to až ten gól dostane. Zápas sice ovlivnilo vyloučení, ale i v 10 se dá hrát vyrovnaná partie. Nicméně Rapid měl držení míče cca 70%.

Proto v tomto zápase více věřím domácím. Rapid využije toho že sezona v Rakousku začíná dříve a že jim to jak se zdá šlape.

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Kluivert9

3,45 na Ajax? Pěkný...

Reagovat
Pyroman

Věřím Ajaxu, v přípravě hráli těžké zápasy, takže i když jim ještě nezačala liga, tak jsou dobře připravení. Rapid sice před sezónou demoloval jednoho soupeře za druhým, ale výhry 9:1 nebo 10:0 nad slabými domácími týmy tě na LM nepřipraví. Porážka Ajaxu by mě hodně překvapila, tipnu výsledek 1:2.

Reagovat
fsada

Já Věřím ,že to bude na horu dolů a bude to pěknej zápas, podle mě padne i celkem dost gólů, ale Ajax, se mě v přípravě celkem dost líbil měl podle mě dost zápasů na rozehrání, a proto já tipuji 1:2 pro Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

TO bol ale polčas, Ajax si stráži vzadu líniu a vyráža do takých zvláštných protiútokov ala Blindov pass na Van Persieho na MS. Oba góly prišli po nakopnutej lopte k vápnu...

Reagovat
fsada

Ta zatím to vypadá jak jsem pedpokládal a , je to 1:2 pro Ajax a takhle už si to i Ajax udrží

Reagovat
Pyroman

a nebo taky ne

Reagovat
fsada

tak*

Reagovat
smazaný uživatel

Ta redka to bol ešte asi 10krát horší šĽapák ako Teclov a asi 20krát nebezpečnejší....šialené....nakoniec sa mohol dostať Rapid aj do vedenia pri tej chybe Cilessena, naopak Ajax mohol rozhodnúť v nadstavení pri tom prenechavaní lopty od stopéra pre Novotu. Janko to ale vychytal, ako aj jednu ďalšiu výbornu strelu Rapid stále žije

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele