základní skupiny - skupina C, 4. kolo
06.11.2012 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Málaga slaví postup do osmifinále, AC bude muset ještě bojovat

Andaluští šohajové z Málagy si s pořádným předstihem zajistili účast mezi vybranou smetánkou šestnácti nejlepších celků Evropy, když i podruhé obrali o body strádajícího milánského velikána AC Milán. Remíza 1:1 jim stačí k postupu, další bod ze zbývajících dvou zápasů jim pak zajistí vítězství ve skupině.

Stejně jako Málaze, tak i milánskému velkoklubu notně pomohl výsledek z Bruselu, kam si dojel Zenit Petrohrad pro porážku 0:1, díky čemuž AC stále zůstává na druhé postupové příčce. K jeho škodě se ovšem Anderlecht po zásluze přidal do souboje o druhou příčku, která je již jedinou vstupenkou do další fáze hned pro trio uchazečů.

Úvodní dvacetiminutovka se nesla i přes dvoutýdenní známost ve stylu oťukávání, oba soupeři bojovali spíše ve středu pole a k šestnáctkám protivníka se nepřibližovali, zato se kupily vzájemné souboje o balón, ztráty a množství faulů. Pouhopouhých šest minut na hřišti přitom vydržel Ignazio Abate, jenž si obnovil zranění a byl nucen vystřídat za Mattia De Sciglia.

Po čtvrthodince hry začal mezi polozaplněnými ochozy San Sira vládnout domácí AC Milán, jenž se postupnou kombinací snažil prokousávat doposavad neprostupnou defenzívou Ančoviček jak otvírák na konzervy. Jak se ovšem ukázalo, přístroj nebyl dostatečně naostřený a v souboji s pevnou konzervou v prvním poločase selhal.

Největší příležitosti prvního dějství ze strany Rossoneri měl egyptský Faraón Stephan El Shaarawy. Ve dvacáté minutě mu přichystal vynikající palebnou pozici relativně dobře hrající Bojan, ale Shaarawyho dělovku vytěsnila na rohový kop zadnice Martína Demichelise. Chvíli před tím vytáhl proti Bojanově tečované střele vynikající zákrok skvěle chytající Willy Cabalero.

Jednička andaluského celku předvedla největší parádu v sedmadvacáté minutě, když konečky prstů vytáhla parádní střelu Urbyho Emanuelsona z přímého volného kopu. Velice dobrá desetiminutovka ze strany AC naznačovala, že hostům nechce s předstihem zajistit postup, ba naopak se chce poprat o první příčku. Jenže pak přišel útlum, pohyblivější Málaga se díky Joaquínovi a Iscovi několikrát dokázala prokousat až k šestnáctce a ve čtyřicáté minutě po několika malých hrozbách udeřila.

Když se dostal Isco na půlící čáře k balónu a obrana AC byla nezvykle rozevlátá, možná již mnozí fanoušci tušili, že je zle. Španělský mladíček předvedl v prvním poločase vynikající výkon, který korunoval milimetrovou křižnou přihrávkou na nabíhající mašinu Eliseua, jenž nedal Abbiatimu v brance pražádnou šanci. Málaga šla do kabin s příjemným náskokem a s vědomím, že i případná remíza měla s největší pravděpodobností téměř stačit k jistotě postupu. Naopak AC potřebovalo zabrat, což se mu taky díky zvýšenému pohybu a aktivitě podařilo.

Zatímco první dějství lze označit za vyrovnané, v tom druhém byla převaha na straně milánských fešáků. Málaga se až moc upínala k defenzívě, která sice v tomto ročníku Ligy mistrů patří k nejlepším, ale svou kvalitou přesto nedosahuje absolutní evropské špičky, ba naopak spíše průměru. AC toho vzhledem k mnoha nedostatkům v současné hře a při současné formě klubu nedokázalo využít, branku Willyho Cabalera ohrožovalo spíše sporadickými a testovacími ranami.

Dlouhodobý tlak nakonec vyústil ve vyrovnávací trefu z třiasedmdesáté minuty, kdy na levém křídle poslal balón na druhý konec malého čtverce Kevin Constant a Pato dokázal téměř na lajně předběhnout a přeskočit všechny své strážce.

Druhé dějství bylo až na tento moment na šance skoupé, klání bylo rozdrobeno do velkého množství faulů, nepovedených standardních situací a nedokončených akcí. V samém závěru poločasu se sice AC snažilo přimáčknout svého soupeře k šestnáctce, ale do pokutového území se dostalo pouze díky třem centrům z rohovým kopům. Duel tak nakonec skončil zaslouženou dělbou bodů, která má poněkud významnější charakter pro hostující Málagu...

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (259)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

at uz jak uz...Malaga bude poprve inkasovat...tip 1..2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
KingMaster13

Tak tady prostě musí AC vyhrát jinak bude cesta do další fáze hodně obtížná Tady prostě jsou 3 body nutností a věřím v ně Doufám že hlavně nastoupí Pato v utoku se Sharawym na nedůslednou španělskou obranu by to mělo platit Tak snad 2:1 Forza Milan

Reagovat
Cipinho

Nedůsledná španělská obrana? Aha, proto zatím nedostali ani jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Takže kámo viděl jsi ty 3 zápasy?? Jenom od Zenitu mohli dostat od bůra Luckeři

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vlastně 3 zápasy bez inakasovaného gólu je dílo štěstěny, prostě náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, mám takový pocit, že meleš z prázdna. Proti Zenitu samozřejmě inkasovat tak 1 mohli, ale jinak to byla taková jízda, že mohli taky vstřelit ne 3 góly, ale i více. Anderlecht jakbysmet.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga poprvé ztratí body.1-1

Reagovat
M.Vaza

Remízka 1:1

Reagovat
HullCity

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Málaga má už postup prakticky jistý,takže tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

snad se zase předvede ten super útok - Pato, Bojan, Faraon, Urby tip. 2:0

Reagovat
Liquid

Malaga je kvalitnější než AC Milán, vyhraje tam tedy 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

moc bych se nesmál, radši mrkni na tabulku LM i lig, kde v o dost slabší Serii A je Milan o 5 pozic níž jak Malaga

Reagovat
CubONE

O dost slabsia Serie A La Liga teda neoplyva velkou kvalitou v nizsej casti tabulky. AC ma urcite lepsi kader, minimalne v utoku a zalohe.

Reagovat
Liquid

se Zlatanem a Silvou by to byla jiná, ale letos z AC moc strach nejde, Malaga hraje i dobře týmově

Reagovat
didosh

vděl jsi hrát AC?začíná jím to klapat ikdyž Chievo neni měřítkem...myslím si že AC dnes vyhraje Forza Milan!

Reagovat
CubONE

To je pravda...tento rok z nas bohuzial zatial strach nejde, poriadne vysiel len posledny zapas. No ja som sa bavil o kvalite timov na papieri a tam si myslim, ze sme stale vyssie. Aj ked sucasna forma je jednoznacne na strane Malagy.

Reagovat
smazaný uživatel

bože..

Reagovat
smazaný uživatel

I týmy ze spodní části tabulky v Primeře opravdu oplývají kvalitou. Zkus někdy na ty mače koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

co furt máte s tou La Ligou ? dyť tam jsou jen 2 týmy(Real, Barcelona),které ji mohou vyhrát, jinak zbytek je evropský průměr. Samozřejmě Atlético s Falcaem ale až ho prodají zase se budou potácet ve středu. Jinak nevím co každý na La Lize vidí, dyť je to nuda. Buď vyhraje Barcelona nebo když se hecne tak Real jinak si nikdo jiný ani neškrtne to je teda zábava hoši .

Reagovat
Liquid

jsou tam 2 extrémně kvalitní týmy co by byli na špici úplně všude, a pak smečka dalších týmů, která se i někdy střídá a v Evropě dosahuje pravidelně těch nejlepších výsledků, Atletico 2x vyhrálo EL, teď Malaga má super výsledky, loni Bilbao, pamatujeme i na Villarreal a La Coruňu, Valencie je stálice vyřazovaích bojů v LM či EL, málem bych zapomněl na Sevillu, která tuším taky 2x ovládla UEFU a vyhrála skupinu LM, když to porovnáš s výkony a výsledky třeba zrovna týmů ze Serie A, kde milánské kluby ještě něco pravidelně uhrávají, kdežto výsledky těchto týmů jsou dost nevyrovnaný AS, Lazio, Viola, Udine, nadejí byla loni Neapol, ale nezdá se, že jsou letos silnější, ikdyž jsem fanda Premier League, La Liga je v aktuálně nejkvalitnější soutěž světa a to i týmy odtamtud nastupují kolikrát do EL s béčkem stejně jako i kluby z Anglie, Itálie, Německa

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate ja by som to zrhnul asi takto: V Európe môže za Talianov niečo uhrať len Inter, pričom v Španielsku a Anglicku je to viacero klubov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si riadny prípad Takéto napísať Ja viem, ze chces byt za kazdu cenu zaujimavy, ale napisat nieco take hlupe co odporuje i statistikam a faktom... A hlavne teraz ked Inter ani nie je v LM..

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková blbost ...

Reagovat
smazaný uživatel

blbost je La Liga. Kdo ji asi vyhraje tento rok ? Barcelona. A další rok ? no asi Barcelona. A pak ? na 95% Barcelona a 5% že Real.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je ten zbytek klubů evropský průměr? To je logika ...

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem - kolik klubů OPRAVDU bude bojovat v několika příštích letech o titul v SA? Dle mě jestli se něco opravdu převratného nestane, tak to tam bude jedna velká hegemonie Juventusu. Reálně by s ním mohla nejvíc bojovat Neapol nebo při velké porci štěstí Inter. A to je vše. Taky teda napíšeme, že je ten zbytek jen evropský průměr, logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

V globálu s tebou souhlasím, ale napsat, že jediný, kdo může hrát s Juve o titul je Neapol? Tím se absolutně odepisuješ pro jakoukoli diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tak na Serii sleduju, tak mi prostě ta Neapol z toho vyplývá nejvíce.

Reagovat
kiwwi

snad nechces popierat to, ze na titul maju len dva timy a ostatni su bez najmensej sance

Reagovat
smazaný uživatel

a on tam píše jen to o tom titulu? Přečti si to ještě jednou.

V době, kdy španělské mančafty kosí Evropu si nějakej nýmand dovolí napsat, že jsou týmy v Primeře kromě B a R evropský průměr? Sorry, ale to je hrozná hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsme u těch aspirantů na titul - v Anglii jsou ty týmy 2 - manchesterské. S přimhouřením očí a jedním meganákupem by se tam mohla zařadit i Chelsea. Jaký je tam teda rozdíl oproti Španělsku?

Reagovat
smazaný uživatel

merinho mam ten isty nazor na La ligu

Reagovat
KingMaster13

Ano a proto Real s neschopnou Barcelonou tu ligu devastují a nedokáže je nikdo zastavit La Liga je oproti Serii A uplně trapná I to že Barca s Realem získávají v těchto ligáxh okolo 95-96 bodů a i to někdy nestačí jednomu z nich na titul je k zamyšlení a 3.Valencia ztrácela 28 bodů Fakt Španělsko je nahoře jen díky posraný Barceloně který se připískává a má štěstí jak kráva Navíc Španělský kluby neserou na EL to se pak ten koeficient hrabe

Reagovat
-Pato-

chtěl jsme reagovat jinak ale když vidím co tady píšeš za ho.na typu la liga je nejkvalitnější soutěž světa vidím že se nemá cenu o necem vubec bavit

Reagovat
stas87

no je asi v lepsiej forme ale kader?srovnatelny,mozno o nieco lepsi AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo Inter ani v Lize Mistrů raději není

Reagovat
smazaný uživatel

SA: Inter 2., AC 10.

Reagovat
smazaný uživatel

co sem taháš SA ? se bavím snad o Lize Mistrů ne ? Stejně Inter skončí zas tak na 8.místě. To je pro něj důstojné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hafna

0:0 jak vyšije

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnu obaja talianski zastupcovia a bude vymalovano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

brzo pujde pred Serii A i Portugalska liga, pak Ruska..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Ale Inter to zachráni a ten posun sa na "chvíľu" ešte zastaví.

Reagovat
Liquid

no nebýt Interu a té jeho výhry v LM, tak by na tom Serie A byla vážně bledě, tam jsou dost bonusy za ty závěrečný kola a bez nich by to byl velký propad pro Italii

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandím síce Interu, teda tímu hrajúcemu v SA, ale so všetkým, čo píšeš ohľadom SA, plne súhlasím I keď možno sa to niektorým SA-fylom páčiť nebude, pravda sa ale niekedy zle počúva

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa musis srat do kazdej diskusie o SA ked ta zaujima len tvoj inter...teraz sa jedna o Milan nie o Inter ani o SA ani o nic ine, tak naco tu komentujes bludy?

Reagovat
Pinturicchio

Dyť je to vypatlaný dement . Inter porazil Juventus, tak z něj na čas bude zase grande Interista.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave..pred zapasom s Juve pisal, ze uz sem nebude prispievat a teraz ako vas porazili tak je tu zas a s este vacsim elanom. Bohuzial.

Reagovat
Pinturicchio

On sem psal i tak, ♥Javier Zanetti♥ je jeho nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak naco to divadlo... achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Uvediem ti príklad z reálneho každodenného života: Nepáčia sa mi a nezaujímajú má takí muži, ktorí chodia oblečení tuctovo - zahnednuté biele tenesky, rifle a tričko. Pretože páči sa mi, keď aj muž je pekne oblečení - či už oblekoví typ, alebo keď má nejakú peknú farebnú košeľu (napr aj ružová je sexi), farebné nohavice (teraz na jeseň napr zelená a červená), pekné, lesklé a čisté topánky. A takto isto je to aj u žien. Nezaujímajú ma ženy, ktoré nosia len tenisky, rifle a k tomu tričko. Ale predsta ich okomentujem aké sú Pretože ma zaujímajú ženy, ktoré nosia krásne lodičky, legíny, sukne, rifľové kraťasky atď :-))

Reagovat
panca

jak psal jajinek. Ty jsi nejakej vidlak z vychodniho slovenska, kterej chodil jen v teplakach. V bratislave jsi pricuchl mestskymu zivotu a hned jsi strasnej pozer

Reagovat
10

"OVB kids"

Reagovat
panca

presny

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem v téhle branži začal dělat, čekal jsem, že si začnu podobných komentářů všímat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bol si už niekedy v BA a v KE? Porovnaj si ako chodia ľudia oblečení v jednotlivých mestách :-)) ...A zistíš, že ono sa to tak ani nelíši. Ale minule v Novom čase písali, že v BA majú ženy najkratšie sukničky

Reagovat
The Krupy

Je z Lučenca, to je na južnom slovensku...inak tá definícia sedí presne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lučenec tiež neni žiadna metropola, najmä teraz je to tam na juhu stredného Slovenska dosť biedne

Reagovat
DelPiero137

Lucenec? Nie je tam pocetna skupina Romov?

Reagovat
smazaný uživatel

preco musi byt taky kkt automaticky vidlak z vychodneho slovenska? co je zle na vidlakovy z Vych. slovenska?

Reagovat
CubONE

mne vadi hlavne, ze je vidlak z vychodneho Slovenska

Reagovat
DelPiero137

Plny suhlas(len som to nechcel skor napisat), sedlak z ktoreho si robili srandu, ktory ma cely zivot mindraky a teraz si potrebuje dokazovat. Co je to uz len za ubohost tahat do kazdej diskusie to ze on ma na obleky, je to elegantne, drahe a preto je to to najlepsie.

Ale vies co je smutne? Ze vacsina Slovakov je podobna ako on. Sedlaci co cely zivot zili odrezany a ked sa dostali k peniazom (vacsinou tunelovanie atd) tak nevedia co zo sebou. Minule som bol v nakupaku, dovali sa rodinak (rodicia mierne cez 30) s malym chlapcom. Samozrejme nahodeny v najnovsich TH, chlapec vyzeral ako cisty vypatlanec co robi cierneho kona a chvilu je na vyslni(skratka vies ze ten clovek si nato nezarobil svojou sikovnostou/vedomostami). Podla toho vyzera aj jeho zena. Chlapec si prezeral nejaku hrackarsku motorku a otec mu hovori : ked budes vacsi kupim ti taku, budes mat najelpsiu a vsetci ti ju budu zavidiet.

Co uz je toto za svet...

Reagovat
10

https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash4/369540_100001511599173_461693286_n.jpg

Jak může mít 40-ti kilovej stylista jako ty o dvě čísla větší oblek a kravatu z minulýho století někam ke koulím nepochopím Jajinek to vystihnul naprosto přesně, takový jako ty mám taky nejradši.

Reagovat
10

...když už se teda chceš bavit o stylu a stavět se do role největšího znalce a lva salonů

Reagovat
smazaný uživatel

Keď chceš, môžeme dať stretko u nás v BA. Ževraj si cestovateľ, tak keď budeš mať cestu okolo, tak sa zastav.

Reagovat
10

Jezdím jen do civilizovaných zemí, na Slovensku jsem nebyl snad 15 let. Ale až budeš v Praze, stačí napsat, vzácnou návštěvu jako ty vezmu na můj účet klidně do Buddha Baru, ty za to stojíš.

Reagovat
panca

pro nej aspon do mandarinu. Tam by mohl v tom svym saku a ruzovoucke kosili

Reagovat
j_mrazik

Retro je takovej parádní asexuální divnej podnik.

Reagovat
10

jo, klidně budu hodinu za ornitologa

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem ťa za slovo. A ďakujem za pozvanie, snáď aj zaplatíš

Reagovat
Pettirosso

Ty nosis oblek a nemas na taplaceni piva?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se ten tragos nekdy ukazal v praze, tak to by i stalo za ucast

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Lubinterista

tvl málem mi praskly stehy. A v Ray Banech hmm..

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně v životě nehrál fotbal, jen tu trolluje...

Reagovat
j_mrazik

Kdo nehrál nikdy fotbal, tak těžko může vědět, jak je to v realu těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

no.. spíš by měl radost z toho, že se může bavit o fotbalu, ne jenom z toho, že se mu povede troling.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Maritazzi

Viděl ho někdy tady už osobně? Nebo spíš mluvil s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dřepí na tý kravatě.

Reagovat
Yanek

pěkně

Reagovat
M11

to je kdo ?

Reagovat
10

to je Evžen lovec žen aka MSgoo

Reagovat
M11

to je fakt Smoog ?

Reagovat
smazaný uživatel

To má od táty ne? No to bude mít radost až mu vrátíš pochcanou kravatu

Reagovat
j_mrazik

Vezmi si všechno, co jsi vypsal na sebe, a máš německou bukvici, jak vyšitou. Ty pekná růžovoučka košilia.

Reagovat
kiwwi

dafuq did i just read

Reagovat
Ronaldo.com

3.1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Malaga vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle vidím na 1:1. Málaga postoupí, protože Španělská mužstva předvádějí v Evropě mnohem lepší výkony i než angličané.

Reagovat
Pinturicchio

Dneska AC věřím. 3:1

Reagovat
CubONE

2:0, dnes to pojde.

Reagovat
Dejwa

dneska to Milán dá.. tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska "snad" 3 bodíky, nejlepší navázat na formičku proti Chievu, i když Malága trošku jinej soupeř.

Každopádně dobrý zprávy - Prince a Robson back. FORZA MILAN!

Maláze ja Jeremyho Toulalana - hodně oblíbenej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

AC už prostě musí !!! 1:0

Reagovat
10

Gazzetta má Abbiattiho v základu. Po víkendu bude AC nahoře a vyhraje, na to ofenzivní 4-2-3-1 jsem zvědavej.

Reagovat
panca

v sobotu nam tam spadla doslova kazda strela na branu. Ja si radej pockam. Malaga hraje zatim hodne dobre

Reagovat
The Krupy

Otvorím diskusiu a vidím tu príspevky tohto trollujúceho dementa....great.

Ale k téme, prajem AC a dúfam že Malagu porazia, nemám rád ten klub lebo znie ako meno nejakej cigánky . Ale teraz vážne, taliansky koeficient potrebuje zabrať a snáď sa AC dočká výhry, pričom zajtra zvíťazíme aj my. Forza Calcio !

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně řečeno dneska neočekávám žádný vítězství, ba naopak budu rád za remízu, která nám postup do osmifinále zajistí si tak jako tak, si myslím.

V laufu už nejsme tak 2 týdny, začíná se mi to zdát kostrbaté, bez náboje, ale v LM mne vždycky kluci překvapí, že do toho vletí náramně a dokážou to urvat.

Tři góly nám dal tým z třetí ligy, dva Rayo a před tím to taky nebylo ideální, čili neočekávám, že prodloužíme sérii bez inkasované branky. Peníze za postup se budou hodit, potřebujeme defenzívu ještě posílit.

Reagovat
10

ty si přestoupil z Valencie do Malagy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou, já jsem nikdy nebyl Netopýr, ani Madračka. Ještě než přišel šejkr, tak jsem začal přát Málaze no a z toho vzniklo takový malý pouto.

Reagovat
j_mrazik

Já myslel, že fandíš Madracím.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že tady v tom maj všichni jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom váš útok? Spadne vám tam něco?

Reagovat
smazaný uživatel

No v posledním týdnu je to bída bídácká, jak jsem i psal v preview, trošku se trápili Isco a Joaquín, Eliseu mi přijde v lize horší a obrana tam dělala pěkné nesmysly... myslím, že branku dáme, ale prohrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Eliseu po nááádherný akci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si ta pamatam ako fanusika Atletica . A to sa tu vsetci dusovali ked som sa na ne pytal

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to byl Šebýk. Já jenom Valencii, Atléticu a Athleticu přeju, páč jsou to sympatické mančafty.

Reagovat
Rssa

A taky trochu Barceloně, vždy jsem měl ten pocit .

A co vůbec Šemýk? Pořád provozuje tu stránku o nábytku a madracích?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád pořád, ale teď je v Mejpl lívs, takže omezil SF.cz a na EF.cz už dlouho komentovat nechodí ani ň.

Reagovat
Rssa

To já vím, tady už není vůbec. Škoda, kdysi to tu bylo silnjěší - ty, šemýk, tučňák...Davídek je tu jen výjimečně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Barcelona se mi taky dost líbí, ostatně to i Real Madrid, ale měl jsem rád tu Barcu před cca 2-3 lety ...

Reagovat
Rssa

Lanýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýž

Reagovat
smazaný uživatel

jaky zapas je dnes v tv ?

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 !

Reagovat
kiwwi

100. pre postup AC a Malagy

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymy se nachazi v rozdilnem rozpolezeni nez v poslednim vzajemnem zapase... proto domaci vyhraji... tip: 3:1

Reagovat
Milan.B

3:1 FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej na sestavu, snad uz Max nezklame a zase to cely neprohazi! FORZA MILAN!

Tip: 2:0 nebo 3:1

Reagovat
M11

pojdme AC

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to takto: Willy, Gámez, Demichelis, Welligton, Eliseu - Camacho, Toulalan, Portillo, Isco, Joaquín - Saviola!

MALAGA!

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych na konci viděl X2, ale myslím, že domácí se už někdy pořádně chytit musí. 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobna zostava MILAN (4-2-3-1): Abbiati; Abate, Bonera, Mexes, Constant; De Jong, Montolivo; Emanuelson, Bojan, El Shaarawy; Pato.

Reagovat
smazaný uživatel

V prubehu 2.pule se pujde rozehrat Robinho a Boateng!

Reagovat
10

hodně ofenzivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan-Pato... v FM08 byl v týmu Pato i Bojan ale to že se toho dočkám i ve skutečnosti jsem nečekal..

Reagovat
panca

misto bojana nekdo poradnej ve forme a mohlo by to vypadat zajimave. Takhle by se mi to i libilo. Jsem zvedavej na constanta

Reagovat
smazaný uživatel

Constant se mi s chievem líbil.. Snad nezklame dneska... Na to jak ho nemám rád tak doufám že si povede tak dobře jako proti Chievu ale tam se možná taky trochu svezl na euforii celého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty co davas? Bojan dnes ti ukaze aku ma formu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehra AC za barák.

Reagovat
diastan

2:0

Reagovat
Yanek

Abbiati; Abate-Bonera-Mexes-Constant; De Jong-Montolivo; Urby-Bojan-El Shaarawy; Pato.

Bez Boatenga nejsilnější, co máme. Dnes se vyhraje, FORZA MILAN!

Reagovat
panca

aby prince v zime nekam neodesel

Reagovat
GEGE

ani bych nebyl proti.

Reagovat
panca

nevim, jestli mu tak uskodily ty zraneni, ale proti 2 roky starymu princemu to je hodne slabouckej odvar

Reagovat
CubONE

no minulorocny prince mi prisiel este lepsi nez 2 roky stary

Reagovat
GEGE

nevím třeba mu Allegri najde nějaké vhodné místo a dokáže ho zbrchat...Uplně ho neodepisuju ale moc už mu nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to nieje ziaden myslitel ale zapadol k Zlatanovi a stoho tazil bez neho je polovicny.....keby prestupil do PSG tak zase je z neho hviezda.....

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit, že Robson dnes příjde a rozhodne. Jedeme, konečně musí přijít výhra. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

mam taky tusak ze dnes nasi milovani cervenocierni do pol hodky 2-0 a to si uz ustrazia...3-1 ci 2-1 celkovo Forza MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

kde budete koukat lidi?

myslim web..

Reagovat
CubONE

sportlemon.tv, tam urcite najdes stream

Reagovat
smazaný uživatel

dik, zkousim pres uefu, ale nevim nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava vyzera slusne tak to podme vyhrat!

FORZA MILAN!!!

Reagovat
lnterista

dneska vam dam sanci

Reagovat
panca

jako nezavislej fanousek bych asi zkusil real - dortmund

Reagovat
lnterista

davaji to nekde?

Reagovat
Lubinterista

cool

Reagovat
lnterista

diky...jak to jde?Co se ti stalo...jestli to neni tajne

Reagovat
Lubinterista

Nic vážnýho. Vyndávali mi žílu z nohy, mám ji rozřízlou kousek nad tříslem (tam co noha přechází ve Venušin pahorek ), na lýtku pod kolenem, na holeni a ještě na jednom místě.

Reagovat
lnterista

aha to bych nechtel teda ...tak hlavne zdravi

Reagovat
Lubinterista

ď

Reagovat
lnterista

ale stejne je nejlepsi ta atmosfera ze San Sira. Dam AC

Reagovat
GEGE

Tak podmě pro 3 body.FORZA ROSSONERI!!

Reagovat
Pinturicchio

Snad Pato zasune a o víkendu v základu, protože se mi totálně rozpadá útok ve Fantě.

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Abate se znovu zranil ???

Reagovat
Yanek

Rozdíl mezi Patem a Pazzinim na hrotu je šíleně viditelný už po deseti minutách. Pato zpracuje těžký míč ze vzduchu na prsa, hodí si ho k nohám a okamžitě s ním pracuje a hledá možnosti. Pazzo je oproti němu jak spomalený film...

Reagovat
Yanek

zpomalený*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Pazzo sa snazi ine je keby to odjebaval vidno ze chce

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ten Fico a spol. tolko nekradli, dnes sme mohli na STV pozerat futbal.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga se mi hrozně líbí ovšem AC podte

Reagovat
lnterista

Dortmund hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Paráda Zatiaľ sa to vyvíja podľa predpokladov, len ta ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty dement, ty si spatky??? Nemôžeš zaliest konečne do tej oravskej pi*e z ktorej si vyliezol???

Reagovat
smazaný uživatel

*kravskej

Reagovat
GEGE

Isco fanzatie.To je přesně to co nám v utočné fazi chybi...

Reagovat
panca

rikam, nekdo misto bajana to tam musi rozdavat a davat tomu myslenku. To tam vsechno tahame na nahodu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Liquid

Reagovat
Yanek

Webb zas píská jak kokot, před vápnem souboj a kosa Demichelise bez ocenění, ale Urbymu dá kartu za nic, De Jong jakbysmet.

Reagovat
panca

de jong vypadal, ze to tim loktem udelal schvalne. Ani se nerozciloval

Reagovat
Yanek

Píská í ty menší souboje ve prospěch Malagy. Ne, že bych to nečekal, ale v takovém zápase se to projeví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jak hraje Iscoička?

Reagovat
Yanek

Udělal gólovou akci a když dostane míč, tak to smrdí. Jinak ale celkem neviditelný.

Reagovat
GEGE

Škoda no herně hodně dobrý poločas bohužel Faraon zazdil ty dvě šance a Malaga pak trestala s jediné příležitosti co měli...Bojan hraje od zápasu lip a lip ale někdy to s tím solováním přehání...Tohle se dá vyhrát ale je třeba byt 100% v těch šancích...Věřím v obrat.FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

Škoda no herně hodně dobrý poločas bohužel Faraon zazdil ty dvě šance a Malaga pak trestala s jediné příležitosti co měli...Bojan hraje od zápasu lip a lip ale někdy to s tím solováním přehání...Tohle se dá vyhrát ale je třeba byt 100% v těch šancích...Věřím v obrat.FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

Anderlecht udržet

Reagovat
-Carles-

Malaga Prejsť cez skupinu bez inkasovaného gólu a s 18 bodmi, to by bola lahôdka.

Reagovat
GEGE

Nehrozí v druhém poločase jim to tam napadá.

Reagovat
-Carles-

To sa uvidí, zatiaľ majú konto čisté

Reagovat
Yanek

Nejpozdějc ve čtvrtfinále je někdo dost nepěkně setne, nehrajou bůhví co, ale Pellegrini jim ordinuje ultraefektivní fotbal a hráči mu do toho pasujou.

Reagovat
-Carles-

Z prvého miesta môžu chytiť dobrého súpera, navyše v zime vzhľadom k postupu môžu prebehnúť nejaké prestupy na skvalitnenie kádra, nehovoriac o tom, že Pelle je kúzelník

Reagovat
smazaný uživatel

toto nemozme odjebat kur*a!!

Reagovat
M11

pojdme obrat

Reagovat
panca

constant vypada hodne zajimave na tom LB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Jasná karta !!!!!!!! no to snad ne.

Reagovat
Yanek

Co to je za prase ten Ittura? takový likvidák... podruhé.

Reagovat
lnterista

boze co to je

Reagovat
panca

cim vic kohout, tiv vic fotbalista

Reagovat
lnterista

tragedie

Reagovat
panca

ronalduv jednorozec ma konkurenta

Reagovat
lnterista

to je kategorie Dwayne Dibley

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

urby by si mohol ist oddychnut, robinho hore

Reagovat
M11

GOL !!!

Reagovat
Yanek

PATO!!!!!!!!!!!! JEŠTĚ JEDEN!!!!!!!

Reagovat
panca

alexandr constant

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

PAAAAAAAAAAAAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JE ZPET PATOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

ty 2.polocasy mate snad nejlepsi ze vsech

Reagovat
CubONE

Grande Patooooooooooo

Reagovat
GEGE

Robson vitej zpět

Reagovat
Il Architetto

Zlatan 4 asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE MILAN JAK MA BYT!!!!!!

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

de sciglio vela zbytočnych strát v druhom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Uspávanka nám už skončila. V hlavnej úlohe hralo: AC Miláno. Veďľajšie úlohy: jednotliví futbalisti AC, scenár vytvoril: Massimiliano Allegri, dĺžka 90 min, krajina pôvodu: Taliansko

Reagovat
CubONE

radsej sa venuj mode, to ti ide lepsie....aj ked len o troska

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem. Podľa dodatočného komentáru pozerám, že si sa v mojom príspevku našiel ako chalan so zahnednutnými bielymi teniskami (ale nečudujem sa, ak ich nosíš po všetky ročné obdobia aspoň v zime by sa zišli nasadiť pánske čižmičky ). Na ďalší módny článok sa môžeš tešiť počas tohto víkendu, téma bude Hugo Boss doplnky

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

bol vas vykon

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si nehrali sme zle

Reagovat
Rarášek

Reagovat
panca

tvl to je nepresnosti

Reagovat
j_mrazik

Kde se dá vidět na netu nějaký přehled všech dnešních zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Zlatan 4 asistence. Enough said.

Reagovat
GEGE

Bod beru vzhledem k výsledku v Bruselu.Sice jsme byly celý zápas lepší ale golovek tam moc nebylo.Vyzdvihnul bych fantastického Montoliva,který konečně hraje podle očekávání a Constanta,který odehrál asi nejlepší zápas za ACM.Pata ten gol snad nakopne k lepším výkonům zatím zůstává pořád za očekáváním.Roste i výkonost De Jonga což je dobře pro obranu.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

No vysledok neni zly ale chcel som vyhrau skoda sance boli,som rad ze Pato dal konecne golik nebolo to zle Constant sa mi na LB paci,zahraje svoje lepsie ako

Luca.Monty podla mna dnes najlepsi FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

inac ten kuceravy je starsna guma

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nuda. Plichta zasloužená, pochybuju, že v postupu obou klubů alespoň jeden z nich postoupí do čtvrtfinále. Kluci dobrej výkon, ale poslední 2 týdny je to ustrašená bída! Ať se uzdraví Julio, chce oživit ofenzívu. Isco výbornej, Iturra překvapil ... holt se nebojí ostřejších soubojů. Konečně Toulal se lán na hřišti!

Postup téměř v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

z malagy

Reagovat
smazaný uživatel

Iturra

Reagovat
Yanek

Malaga si přišla pro bod, z jejich strany žádná sláva, jediná kloudná akce a druhý poločas ubetonovaný. Co tam občas někteří předváděli bylo silně na přes hubu, ale Webbovi naštěstí zaplo a začal pískat rovinu.

Od nás se mi líbil Monty, který hraje zápas co zápas líp a jistý Mexes, oživil to Boateng. Naopak Urby už toho má v nohách dost a za každý pokus o střelu před vápnem bych ho bičoval. Constant slibný.

Nicméně, zkoušet hrát proti Malaze vzduchem a ignorovat to, proč tam byl takový útok, jaký byl je jednoznačně chyba trenéra. Bylo fakt naivní si myslet, že přes Demichelise se nám něco povede, a to ještě se dvěma hráči ve vápně. Nevím, jestli to Max přehlíží, a nebo mu to připadá normální, ale tohle je prokauč a hrát v prvním poločase víc po zemi, tak výsledek mohl vypadat jinak. Mluvit o zahozených šancích už je klišé, stejně jako připomínat, že ten tým se lepší - chce to výsledky, nic jiného momentálně potřeba není.

Bod s přimhouřenýma oběma očima beru, FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa vycnievali ti isti hraci, aspon niekto vo forme. Constant opat potvrdil, ze je to momentalne nas lavy bek numero uno. Spokojnost za bod. A skoda Urbyho prveho priameho, krasne to kopol.

Reagovat
panca

mohlo by ac zkusit 4312 - prince faraon pato

Reagovat
Inzaghi

Proboha vy jste s Yankem Prince neviděli? Zase nezpracoval balon, zkoušel nesmyslný střely.. Navíc jako trequartista s Patem a Faraonem před sebou rozhodně hrát nemůže, to už se taky ukázalo Xkrát. Proč zase měnit rozestavení, když už se několikrát v této sezoně ukázalo, že 4-2-3-1 je momentálně nejlepší? Dnes se na to dalo solidně dívat, a když se to bude v tomhle rozestavení dál sehrávat a zapojí se do toho navrátilci, tak to konečně může začít fungovat. A kdyby vám to náhodou někomu ušlo, obrovskou zásluhu na tom všem má Bojan, kterej byl už 2 zápasy po sobě MOTM, takže s Princem fakt ne, díky..

Reagovat
panca

mne se to 4231 nelibi a zabiji to faraona. Malaga to v pohode ubranila. Na pohled je to koukatelnejsi, ale o nicem. A v tom systemu pak bojan a urby to je dalsi duvod. Totalne neefektivni

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak faraonovi se v tom systemu 4-2-3-1 dari.. zatim nam ten system sedi nejvic

Reagovat
Yanek

Já Boatenga do základu necpu, ale faktem je, že přišel, začal vyhrávat souboje, dostal se do šancí a rozpohyboval to - jako proti Chievu. Za těch 20 minut úplně zastínil Urbyho, který byl daleko horší.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.trilulilu.ro/video-sport/ac-mailand-1-1-fc-malaga

Málaga letos dosáhne daleko...minimálně čtvrtfinále jim přeju....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele