základní skupiny - skupina B, 5. kolo
27.11.2013 20:45 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Madrid i v deseti porazil Galatasaray

Madridský gigant si i přes brzké vyloučení obránce Sergia Ramose poradil s tureckým Galatasarayem, ze kterého se tak pomalu stává velmi oblíbený soupeř Bílého baletu. Na úvodní gól Garetha Balea ještě dokázali Turci reagovat, ale druhý poločas patřil jen a pouze Realu Madrid.

Bílý balet přišel o svou nejzářivější hvězdu v podobě portugalského útočníka Cristiana Ronalda. Italský stratég Carlo Ancelotti se z preventivních důvodů rozhodl nenasadit svůj klenot a šetřit jej na víkendové klání La Ligy. Galatasaray svíraly nepříjemné vzpomínky na první vzájemné utkání, dnes ale turecký tým vyběhl na hrací plochu bezmála posvátného Santiaga Bernabéua pod taktickými pokyny zkušeného italského trenéra Roberta Manciniho.

Mladší z obou hlavních protagonistů na lavičkách dnes slavil devětačtyřicáté narozeniny a určitě by dárkem v podobě případného vítězství nepohrdl. Radost mu ale málem zkazil Gareth Bale, který postupoval na brankáře Iscana téměř osamocen, ale Iscovu nahrávku nakonec poslal těsně vedle pravé tyče! Na hrotu Realu Madrid dostal příležitost mladíček Jesé Rodríguez, který toužil zazářit na půdě prestižní fotbalové soutěže. Velkou šanci mu připravil obránce Marcelo, který prošel do pokutového území a předkládal Jesému míč. Talentovaný útočník ale trochu zaspal a obrana Galatasaraye k němu stihla přistoupit včas.

Real Madrid sice držel balon na svých kopačkách, ale baletní show jsme od něj rozhodně neviděli. Naopak, jeho kombinacím chyběl nápad i rychlost, útočný trojlístek v podání di Maríi, Garetha Balea a Jesého příliš míčů nedostával. Právě ve chvíli, kdy tempo utkání pomalu upadalo, jej probudil Sergio Ramos. Možná spíš sudí Collum. Zlomový moment se udál po pětadvaceti minutách, když hosté ukázali Realu, jak že mají útočníci dostávat centrované míče. Umut Bulut totiž využil lehkého zaspání Sergia Ramose a upadl před pokutovým územím. Skotský arbitr Collum uviděl náznak faulu i ochotný pád Buluta, což podle svého nejlepšího svědomí posoudil jako zákrok proti pravidlům. Následovala červená karta pro Ramose a citelné oslabení královského celku!

Trenér Ancelotti pohotově reagoval, když stáhl jediného klasického hrotového útočníka Jesého a snížil tím ofenzivní sílu blancos. Naopak tureckému celku se otevřela velká šance ke vstřelení úvodní branky. Přesto se jako první měnila číslice ve skóre na straně Realu Madrid. Po faulu Felipeho Mela na Pepeho se k míči postavil Gareth Bale a přesným kopem překonal zeď i brankáře Iscana!

Turecký tým se ale nehodlal z Madridu poroučet bez bodů a rozhodl se vsadit na schopnosti dvojice Didier Drogba - Umut Bulut. Prve jmenovaný šanci vytvořil, když svého spoluhráče poslal přesnou nahrávkou do výhodnějšího postavení a Bulut si vychutnal i brankáře Casillase. Stadion patřící merengues se tedy radoval necelou minutu - 1:1.

V závěru první půle se do další šance hnal Gareth Bale, bývalý hráč Tottenhamu ale napodobil své zakončení z úvodní fáze utkání a míč poslal nad bránu. Po uplynutí avizované minuty nastaveného času pískl skotský sudí do píšťalky a poslal oba týmy do šaten. Divákům se ale rozhodně vyplatilo počkat si i na půli druhou. Real možná hrál v početní nevýhodě, ale přesto si dokázal vypracovat klíčové šance.

Úvodní dějství sice možná nesplnilo vysoký standard Realu, ale těžko čekat ofenzivní smršť proti motivovaným Turkům pod nadvládou italského stratéga a ještě k tomu v deseti. Nicméně, hostující obrana si po návratu ze šaten vybrala slabší moment, když nepokryla nabíhajícího Álvara Arbelou. Krajní obránce se objevil před brankáře Iscaem téměř nehlídán, nastavil nohu do centru od di Maríi a Real se k radosti Ancelottiho opět ujal vedení!

Ne chuť ale doslova hlad po dalších gólech byla na zkušeném bekovi jasně zřetelná. Nejprve sice dostal žluté napomenutí za nafilmovaný pád v pokutovém území, ale dál se odhodlaně pouštěl ofenzivních průniků. Coby falešné křídlo si často nabíhal před pokutové území Galatasaraye a po hodině hry se dostal k dalšímu zakončení - teď ovšem mířil těsně vedle. Těsně přec návratem Wesleyho Sneijdera, bývalého hráče merengues, se však ještě jednou domácí shlukli kolem slavícího spoluhráče.

Álvaro Arbeloa načal celou akci, předal míč Iscovi, který mu jej vrátil. Arbeloa tentokrát ustál nátlak ze strany protihráče a krásnou kombinaci dovršil nahrávkou na Ángela di Maríu. Argentinský rychlík si míč zpracoval a z blízkosti prostřelil brankáře Iscana!

Iker Casillas prožívá v letošní sezoně pravděpodobně nejsložitější chvíle své bohaté kariéry, protože přišel o pozici jedničky. V Lize mistrů však má přednost před svým rivalem Lópezem a důvěru spolu s potleskem si dnes vysloužil hned několikrát. Za zmínku jistě stojí jeho brilantní zákrok proti hlavičce Didiera Drogby, jež vytáhl nad břevno. Míč užuž směřoval pod břevno, ale na poslední chvíli Casillas vymrštil ruku do vzduchu a korekci skóre zabránil. A stále to nebylo vše...

V létě totiž královský klub neváhal zaplatit třicet milionů eur za talentovaného mladíka z Málagy a "Zlatý chlapec" se mu již několikrát odvděčil. Ofenzivní záložník nejprve možná trochu zabrzdil dobře se rozvíjející útok domácích, ale se štěstím se k němu míč vrátil. Isco toho využil opravdu skvostně, neboť si obhodil dva protihráče a v poklidu poslal míč za záda hostujícího brankáře s velmi podobným jménem - demolice Turků byla dokonána.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (257)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Cristiano hattrick...nemam pochyb. Galatasaray sa musi pchat dopredu, Cristiano ich pochova.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je buzik

Reagovat
smazaný uživatel

a ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte,jestli Ronaldo bude hrát? Protože se zranil, když hráli proti Almerií.Můj tip bohužel 2-1 pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte,jestli Ronaldo bude hrát? Protože se zranil, když hráli proti Almerií.Můj tip bohužel 2-1 pro Real

Reagovat
madridcan

bude

Reagovat
madridcan

aktualne to uz take jasne nie je

Reagovat
madridcan

AS pise, ze absolvolal lekarske testy, po ktorych povedal, ze je v pohode, ale doktori mu neodporucaju, aby hral v stredu.

Reagovat
clinger

aha.rozmýšlím za větší vklad sázku na to že Real dá aspoň 3 fíky a tohle mě moc netěší.jinak myslíte že budete hrát v plné palbě?dík

Reagovat
madridcan

Galatasaray musi hrat, cize sa pchat dopredu budu, ale Real v Lige Majstrov nie je z tych, co pusta body. A samozrejme-za kazdu vyhru su peniaze na viac. Pozri-Ronaldo striedal v sobotu a Real dal este 4 goly. Bale bude hrat urcite a bude hrat kde chce ako Ronaldo. Ak by tam este Carlo hodil draveho Jeseho s Moratom, tak nepochybujem, ze ti by sa sance chytili. Nie je to zla stavka, ale napriklad ked das 3,5 na cely zapas, tak to mas kurzovo zrovnatelne nie?

Reagovat
clinger

Na 3,5 je ještě vyšší kurz,ale nevěřím ze galatasary da víc jak gol takže aby bylo 3,5 + by real musel dat aspoň 3 fíky takze potom vidím větší jistotu na 2,5 real kdyby to skocilo 3:0.jestli sem to napsal srozumitelne

Reagovat
clinger

Nebo myslis ze to areál nebude vzadu hrát tak zodpovědné ze gala nějaký gol da

Reagovat
clinger

*real

Reagovat
madridcan

Ja by som aj veril tomu, ze Real da styri goly. A viem si predstavit divoky vysledok ako 4:2.

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kazdi ste tu majster svete teda najma madridcan, ak bi si sledoval ako tak tlacovki tak vies ze mancini hodil na tento zapas bobek pretoze nech dopadne ako chce, hostom staci v poslednom kole hocijakim visledkom porazit juventus kedze tam hral 2 2 moj tip 3,5+ sa ruca v zakladech ale dufam ze sa ukaze morata a ze galatasaraj nenasadi becko

Reagovat
madridcan

Nemoze si dovolit hodit nan bobek, lebo je rozdiel, ze ci pojdu do zapasu s juve s tym, ze musia vyhrat alebo neprehrat. Nesaskuj zbytocne.

Reagovat
smazaný uživatel

že ty nemůžeš na klávesnici najít "Y" ?

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda Cristiana, ale nakonec, pokud to skutečně nebude nic extra vážného, je lepší, že si aspoň odpočine, klidně i o víkendu v té lize.

Viděl bych teď sestavu Iker - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi, Illarra, Modric - Bale, Benzema, Ángel.

Pomožme tomu Juventusu, no, ať je v poslednim kole ještě pořádná prdel

Reagovat
madridcan

Nikomu nebudeme pomahat. Nech si to vybojuju sami. Neviem kedy nam niekto pomohol Da sa polemizovat o Espanyole, ale je barcelonsky rival

Reagovat
One-Real

Modric stoji za karty.

Reagovat
Ángel di María 22

Aha, no tak v tom případě asi Xabi - Illarra - Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše to bude Casemiro-Illara-Isco

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, viz dole

Reagovat
db18

Real Madrid přichystal na zítřejší zápas Ligy mistrů proti Galatasarayi akci na podporu Cristianovi Ronaldovi, který patří k vážným aspirantům na zisk Zlatého míče. Kromě choreografie a transparentu má pětačtyřicet tisíc lidí na stadionu dostat masku s podobiznou portugalského útočníka.

...klubem placené choreo?

Reagovat
vanGomm

Real Madrid už má postup prakticky v kapse.Může hrát v klidu.Tip +2,5.Galatasaray se asi spíše soustředí na příští zápas doma s Juventusem ten bude pro ně rozhodující.Předpokládám,že Juventus Kodaň porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

1 3:1

Reagovat
madridcan

Hodte to niekto na hlavnu stranku, nech sa netreba preklikavat

Reagovat
Kenneth

Doufám že Ancelotti konečně ukáže koule a dá tam Jesého s Casemirem, mohl by i Moratu. Ale očekávám že žádné koule nemá a pojede si svojí klasiku, aby mohl v únoru brečet že jsou hráči unavení a je potřeba najednou rotovat.

Reagovat
Kenneth

Cristiana je obrovská škoda, ted když si mohl jít pro rekord po základních skupinách a celé LM.

Reagovat
madridcan

pojde si v Kodani...ale podla mna to dneska vyuzije Zlatan

Reagovat
misinho7

nj dneska ho ibra predbehne a tipujem ze da hattrick

Reagovat
Ángel di María 22

Tak nakonec útaočná vozba nejpravděpodobněji Casemiro, Illarra, Isco - Ángel/Jesé - Benz - Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa/Carvajal - Illara, Isco, Casemiro - Di María/Jesé, Benzema, Bale. Marcela, Isca, Casemira, Balea a absenci Xabiho v základu prý potvrdil Carletto už na tiskovce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bale za 2.4 by mel byt hratelny, ne?

Reagovat
madridcan

uz je na tikete spolu s Ibrahimovicom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kolik na Ibru? Ja vidim 1.63, takove kursy nemam rad, ale 2+ uz vypada krasne.

Reagovat
madridcan

1,65 a este pozeram, ze som zabudol na Teveza. Ten by dneska mohol tiez, ale ked budu kopat penaltu, tak na nu pojde Vidal. Ale este k Ibrovi-myslim si, ze si bude chciet sam sebe dokazat, ze prekona Cristiana. Ako je to velmi kostrbate myslenie, ale myslim si, ze po barazi a este s jednogolovym mankom na Ronalda si dneska bude chciet dat gol a viac stoj co stoj.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nakonec jsem ho zkusil, snad to po vcerejsim Neymarovi dopadne lip. Garethovi verim hodne, bez Cristiana za 2.4 je na muj vkus krasa. Verim i Karimovi, ale u tech jeho ofsajdua

a spalenych tutovek se nechci nervovat. Kdo by kopal penaltu?

Reagovat
madridcan

Tiez som mal Neymara. Ak ju budeme kopat, ked vybehne na ihrisko Xabi(ak bude striedat), tak on. Inak celkom tazka otazka, ale podla mna bud Ramos alebo Benzema/Morata. Ked bol Kaka, tak bol po Cristianovi prave on. Bale kopal mozno 4 penalty za cely zivot. Neviem ci by na nu isiel. Ale keby to uz mal byt hattrick tak asi ano Galatasaray nema co stratit, bude sa hrnut dopredu.....

....a prave som sam seba presvedcil, ze cestou do baru dam nanho 2+...7 kurz a k tomu bud Tevez alebo Vidal

Reagovat
madridcan

nanho=Bale...vyzera to, akoby som hovoril o Galatasarayi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, v tom kursu je to hratelny (kdyz ho Carletto kolem 60. minuty nestahne). Ja cekam na jednom tiketu s peknou vyhrou na Bayern a kdyz koukam, na cem se bude hrat, jsem na sebe dost nastvanej. To byl proste hloupy tip bez hlubsi analyzy.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, bude hrát jeden ze dvojice Di Maria/Jesé a ten co nebude základ bude střídaný za Balea, přičemž počítám, že to bude Jesé a půjde někdy v 60 minutě místo něho.

Reagovat
Sotuen

2:2

Reagovat
Kokesh

Zajímavý, že to přišlo všem třem najednou. Messi, Ribéry, Cris...a specialista na LM Karim má zatím o jeden gól méně než Pipita, dnes ho to chce předehnat, 2x Kariiiiiim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpis na stránkách Primy 3 hodiny před zápasem: "Kolik gólů nastřílí Ronaldo Turkům?"

Reagovat
Kokesh

Až zjistí, že hrát nebude, ajaj...to jim odstřelí 90% všech připravených otázek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Snad bude dneska komentovat Štěrba.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid XI: Casillas, Arbeloa, Pepe,

Ramos, Marcelo, Casemiro, Illarra, Isco,

Bale, Di Maria and Jese Rodriguez Carletto prekvapil

Reagovat
misinho7

cize Jese hrot? fuuuha to bude :) tesim sa na tie nase paradne rychle utoky

Reagovat
smazaný uživatel

Yep, místo Karima. Jsem na něho dost zvědavý, protože sem vždycky myslel, že je lepší křídlo než hrot.

Reagovat
misinho7

bude to zaujiamve :) si myslim ze on nebude na hrote podla mna to bude nejak inac riesene mozno budeme hrat nieco take ako bez klasickej 9 , no uvidime :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chápal bych kdyby hrál Cristiano a že by se prohazovali, ale takhle si neumím ani Balea ani Di Mariu představit na hrotě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně sem rád, že dostal šanci od začátku, zasloužil si ji

Reagovat
misinho7

jj vzdy ked hraje tak hraje paradne :) si myslim ze ked on dostane dost preistoru tak pohode moze konkurovat hviezdam typu Reus a to podla mna neprehanam len si myslim ze u nas tolko priestoru nedostane .. cez CR neni sanca a na druhej strane Bale a Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na základ to fakt není. To si myslím, že i on sám ví, ale vzhledem k tomu, že podepsal novou smlouvu tak je smířený s rolí jakou mu Peréz nabídl.

Reagovat
misinho7

tak jasne ze na zaklad to zatial neni , ale vzdy ked je na ihrisku tak ukaze toho dost a to tam je vacsinou 10-15 min

Reagovat
Ángel di María 22

Ouuuu, tak tohle je paráda ovšem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Nestačím se divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Aldeano

Výborná

Reagovat
One-Real

5,5 + za kurz 5,5 ..podme

Reagovat
One-Real

To choreo bude pred zacatkem nebo v prubehu?

Reagovat
Kokesh

Před.

Reagovat
Kokesh

Méně tuku jak topmodelka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam znova citim Isco show

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/143530

Rusáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ono to jde na Coolu vlastně.

Reagovat
F.Torres

Jak je to s Cristianem? Jen prevence a šetření aby si odpočinul, nebo to je vážnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, Carletto řekl, že dneska nehraje s preventivních důvodů a že bude připravený na víkend, ale že nebude zbytečně riskovat.

Reagovat
F.Torres

Já právě četl, že to střídání bylo jen z prevence, ale myslel jsem si, že se bude chtít střelecky zase předvést, tak jsem trochu zmatený. Snad se ale šetří na víkend...

Reagovat
Aldeano

Duo Illarra - Casemiro

Reagovat
One-Real

6 spanelu

Reagovat
Aldeano

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Věděl, že je v offsidu

Reagovat
Aldeano

Ještě bylo vidět, jak otáčí hlavu a dívá na asistenta...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by dostat ještě cenu fair play

Reagovat
One-Real

To byl lehkej offside, tak aspon ze tak.

Reagovat
Aldeano

Ofsjad to byl, ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo oleeeeeee

Reagovat
fajdax

Jesé je neskutečně tragickej

Reagovat
One-Real

nedostal jedinej balón do lepšího prostoru, nepočítám situaci ve vápně kde je 20 hráčů na 2 metrech

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fajdax

Několik míčů totálně zajebal.

Reagovat
Counter

Tohle je fajdax, krlešův syn, netreba vůbec reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

po 10 minutach hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by jsme dostat gól, abychom nehráli takovou údržbu. Casemiro se snaží, v útoku stojí a Pepe s Ramosem to už radši nakopávají.

Reagovat
Aldeano

Nikdo se neumí uvolnit... Respektive nikdo ani nějak nenabíhá. Isco bez míče

Reagovat
smazaný uživatel

Gala má v piči, bo ví, že se rozhodovat bude proti Juve. Real má v piči, protože 11 golu nedostanou. Je to všechno statitcké, Di Maria děla kličky ve stoje a končí u něho všechno.

Reagovat
Aldeano

Červená v žádném případě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos radsej si mohol nechat

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo na červenou za simulování

Reagovat
smazaný uživatel

jese ma po zapase ... dakujeme ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť simuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos podme Gala, nech ten hnusny Juventus nepostupi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Gala je pro vás schůdnější Proti Juve by jste dostali bídu.

Reagovat
madridcan

Jasna...sikovnost utociaceho.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
indy

Sergio vylepsuje svoj rekord

Reagovat
One-Real

tohle bude nuda, 1:1

Reagovat
Aldeano

Tak po zatím 30 minutách hry a teď ještě po červené kartě čekat strhující drama, které změní historii fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Real ma uz prkaticky 1. miesto ale beztak Ramos u nas nema co robit

Reagovat
smazaný uživatel

"Sergio Ramos (Real Madrid) ostrým skluzem dojel protihráče. Sudí na nic nečekal a vytáhl rovnou červenou."

OMG. Kdo ty komentáře na tom livesportu jako vytváří?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
One-Real

goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Garethhhh

Reagovat
smazaný uživatel

baleeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pro drogbu

Reagovat
Aldeano

Dlouho se vedlo

Reagovat
Bayern +

Livesport rýchlejší než prenos na Digi.

Reagovat
One-Real

Ti nasi stoperi, to je pozicni hrou katastrofa. Dvakrat Galatasaray za pulkou, jednou cervena a jednou gol.

Reagovat
Masi

Nacho no, utíká kolem Drogby ale jen ho stínuje ani se nesnažil blokovat.

Reagovat
Kenneth

Hrozný šašek. On je fakt úplný poleno. Jeden z nejhorších hráčů které sem kdy viděl hrát.

Reagovat
One-Real

Ted jsem narazel hlavne na Pepeho.

Reagovat
Masi

On Pepe to zas o moc líp vyřešit nemůže pokud má hlídat hráče které ho může jak předskočit tak zaběhnout, ten pas byl ideální na které Pepe nedosáh, ale to mi jen tak přišlo, že na tom nese vinu spíše Nacho.

Reagovat
Masi

Ted se mi zdálo že fakt reagoval Pepe trochu opožděně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na jeho obranu, to co udělal drogba bylo světové. Okamžitě si odskočil, jediný kdo ho mohl zastavit byl Pepe v assassin modu kdyby ho sjel zezadu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro chyba v strede pola kurva davaj si bacha !

Reagovat
Mr.Jindros

On ten Bale nebude tak k ničemu, jak jsem si myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

To prokazuje už asi měsíc.

Reagovat
Mr.Jindros

Aha, ok. I když zohledníš ty prachy, které stál?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak posledních 5-6 zápasů má pravidelně gól nebo aspoň asistenci. Samozřejmě, že těch 90 mega za měsíc nesplatí, ale pokud bude takhle pokračovat, tak do budoucna absolutně nebudu mít s tou částkou problém.

Reagovat
Aldeano

Nečekal jsem, že si takhle rychle zvykne..

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
Svatej

Starej génius

Reagovat
Kenneth

Nejdřív nasimuluje redku a ted nám da gol ten zkurvený cigán.

Reagovat
Aldeano

Hrát Cristiano, tak už má hattrick

Reagovat
Kenneth

Jinak čistá redka je v LM na 3 zápasy? Ramos by byl na osmifinále out.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, Real se spíše zkusí odvolat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa modli za zdravie Varaneho lebo divat sa na nacha neni prilis moc prijemne

Reagovat
Kenneth

Jestli Varane nebude fit, tak zkusit na hostovačku stopera. S Nachem člověk prostě nemůže počítat.

Reagovat
One-Real

3?

Reagovat
Kenneth

Tak v Anglii je rudá za 3 zápasy. Nevím jak je to v LM.

Reagovat
Side

Na 3 zápasy se dává jenom za likvidační zákrok, za zastavení gólové šance je 1

Reagovat
madridcan

Na jeden normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba mu to dodatečně zkrátí nebo zruší, protože tohle na redku prostě nebylo.

Reagovat
Kokesh

Jak nebylo? Je to taky o chytrosti útočníka...šel před něj, Ramos po něm šáhl a každej by spadl.

Reagovat
CHONG

Vždyť se ho sotva dotkl, ještě dělejme ze simulace chytrost, to jsme na tiskovce Busquetse nebo co?

Reagovat
Kokesh

Kurva jestli jsi hrál někdy fotbal tak za nespadnutí při takovéhle šanci by tě zmrdal každej trenér...tohle se snad ani nedá jinak řešit a je to Ramosova blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo netvrdí, že není Ramosova blbost, on to zavinil svým přístupem, ale chtěl bych vidět trenéra, který by tě zjebal za to, že si nesimuloval při takové situaci. Ten kontakt nebyl takový, aby spadnul, Ramos mu neskákal po hlavě.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě že po něm sáhl. Ale takový kontakt by v životě nikoho nepoložil. Měla to být žlutá za simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Šáhl na něj, ruku dal pryč a Ubuntu se kácel po kroku k zemi jak by střelil sniper ze střechy.

Reagovat
dantetomas

Ramos pred seba len tak niekoho nepusti... Ten rekord bude este vylepsovat

Reagovat
smazaný uživatel

nato ze hrame v 10 sa bavim aj hra sa mi paci

Reagovat
clinger

Cože?vždyť je hnus

Reagovat
Kenneth

Úplná nádhera. 1 střela mezi tyče, jinak připosrané posouvání na 2 metry ve středu hřiště. Bylo mi úplně jasný že jestli dáme nějak gol, tak bud přímák nebo penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

ved hra lavicka , a vekovy priemer je urcite nieco okolo 22 rokov , verim ze 1-2 fiky este dame ,

Reagovat
Aldeano

Věkový průměr s Ramosem 25,2. A s Nachem 24,9. Pepe,Arbeloa a Iker to přeci jen zvednou...

Reagovat
Aldeano

Jinak myslet si, že věkový průměr je 22. Když jen 3 hráči jsou pod tímto věkem...

Reagovat
smazaný uživatel

sory no to bol odhad nepocital som to

Reagovat
Kokesh

Sergio šašek, formou se klidně může měřit s Piquém. Výkon bída, bohužel mě to už ani nepřekvapuje, že když dostanou určití hráči šanci, naloží s ní mizerně a celá souhra týmu jde do ...

Reagovat
One-Real

tak ve středu mladej Illara a Casemiro (poprvý?) v základu, to jste nikdo nemohli čekat nějakej zázrak.. v podstatě tři nejdůležitější střeďáci, a všichni tři chybí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jak se jmenuje Ozil jménem, nějak si nemůžu vzpomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Marek.

Reagovat
CHONG

Červená totální úlet, ale zase to celé vzniklo z toho, že měl Sergio totálně na salámu.

Gareth krásný přímáček, snad ho k tomu Cristiano sem tam pustí, ale škoda, že neproměnil ještě aspoň jednu z těch dvou šancí, hned mohlo být veseleji.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

skoda dneskam mohli byt golove hody , rozhodca zabil zapas tak som sa tesil

Reagovat
smazaný uživatel

Kam běžel Nacho

Reagovat
One-Real

Arbeloaaaaaaaa

Reagovat
Aldeano

Álvaro

Reagovat
smazaný uživatel

konec sveta !!

Reagovat
Aldeano

Xabi

Reagovat
celeb

Galatasaray si koleduje o riadnu blamaz. Presilovku zatial nezvladaju.

Reagovat
mastakillah

Jednoznačnej faul na arbelou. 100% penalta a rozhodně jasnější než se včera pískali ve prospěch Dortmundu . Rozhodčí v celkovém měřítku poslední dobou dost špatný

Reagovat
fajdax

Reagovat
madridcan

Real podme podme...este jeden(btw jasna penalta)

Reagovat
celeb

Reagovat
Honza Matoušek

Korupčníci klasika

Reagovat
Svatej

Ronaldo hraje na Arbeloovu registračku, nebo co se to děje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Absencia Ronalda zlepsuje vykon Alvara v lete by mal byt predany

Reagovat
Svatej

Jasný, takže rovnou příští zápas Ronaldo - Bale - Arbeloa

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kokesh

Zatím Arbeloa hrdina večera.

Reagovat
smazaný uživatel

Angel.

Reagovat
celeb

za vykon hracov v cervenom by som ziadal pokuty/hlavy. Strasne nieco. Mozno keby Realu vylucili este 2-3 hracov, tak by sa odvazili nieco hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Arbeloa slušnej beast mode. Ten ještě přidá gól a v 90. minutě dostane redku.

Reagovat
One-Real

Xabi na hřišti, hra celýho týmu zas o level jinde. To je neskutečný.

Reagovat
One-Real

Ikeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
Aldeano

Reagovat
One-Real

7 ESP z 10, jen ať si zvykaj

Reagovat
Aldeano

Isco parádní gól

Reagovat
mastakillah

Isco

Reagovat
Kenneth

ISCOOOOOOOOO ISCOOOOOOOO ISCOOOOOOOO..

Snad si to Juve pohlídá, tihle průměráci nemají v osmifinále co dělat.

Reagovat
madridcan

Handicap po polcase 4,9 kurz...verim Realu proste a jednoducho. Btw...Arsin si sa pojebal

Reagovat
Billy McClane

Vcera Barca cely polcas 11 proti 10 a skoncilo to fiaskom, dnes Real hodinu v oslabeny a vyhrava 4:1

No co z toho, ked v lige je to o sest bodov

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mimo PSG dneska všechny zápasy 3,5+.

Reagovat
Žito 44

Lopéz--Arbeloa,Ramos,Pepe,Marcelo--Illarra,Xabi--Bale,Isco,CR7--Benzema

6 Španělů v doufám už ustálený sestavě

Reagovat
Kokesh

Illara se musí ale pořád hodně co učit.

Reagovat
Yanek

To je dost smutný, vzhledem k té cenovce.

Reagovat
Kokesh

Njn to ho asi zatím dost svazuje. Má to v sobě, ale málo si věří a už taky není nejmladší, aby na něm měla být znát nervozita. Určitě je to pro něj velký skok a střed zálohy není v Realu zrovna nejlehčí post...ale jak sám říkáš, cena dělá hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Žito 44

Mně je strašně sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejný typ jak Xabi, Xabi v mladém věku taky vypadal, že nikdy hrát za Real nebude, více lidí tipovalo Prieta, že se stane hvězdou. Chce mu to dát čas.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak

Reagovat
One-Real

Taky věřim, že půjde nahorů. Nepřivést ho, tak se za dva roky tlučeme za hlavu, protože bude v Barce/Bayernu (jako Martínez) a neprodejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Martinez je provar jak barcy tak Realu. Všem bylo za těžko dát výkupku 40 mega, teď si Bayern nesedne ani za stůl za 40 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla škoda, ale ten Bayern věděl proč tolik platí

Reagovat
smazaný uživatel

Bez gelouska lepsi vykon...

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebyla správná diskuze bez aspoň jednoho katanskýho rejpnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco vy bez skřeta průměr.

Reagovat
Billy McClane

To je fakt. Ked siel vcera Xavi dole, tak hned to bolo lepsie.

Reagovat
Pinturicchio

Velké díky do Madridu.

Reagovat
celeb

skorej do Istambulu. Prisli na SB s jasnym cielom prehrat a nepokazil im to ani rozhodca, kt. ich poslal do presilovky za stavu 0:0.

Reagovat
celeb

*IstaNbulu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Doufám, že vám to vyjde

Reagovat
Pinturicchio

Ted už musí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

No jestli vám to nevyjde, tak je to s váma hodně marný,protože Turci jsou dost dost špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

di maria ma dneskam potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

dneska luxus Pokud to takto půjde dál, budu spokojen. Momentálně je mezi náma a Bayernem rozdíl pouze obrana (a částečna záloha), útočnou hru máme lepší.

Reagovat
One-Real

Já bych zase nepřeháněl, první poločas jsme většinu času nevěděli kudy. Chyběl sice CR, Modrič, Xabi, ale stejně bych to nepřeceňoval. Spíš je dobře, že dlouho vydržíme fyzicky, většina týmů postupem času odpadne.

Reagovat
Masi

To u nás moc zvykem nebývá. Většinou odpadáme v PD proti týmům ze spodu tabulky.

Reagovat
Kokesh

To je mi ale novinka. Já teda vidím docela dost rozdílů a pro nás hraje jen jeden, a to Cris. Bayern je ale týmově úplně někde jinde...

Reagovat
Kenneth

Nedělejme si iluze, Bayern by nás moemntálně asi rozebral.

Reagovat
Ángel di María 22

Teda na okolnosti to bylo super Hlavně v druhym poločase.

Isco parádní. Ramos udělal chybu před tim incidentem, vůbec k tomu nemělo dojít, ale takováhle hnusná simulace, no fuj, pičus jeden. To musí bejt stop max na 1 zápas, né-li odvolání se. Každopádně 4:1 na pohodu, letos v LM zatim ve velkym stylu.

Reagovat
Kenneth

Doufám že v Kodani dostane přednost Morata, Jesé a zkusil bych Xabiho s Casemirem.

Reagovat
Ángel di María 22

Já bych Xabiho rozhodně do takhle nedůležitejch zápasů nestavěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek jsem na hráče hrdý, protože hráli od stavu 0:0 v deseti, nakonec byli v zápase lepší, vyhráli vysoko 4:1 a v závěru už to mělo i prvky exhibice.

Na druhou stranu nechápu, za co, kromě povedeného trestného kopu, chválit Balea, protože zazdil 2 tutovky, které prostě musí končit gólem. Dále se mi nelíbilo, jak ležérně bránila stoperská dvojice a vlastně i trojice. Ramosova červená karta byla prostě jednoznačně jeho chyba, protože úplně flagrantně podcenil dlouhý míč za obranu a to se nesmí stávat. Co to tam Nacho předváděl za taneček okolo Drogby před vyrovnávacím gólem Galatasaraye, to je mi doteď záhadou a Pepe se na bránění Buluta taky s prominutím pěkně vykašlal. To se prostě nesmí stávat! Měli jsme štěstí, že Galatasaray byl, při vší úctě k němu, marný a i proti deseti si vytvořil jen asi 3 šance. Silnější týmy by nás za ty spálené tutovky a nedůslednosti v obraně nepěkně vytrestaly.

Ale čistě pragmaticky, o třídu jsme vyhráli a zajistili jsme si postup z prvního místa, což byl hlavní cíl a zároveň jsme udělali první krok k celkovému cíli. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

To ze Bale zahodil 2 tutovky je podla mna skor smola , Co je horsie je ze Bale vobec neni aktivny skoro vobec neskusa nieco vymysliet niake solo , 1vs1 , neberie na seba zodpovednost potom ho Isco , Di maria dokonca aj Jese dost zatienuju . Dufam ze sa to casom zmeni

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, ale minimálně ten samostatný únik na branku hned v úvodu zápasu prostě MUSÍ proměnit. To byla vyloženě jeho chyba, že nedal gól.

Reagovat
Ángel di María 22

Tam mohl hlavně nahrávat a Jesé nebo kdo by uklízel do prázdný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo...prostě to musí vyřešit tak, aby to skončilo gólem. Tohle byla tisíciprocentní šance.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to zas ne. To je ve chvili, kdy uklizis do prazdny brany.

Reagovat
fenixLFC

tak to by som sa zas nebal, niektori su strasne drzi hned ako dojdu a niektori sa potrebuju rozkukat

Reagovat
valloire

4-1 o 10 a Isco super gól. Hmmm....Budeme to válcovat a Carlovi to začíná šlapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Napise mi nekdo, v cem byl tak skvely vykon od Arbeloy? Zapas jsem nevidel..diky.

Reagovat
Ángel di María 22

Jistej dozadu a v druhym poločase to byl od něj nejlepší výkon do ofenzívy, co jsem viděl. Krásnej náběh na hrot a gólový zakončení, neustálá aktivita na pravý straně, krásně se dostal ke střele na vápně, těsně vedle, pak na naěj po průniku možná i měla bejt odpískaná penalta, pak začal akci Garethem, kterej mu vrátil a Alváro další přihrávkou poslal asistenci na gól Ángela. Skvělej výkon prostě.

Reagovat
CHONG

Na to, že jsme hráli víc jak hodinu v deseti, nehrál Cristiano a na stoperu byl Nacho, je to hodně solidní výsledek. A palec nahoru pro Leonidase, ten byl dneska, zvláště ve druhém poločase, opravdu výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Leonidas ? Isco ?

Reagovat
CHONG
Reagovat
madridcan

arsin25.11.2013 19:48

kazdi ste tu majster svete teda najma madridcan, ak bi si sledoval ako tak tlacovki tak vies ze mancini hodil na tento zapas bobek pretoze nech dopadne ako chce, hostom staci v poslednom kole hocijakim visledkom porazit juventus kedze tam hral 2 2 moj tip 3,5+ sa ruca v zakladech ale dufam ze sa ukaze morata a ze galatasaraj nenasadi becko

clinger25.11.2013 12:17

aha.rozmýšlím za větší vklad sázku na to že Real dá aspoň 3 fíky a tohle mě moc netěší.jinak myslíte že budete hrát v plné palbě?dík

[reagovat]

madridcan25.11.2013 15:10

Galatasaray musi hrat, cize sa pchat dopredu budu, ale Real v Lige Majstrov nie je z tych, co pusta body. A samozrejme-za kazdu vyhru su peniaze na viac. Pozri-Ronaldo striedal v sobotu a Real dal este 4 goly. Bale bude hrat urcite a bude hrat kde chce ako Ronaldo. Ak by tam este Carlo hodil draveho Jeseho s Moratom, tak nepochybujem, ze ti by sa sance chytili. Nie je to zla stavka, ale napriklad ked das 3,5 na cely zapas, tak to mas kurzovo zrovnatelne nie?

Ahoj arsin...so mnou sa neporovnavaj prosim ta a rovno sa vyser na to. Nepoznas viac Real ako ja a mozes sledovat aj Drogbovu tlacovku moj zlaty

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole jakej má smysl si tady něco dokazovat na arsinovi fakt nechápu, hele

Reagovat
smazaný uživatel

solidní golman ten Iscan

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to hodně laxní přístup od Turků na to že měli o jednoho hráče víc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele