základní skupiny - skupina E, 4. kolo
07.11.2012 20:45 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Juve rozstřílelo Dány 4:0

Juventus tentokrát splnil povinnost a dánský Nordsjaelland přejel jednoznačně 4:0. Bohužel pro něj výsledek z Londýna nebyl příznivý. Chelsea porazila Šachtar a udržela druhou postupovou pozici. V dalším kole se Stará dáma utká právě s obhájcem titulu a tento zápas hodně napoví, kdo se podívá mezi šestnáctku nejlepších.

Domácí před čtrnácti dny s Nordsjaellandem nečekaně ztratili a tím si výrazně zkomplikovali postup do další fáze. Ve druhém utkání už Juve nezaváhalo. Nordsjaelland rozstřílelo 4:0, ale k postupu má stále daleko.

Italové vstoupili do utkání výborně. Po centru Isly se v pokutovém území prosadil neobsazený Claudio Marchisio - 1:0 pro Juventus. Marchisio byl vůbec při chuti, v sedmnácté minutě vypálil a vyražený balón dostal málem do sítě Giovinco. Juventus diktoval tempo a Nordsjaelland se musel bránit. Ve 23. minutě přišla druhá branka Juve, Arturo Vidal ukázal důraz a vypíchnutý balón skončil za Hansenova záda - 2:0 pro Juventus. Za chvíli orazítkoval břevno Matri a Marchisiovu další ránu dánský brankář vyrazil! Tlak italského mistra byl drtivý. Ještě v prvním poločase zvýšil na 3:0 povedenou ranou Sebastian Giovinco!

Dánové v zápase nepředvedli vůbec nic. Vůbec první střelu zaregistrovali až po hodině hry, ale Buffon vytáhl dobrý zákrok. Čtvrthodiny před koncem už Stará dáma zvyšovala na čtyřbrankový, když si na Pirlův rohový kop naskočil Fabio Quagliarella - 4:0. Konečné skóre mohlo být o dost vyšší, ale Pirlovu střelu zablokovala obrana a Marchisio pro změnu přestřelil. Juventus tak smetl Nordsjaelland 4:0, ale k postupu má stále dále než Chelsea a Šachtar Doněck.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (348)

Komentáře k zápasu naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele