základní skupiny - skupina G
16.09.2009 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Unirea Seville vzdorovala, ale odjíždí s prázdnou

Favorit skupiny G - španělská Sevilla vstoupila do základních skupin výhrou 2:0 nad nováčkem soutěže Unireou. Domácí vedli po prvním poločase zásluhou Luise Fabiana a ve druhé půli ještě zvýšil Renato.

Utkání začalo šanci Diega Capela, jenž z levé strany netrefil branku. Také hostující Unirea přispěchala velice brzo s první šanci, Iulián Apostol rovněž minul branku. To byla na hodně dlouhou dobu jediná šance Rumunů. Sevilla svého soupeře přitlačila, přímý kop Luise Fabiana ještě brankář Gierdius vyrazil na roh. Ve 45. minutě uprchl po levé straně Renato, přihrál nahoru na Luise Fabiana, jehož střela z první zapadla přesně k tyči Gierdiusovy branky - Sevilla vedla 1:0. Branka do šaten domácí uklidnila a po změně stran pokračovala Sevilla ve snažení vstřelit další branku.

Podobně jako první poločas začal i ten druhý, tedy šanci Diega Capela, který opět minul. Z dálky pokoušel štěstí střídající Negredo, ale marně. Dvacet minut před koncem zápasu sehrála domácí Sevilla rohový kop a biliárovým způsobem vstřelila druhou branku. Na konci hlavičkované byl Renato - 2:0. Autor druhé branky ještě v závěru trefil tyčku. Sevilla na domácím stadionu v pohodě porazila Unireu Urziceni 2:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1......na Unireu Urziceni som naozaj veľmi zvedavý.....a držím im palce

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kanouté, Fabiano 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0,,Sevila je Sevila s velkým S

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je sice o třídu lepším týmem ( nebo o dvě, otázka názoru ) ale všichni jsme včera sledovali velmi aktivní hru Atl. Madrid, která nakonec díky dobře pojaté obraně APOEL nedostala jinou šanci než tu v podobě střel z poměrně velké vzdálenosti. Unirea Urziceni dobře ví, že ve Španělsku bude muset dobře bránit podobně jako APOEL, ví, že tohle je jediná šance na solidní výsledek a bránit Unirea rozhodně umí, viděl jsem její zápas proti Steaue, kdy hrála venku... solidně bránili a podařilo se jim dát i gól, předvedli fakt korektní výkon. Atl. Madrid se pyšní jednim z nejlepších útoků v lize Forlán, Aguero... to samé Sevilla Kanouté, Fabiano - situace je velmi podobná té ze včerejška. Osobně se sázce raději vyhnu, protože v rovině teorií nedosahuje pravděpodobnost takové hodnoty jakou bych si představoval.

Reagovat
smazaný uživatel

...zlatá slova ...jen kdybych na podobný pocit byl býval dal i včera ...celé kolo i s remízou Juve jsem trefil , ale to Atletico nic no

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Rumunsko a o tomhle týmu jsem slyšel poprvé při losu. Doufám, že s iSevilla zastřílí.

Reagovat
Ligter

Já proti nim nic nemám, ale jak psal Vízek, proti těm se hraje snad nejhůř z celý Evropy.

Reagovat
Zaschrona

0:2

Reagovat
Ligter

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Godwinson

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele