základní skupiny - skupina G
24.11.2009 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Unirea Urziceni porazila Sevillu a drží druhé místo

Unirea opět neprohrála, a tentokrát dokonce zvítězila. Rumunský mistr doma překvapivě porazil dosud suverénní Sevillu 1:0 a před posledním zápasem drží druhé postupové místo. Utkání rozhodl okamžik před koncem prvního poločasu, to si totiž dal výstavního vlastence obránce Dragutinovič.

Stadion v Bukurešti byl i přes postupové šance Unirey poloprázdný a úvod utkání svědčil i atmosféře. Nicméně o něco aktivnější byla Sevilla, která poprvé zahrozila v 19. minutě, to na branku Unirey zaklepalo po hlavičce Negreda břevno, a před odkrytou brankou Rumunů pak nikdo nestál, a domácí obránce mohl v klidu odkopnout. Sevilla v tu chvíli trefila brankovou konstrukci po druhé, před tím totiž trefil pravou tyč Kanouté a po něm vzápětí Jesus Navas netrefil branku. Španělský celek dobře kombinoval, do další šance se tlačil Diego Capel, jeho střela byla však zablokována. Ačkoliv měla Sevilla častěji míč na svých kopačkách, do zakončení se stejně jako Unirea nedostávala. O to více bylo překvapivé, když před koncem prvního poločasu vstřelili domácí úvodní branku, přesněji řečeno, hosté si jí vstřelili sami. Stoper Dragutinovič chtěl raději zahrát hlavou malou domů, ale míč trefil tak šikovně, že překonal svého vlastního brankáře - 1:0 pro Unireu.

Ve druhém poločase se Sevilla snažila o vyrovnání a Unirea spoléhala na brejkové situace. Ty byly z její strany velmi nebezpečné, po jedné z nich se protlačil ke střele Mehmedovič a Varas musel vyrážet. Ještě snad větší šance se naskytla Dacianu Vargovi, jenž z blízka trefil před padajícím Varasem jen boční síť. S ubývajícím časem se Sevilla prosazovala proti úporné obraně Rumunů hůře a hůře. Perotti se dokázal vyhnout obraně, ale narazil na brankáře Unirey. V nastaveném čase měl stoprocentní příležitost na vyrovnání Konko, ale domácí brankář vytáhl dobrý zákrok. Nevyzrál na něj ani Kanoute a Unirea mohla slavit senzační vítězství.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
diastan

3-3

Reagovat
jardakolo1

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 sevillistas!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dalsa dvojecka

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Paddy

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto zapase padne vela golov su to dva ofenzivne ladene celky ktore sa moc nezameriavaju na obranu,tipujem 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

akoze gol z ofsajdu unirei, tycka a brvno, ktore nastrelila sevilla, pravdepodobne neboli zaujimavymi situaciami v zapase, nakolko nie su v clanku spomenute

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z ofsajdu moc zajímavej nebyl :-D ale ty tyče ano ..:-)

Reagovat
smazaný uživatel

njn to je ten slavne spanelskej fotbal ze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele